Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la SamoZeljo » 17 jul 2012, 20:14

Goalgetter je napisao/la:Ima li Subasica makar na klupi ?
Mozes vidjeti ako kliknes na link u komentaru iznad. :P

Ima, sad je ucestvovao u akciji. :)

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 17 jul 2012, 23:23

Nisam uspio pogledati ovu prijateljsku protiv Dynamo Dresdena ali s obzirom da je bilo 0-0 nije ni vazno.Sledeca utakmica sa Besiktasom bi trebala biti bolja.
United - City 1-6 ne zelim se sada sjecati onog demoliranja u prvenstvu ali sada je taj rezultat u 30 nominovanih igraca za UEFA Player of the Year.Ne mislim da ce neko od njih i dobiti tu nagradu a lijepo je vidjeti 6 igraca Cityja na tom spisku.Sergio Aguero, Mario Balotelli, Vincent Kompany, Joe Hart, David Silva i Yaya Toure su na tom spisku dok je iz Uniteda tu Rooney tako da opet dobijemo tih 1-6.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 jul 2012, 23:34

tevezito je napisao/la:Nisam uspio pogledati ovu prijateljsku protiv Dynamo Dresdena ali s obzirom da je bilo 0-0 nije ni vazno.Sledeca utakmica sa Besiktasom bi trebala biti bolja.
United - City 1-6 ne zelim se sada sjecati onog demoliranja u prvenstvu ali sada je taj rezultat u 30 nominovanih igraca za UEFA Player of the Year.Ne mislim da ce neko od njih i dobiti tu nagradu a lijepo je vidjeti 6 igraca Cityja na tom spisku.Sergio Aguero, Mario Balotelli, Vincent Kompany, Joe Hart, David Silva i Yaya Toure su na tom spisku dok je iz Uniteda tu Rooney tako da opet dobijemo tih 1-6.
Nominovano je 32 igraca u izboru za igraca Evrope. Real 7, City 6, Barca 5 (ukupno 18). Ostalih 14 je iz ostatka Evrope. :shock:
Ogromna dominacija ova tri tima, vise od pola!! :shock: :shock:
Ja mislim da je iz Cityja moglo jos ali nisu svi dovoljno igrali. I ovo je previse. :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 jul 2012, 12:20

slika

:mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jul 2012, 15:52

Meni nikako nije jasno kako to da Mario derneci a ostale kolege iz tima na pripremama ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 jul 2012, 15:59

Nije on Dzeko da ga tjeraju na pripreme.
Moze sta hoce i koliko hoce i opet ce biti ispred Edina.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 jul 2012, 16:04

Igrači koji su učestvovali na Euru (pogotovo oni koji) su dogurali daleko moraju imati minimalno 4 sedmice odmora po zakonu prije nego se prikljuce pripremama.

Dzeko je cijelo ljeto guz.io Amru i zato je kreno ranije za razliku od Balotellija koji je svoju zemlju vodio do finala i sami izračunajte kad je počeo Džekin odmor, a kad Balotellijev.

Trebate bit malo upuceniji u Premiership prije nego počnete pljuvat prvo na što naiđete. ;)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 18 jul 2012, 16:12

previse paznje stvarno javnost daje za derneke Balotelija :? pa jarane vise nego na njegove igre, zbog takvih jeste onakav ekscentrican kakav jeste, da su blicevi oko njeg itd.. sta reci, koji posluku porati :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 jul 2012, 16:25

tevezito je napisao/la: United - City 1-6 ne zelim se sada sjecati onog demoliranja u prvenstvu ali sada je taj rezultat u 30 nominovanih igraca za UEFA Player of the Year.Ne mislim da ce neko od njih i dobiti tu nagradu a lijepo je vidjeti 6 igraca Cityja na tom spisku.Sergio Aguero, Mario Balotelli, Vincent Kompany, Joe Hart, David Silva i Yaya Toure su na tom spisku dok je iz Uniteda tu Rooney tako da opet dobijemo tih 1-6.
Da i opet su na kraju prvenstva imali isti broj bodova :roll: :mrgreen:

Ako cemo se voditi tom logikom, nema potrebe da se igra prvenstvo, neka odmah daju titulu timu sa najvecim brojem zvijezda, kvalitetnijih i skupljih igraca i to je to, a to je u ovom trenutku City bez premca ;) :mrgreen:

A tako cemo i mi pored malih ekrana, a i navijaci sa Ostrva, biri mirniji, necemo se bespotrebno vrijedjati, nervirati itd...

Takodjer po toj logiKi Chelsea ne bi osvojio LP ove sezone, niti bi prosao Barcu u 1/2 finalu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 18 jul 2012, 23:43

rio_Ferdy88 je napisao/la:
tevezito je napisao/la: United - City 1-6 ne zelim se sada sjecati onog demoliranja u prvenstvu ali sada je taj rezultat u 30 nominovanih igraca za UEFA Player of the Year.Ne mislim da ce neko od njih i dobiti tu nagradu a lijepo je vidjeti 6 igraca Cityja na tom spisku.Sergio Aguero, Mario Balotelli, Vincent Kompany, Joe Hart, David Silva i Yaya Toure su na tom spisku dok je iz Uniteda tu Rooney tako da opet dobijemo tih 1-6.
Da i opet su na kraju prvenstva imali isti broj bodova :roll: :mrgreen:

Ako cemo se voditi tom logikom, nema potrebe da se igra prvenstvo, neka odmah daju titulu timu sa najvecim brojem zvijezda, kvalitetnijih i skupljih igraca i to je to, a to je u ovom trenutku City bez premca ;) :mrgreen:

A tako cemo i mi pored malih ekrana, a i navijaci sa Ostrva, biri mirniji, necemo se bespotrebno vrijedjati, nervirati itd...

Takodjer po toj logiKi Chelsea ne bi osvojio LP ove sezone, niti bi prosao Barcu u 1/2 finalu :mrgreen:
Gdje sam ja napisao da treba dati titulu nekom sto ima veci broj zvijezda.Ja nisam nominovao ove igrace nego Uefa i vjerovatno da je United osvojio titulu bilo bi ih vise iz tog kluba.Pojedini su tu mozda nominovani i zbog igre u reprezentaciji kao npr Super Mario.Na kraju je i odlucilo tih 1 6 jer je tim mecom City i napravio prednost u gol razlici.Po meni od igraca Uniteda je trebao jos biti tu i Valencia.Dakle da rezimiramo nigdje nisam napisao da treba dati titulu nekom sa vise zvijezda.I drugo je pitanje ko je to zvijezda i da li takvi nedostaju Unitedu.Ne znam sto bi Kompany bio veca zvijezda od Ferdinanda ili Silva od Scholesa ili Yaya Toure od Gigsa ili Aguero od Rooneya.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 20 jul 2012, 15:56

Danas 3 mec na pripremama u Austriji.Ujedno i najjaci protivnik Besiktas.Danas ocekujem i bolju igru nego u prva dva meca.Utakmica sa pocetkom u 18.30 h.City potpisao partnerstvo sa Svicarskim proizvodjacem satova Richard Mille sto je jedna fina vijest.Tuzna vijest je da je umro sin Claudia Reine bivseg igraca Manchester Cityja 13 godisnji Jack Reina.Nazalost nije uspio pobjediti tesku bolest.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 jul 2012, 13:01

tevezito je napisao/la: Gdje sam ja napisao da treba dati titulu nekom sto ima veci broj zvijezda.Ja nisam nominovao ove igrace nego Uefa i vjerovatno da je United osvojio titulu bilo bi ih vise iz tog kluba.Pojedini su tu mozda nominovani i zbog igre u reprezentaciji kao npr Super Mario.Na kraju je i odlucilo tih 1 6 jer je tim mecom City i napravio prednost u gol razlici.Po meni od igraca Uniteda je trebao jos biti tu i Valencia.Dakle da rezimiramo nigdje nisam napisao da treba dati titulu nekom sa vise zvijezda.I drugo je pitanje ko je to zvijezda i da li takvi nedostaju Unitedu.Ne znam sto bi Kompany bio veca zvijezda od Ferdinanda ili Silva od Scholesa ili Yaya Toure od Gigsa ili Aguero od Rooneya.
Da, ti to nisi napisao, ali se dalo zakljuciti iz tvog prethodnog posta, izmedju redova :mrgreen:

I ne vidim potrebu da onda spominjes igrace Uniteda ili taj rezultat od 1:6, ako navodis ko je nominovan iz Citya za nagradu najbljeg igraca u Europi ;)

A svi ovi igraci Citya sto si ih nabrojao su u ovom trenutku vece zvijezde od igraca Uniteda, osim Aguera, jer on u Engleskoj tesko da moze biti veca zvijezda od Wazze, dok su i Silva i Toure i Kompany proslu sezonu briljirali i zasluzeno su nominovani za ovu nagradu, za razliku od njihovih protivnika na tim pozicijama iz Uniteda ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 23 jul 2012, 00:48

Kompany i Silva pred potpisivanjem novih poboljsanih ugovora.Utakmica protiv Besiktasa mnogo bolja i sigurna pobjeda 2:0 naravno raduje i to da je najbolji stoper Premier lige postigao pogodak.Nadam se da sto prije ovog Van Persia kupe djavolcici jer Cityju nije potreban.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 23 jul 2012, 19:41

tevezito je napisao/la:Kompany i Silva pred potpisivanjem novih poboljsanih ugovora.Utakmica protiv Besiktasa mnogo bolja i sigurna pobjeda 2:0 naravno raduje i to da je najbolji stoper Premier lige postigao pogodak.Nadam se da sto prije ovog Van Persia kupe djavolcici jer Cityju nije potreban.
Ja smatram da ni nama nije potreban,ja bih volio da on ude u Juventus iskreno.

Axl
Kontakt:

Post Postao/la Axl » 25 jul 2012, 09:25

U ovom trenutku RVP možda i nije potreban Cityju, al' njegovu klasu bi svako vrlo rado gledao u svojoj momčadi.

Može se reći da je RVP i top-tema ovog prijelaznog roka, te me baš zanima gdje će nastaviti svoju karijeru. United, City, Juventus. Hmm? Realno gledajući svi navedeni klubovi mu mogu ponuditi mnogo novca, al' da l' želi AW zapravo da proda Robina u redove svojih konkurenata u Premiershipu? E, vrlo zanimljivo.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 26 jul 2012, 00:30

slika
Ekipa Man Cityja se nalazi u Pekingu gdje se spremaju za utakmicu sa žestokim rivaliom iz Premier lige - Arsenalom, koja je na rasporedu u petak.

U Pekingu ih je dočekao, niko drugi nego veoma poznati glumac Jackie Chan. On je čestitao ekipi Cityja na nedavno osvojenoj tituli prvaka Engleske, te je priznao da je fan Manchester Cityja.

"Kad sam bio dječak, jako sam volio nogomet. Ponekad sam podržavao Hong Kong, ponekad neki klub iz Engleske, ali od sada, zbog svojih prijatelja, ja ću navijati za Manchester City."

Jackie je pun hvale za igrače Cityja i nada se da bi oni mogli potaknuti nove generacije da se u što većem broju bave nogometom.

"Želim zahvaliti Manchester Cityju na dolasku u Kinu. Vjerujem da na svijetu postoji milijardu fanova nogometa i stvarno se nadam da će djeca u budućnosti u što većem broju igrati nogomet, jer je to dobro za njihovo zdravlje."

Jackie Chanu nije stran naporan rad, on je također rekao da je bilo veoma teško osvojiti titulu pored rivala kao što je United.

"I sam shvatam koliko je boli, krvi i suza potrebno da se osvoji trofej. To je uistinu nešto fascinantno, 44 godine (od posljednje osvojene titule) je zaista dug period."
Visca el Barça ! Mes que un club !

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 26 jul 2012, 12:46

Kompany potpisao novi poboljsani sestogodisnji ugovor.Bolje vijesti nisam mogao cuti.Mozda sam previse subjektivan ali svaka cast i Silvi i Chieliniju i Vidicu i Piqeu ali za mene je on broj 1 barem ste se tice prosle sezone.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 jul 2012, 15:03

ja isto smatram...

T.Silva je imao povreda prošle sezone...Vidić nije igrao...Chiellini sa početka sezone nije bio Chiellini već njegov daleko slabiji brat...a ovaj iz Barce je takodjer dosta puta sjedio na klupi prošle sezone...prošle sezone sigurno je Kompany bio vrh...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jul 2012, 16:21

Slazem se da je Kompany prosle sezone bio najbolji stoper u ligama petice, jedina prava konkurencija mu je bio Chiellini, jer je i Juve u tom segmentu bio dominantan prosle sezone , posebno ako se zna da su samo 20 golova primili kroz cijelu sezonu ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 jul 2012, 01:53

Dođoh ovdje da nešto priupitam, ali kad sam već vidio koja je trenutno temu da pitam usput jeste li čuli za Ramosa ili Pepea :D

Nego @tevezito ti bi trebao znati kolika je plata u Silve čitao sam da je potpisao novi ugovor, ali nisam nigdje cifru primjetio :? Kladio sam se s jednim jaranom nešto za plate nogometaša :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Barcod, Brokula, feniksptica, galia95, Kaunas, Pensioner26, StevieG8, teamnorth1989, Venom i 63 gosta.