FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
De ba cim ti nisi u EU odma te jbe kako ko stigne, penal je niđe veze, poslije toga ekipa pala i to i bi.
Po cemu su jaci??Koliko su imali sansi u drugom poluvremenu??
Kad gledam ove naše igrače isto kao da gledam usporeni snimak. Pa na kakvim su oni pripremama bili? Ne mogu da vjerujem da niko ne može da istrči 50 metara šprinta i da uputi neki centaršut ili makar šut.
Onaj nepostojeći penal je sve presjekao, pogotovo samopuzdanje Bogićevića.
Šteta, velika šteta zaista.
Nade ima, ali Bogami slabo.
Onaj nepostojeći penal je sve presjekao, pogotovo samopuzdanje Bogićevića.
Šteta, velika šteta zaista.
Nade ima, ali Bogami slabo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
ma i ovaj maribor nije neka ekipa, samo zeljo treba da ih stisne na kosevu i prolaze
- crvenocrni
- Kontakt:
Samo po igri i snazi nisu a u svemu ostalom jesusilver78 je napisao/la:Po cemu su jaci??Koliko su imali sansi u drugom poluvremenu??

Elegant je napisao/la:Ako zavrsi 3:1, koji nama rezultat treba za prolaz ?
Ah ti boga nije valjda da to ne znas

Evo prihvatam rizik da me svi napadate posle ovoga, ali ovu utakmicu nije trebalo izgubiti. Krívica je najvise Amarova i 1-2 igraca, i to zbog losih navika iz nase ligesilver78 je napisao/la:Po cemu su jaci??Koliko su imali sansi u drugom poluvremenu??
FKS❤️1946
ko da gledam borac makabi haifa.sve super povedes i onda pad nevjerovatan.**** ti mentalitet glupi
Bogi naograiso, Kvesa se prepao. Njihovo prvo zakazanje ove godine, jbg samo na pogresnoj utakmici.
NO PYRO NO PARTY
Zasluzen poraz, odma se vidjela kukavicka igra, pa jebote mi se prepadnemo Maribora, i mi se nadamo necemu, da smo krenuli bez straha rezultat bi bio mnogo bolji, uredu primili smo tri gola na srecu a taj nas gol sto smo zabili nije na srecu, ma daj nemojte mi tog naseg tipicnog mentaliteta, stvarno smo dno dna, a i ova defanzivna formacija sto je Amar postavio je smijesna, ali sa ovakvim igracima kakvih mi imamo amateri koji svaki sedmicu loce pivo u jezu,haciendi,dibeku i ostalim sarajevskim rupama dobro je da uopste igramo europsko takmnicenje, a sto je najzalosnije ovi slovenci nisu toliko bolji od nas ali opet imaju za razliku od nas profesionalizma i puno bolji mentalitet, ja sam skroz izfrustiran,iznerviran, ne znam ja se vise ne nadam ni cemu...POLA OD OVIH IGRACA NE ZASLUZUJE DA IGRA U NASEM ZELJEZNICARU!!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma daj... 

- crvenocrni
- Kontakt:
ovi kad predju pola tad i gol padne 

PA sta rade 'ebo ih igra ovo je katastrofa i sramota nek ide sve u 3 lijepe p.m.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- L' Imperator
- Kontakt:
Amar osim u 5 tekmi skoro 20 golova primio 

ljudi nas razvalise sa pola snageee jel normalan ovaj bogicevicccc
Ako ovo nije sramota e onda ne znam sta jeste pa slovenci se poigravaju sa nasim sampionom,a golman je taraba pa bollji je Guso za klasu!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.