AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Neutralan88
- Kontakt:
Re: AC Milan
Koliko je Milan dobio od transfera Silve i Ibre? valjda barem pola novca od tih transfera i uloze u kupovinu novih igraca.
I Seedorf je otisao,
pa Van bommel,
Nesta itd
fakat moraju duplo vise ulozit da bi se opet vrtili u seria A u top 3..
I Seedorf je otisao,
pa Van bommel,
Nesta itd
fakat moraju duplo vise ulozit da bi se opet vrtili u seria A u top 3..
- senad_flamin
- Kontakt:
Pa nije valjda da cemo opet dovest brazilca u napad. Puuuu
Milan: Agent Damiao within!
-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Damiao ima potencijal da bude čak i nivo iznad Zlatana
ako iko ima potencijala da bude "kopija" Ibre onda su to Balotelli i Damiao.
The meeting at Via Turati between Galliani and Damião's agent just ended. They could meet again within the next few days. -
Pato's agent: "Pato and Damião are both great players, so they would get along well with each other".
Pato's agent: "Pato and Damião would be a great strike partnership".
Pato's agent: "Damião has done well at Internactional. I don’t know whether or not they will sell the player".
Blizu smo dovođenju Danskog lijevog beka Simona Poulsena
The meeting at Via Turati between Galliani and Damião's agent just ended. They could meet again within the next few days. -
Pato's agent: "Pato and Damião are both great players, so they would get along well with each other".
Pato's agent: "Pato and Damião would be a great strike partnership".
Pato's agent: "Damião has done well at Internactional. I don’t know whether or not they will sell the player".
Blizu smo dovođenju Danskog lijevog beka Simona Poulsena
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
gabriel nije dobio eu pasoš i registrovan je ko non eu igrač. to je galliani potvrdio. što se tiče non eu mjesta uvijek može priskočiti genoa.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
Da,tako da je ostalo mjesta samo za još jednog, golman nije dobio portugalski pasoš .baresi#6 je napisao/la:gabriel nije dobio eu pasoš i registrovan je ko non eu igrač. to je galliani potvrdio. što se tiče non eu mjesta uvijek može priskočiti genoa.
-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Kao što reče @baresi#6 uvijek je tu Presiozi na kojeg se može računat 
Galliani is currently at the restaurant Giannino with Leandro Damião's agent, as well as with Preziosi and Cellino.
Preziosi to sređuje mark my words

Galliani is currently at the restaurant Giannino with Leandro Damião's agent, as well as with Preziosi and Cellino.
Preziosi to sređuje mark my words
gledao sam ovog damiaoa...nije me impresionirao..ovaj sto kaze da ima potencijal da bude kao zlatan grdno se vara..vidjelo ovo zlatana nije
Unica grande amore
- IlPrincipe
- Kontakt:
nemaš ti oči. Ne može svako da svaku utakmicu odigra na vrhunskom nivou. Sama činjenica da je u prvoj postavi Brazila u napadu ispred Pata ti nesto treba da značiAllAbout je napisao/la:gledao sam ovog damiaoa...nije me impresionirao..ovaj sto kaze da ima potencijal da bude kao zlatan grdno se vara..vidjelo ovo zlatana nije
ne mozes bolan poredit ligu bez odbrane i italiju..ja sam ga gledao u repci i bio je nidje veze..IlPrincipe je napisao/la:nemaš ti oči. Ne može svako da svaku utakmicu odigra na vrhunskom nivou. Sama činjenica da je u prvoj postavi Brazila u napadu ispred Pata ti nesto treba da značiAllAbout je napisao/la:gledao sam ovog damiaoa...nije me impresionirao..ovaj sto kaze da ima potencijal da bude kao zlatan grdno se vara..vidjelo ovo zlatana nijea inače 2011 sezone je u 51 utakmici zabio 38 golova
a ove sezone u 29 utakmica zabio 20 golova .. Građom i tehnikom podsjeća na Ibru ..
Unica grande amore
Raiola kaze da cemo jos nekog prodati. Za nadati se da ce to biti Robinho, to je i najlogicnije. Imao je najslabiju sezonu, a ja mislim da sad kad je otisao ovaj dvojac upravo on najvise zaradjuje. Ako ode Boa ili Pato **** ga 
Ma kakav Damiao .. nece on nikad biti ni blizu Ibre !
Prosjecan igrac koji samo u Brazilu moze nesto uraditi.
Prosjecan igrac koji samo u Brazilu moze nesto uraditi.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jel on onda igrao za Brazil protiv BiH , ako jeste onda stvarno nista , ama bas nista nije pokazao , ali opet nije mjerilo ta jedna utakmica.
EDIT: Sportitalia reports that Internacional want €25 million in order to sell Leandro Damião.
EDIT: Sportitalia reports that Internacional want €25 million in order to sell Leandro Damião.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- senad_flamin
- Kontakt:
Fujj hebem ti vise brazilce pa tačno mi muka od njih, zašto taj Damiao,pa igrači brazila su toliko "navikani" i "precjenjeni" to nije normalno,taj igrač ništa ama' baš ništa nije bolji od Džeke. 
EDIT:
Džekin menadžer: Transfer u Milan je vrlo realna opcija
Menadžer bosansko-hercegovačkog nogometaša Edina Džeke, Sead Sušić, nagovijestio je mogući transfer svog pulena u redove Milana...
Džeko se od dolaska u Manchester City mučio s prilagodbom na engleski stil nogometa, pa je priliku kod menadžera Roberta Mancinija dobivao na kapaljku.
Kako je Zlatan Ibrahimović napustio redove Milana, otvorilo se slobodno mjesto za jednog napadača sličnih karakteristika. Džeko bi mogao biti upravo taj koji odgovara tom profilu.
- Edin bi volio igrati u Seriji A i to prvenstveno za Milan. Prelazak je vrlo realan. Već smo bili u kontaktu, ali zasada ne mogu reći ništa više. Ajmo vidjeti što će se dogoditi u sljedećih nekoliko dana – rekao je Sušić te zaključio.
- Postoji li 70 posto šansi za Džeko zaigra za Milan? Možda...
EDIT:
Menadžer bosansko-hercegovačkog nogometaša Edina Džeke, Sead Sušić, nagovijestio je mogući transfer svog pulena u redove Milana...
Džeko se od dolaska u Manchester City mučio s prilagodbom na engleski stil nogometa, pa je priliku kod menadžera Roberta Mancinija dobivao na kapaljku.
Kako je Zlatan Ibrahimović napustio redove Milana, otvorilo se slobodno mjesto za jednog napadača sličnih karakteristika. Džeko bi mogao biti upravo taj koji odgovara tom profilu.
- Edin bi volio igrati u Seriji A i to prvenstveno za Milan. Prelazak je vrlo realan. Već smo bili u kontaktu, ali zasada ne mogu reći ništa više. Ajmo vidjeti što će se dogoditi u sljedećih nekoliko dana – rekao je Sušić te zaključio.
-RIVALDO-
- harebianconero
- Kontakt:
Kao i većina Brazilskih talenata.senad_flamin je napisao/la:Fujj hebem ti vise brazilce pa tačno mi muka od njih, zašto taj Damiao,pa igrači brazila su toliko "navikani" i "precjenjeni" to nije normalno,taj igrač ništa ama' baš ništa nije bolji od Džeke.![]()
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Cista izmisljotina ,pa valjda trebas znati da je Ifran Dzekin menadzersenad_flamin je napisao/la:Fujj hebem ti vise brazilce pa tačno mi muka od njih, zašto taj Damiao,pa igrači brazila su toliko "navikani" i "precjenjeni" to nije normalno,taj igrač ništa ama' baš ništa nije bolji od Džeke.
EDIT:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- harebianconero
- Kontakt:
Prema Gazetti, želite dovesti Matrija. Šta vi mislite o tome?
- senad_flamin
- Kontakt:
Volio bi da dodoje,pravi borac u napadu, bolje nego Damiao !harebianconero je napisao/la:Prema Gazetti, želite dovesti Matrija. Šta vi mislite o tome?
-RIVALDO-
- harebianconero
- Kontakt:
Jeste borac, stvarno se trudi. Ipak ja sumnjam da će on ići iz Juventusa. Prije da će Quagliarella otići, ali ja mislim da oba ostaju.senad_flamin je napisao/la:Volio bi da dodoje,pravi borac u napadu, bolje nego Damiao !harebianconero je napisao/la:Prema Gazetti, želite dovesti Matrija. Šta vi mislite o tome?
- IlPrincipe
- Kontakt:
Pojma vi nemate kakvog mi dragulja imamo
ovaj momak će da eksplodira sljedeće sezone, samo treba pružati još više šansu ..

Ma nije Matri napadač svjetske klase
on je meni savršen džoker ..
btw

Ma nije Matri napadač svjetske klase
btw

Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 19 jul 2012, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.