FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Moraju dovest nekog, jer izgleda da vise nema stopera na ovom svijetu
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
arsenal izgleda opasno zagrizao za affelaya, mozda bi se to moglo iskoristiti da dovedemo vermalena na stopera, kod arsenala ionako raspad sistema, a vermalen je tip stopera kakav nam treba, jest da je imo povreda, al ako ne bi bio skupu, malo para i affelay za njega ne bi bilo lose
spominjao se vermalen cesto kao opcija za stopera, za nas stil igre bi bio veoma dobar, nadam se da ce klub obratit paznju i na njega kad vec nije na vertongena, treba nam i takav jedan borben igrac, mozda bi se i pretjeralo sa spancima kad bi dosao martinez
spominjao se vermalen cesto kao opcija za stopera, za nas stil igre bi bio veoma dobar, nadam se da ce klub obratit paznju i na njega kad vec nije na vertongena, treba nam i takav jedan borben igrac, mozda bi se i pretjeralo sa spancima kad bi dosao martinez
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
nikad dosta spanaca
,neka martineza
a ak ne dodje martinez dovest onda vermalena i capoa iz tuluza i taman
,vermalen je 18-20 miliona a capoe 8-10 mill
a ak ne dodje martinez dovest onda vermalena i capoa iz tuluza i taman
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ma sve pare na Martineza i to je to.
Barceloni ionako ne treba vise igraca.
Neymar nek dodje poslije SP-a 2014, taman da se jos malo uhrani
Barceloni ionako ne treba vise igraca.
Neymar nek dodje poslije SP-a 2014, taman da se jos malo uhrani
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Abidal neodustaje
Danas trenirao u teretani

Nevjerovatno koliko je smrsao
Danas trenirao u teretani

Nevjerovatno koliko je smrsao
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ljudina.
Koja je to zelja samo .. ali ne vjerujem da se moze vratiti, iako bi volio.
Smrsao je bar 15-20 kg ako ne i vise ..
Koja je to zelja samo .. ali ne vjerujem da se moze vratiti, iako bi volio.
Smrsao je bar 15-20 kg ako ne i vise ..
jest zalosno ga je ovakvog vidjeti, abidal je bio mashina, vjerovatno i fizicki nas najspremniji igrac je bio, gradjen je onako kao sprinter na sto metara, perfektnu figuru je imao, a sad ovo, bas zalosno. kako je samo bio uvijek spreman i brz, sjecate se onog gola u madridu kad uleti po lijevoj strani, koja brzina samo
mnogi su ga potcjenjivali, al zaboravlja se kako je bio mocan igrac i u lionu i kad je dosao nama vazio je za jednog od najboljih lijevih bekova u svijetu, puno je toga dao barceloni, i klub se prema njema ponasa vrlo lijepo otkako se razbolio, zasluzio je
ne daj se majstore
mnogi su ga potcjenjivali, al zaboravlja se kako je bio mocan igrac i u lionu i kad je dosao nama vazio je za jednog od najboljih lijevih bekova u svijetu, puno je toga dao barceloni, i klub se prema njema ponasa vrlo lijepo otkako se razbolio, zasluzio je
ne daj se majstore
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Bilo bi lijepo kad bi se vratio.Zdravlje je bitnije,ali ako nema opasnosti po njega zašto mu uskraćivati tu želju.
Veliki nogometaš i veliki čovjek.
Veliki nogometaš i veliki čovjek.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Messijev fizioterapeut: Leo će ove sezone biti bolji nego prošle !
Fernando Signorini je najčuveniji argentinski nogometni fizioterapeut. Radio je s Diegom Maradonom prije Svjetskog prvenstva 1986., kao i s Lionelom Messijem uoči SP-a 2010. godine.
Za katalonski dnevnik Sport izjavio je da Lionel Messi još uvijek nije dosegnuo svoj zenit.
"Doseći će ga u godinama koje dolaze, počev od ove sezone. Bez obzira na sve što je već dosad postigao, Leo će tek sad početi pisati historiju. Njegove su najbolje igre tek pred nama", izjavio je Signorini nastavivši:
Ja nesto ne vjerujem da opet moze dati 50 golova u Primeri
Fernando Signorini je najčuveniji argentinski nogometni fizioterapeut. Radio je s Diegom Maradonom prije Svjetskog prvenstva 1986., kao i s Lionelom Messijem uoči SP-a 2010. godine.
Za katalonski dnevnik Sport izjavio je da Lionel Messi još uvijek nije dosegnuo svoj zenit.
"Doseći će ga u godinama koje dolaze, počev od ove sezone. Bez obzira na sve što je već dosad postigao, Leo će tek sad početi pisati historiju. Njegove su najbolje igre tek pred nama", izjavio je Signorini nastavivši:
Ja nesto ne vjerujem da opet moze dati 50 golova u Primeri
- manchesterunitedfan
- Kontakt:
Cisto sumnjam.. Mada bi svakako volio da bude ispred Ronalda.
Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!
Sergio Araujo, 20-godišnji igrač Boce Juniors, je veoma blizu prelaska u Barcelonu B. U toku su pregovori oko njegovog dovođenja i argentinski mediji prenose da će u narednim danima doputovati u Barcelonu kako bi zvanično završili ove pregovore.
Sergio je o svom prelasku u Barcelonu govorio danas u intervju za RAC1.
-Željno čekam da se pregovori završe i da mogu igrati u Barceloni. Želim postizati mnogo golova kako bih mogao preći u prvi tim.
Araujo je također govorio i o svojoj polivalentnosti te dodao da mu se sviđa igrati na poziciji 'devetke' ili na sredini terena (po lijevoj strani i u centru). Osim toga u ovom intervju je otkrio i to ko mu pomaže da postane bolji igrač i da se što prije uklopi u Barcelonin stil igre.
-Razgovarao sam sa Riquelmeom i on mi je dao nekoliko savjeta kako bi se što brže i lakše adaptirao.
Juan Carlos Crespi, potpredsjednik Boce Juniors, je rekao da bi pregovori sa Barcelonom trebali biti gotovi danas ili sutra. Araujo će iz Argentine doputovati u Barcelonu kao igrač na posudbi, a pregovori koji su u toku nastoje utvrditi mogućnost kupovine ovog igrača, a otkupna klauzula će biti oko osam miliona eura.
Sergio je o svom prelasku u Barcelonu govorio danas u intervju za RAC1.
-Željno čekam da se pregovori završe i da mogu igrati u Barceloni. Želim postizati mnogo golova kako bih mogao preći u prvi tim.
Araujo je također govorio i o svojoj polivalentnosti te dodao da mu se sviđa igrati na poziciji 'devetke' ili na sredini terena (po lijevoj strani i u centru). Osim toga u ovom intervju je otkrio i to ko mu pomaže da postane bolji igrač i da se što prije uklopi u Barcelonin stil igre.
-Razgovarao sam sa Riquelmeom i on mi je dao nekoliko savjeta kako bi se što brže i lakše adaptirao.
Juan Carlos Crespi, potpredsjednik Boce Juniors, je rekao da bi pregovori sa Barcelonom trebali biti gotovi danas ili sutra. Araujo će iz Argentine doputovati u Barcelonu kao igrač na posudbi, a pregovori koji su u toku nastoje utvrditi mogućnost kupovine ovog igrača, a otkupna klauzula će biti oko osam miliona eura.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Atlético Madrid have signed Barcelona's Cristian Tello on a 3-year deal. Fee £4.7m.
da li je ovo tačno? mrzim kada piše ' reports in Spain claim' i ne ponudi mi konkretan izvor...
navodno je AS ovo izvijestio...sada pročitah...
da li je ovo tačno? mrzim kada piše ' reports in Spain claim' i ne ponudi mi konkretan izvor...
navodno je AS ovo izvijestio...sada pročitah...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- manchesterunitedfan
- Kontakt:
Cisto sumnjam da je to tacno. Da je tacno vjerovatno bi neki mediji to vec objavili, a i nema mi logike da prodaju Tella kad su vec stavili Afellaya na prodaju. Tello je igrac iz njihove akademije i buducnost, jedino sto mi je realno jeste da ode na posudbu.
Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!
pa mozda ga i prodaju sa mogucnoscu otkupa ,nista nije iskljucenomanchesterunitedfan je napisao/la:Cisto sumnjam da je to tacno. Da je tacno vjerovatno bi neki mediji to vec objavili, a i nema mi logike da prodaju Tella kad su vec stavili Afellaya na prodaju. Tello je igrac iz njihove akademije i buducnost, jedino sto mi je realno jeste da ode na posudbu.
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Sta ono Barcelona hoce Aggera ?
amanM4kaveli je napisao/la:Sta ono Barcelona hoce Aggera ?
ja ne bi imo nista protiv njegovog dovodjenja,visok (1,90) a zna i sa loptom
ne bi ni bio skup
[youtube][/youtube]
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Javi Martinez (ili Agger) i Neymar.
That's it.
That's it.
ma nema od neymara nish ,bar ove sezone ,cuo si tita da nece se pojacavat napadmandraX je napisao/la:Javi Martinez (ili Agger) i Neymar.
That's it.
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ja bi volio vidjeti Aggera ako vec ne moze Martinez doci.
Visok, jak u duelu, solidna tehnika, jak sut, dobar u skok igri .. a i koliko vidim odlicno se krece.
Visok, jak u duelu, solidna tehnika, jak sut, dobar u skok igri .. a i koliko vidim odlicno se krece.
- raul-zakon
- Kontakt:
Villa odradio prvi trening nakon povrede !
ANIMO DAVID !!!
ANIMO DAVID !!!
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Faraon iz Visokog, FCB1986, FCBLAUGRANA1987, HP46, L-Train, Lavcina, Riziko i 34 gosta.