Utakmice klubova iz BiH na TV-u

nedzad95
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la nedzad95 » 20 jun 2012, 17:18

Ove sezone najvjerovatnije pada dogovor da ce klubovi na TV prenosu imati jednu domacu i jednu gostujucu utakmicu najmanje.
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 20 jun 2012, 17:21

pa tako je bilo i dosad...i ne svidja mi se to....

ustvari,svidjalo bi mi se,ali da uz te utakmice "po kljucu',ide i najjaca utakmica,tj derbi tog kola...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 20 jun 2012, 18:18

Armageddon2012 je napisao/la:pa tako je bilo i dosad...i ne svidja mi se to....

ustvari,svidjalo bi mi se,ali da uz te utakmice "po kljucu',ide i najjaca utakmica,tj derbi tog kola...
To su uglavnom zahtjevi klubova da bude tako al trebalo bi vise zavise utakmica praviti prijenos.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 20 jun 2012, 18:30

Jeste, i onda cemo biti primorani gledati utakmicu Rudar-Gradina (ne zelim nikoga pocjenjivati)a ne recimo Borac-Siroki, jer su ovi drugi vec ispucali kvotu, ili ovi prvi nisu bili ni jednom do tada.

Treba, mora, se naci neki normalan princip odredjivanja koje se utakmice trebaju prenositi. Ovo prosle sezone je znalo biti presmjesno. Bilo je utakmica koje nisu gledali ni rodbina igraca koji su igrali. To nigdje na svijetu ne funkcionise po ovom principu i kljucu kao kod nas.

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 20 jun 2012, 18:34

Vamos je napisao/la:Jeste, i onda cemo biti primorani gledati utakmicu Rudar-Gradina (ne zelim nikoga pocjenjivati)a ne recimo Borac-Siroki, jer su ovi drugi vec ispucali kvotu, ili ovi prvi nisu bili ni jednom do tada.

Treba, mora, se naci neki normalan princip odredjivanja koje se utakmice trebaju prenositi. Ovo prosle sezone je znalo biti presmjesno. Bilo je utakmica koje nisu gledali ni rodbina igraca koji su igrali. To nigdje na svijetu ne funkcionise po ovom principu i kljucu kao kod nas.
E kada dode do smanjenja broja klubova u nasoj ligi te u Premier Ligi BiH ostanu najbolji svaka utakmica ce biti derbi. ;) ;)

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 25 jun 2012, 01:15

biće zanimljivo hoće li itko od javnih tv-operatera u bih prenositi utakmice naših klubova u europi ... čisto sumljam ali vidje ćemo
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 25 jun 2012, 08:21

Crveni Barun je napisao/la:biće zanimljivo hoće li itko od javnih tv-operatera u bih prenositi utakmice naših klubova u europi ... čisto sumljam ali vidje ćemo
OBN prenosi Zelju a ostale vjerovatno ce BHT1 prenositi kao i svake godine.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 26 jun 2012, 00:36

Crveni Barun je napisao/la:biće zanimljivo hoće li itko od javnih tv-operatera u bih prenositi utakmice naših klubova u europi ... čisto sumljam ali vidje ćemo
Ja se nadam da će TV 1 i Mreža prenositi gostujuće utakmice klubova koji igraju u europskoj ligi kao i prošle godine,gušt je gledati kad Baho komentira :D .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 26 jun 2012, 08:11

Grdan je napisao/la:
Ja se nadam da će TV 1 i Mreža prenositi gostujuće utakmice klubova koji igraju u europskoj ligi kao i prošle godine,gušt je gledati kad Baho komentira :D .
Baho je teslovina

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 29 jun 2012, 13:47

EL i LP prenose javni emiteri

Dio paketa prenosa Lige prvaka, te Evropska liga, biće naredne sezone emitovani na frekvencijama javnih emitera Bosne i Hercegovine.

Tako ćemo i naredne sezone Ligu prvaka pratiti na BHT, FTV i RTRS-u utorkom, te utakmice Evropske lige četvrtkom, dok će se Liga prvaka srijedom prenositi na televiziji OBN.

"Ekskluzivna zemaljska TV prava (za utorak i četvrtak) otkupili su članovi Javnog RTV Sistema BiH za period od 2012. do 2015. godine. Prijenosi najboljih utakmica koje se igraju utorkom, popraćenih sa pregledima mečeva, biti će emitirani na programima BHT1, FTV i RTRS. Magazin Lige Prvaka biti će emitovan nezavisno na sva tri emitera, u skladu sa njihovim programskim potrebama i shemama", kaže se u saopštenju javnih emitera
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 30 jun 2012, 11:36

Zanima me hoće li bht prenosit i ovaj put cijelu sezonu PL?
I da li će i Radnik prenositi kad bude domaćin ijednom?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 jun 2012, 11:44

samoradnik je napisao/la:Zanima me hoće li bht prenosit i ovaj put cijelu sezonu PL?
I da li će i Radnik prenositi kad bude domaćin ijednom?
Mislim da jos nista nije dogovoreno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 30 jun 2012, 12:36

za VAMOSA....kralju bit ce ti merak pratit utkmicu na tv kad Gradina bude igrala jos ako bude eka zvucna ekipa gostovala i li neki derbi..vidices sta je atmosfera..sve ekipe ce ove godine prepricavat gostovanja u srebreniku budi uvjeren u to...
MOdric..MOdric..MOdric..

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 18 jul 2012, 16:42

Hoće li biti revanši evropskih utakmica na tv ?

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 28 jul 2012, 03:25

Utakmica protiv Zete na FACE TV

Fudbaleri FK Sarajevo sljedećeg četvrtka ukrstit će koplja sa crnogorskom Zetom u okviru trećeg pretkola Evropske lige, a utakmicu putem malih ekrana gledaoci će moći pratiti na programu FACE TV.

Prvi susret između ove dvije ekipe na rasporedu je u četvrtak, 2. avgusta, od 21 sat na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase - Koševo", dok će se revanš igrati sedam dana kasnije u Podgorici.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 jul 2012, 10:41

Za 6 dana počinje prvenstvo..

Prošli put je BHT izbacio koga će prenositi, šta će biti ovaj put?

Vidim tamo na teletextu za subotu čitav dan najavljene OI. Zna li neko??
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 31 jul 2012, 18:13

Benjo_AFC86 je napisao/la:Za 6 dana počinje prvenstvo..

Duel između sarajevskog Olimpica i Rudara iz Prijedora.

Meč sa početkom u 17:00 sati, igra se već narednu nedjelju, a direktno će ga prenositi BHT1. ****.ba
Moram reci žalosno :oops: .Bolje da prenose Sarajevo-Čelik- što zbog Sarajeva koje igra kvalitetan nogomet , novog Čelika pod palicom Vlade Jagodića ,što zbog povratka gostujućih navijača kojih će sigurno biti na ovoj utakmici.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 31 jul 2012, 18:24

Meni je svejedno, ja cu biti na tribini..ali svakako zbog populacije fudbala u BiH, i zbog ipak sportskog rivaliteta morala se prenositi utakmica Sarajevo-Celik.

U startu mi se ne svidja nacin odabira, isto kao prosle sezone. Neke kvote i broj utakmica :roll: , a ne kvalitet i ono sto bi gledaoce vise interesovalo..i onda se pitaju sto je mala gledanost tog projekta :roll:
Zadnja izmjena: Vamos, dana/u 31 jul 2012, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 31 jul 2012, 18:27

IlPrincipe je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Za 6 dana počinje prvenstvo..

Duel između sarajevskog Olimpica i Rudara iz Prijedora.

Meč sa početkom u 17:00 sati, igra se već narednu nedjelju, a direktno će ga prenositi BHT1. ****.ba
Moram reci žalosno :oops: .Bolje da prenose Sarajevo-Čelik- što zbog Sarajeva koje igra kvalitetan nogomet , novog Čelika pod palicom Vlade Jagodića ,što zbog povratka gostujućih navijača kojih će sigurno biti na ovoj utakmici.
Zasto bi dali prenos na BHT-u ove utakmice,kad mogu to lijepo dati preko Moje TV i klepiti fino po 3 markice od navijaca Sarajeva i Celika koji nece biti u mogucnosti zbog ovih ili onih razloga da budu na stadionu.Jednostavno iskoristit ce euforiju u oba tabora da klepe lovu i to je to.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 jul 2012, 20:38

Slažem se za prvo kolo.

A pogledajte , drugo i treće kolo izravno prenose Borac :?
Malo nerealno, šta je snjima? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 19 gostiju.