FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

harishp
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la harishp » 13 jul 2012, 18:30

Ovaj Borac je fakat smijesan.Svake trece sedmice otpustaju trenere,sad im ni Ljubojevic ne valja.
A Radmilo Sipovac koji ni dan danas ne zna da li je lopta uopste okrugla ,ostaje na ''celu'' :lol:
Doduse kakve bisere na tribinama imaju,nisu bolje ni zasluzili.
P.S Stadion im moze bog zna posluziti i za opere.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 jul 2012, 19:39

Dakle, počeli su rezovi i suspenzije. Samo mi nije jasno što ovog Milića suspendovaše, pa nije namjerno zabio autogol. A Živković bi od mene dobio i šamar gratis, kao i oni crvendaći iz prvog susreta.
Imal banjalučana da nam napišu kakav insight?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 13 jul 2012, 19:45

VanBasten je napisao/la:Dakle, počeli su rezovi i suspenzije. Samo mi nije jasno što ovog Milića suspendovaše, pa nije namjerno zabio autogol. A Živković bi od mene dobio i šamar gratis, kao i oni crvendaći iz prvog susreta.
Imal banjalučana da nam napišu kakav insight?
Vec je vidjen profesor Zoran Curguz na mjestu novog sefa st.štaba FK BORCA.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 14 jul 2012, 11:56

ne boli tolko poraz kolko bole 3 crvena penal i autogol.nesto smrdi

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jul 2012, 12:01

fredi je napisao/la:ne boli tolko poraz kolko bole 3 crvena penal i autogol.nesto smrdi
Citao sam malo po onom forumu kriv je komitet, UEFA, FIFA, Federacija, jalija, CIA i vanzemaljci.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 14 jul 2012, 12:16

lazes.

niko i ne pominje ni osima,ni federaciju ni komitet,i ne znam sta kontas postici takvim postovima.

srecno zeljeznicaru protiv maribora.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 14 jul 2012, 12:20, ukupno mijenjano 2 puta.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 15 jul 2012, 12:57

Midhat arnautovic iz lukvca vam je pokazivao evropsko sudjenje u polu finalu kupa protiv zelje, niste bili zadovoljni, ucite malo

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 jul 2012, 14:41

Ko želi raspravljati o postovima sa drugih foruma slobodan je da prošeta do tamo. TAkve rasprave na ovom forumu rezultiraće trajnom eliminacijom.

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 18 jul 2012, 16:44

Gdje je završio onaj Stajić ?

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 18 jul 2012, 19:21

tetrahidrokanabinol je napisao/la:Sloboda Užice
Jako dobar transfer,jer to sto je dobio u Slobodi u Borcu ne bih za DVE GODINE

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 18 jul 2012, 20:01

pabizo je napisao/la: Jako dobar transfer,jer to sto je dobio u Slobodi u Borcu ne bih za DVE GODINE
ti vjerovatno ne bi al on bi

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 19 jul 2012, 14:22

pile87 je napisao/la:
fredi je napisao/la:ne boli tolko poraz kolko bole 3 crvena penal i autogol.nesto smrdi
Citao sam malo po onom forumu kriv je komitet, UEFA, FIFA, Federacija, jalija, CIA i vanzemaljci.
Ko je vama sad kriv
"JOŠ OD 1926"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jul 2012, 14:33

veteran 1987 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Ko je vama sad kriv
Mi smo krivi, maribor je zaista bolji od nas mozda ne za 3 gola razlike ali dosta bolji.
Htjedoh napisat na Zeljinoj temi ustvari napisao sam maratonski post i obriso ga, podjednako su odigrali borac i Zeljo, nervozno i sa strahom, Zeljini igraci su bili isprepadani pa nisu mogli vjerovat da su dali gol mariboru Adilovic se okrece oko sebe ne moze da vjeruje ni on sam.Svraka se krio cijelu utakmicu.Isto kao borac dosli smo da se svadjamo, udaramo i budemo bezobrazni ( mislim na igrace ) a ne da igramo lopte i to nam se vratilo ovako.Tome je vjerovatno kriva nasa liga u kojoj nema ciste igre nego dosta grubih startova koji se tolerisu pa im preslo u naviku.I da nije nam kriv borac ni rs ni dodik i komitet ni nogometni savez razlika je u kvaliteti maribor je bolja ekipa.
I umalo zaboravih to sudjenje na koji se pojedini zale juce je bilo na evropskom nivou.

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 19 jul 2012, 14:38

hoshtapler je napisao/la:
tetrahidrokanabinol je napisao/la:Dosta je samo reći Makabi,Hapoel i Liteks.
Ko god se smijao trenutnom stanju našeg kluba neka njegovom bude 5 puta gore.
Samo ću reći, velikan iz Plutonove a ukupno jednom prošli u naredni krug u Europi :mrgreen: Mitropa kup ne računam jer to nije relevantno takmičenje.

Dva puta ispadali u Europi od drugoligaša :mrgreen:

Pametnom dosta.

Smiješna ekipa. Use i u svoje kljuse ( dao bi ti guze da navijaš za klub kao što je Željo ) 8-)
Gdje je sad ovaj hoshtapler, sada sa vidi kakav je karkter i postovi koji su mu se obili od glavu, šta kaže dali bi guze da navijamo za njegov tim hahaha zadnja 3 izlazka u evropi primili golova ko u priči prvo hapuel, po 5:0 i 1:0, pa makabi tel aviv isto toliko nešto sad strašni Maribor koji je rasprodao pola prve postave vas ubije, a gdje je još od prije Litex, to je taj strašni šampion naše moćne lige, strašno!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jul 2012, 14:44

BanjaluckiVelikan je napisao/la:Gdje je sad ovaj hoshtapler, sada sa vidi kakav je karkter i postovi koji su mu se obili od glavu, šta kaže dali bi guze da navijamo za njegov tim hahaha zadnja 3 izlazka u evropi primili golova ko u priči prvo hapuel, po 5:0 i 1:0, pa makabi tel aviv isto toliko nešto sad strašni Maribor koji je rasprodao pola prve postave vas ubije, a gdje je još od prije Litex, to je taj strašni šampion naše moćne lige, strašno!
Nije Maribor nikoga prodao a ne pogotovo pola ekipe.

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 19 jul 2012, 14:50

Ko drugome jamu kopa sam u nju upada, još kad bi ovi jalijaši večeras primili jedno 3 komada samo zbog prozivanja i provokacija na račun našeg kluba..

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 19 jul 2012, 18:57

Predstave Borca i Želje, a bogami i pitara protiv Hiberniansa nam govore koliko samo tone iz godine u godinu naša liga. I onda ne kontam što je neprihvatljivo smanjenje iste na 10 klubova gdje ćeš imati 5 ili 6 jakih utakmica i veću koncentraciju kvaliteta. Umjesto što jedni drugima bezpotrebe oči kopamo, pametniji i korsnije bi bilo nešto promjeniti za opću dobrobit, jer očigeldno ovako neide, a da bi išlo mora se počet zarađivat, a da bi se zarađivalo fudbal mora postati spektakl, a ne imat 4 utakmice sa preko 6 ili 7 hiljada posmatrača.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jul 2012, 20:32

Metalurg - Čelik N. 5:0
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []