Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

amerosm
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la amerosm » 24 sep 2009, 22:25

Kao prvo dijamant nije toliko glup, kad je potpisivao novi ugovor fiksirao je cjenu za koju moze napustiti klub, i ona iznosi 22 miliona eura prema pisanju Njemackog Bilda. Dalje njemu bi najbolje bilo otici u Manchester United umjesto onog kloca pod imenom Berbatov (hebiga nekad i veliki strucnjak kao SAF, zna pogrijesiti i dovesti kloca), da on od njega napravi jos boljeg igraca. Ocito je da dijamantu treba trener koji igracima uljeva povjerenje, kao sto je prosle sezone bio Magath, koji je znao kako da pristupi svakom tipu igraca. Sto se tice Seville, ona nije realna opcija jer onda komotno moze ostati u Wolfsburgu, a Marca pise puno gluposti kad je dan dug. Oni vec sada imaju tri izvrsna napadaca i mislim da bi ga vise gledali na klupi jer on treba da dokaze svoj kvalitet u odnosu na Negreda, Fabiana i Kanutea. Sto se tice Italijanske lige tu bi mu jedino preporucio Inter, malo kad Mourinha jer bi ga i ona imao cemu nauciti, ali on nikad ne bih presao zbog ljubavi prema PIO/MIO klubu. Naravno ima tu jos jedan Juventus i mislim da bi se on ukolpio u njihovu igru jer imaju izvrsne igrace, a cinio bih odlican tandem s Amaurijem. Ipak kad se sve pogleda najbolje bi mu bilo da ode u Englesku u Man. UTD jer bi jos vise napredovao u svojoj karijeri i bio bi jos bolji napadac, i ako je trenutno medju top 5 svijetskih napadaca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 24 sep 2009, 22:28

Dzeko ocigledno ima nekih problema u glavi, ko je sinoc gledao samo zadnjih 25 minuta znace o cemu pricam, pogotov ona zadnja sansa. Znam da je dao onaj intervju neki dan, ali mora on jos malo rascistiti sam sa sobom.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 sep 2009, 22:30

The Game je napisao/la:Dzeko ocigledno ima nekih problema u glavi, ko je sinoc gledao samo zadnjih 25 minuta znace o cemu pricam, pogotov ona zadnja sansa. Znam da je dao onaj intervju neki dan, ali mora on jos malo rascistiti sam sa sobom.
Jest,kao i Dusko Vujosevic :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 25 sep 2009, 13:17

amerosm je napisao/la:Kao prvo dijamant nije toliko glup, kad je potpisivao novi ugovor fiksirao je cjenu za koju moze napustiti klub, i ona iznosi 22 miliona eura prema pisanju Njemackog Bilda. Dalje njemu bi najbolje bilo otici u Manchester United umjesto onog kloca pod imenom Berbatov (hebiga nekad i veliki strucnjak kao SAF, zna pogrijesiti i dovesti kloca), da on od njega napravi jos boljeg igraca. Ocito je da dijamantu treba trener koji igracima uljeva povjerenje, kao sto je prosle sezone bio Magath, koji je znao kako da pristupi svakom tipu igraca. Sto se tice Seville, ona nije realna opcija jer onda komotno moze ostati u Wolfsburgu, a Marca pise puno gluposti kad je dan dug. Oni vec sada imaju tri izvrsna napadaca i mislim da bi ga vise gledali na klupi jer on treba da dokaze svoj kvalitet u odnosu na Negreda, Fabiana i Kanutea. Sto se tice Italijanske lige tu bi mu jedino preporucio Inter, malo kad Mourinha jer bi ga i ona imao cemu nauciti, ali on nikad ne bih presao zbog ljubavi prema PIO/MIO klubu. Naravno ima tu jos jedan Juventus i mislim da bi se on ukolpio u njihovu igru jer imaju izvrsne igrace, a cinio bih odlican tandem s Amaurijem. Ipak kad se sve pogleda najbolje bi mu bilo da ode u Englesku u Man. UTD jer bi jos vise napredovao u svojoj karijeri i bio bi jos bolji napadac, i ako je trenutno medju top 5 svijetskih napadaca.
ma nema sad kad ga vidi Ferguson ima odma da ga kupi............ima da mu Dzeko da 2 gola heheheh :D :D :D :D :D

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 25 sep 2009, 15:16

prvo u sevilli ovog momenta nema on mjesta mozemo mi hvaliti naseg'' dijamanta '' ali od njega su bolji napadaci negredo ,kanute,luis fabiano da nepricam , tu su jos kone koji je placen 12 miliona iz psv kada je dolazio a ne treba zaboraviti chevantona :o dakle 5 vrhunskih napadaca . a moze se desiti da sevilla proda luisa fabiana za nekih 30 milki i da ponudi WLF 22 do 25 milki e onda dzek otreba odluciti po meni najbolje da ode u sevillu ,prvo sto se radi o jednom od najljepsih gradova u evropi ,vrijeme je uvijek ljepo sto je velika prednost u odnosu na englesku , veliki klub uvijek u vrhu primere ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 sep 2009, 15:25

CRNI_SA je napisao/la:prvo u sevilli ovog momenta nema on mjesta mozemo mi hvaliti naseg'' dijamanta '' ali od njega su bolji napadaci negredo ,kanute,luis fabiano da nepricam , tu su jos kone koji je placen 12 miliona iz psv kada je dolazio a ne treba zaboraviti chevantona :o dakle 5 vrhunskih napadaca . a moze se desiti da sevilla proda luisa fabiana za nekih 30 milki i da ponudi WLF 22 do 25 milki e onda dzek otreba odluciti po meni najbolje da ode u sevillu ,prvo sto se radi o jednom od najljepsih gradova u evropi ,vrijeme je uvijek ljepo sto je velika prednost u odnosu na englesku , veliki klub uvijek u vrhu primere ;)

Nisu sigurno bolji. Mozda je Fabiano u rangu s njim, ali bolji nije sigurno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 25 sep 2009, 15:30

CRNI_SA je napisao/la:prvo u sevilli ovog momenta nema on mjesta mozemo mi hvaliti naseg'' dijamanta '' ali od njega su bolji napadaci negredo ,kanute,luis fabiano da nepricam , tu su jos kone koji je placen 12 miliona iz psv kada je dolazio a ne treba zaboraviti chevantona :o dakle 5 vrhunskih napadaca . a moze se desiti da sevilla proda luisa fabiana za nekih 30 milki i da ponudi WLF 22 do 25 milki e onda dzek otreba odluciti po meni najbolje da ode u sevillu ,prvo sto se radi o jednom od najljepsih gradova u evropi ,vrijeme je uvijek ljepo sto je velika prednost u odnosu na englesku , veliki klub uvijek u vrhu primere ;)
pa nece biti beskucnik u engl

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 sep 2009, 18:36

omerbavarac je napisao/la:

Dzeko--Fabiano,olican tandem :-)

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 25 sep 2009, 18:52

ahmic je napisao/la:

Dzeko--Fabiano,olican tandem :-)
kakav tandem Dzeko - Fabiano oni hoce Dzeku jer Manchester sprema ponudu za Fabiana

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 25 sep 2009, 22:54

Samo mi Dzeku ne dirajte.... :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 sep 2009, 22:55

ssportasicaa_sa je napisao/la:Samo mi Dzeku ne dirajte.... :mrgreen:
dobro sportasice kako ti kazes...tvoja je zadnja :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 25 sep 2009, 23:42

rob do bagro je napisao/la:

Robe, takvog te volim.. :mrgreen: :roll: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 sep 2009, 23:44

ssportasicaa_sa je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:

Robe, takvog te volim.. :mrgreen: :roll: :lol:
Sad i njega volis. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 25 sep 2009, 23:47

Robe, takvog te volim.. :mrgreen: :roll: :lol:[/quote]
Sad i njega volis. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Ma, ja nikog ne volim trenutno..samo se salim.. :lol: :D

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 26 sep 2009, 00:29

A sto se ovde mozes chovijek nasmijeat.Dzeko ne samo da nije u top5 vec nije ni u top10.Runi ,Tores.Ibrahimovic,Drogba,Pato,K.Ronaldo,fabioano,Adebajor,Eto...samo su neki igraci koji su bolj i bolje placeni od naseg Dijamanta.
Igraci koji vec godinama igraju na vrhunskom nivou(dokazani),a ne ko nas Dijamant polusezonu.
Dzeko moze da postane dobar igrac(napominjem moze)sve zavisi od njega.
----------------------------------------

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 sep 2009, 00:31

ssportasicaa_sa je napisao/la:Robe, takvog te volim.. :mrgreen: :roll: :lol:
Sad i njega volis. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Ma, ja nikog ne volim trenutno..samo se salim.. :lol: :D[/quote]

Zar postoji i jedno zensko da ne voli???? :mrgreen: :mrgreen: Pa zar je moguce.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 sep 2009, 02:13

Sutra ce dijamant Hannoveru utrpati tri komada i mirna Bosna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 26 sep 2009, 07:12

ssportasicaa_sa je napisao/la:Robe, takvog te volim.. :mrgreen: :roll: :lol:
Sad i njega volis. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma, ja nikog ne volim trenutno..samo se salim.. :lol: :D[/quote]

Zar postoji i jedno zensko da ne voli???? :mrgreen: :mrgreen: Pa zar je moguce.[/quote]

Moguceee! :lol: Ne mora svako zensko voljeti, nekad je bolje ne voljeti nego voljeti bilo koga.. :lol: zar nije tako Omercicu mali? :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 sep 2009, 09:53

Ja mislim da ce ga Dzekson opet dati...on gori sad za golovima al ne treba puno gorit jer bi mogao da izgori :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 26 sep 2009, 10:30

Evo gledam da nema prenosa Wolfsburga na Eurosportu 2 pa me zanima jel neko zna da li će biti na digitalnoj, možda na Thor-u? Ako će biti na kojem kanalu?

Hvala.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, Cwirek, jurisicduska, Mocvara1991, N3R3D, Proximic, rukometubih23, Uknaac i 87 gostiju.