ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:svi gledaju i cude se sta rade MANIJACI zbog TEBE
I baš zato MANIJAK ne može biti svak
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:svi gledaju i cude se sta rade MANIJACI zbog TEBE
He he....jbt... Pa nismo mi Olimpija...ipetm je napisao/la:Oko 70% stadiona će biti naši navijači, raja iz Slovenija koja navija za Želju sve pokupovala...info iz Slovenije.
Pa zar nisi već dobio ''Face tv'' .. U mene je još sinoć stigaoennis je napisao/la:Ima li ko info oko ustupanja prenosa kantonalnim Tv(konkretno televiziji Tuzlanskog kantona)
i ja se cudim, sta ce toliko ljudi kad nemaju karteiskratel je napisao/la:http://www.najdi.si/novica/Zurnal24.si/ ... f1d1ba3f83
A sada pažljivo pročitat onaj dio, kako se može proči na stadion.

U 8 pocinje utakmice,od 7:15 ima neki ko uvod koliko sam cuo na face tvu.beki je napisao/la:E raja, imam par pitanja.
U koliko sati tacno pocinje utakmica?
Cuo sam da Face TV prenosi, na kojem je satelitu ili na kojoj kablovskoj?
Da li jos neki kanal prenosi?
u 20:00.beki je napisao/la:E raja, imam par pitanja.
UEFA Champions League -Kvalifikacijebeki je napisao/la:E raja, imam par pitanja.
Hvala što si se javio. ZNači oko milja i po ce biti na stadionu. Nije loše, nije. SRETNO MOMCI!ZlatnaDolina je napisao/la:maribor je našš !! neznam sta se pishe po portalima ali ljudi dragi ima nas brat bratu oko 3000 prvi ja nemogu vjerovati toj cifri iz svajcarske i austrije je doslo samo oko 500 manijaka oko 1500 imaju karte za sam stadion ostali se snalaze i gledat ce tekmu iz kafana,lokala,kafica itd slovenaca ni viola ni navidiku obezbjedjenje haos kao da papa dolazi sve su digli na noge, pije se sarajevska 05 u limenci i sunča se do tekme, pozdrav svima iz maribora !!
Sent from my LG-P990 using Tapatalk
ma samo ti postavi nema vezebeki je napisao/la:Zavolio sam ovog Zelju u protekloj godini, ne mozete vjerovati koliko. Upravo mi je javio prijatelj iz Slovenije da stanovnici izlaze na prozore i ne mogu da vjeruju. Svaki kafic je zauzet od strane manijaka![]()
Slike cu moci postaviti malo kasnije. Jest da su amaterske, ali su za najeziti.
Ne mogu svi, nego samo korisnici ADSL usluge BH Telecoma.
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava, Redfire16 i 13 gostiju.