A Radmilo Sipovac koji ni dan danas ne zna da li je lopta uopste okrugla ,ostaje na ''celu''
Doduse kakve bisere na tribinama imaju,nisu bolje ni zasluzili.
P.S Stadion im moze bog zna posluziti i za opere.
Moderator/ica: vlakanje
Vec je vidjen profesor Zoran Curguz na mjestu novog sefa st.štaba FK BORCA.VanBasten je napisao/la:Dakle, počeli su rezovi i suspenzije. Samo mi nije jasno što ovog Milića suspendovaše, pa nije namjerno zabio autogol. A Živković bi od mene dobio i šamar gratis, kao i oni crvendaći iz prvog susreta.
Imal banjalučana da nam napišu kakav insight?
Citao sam malo po onom forumu kriv je komitet, UEFA, FIFA, Federacija, jalija, CIA i vanzemaljci.fredi je napisao/la:ne boli tolko poraz kolko bole 3 crvena penal i autogol.nesto smrdi
Jako dobar transfer,jer to sto je dobio u Slobodi u Borcu ne bih za DVE GODINEtetrahidrokanabinol je napisao/la:Sloboda Užice
ti vjerovatno ne bi al on bipabizo je napisao/la: Jako dobar transfer,jer to sto je dobio u Slobodi u Borcu ne bih za DVE GODINE
Ko je vama sad krivpile87 je napisao/la:Citao sam malo po onom forumu kriv je komitet, UEFA, FIFA, Federacija, jalija, CIA i vanzemaljci.fredi je napisao/la:ne boli tolko poraz kolko bole 3 crvena penal i autogol.nesto smrdi
Mi smo krivi, maribor je zaista bolji od nas mozda ne za 3 gola razlike ali dosta bolji.veteran 1987 je napisao/la:Ko je vama sad krivpile87 je napisao/la:Citao sam malo po onom forumu kriv je komitet, UEFA, FIFA, Federacija, jalija, CIA i vanzemaljci.fredi je napisao/la:ne boli tolko poraz kolko bole 3 crvena penal i autogol.nesto smrdi
Gdje je sad ovaj hoshtapler, sada sa vidi kakav je karkter i postovi koji su mu se obili od glavu, šta kaže dali bi guze da navijamo za njegov tim hahaha zadnja 3 izlazka u evropi primili golova ko u priči prvo hapuel, po 5:0 i 1:0, pa makabi tel aviv isto toliko nešto sad strašni Maribor koji je rasprodao pola prve postave vas ubije, a gdje je još od prije Litex, to je taj strašni šampion naše moćne lige, strašno!hoshtapler je napisao/la:Samo ću reći, velikan iz Plutonove a ukupno jednom prošli u naredni krug u Europitetrahidrokanabinol je napisao/la:Dosta je samo reći Makabi,Hapoel i Liteks.
Ko god se smijao trenutnom stanju našeg kluba neka njegovom bude 5 puta gore.Mitropa kup ne računam jer to nije relevantno takmičenje.
Dva puta ispadali u Europi od drugoligaša![]()
Pametnom dosta.
Smiješna ekipa. Use i u svoje kljuse ( dao bi ti guze da navijaš za klub kao što je Željo )
Nije Maribor nikoga prodao a ne pogotovo pola ekipe.BanjaluckiVelikan je napisao/la:Gdje je sad ovaj hoshtapler, sada sa vidi kakav je karkter i postovi koji su mu se obili od glavu, šta kaže dali bi guze da navijamo za njegov tim hahaha zadnja 3 izlazka u evropi primili golova ko u priči prvo hapuel, po 5:0 i 1:0, pa makabi tel aviv isto toliko nešto sad strašni Maribor koji je rasprodao pola prve postave vas ubije, a gdje je još od prije Litex, to je taj strašni šampion naše moćne lige, strašno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.