FK Radnik Bijeljina

incident
Kontakt:

Re: FK Radnik Bijeljina

Post Postao/la incident » 09 jul 2012, 23:07

Ma i ja ti to kazem...Sve su doveli mlade igrace, koji su neiskusni, oni mogu da igraju tamo nekad pred kraj utakmica ulaziti sa klupe, niko ne moze nositi igru...svi ti igraci sto si nabrojao su na probi tako da se jos ne zna da li ce iko osttati od njih...
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 13 jul 2012, 10:35

Izgleda da će neki ipak ostati poput Lučića koji je došao iz banjalučkog Borca.
Ne idem gledat treninge pa nisam u toku što se tiče forme i dokle se stiglo,nek nam je Bog na pomoći.
Očekivao sam da ćemo dobro odradit pripreme i prelazni rok (naravno u skladu s mogućnostima),zajebao sam se.

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 15 jul 2012, 00:31

Rudar Ugljevik - Radnik 2-1 Gol za Radnik postigao Zoran Nikic...Slaba igra Radnika, ne znam sta se ceka oko pojacanja, treba ovoj ekipi bar 5-6 igraca. Inace novi clan je i Mladen Lucic dojucerasnji golman banjaluckog Borca.

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 17 jul 2012, 14:32

danas vam stize veznjak, premierligaski igrac sa preko 150 nastupa u PL BIH. Sigurno ce vam biti od velike koristi.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 17 jul 2012, 16:44

Pa reci nam ko je on :)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 17 jul 2012, 18:13

incident je napisao/la:Pa reci nam ko je on :)
ma bitno je jarane da covek voli igrati bez para,,,,ma suplja moj pasa,,,,radnik nema para

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 17 jul 2012, 19:35

pabizo, sutra ces imati crno na belo :d dok se zavrse jos neke formalnosti ;)
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 17 jul 2012, 19:47

Da nije pojačanje iz Sarajeva ili Slavije?

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 17 jul 2012, 23:34

pabizo je napisao/la:
incident je napisao/la:Pa reci nam ko je on :)
ma bitno je jarane da covek voli igrati bez para,,,,ma suplja moj pasa,,,,radnik nema para
Kao sto rekoh covjek stigao. posjetite malo konkurentski portal i uvjerite se, jest da kaskaju nekoliko sati za mnom :=)))

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 18 jul 2012, 10:23

Stiglo je njih par ovih dana,ali izgleda ništa konkretno još.... Narednih dana se govori da će stići i par momaka iz Srbije na probu,mi probavamo,sezona sam što nije počela....

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 18 jul 2012, 13:22

Armin Kapetan ( vezni -Zeljeznicar,Istra Pula,Jedinstvo Bihac,Celik), Aleksandar Kikic (vezni-Metalac,Rudar Prijedor,Celik)

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 18 jul 2012, 14:50

Ristić pojačao redove Radnika

Dragan Ristić (1982), novo je pojačenje Radnika za narednu sezonu u Premijer ligi BiH. On je direktono iz Trebinja stigao u Bijeljinu, a zatim se odmah nakon uobičajene procedure pojavio na treningu prvog tima. Sigurno da je Ristić ubojiti centarfor, potpomognut velikim iskustvom igrajući za Drinu iz Zvornika, gradačačku Zvijezdu, Radnički Kragijevac, Leotar, s toga bez dileme da će biti od velike koristi semberskom premijerligašu.

- Došao sam u Radnik u nadi da ću svojim iskustvom pomoći da se moj novi klub pojača kako bi održali status stabilnog premijerligaša. Obzirom da sam promijenio dosta klubova, u Radniku se osjećam kao u svojoj kući, tako da nemam problema sa promjenom sredine. Oduševljen sam treninzima i radom sa šefom stručnog štaba Darkom Nestorovićem koji čini dosta napora da se mozaik oko igračkog kadra konačno skroji. Poznavajući njegove kvalitete iskreno se nadam da će to u potpunosti ostvariti, a mi igrači smo tu da mu pomognemo - istiće iskusni fudbar Radnika Drgan Ristić.

Očekuje se da će narednih dana redove Radnika pojačati još nekoliko kvalitetnih fudbalera, ali za sada u Upravi kluba nisu bili voljni govoriti o njihovim imenima sve dok se procedure oko prelaska u klub zvanično neispoštuju.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 jul 2012, 15:50

davno sam se cuo sa riletom i kaze mi idem u radnik cudo mi pa se tako dugo cekalo sa potpisom.u svakom slucaju sretno mu ,dobar je momak :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 18 jul 2012, 19:23

admir_ze1982 je napisao/la:Armin Kapetan ( vezni -Zeljeznicar,Istra Pula,Jedinstvo Bihac,Celik), Aleksandar Kikic (vezni-Metalac,Rudar Prijedor,Celik)
BICE ZA KUVANI DJEVREK I MALO MEMASNOG JOGURTA

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 19 jul 2012, 12:47

Vjernost Radniku na svoje ugovore stavili su bivši igrač zeničkog Čelika Armin Kapetan (1986), te Stevan Jovanović (1988), koji je došao iz Slobode iz Novog Grada. Šef stručnog štaba Darko Nestorović uz podršku uprave Radnika polako ali sigurno sklapa mozaik oko formiranja ekipe za učešće u Premijer ligi BiH. Armin Kapetan igra na poziciji veznog ofanzivnog fudbalera, svakako će biti od velike koristi Bijeljincima koji su na ovoj poziciji bili defiictarni. Takođe, dolazkom Stefana Jovanovića riješeno je pitanje lijeve bekovske pozicije.

- Radi se o odličnim fudbalerima koji će imati zapaženu ulogu u formiranju tima za učešće u Premijer ligi BiH. Nesumnjivo da će veliko iskustvo Kapetana igrajući za Čelik dobro doći našoj ekipi. Dolaskom Jovanonovića uspjeli smo zatvoriti lijevu bočnu poziciju, a svakako da posjeduje veliki potencijal koji je nama prijeko potreban - istakao je šef stručnog štaba Radnika Darko Nestorović.

Nestorović je naglasio da su Radniku potrebna još četiri kvalitetna pojačanja, po jedan u zadnjoj liniji odbrane i napadu, te dva fudbalera u srednjem redu.

- Pregovaramo sa nekim od potencijalnih pojačanja, ja se nadam pozitivnom ishodu. Neke stvari moramo rješavati brzo jer je do početka prvenstva preostalo nešto manje od dvadeset dana. Nadam se da ćemo uz pomoć Uprave uspjeti riješiti dileme oko pozicija koje su nam neophodne kako bi imali kopletnu ekipu koja će moći parirati ''rame uz rame'' sa ostalim timovima iz Premijer lige BiH - zaključio je Nestorović.

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 19 jul 2012, 12:57

jucerasnje dnevne novine press rs je objavio da su u toku zavrsni pregovori sa Borislavom Lukicem clanom Sloge iz Doboja koji je bio najbolji strijelac proteklog prvenstva Republike Srpske,kao i sa Todorovicem iz Indjije

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 19 jul 2012, 14:20

Drugari, pa ovim vasima ce trebati 60,70 k godisnje samo za smjestaj svih tih likova.Ali dobro, cini mi se da se pojacavate, u odnosu na poprilicno tmuran pocetak priprema ;) Sretno.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 19 jul 2012, 14:21

sinergija je napisao/la:jucerasnje dnevne novine press rs je objavio da su u toku zavrsni pregovori sa Borislavom Lukicem clanom Sloge iz Doboja koji je bio najbolji strijelac proteklog prvenstva Republike Srpske,kao i sa Todorovicem iz Indjije
Vjerovatno dolaze a ko ce ih platit,,,,a mozda bolan dolaze da razgledaju Bjeljinu i etno selo,,,,,,

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 19 jul 2012, 14:23

Pabizo, ne odstupas od svog načina komunikacije. Respect za dosljednost.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 19 jul 2012, 14:27

sinergija je napisao/la:jucerasnje dnevne novine press rs je objavio da su u toku zavrsni pregovori sa Borislavom Lukicem clanom Sloge iz Doboja koji je bio najbolji strijelac proteklog prvenstva Republike Srpske,kao i sa Todorovicem iz Indjije
Lukić ostaje u Doboju... Tacno je da su ga zvali da predje u Radnik, jos i na polusezoni!

Inace iz Radnika su došli u Slogu Zlatko Đorić i Vladan Kujundžić, kakav je ovaj Kujundžic?!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, Proximic i 34 gosta.