New York Knicks
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Re: New York Knicks
sta mogu Knicksi sa ovakvom ekipom? ja mislim da su malo bolji nego prosle sezone, Shumpert ce bit bolji od Fieldsa, Felton bi mogao dobro igrati sa ovom ekipom, opet losa odbrana, jedino Chandler, njegovo prisustvo u odbrani je strasno vazno... mislim i da ce Melo bit malo bolji, ali opet borba za PO
- Slatinash_7
- Kontakt:
Meni je ova ekipa NY super..Imaju iskustva dosta a i dosta igraca u najboljima godinama.Doveli su dobra pojacanja tamo gdje im je trebalo i mislim da ce biti u TOP 4 na istoku...Felton je meni super igrac za razigravanje ekipe,nesto kao Andre Miller,ima dobar ulaz,nekih 10 ppg i jedno 4-5 asista sto je dobro...Kidd i STAT ce se dobro slagati,mislim da Lin nije odgovarao STATU kao igracu kojem treba dobrih lopti da se nebi ispucavao...Stackhouse ce igrati nekih 8 min dati mozda 4 poena sasvim dosta od njega,taman da zamjeni Mela,mislim da ce on igrati na 3...JR pokriva sutera,njega ce vjerovatno pokriti Shump da odigra kvalitetnu odbranu...Al mislim da je najbolje pojacanje Camby,covjek je zvijer u odbrani,uredno kupi zicere,taman ono sto vam treba za nekih 15 min...Ja ocekujem puno od NYK ove sezonesejo90 je napisao/la:sta mogu Knicksi sa ovakvom ekipom? ja mislim da su malo bolji nego prosle sezone, Shumpert ce bit bolji od Fieldsa, Felton bi mogao dobro igrati sa ovom ekipom, opet losa odbrana, jedino Chandler, njegovo prisustvo u odbrani je strasno vazno... mislim i da ce Melo bit malo bolji, ali opet borba za PO
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
upravo tako, najviše me raduje potpis Cambyja i Kidda, ali drag mi je i Felton jer čovjek voli Knickse i nikada ih nije želio napustiti, ali trade je trade...Slatinash_7 je napisao/la:Meni je ova ekipa NY super..Imaju iskustva dosta a i dosta igraca u najboljima godinama.Doveli su dobra pojacanja tamo gdje im je trebalo i mislim da ce biti u TOP 4 na istoku...Felton je meni super igrac za razigravanje ekipe,nesto kao Andre Miller,ima dobar ulaz,nekih 10 ppg i jedno 4-5 asista sto je dobro...Kidd i STAT ce se dobro slagati,mislim da Lin nije odgovarao STATU kao igracu kojem treba dobrih lopti da se nebi ispucavao...Stackhouse ce igrati nekih 8 min dati mozda 4 poena sasvim dosta od njega,taman da zamjeni Mela,mislim da ce on igrati na 3...JR pokriva sutera,njega ce vjerovatno pokriti Shump da odigra kvalitetnu odbranu...Al mislim da je najbolje pojacanje Camby,covjek je zvijer u odbrani,uredno kupi zicere,taman ono sto vam treba za nekih 15 min...Ja ocekujem puno od NYK ove sezonesejo90 je napisao/la:sta mogu Knicksi sa ovakvom ekipom? ja mislim da su malo bolji nego prosle sezone, Shumpert ce bit bolji od Fieldsa, Felton bi mogao dobro igrati sa ovom ekipom, opet losa odbrana, jedino Chandler, njegovo prisustvo u odbrani je strasno vazno... mislim i da ce Melo bit malo bolji, ali opet borba za PO
STAT mora odigrati sezonu života isto kao i Melo da bi se mogli nećemu nadati, a kako se pripremaju ne bi me čudilo i da im nadolazeća sezona bude i najbolja u karijeru. Ujedno očekujem da završimo drugi, ispod heata na istoku obzirom da imamo ekipu za to.
stackhouse je potpisao za netse koliko znam...
NY Knicksi neće mečirati ponudu Houstona za Jeremy Lina, sretno mu bilo i Linsanity mi je najljepša stvar koja mi se desila u sportu, vjerujem kao i ostalim forumašima s ove teme, zaista fantastična priča, hvala i njemu i Fieldsu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
EDITJared Zwerling @JaredZwerling
Spoke with someone from Jeremy Lin's camp. Still no formal decision/announcement has been made.
DailyKnicks @DailyKnicks
Breaking: Knicks aren't expected to match Rockets' offer for Jeremy Lin. Link coming soon.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- SheldonCooper
- Kontakt:
Glupost je ovo za Lina, ono što je odigrao za Knickse bilo je extra, podbacio je svega 3-4 utakmice što znači da ima kvaliteta . Da je umjesto njega došao Paul ili netko tog kalibra pa hajd ali ovako....moje mišljenje je da je greška učinjena.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Gledao sam malopre ljetnu ligu i koliko sam razumio komentatore imamo vremena do 6:00 po nasem vremenu da meciramo ponudu.Jared Zwerling @JaredZwerling
One of Jeremy Lin's trainers reaction to hearing some reports that the Knicks won't match: "Wow." That speaks volumes, either way.
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- Slatinash_7
- Kontakt:
@Carlo
Pobrkao sam za Stakehousea jeste on u Netsima...Ma fina je ovo ekipica,jos ako se uzme u obzir povrijedjeni Chikago,malo stariji Boston,Atlantu bez Joea,moze se daleko doci..Mislim da je kljuc da imate prednost domaceg terena za prvu rundu PO i da udjete onda u polufinale,a tamo je sve moguce,jos ako dodje neko kao Indiana Miamiju ove godine...Imate se vi cemu nadati..
Pobrkao sam za Stakehousea jeste on u Netsima...Ma fina je ovo ekipica,jos ako se uzme u obzir povrijedjeni Chikago,malo stariji Boston,Atlantu bez Joea,moze se daleko doci..Mislim da je kljuc da imate prednost domaceg terena za prvu rundu PO i da udjete onda u polufinale,a tamo je sve moguce,jos ako dodje neko kao Indiana Miamiju ove godine...Imate se vi cemu nadati..
Slatina Bog i batina
šteta zbog Lina, stvarno mi je žao i prema mom mišljenju ovo je bio loš potez, ali ko je kriv Linu kada mu je Glunwald nakon prve ponude Rocketsa rekao da će NYK mečirati, a on to prenio GMu Rocketsa tako da je ovaj povećao treću godinu ugovora. šta je tu je, nadam se odličnom Feltonu, a ne debelom Feltonu.
Rose nece biti ugrozen na glasanju za all-star. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
STAT mora odigrati sezonu života isto kao i Melo da bi se mogli nećemu nadati, a kako se pripremaju ne bi me čudilo i da im nadolazeća sezona bude i najbolja u karijeru. Ujedno očekujem da završimo drugi, ispod heata na istoku obzirom da imamo ekipu za to.
NY Knicksi neće mečirati ponudu Houstona za Jeremy Lina, sretno mu bilo i Linsanity mi je najljepša stvar koja mi se desila u sportu, vjerujem kao i ostalim forumašima s ove teme, zaista fantastična priča, hvala i njemu i Fieldsu.[/quote]
jao, brate.. bojim se da visoko letis, mislim volio bih ja da je to tako, ali mislim da si pretjerao za jedno 5-6 mjesta
NY Knicksi neće mečirati ponudu Houstona za Jeremy Lina, sretno mu bilo i Linsanity mi je najljepša stvar koja mi se desila u sportu, vjerujem kao i ostalim forumašima s ove teme, zaista fantastična priča, hvala i njemu i Fieldsu.[/quote]
jao, brate.. bojim se da visoko letis, mislim volio bih ja da je to tako, ali mislim da si pretjerao za jedno 5-6 mjesta

jao, brate.. bojim se da visoko letis, mislim volio bih ja da je to tako, ali mislim da si pretjerao za jedno 5-6 mjestasejo90 je napisao/la:STAT mora odigrati sezonu života isto kao i Melo da bi se mogli nećemu nadati, a kako se pripremaju ne bi me čudilo i da im nadolazeća sezona bude i najbolja u karijeru. Ujedno očekujem da završimo drugi, ispod heata na istoku obzirom da imamo ekipu za to.
NY Knicksi neće mečirati ponudu Houstona za Jeremy Lina, sretno mu bilo i Linsanity mi je najljepša stvar koja mi se desila u sportu, vjerujem kao i ostalim forumašima s ove teme, zaista fantastična priča, hvala i njemu i Fieldsu.

vidjećemo
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/b ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

kriv je što je tražio povećanje ugovora, a dolan i glunwald su krivi što mu nisu ponudili ugovor na početku free agencyja, ali ako već tu nisu onda mu morali mečirati ponudu jer su svakako rekli da će mečirati bilo, bilo koju ponudu.
kad sam danas vidio sliku feltona (ima preko 120 kila doslovno) onda skontah da ćemo biti **** sljedeće sezone.
"I love the New York fans to death," said Jeremy Lin. "I wanted to play in front of those fans for the rest of my career."
"Felton's signing was the first time when I thought, 'Oh, wow, I might not be a Knick,'" Lin said.

kriv je što je tražio povećanje ugovora, a dolan i glunwald su krivi što mu nisu ponudili ugovor na početku free agencyja, ali ako već tu nisu onda mu morali mečirati ponudu jer su svakako rekli da će mečirati bilo, bilo koju ponudu.
kad sam danas vidio sliku feltona (ima preko 120 kila doslovno) onda skontah da ćemo biti **** sljedeće sezone.
I ja se razocarah kad vidjeh u kakvom je stanju Felton, KATASTROFA, kao nasi domaci krkani koji deru klipacu ispred trgov'ne. 

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- SheldonCooper
- Kontakt:
Volio bi da se varam ali mislim da će Knicksi biti lošiji nego prošle sezone. Ekipa je totalno veteranska i ne sviđa mi se to nikako.
Moje mišljenje je bilo da se Lin morao potpisati i da se na njemu i melu gradi ekipa. Amare je extra igrač ali nije ni sjena onog iz PHX, ukoliko je bilo Amare ili Lin ja bi Amarea tradeo, moglo se za njega dobiti dosta dobrog...samo moje mišljenje.
jedva čekam da počne sezon da vidimo na šta će sve ovo ličiti.
Moje mišljenje je bilo da se Lin morao potpisati i da se na njemu i melu gradi ekipa. Amare je extra igrač ali nije ni sjena onog iz PHX, ukoliko je bilo Amare ili Lin ja bi Amarea tradeo, moglo se za njega dobiti dosta dobrog...samo moje mišljenje.
jedva čekam da počne sezon da vidimo na šta će sve ovo ličiti.
I'm not insane, my mother had me tested!
- Donnie Darko
- Kontakt:
tesko. malo ko ce dati dosta dobrog za amareov ugovor.SheldonCooper je napisao/la:ja bi Amarea tradeo, moglo se za njega dobiti dosta dobrog...samo moje mišljenje.
još dvojica pa punimo roster potpuno. kažu da smo zainteresovani za amundsona iz pacersa i SGa. oba igrača bi trebali doći za vet minimum.
Here are several candidates who could fill the two position off the bench at about $1.4 million next season: Ronnie Brewer, Maurice Evans and Jodie Meeks (who have been confirmed as being on the Knicks' radar), Mickael Pietrus (who wants to return to the Celtics, but they seem lukewarm to the idea), Sonny Weems (the Raptors recently withdrew their qualifying offer, making him an unrestricted free agent), Marco Belinelli (but he plays inconsistent defense) and Carlos Delfino (who could be the best option).
jao, jadan Chandler u ovoj ekipi
znaci petorka Knicksa je
Kidd
Smith
Anthony
Amare
Chandler
niko tu odbrane ne igra, jos felton rotacija...

Kidd
Smith
Anthony
Amare
Chandler
Šteta što Kidd nije mlađi i Amare iz Sunsa koji bi to run'n'gun bio 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jedino Amare ne igra odbranu u ovoj petorci, vjerujem da će početi igrati sljedeće sezone jer trenira svaki dan po dva puta još od početka mjeseca juna, a njega će svakako Camby mjenjati koji može igrati i PF tako da vjerujem da se neće osjetiti to... Felton će biti starter, a Kidd će ulaziti s klupe s tim da će mjenjati i Smitha i Feltona.sejo90 je napisao/la:jao, jadan Chandler u ovoj ekipiznaci petorka Knicksa je
Kidd
Smith
Anthony
Amare
Chandler
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.