AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

neo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la neo » 18 jul 2012, 13:45

:lol: :lol: :lol:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 jul 2012, 13:48

Trebali bi vi pokusati dovesti Sakha iz PSG-a. Imaju Silvu i Alexa kao stopere, Sakho na klupi , mozda je nezadovoljan sa tim...
Osim toga vam treba jedan dobar cf (Dzeko?), i mozda Kaka na posudbu ili na otplate.
Tako bi ustedili dosta para a ne biste bili slabiji nego prosle sezone, po mom misljenju.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 18 jul 2012, 13:54

Tasci-Fernando-Kolarov-Džeko ;)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jul 2012, 14:01

calcio je napisao/la:Trebali bi vi pokusati dovesti Sakha iz PSG-a. Imaju Silvu i Alexa kao stopere, Sakho na klupi , mozda je nezadovoljan sa tim...
Osim toga vam treba jedan dobar cf (Dzeko?), i mozda Kaka na posudbu ili na otplate.
Tako bi ustedili dosta para a ne biste bili slabiji nego prosle sezone, po mom misljenju.
Otkud to da je kapiten kluba na klupi ? :? :roll:
Sakho i Silva startni stoperi,Bisevac,Alex,Camara klupa. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 18 jul 2012, 14:03

Cini mi se da je Sakho izjavio da ce da ode ako klub dovede jos jednog defanzivca,a doveli su.Dosao je TS.Mislim da su zbog toga ove silne spekulacije.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 18 jul 2012, 14:08

calcio je napisao/la:Trebali bi vi pokusati dovesti Sakha iz PSG-a. Imaju Silvu i Alexa kao stopere, Sakho na klupi , mozda je nezadovoljan sa tim...
sakho je već najavljivao da će možda napustiti psg ako dođe novi stoper. realno silva je starter do za alexa ne znam vidjet ćemo koga carletto preferira. ja ne bi imao ništa protiv. on i acerbi bi možda mogli biti novi silva i nesta u nekoj slabijoj varijanti definitivno.
džeko? naravno. doveo bi do popularizacije milana preko noći u BIH i milan bi imao najviše navijača od ovih italijana :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 jul 2012, 14:12

Devil je napisao/la:
Otkud to da je kapiten kluba na klupi ? :? :roll:
Sakho i Silva startni stoperi,Bisevac,Alex,Camara klupa. ;)
Pa gledam ove postave o njihovoj ekipi za sljedecu sezonu i vecina stavlja Alexa i Silvu kao stoperski par. I to ne mislim na ove postave sa foruma nego iz novina. Evo na primjer sa PSG-ove teme

slika

Cini mi se da je ovo iz L'equipea... Da sam na njegovom mjestu, kao dijete PSG-a i kapiten, bilo bi mi malo krivo zbog ovoga....
I tu ulijece Galliani u pricu ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jul 2012, 14:19

Zato sto je Sakho najavio da odlazi,pa je onda malo "tamburao" sa misljenjem i ne znam sta ce na kraju odluciti.Ako ostane on je zacementiran u prvoj postavi,ali izgleda da na kraju svi planiraju ekipu bez njega kako bi se sto bolje pripremili za eventualni odlazak.A ja cak mislim i da ode Sakho da ce Bisevac igrati pre Alexa. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

vrabac
Kontakt:

Post Postao/la vrabac » 18 jul 2012, 14:27

Ancheloti je izjavio da mu je prvi izbor stoperski par T.Silva i Alex i to je izazvalo jos vece nezadovoljstvo kod Sakha i najvjerovatnije da ce napustiti PSG...

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 jul 2012, 14:42

baresi#6 je napisao/la:
sakho je već najavljivao da će možda napustiti psg ako dođe novi stoper. realno silva je starter do za alexa ne znam vidjet ćemo koga carletto preferira. ja ne bi imao ništa protiv. on i acerbi bi možda mogli biti novi silva i nesta u nekoj slabijoj varijanti definitivno.
džeko? naravno. doveo bi do popularizacije milana preko noći u BIH i milan bi imao najviše navijača od ovih italijana :lol:
Nebitno sto je nash, Dzeko vam je realno najbolja opcija po meni. :D Mozete dovesti Teveza ali onda nemate visine u napadu, mozete dovesti Lewandowskog ali mislim da bi to kostalo 30 miliona ili vise a momak jos uvijek nije tako provjeren,.... Ne znam ko se jos spominjao. A Dzeki je plus sto je milanista. I mislim da bi bez problema zabio 20+ golova ;)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 18 jul 2012, 14:56

samo je problem sa džekom što nije tip igrača ibre. ibra više šeta po terenu proigrava saigrače pa i nocerino uspije zabiti 10 golova u ligi. džeko je više sidraš i igrač 16-erca a ko će ga uposliti? treba tu i ofanzivni vezni.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 18 jul 2012, 15:21

IlPrincipe je napisao/la:a što mi se čini da si ti ovaj @Mecong ? 8-)

i kakve to veze ima s ovim
Milan će biti jači nego prošle sezone.
:roll:
:roll: Kakav Mecong.
Naglasak je bio na tvom "stručnom" komentaru. Znači velikim i boldovanim slovima si dao "dokaze" da Ibra i Silva ostaju u Milanu a često sam čitao tvoje komentare gdje se ismijavaš drugima kada su tvrdili da oni odlaze.
Svakako, post sam postavio i iz razloga što je pisalo spremite negdje ove komentare od ovih Juventusovih izbjeglica Valjat' će vam na kraju sezone.

Eto, valjda sam bio jasan pajdo. ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jul 2012, 15:48

baresi#6 je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:ZNAČI NE MOGU DA VJERUJEM DA VI VJERUJETE :lol: :lol:
PA SILVA PRIJE 10 DANA PRODUZIO S MILANOM DO 2017-TE GODINE I STIME MU SE POVECALA I CIJENA, DAKLE PSG BI SAMO ZA SILVU MORAO DATI 65 MILIONA ;)

IBRA NEĆE NIGDJE, ZNA GDJE JE GAZDA I KAKO GA GOTIVE U MILANU 8-)

CEEP CALM :!:
neka malo ba. ne dešava se ništa i u ovo doba godine novinari moraju malo da izmišljaju toplu vodu. samo najgore će mi biti za ove trolove meconga i sarumana. već su se par puta isfurali ovako sa svojim prognozama i prozivanjima izgleda opet će :lol:

Zna se ko je gazda ceep calm. :mrgreen: Moje prognoze su bile tačne.
slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 jul 2012, 17:11

12 igraca koji vise ne nose crveno-crni dres ;)

slika

Igraci koji su napustili Milan i njihov doprinos timu u vidu broja postignutih golova i nastupa u drsu Rossonera ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 jul 2012, 17:17

DZeko , Kaka i Kolarov i opet smo u igri uz postojeci kadar bili bi konkurenti makar u Seri A.... ali bude li kenjao ko prosle godine Allegri pa da opet s +5 na kraju zavrsimo na -2, protiv Firence i slicnih nema nas ni na mapi !!

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 18 jul 2012, 17:32

Kad ce te svatit vishe da ne mogu doc i Kolarov i Dzeko radi pravila Eu igraca .....ni jedan ni drugi nemaju eu pasose a koliko znam Milan je vec ispuco jedno mjesto eu za nekog igraca ...goLmana haman iz brazila?......jedino da vam neko drugi dovede jednog od te dvojice pa prosljedi vama....nesto slicno sto vam je genova uradila za Pirnca

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jul 2012, 17:45

Nije se dugo cekalo:
"Zaista sam presrećan zbog dolaska u PSŽ. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri i predstavlja ostvarenje još jednog sna", rekao je Ibrahimović nakon potpisivanja ugovora u Parizu.
:lol:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 jul 2012, 17:52

MaGiCa je napisao/la:Nije se dugo cekalo:

"Zaista sam presrećan zbog dolaska u PSŽ. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri i predstavlja ostvarenje još jednog sna", rekao je Ibrahimović nakon potpisivanja ugovora u Parizu.

:lol:
:lol: :lol:

E haj sve do sad, ali ovo je stvarno previše :roll: :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 jul 2012, 17:58

Jeli poljubio grb PSG-a? :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jul 2012, 18:26

Pa dobro, možda mu je san živjeti u Parizu. :mrgreen: Ne mora to sve biti zbog fudbala. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.