FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Tema je FK Borac Banja luka ne razni komitete i ostale zajebancije,kad već nadležni ne mogu opomenuti ..
MIlića,Živkovića,Žižovića i Božičića ladno otjerati i dovesti jednog špica rasnog i jednog štopera uz Raspudića i Vasiljevića biće to dobro.
MIlića,Živkovića,Žižovića i Božičića ladno otjerati i dovesti jednog špica rasnog i jednog štopera uz Raspudića i Vasiljevića biće to dobro.
- sef_mafije
- Kontakt:
sinoc sam pratio tekmu i navijao za borac al nemamo nest srece sa nasim klubovima
pozz
pozz
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
gledao sam obje tekme bolji su ljudi od vas bili 100% iskreno navijao sam za crnogorce
sad sjedite i gledajte kako sampioni igraju.
Semper Fidelis
- Armageddon2012
- Kontakt:
Putuj Evropo,nemoj vise cekati na nas...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
Spremite se dobijate tri komada u Mariboru šampionifixator je napisao/la:gledao sam obje tekme bolji su ljudi od vas bili 100% iskreno navijao sam za crnogorce

Vala i da dobijemo velika je razlika izmedju maribora koji je igrao EL i drugoligasa koji nije imao pripreme.tetrahidrokanabinol je napisao/la:Spremite se dobijate tri komada u Mariboru šampionifixator je napisao/la:gledao sam obje tekme bolji su ljudi od vas bili 100% iskreno navijao sam za crnogorce
Sada da razjasnimo, u sitaciji u kojoj je borac i ostali klubovi iz nase lige, potrebne su godine i kostantno ucesce u evropi jer je drugacije igrati nego ligu ima tu i padova i dobrih tekmi nekad vise nekad manje uspjeha ali bi trebalo biti skola svima u klubovima koji igraju u evropi da bi se svakih par godina mogao napraviti korak naprjed.Druga je sitacija sa klubovima koji kostantno igraju i prolaze ove a kola kao od sale.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ovaj Borac je fakat smijesan.Svake trece sedmice otpustaju trenere,sad im ni Ljubojevic ne valja.
A Radmilo Sipovac koji ni dan danas ne zna da li je lopta uopste okrugla ,ostaje na ''celu''
Doduse kakve bisere na tribinama imaju,nisu bolje ni zasluzili.
P.S Stadion im moze bog zna posluziti i za opere.
A Radmilo Sipovac koji ni dan danas ne zna da li je lopta uopste okrugla ,ostaje na ''celu''

Doduse kakve bisere na tribinama imaju,nisu bolje ni zasluzili.
P.S Stadion im moze bog zna posluziti i za opere.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dakle, počeli su rezovi i suspenzije. Samo mi nije jasno što ovog Milića suspendovaše, pa nije namjerno zabio autogol. A Živković bi od mene dobio i šamar gratis, kao i oni crvendaći iz prvog susreta.
Imal banjalučana da nam napišu kakav insight?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Vec je vidjen profesor Zoran Curguz na mjestu novog sefa st.štaba FK BORCA.VanBasten je napisao/la:Dakle, počeli su rezovi i suspenzije. Samo mi nije jasno što ovog Milića suspendovaše, pa nije namjerno zabio autogol. A Živković bi od mene dobio i šamar gratis, kao i oni crvendaći iz prvog susreta.
ne boli tolko poraz kolko bole 3 crvena penal i autogol.nesto smrdi
Citao sam malo po onom forumu kriv je komitet, UEFA, FIFA, Federacija, jalija, CIA i vanzemaljci.fredi je napisao/la:ne boli tolko poraz kolko bole 3 crvena penal i autogol.nesto smrdi
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
lazes.
niko i ne pominje ni osima,ni federaciju ni komitet,i ne znam sta kontas postici takvim postovima.
srecno zeljeznicaru protiv maribora.
niko i ne pominje ni osima,ni federaciju ni komitet,i ne znam sta kontas postici takvim postovima.
srecno zeljeznicaru protiv maribora.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 14 jul 2012, 12:20, ukupno mijenjano 2 puta.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
- diplomatija
- Kontakt:
Midhat arnautovic iz lukvca vam je pokazivao evropsko sudjenje u polu finalu kupa protiv zelje, niste bili zadovoljni, ucite malo
Ko želi raspravljati o postovima sa drugih foruma slobodan je da prošeta do tamo. TAkve rasprave na ovom forumu rezultiraće trajnom eliminacijom.
Gdje je završio onaj Stajić ?
-
- Kontakt:
Sloboda Užice
Jako dobar transfer,jer to sto je dobio u Slobodi u Borcu ne bih za DVE GODINEtetrahidrokanabinol je napisao/la:Sloboda Užice
ti vjerovatno ne bi al on bipabizo je napisao/la: Jako dobar transfer,jer to sto je dobio u Slobodi u Borcu ne bih za DVE GODINE
-
- Kontakt:
Ko je vama sad krivpile87 je napisao/la:Citao sam malo po onom forumu kriv je komitet, UEFA, FIFA, Federacija, jalija, CIA i vanzemaljci.fredi je napisao/la:ne boli tolko poraz kolko bole 3 crvena penal i autogol.nesto smrdi
"JOŠ OD 1926"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.