FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Batistuta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Batistuta » 18 jul 2012, 22:11

Tipicna utakmica kako igra i nasa reprezentacija protiv favorizovanih ekipa tako je odigrao i Zeljo veceras. Igracima iz BiH pored kvaliteta trebaju i dobri psiholozi jer je nevjerovatno da na preslikan nacin se gube utakmice

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jul 2012, 22:11

Treba dovest Brazilce koji nemaju nas mentalitet, i par nasih ovih klinaca ubacit da igraju snjima pa mozda nesto i uspijemo. Dotad nek se gasi fudbal kod nas. Ustvari ja sam vec zavrsio sa gledanjem nasih ekipa u Evropi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 18 jul 2012, 22:12

igman je napisao/la:Osim nema veze s vezom, u 3 posljedenja gostovanja (2x Izrael, Slovenija) 14 golova!
Eeeee ovo ti je Evropa nije ovo Kozara ili Rudar pa da ih nakantaš pa svi kažu joj najjači smo mi smo šampioni, malo te Slovenci puste 45 min, pa kad daju gas drugi 45 dobiješ 4 komada, to ti je naš fudbal realno skijaši su do juče Slovenci bili al ulagali godinama pa vidi gdje su sad.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 jul 2012, 22:12

prvom 2-0, u drugom za 3-0... POZDRAV I VIDIMO SE na KOSEVU... NE JAVLJAM SE VISE NA FORUM NAPUNITE KOSEVO I UZIVAJTE U PROLAZU U 3. PRETKOLO. VOZDRA

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 18 jul 2012, 22:12

Dakle, hladne glave trba priznati da još nismo dovoljno spremni za jače evropske utakmice.Koliko god mi to željeli, naše vrijeme još nije došlo.Treba hrabro odigrati u revanšu i časno se oprostiti.Uvijek ima sljedeća sezona.
Zadnja izmjena: mamaSmurf, dana/u 18 jul 2012, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 jul 2012, 22:12

sekula je napisao/la:Nek mi neko samo kaze, jel igrao Zeba veceras?

Vidio sam da je Bogicevic bio trostruki strijelac i asistent kod cetvrtog gola........
zeba je kvesicevu losu partiju u defanzivi nadomjestio, zato ga nije bilo u ofanzivi, zola i adilovic najbolji veceras
sto kritikujete golmana, spasio cist go u 45 minuti, a ni za jedan go nije kriv, sva 4 gola greska odbrane, svraka i jamak su isto fino odigrali, cola nista posebno, kerla prvo dobar, drugo nako
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 18 jul 2012, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jul 2012, 22:12

Zel je napisao/la:"Kada se govori o Željezničaru, često se ističe da im je odbrana slaba."

Ovi nas izgleda dzaba gledali iz onog kukuruza, tek onako da budu tu! :lol:
Nisu oni budale moj jarane...tebi je ovo smjesno bilo dok je rekao,a ispostavi se da ti najbolji stoper bude najslabija karika....

P.S. a i realno ovaj golman je taraba,cak ni na jednu loptu nije otisao,nije stranu pogodio...nesiguran totalno,jedino sto je skinuo onaj faul,ali nikakvu sigurnost ne ulijeva...davno sam reako,covjek je otjeran iz Borca,...znaci sta dalje da pricamo

Jbg steta sto ce biti manja posjeta za vas na revansu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 jul 2012, 22:12

Željo je sam sebe pobjedio. Šteta, šteta...
Jbg, Evropa je izgubljena ali napunite Koševo. Dajte podršku ovim momcima.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 18 jul 2012, 22:13

Batistuta je napisao/la:Tipicna utakmica kako igra i nasa reprezentacija protiv favorizovanih ekipa tako je odigrao i Zeljo veceras. Igracima iz BiH pored kvaliteta trebaju i dobri psiholozi jer je nevjerovatno da na preslikan nacin se gube utakmice
Potpuno se slazem bez psihologa i promjene u mentalitetu i razmisljanju nema nam napretka.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 18 jul 2012, 22:13

Ma i onaj Marjan, svaki napad Želje, hajd zabijte gol ovo-ono, Maribor ga odmah u sljedeće zabije. :x

U revanšu Zeba mora igrati na sredini, nije lijeva strana za njega.

Pokušati kako god pa šta bude bude.

Najgore što će na Koševu biti maksimalno 8 hiljada, a ovo je bila idealna prilika da klub zaradi.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 jul 2012, 22:13

Ekipa se prepali u drugom , a Amar je podbacio u svim segmentima.MAribor solidna ekipa, a ŽEljo je protraćio pripreme jer ekipa izgleda očajno.Bogić Bogičević nema mjesta u ZElji, ali valjda Amar zna najbolje.Razočaran sam jer sam očekivao da će Zeljo imati sanse u revanšu za prolazak.Valjda je sad jasno zasto nam je liga 100 na tabeli.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 18 jul 2012, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jul 2012, 22:13

nime_tm87 je napisao/la:prvom 2-0, u drugom za 3-0... POZDRAV I VIDIMO SE na KOSEVU... NE JAVLJAM SE VISE NA FORUM NAPUNITE KOSEVO I UZIVAJTE U PROLAZU U 3. PRETKOLO. VOZDRA
Pa mi pod dopingom ne mozemo dati tri gola.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 18 jul 2012, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 jul 2012, 22:13

Bojim se da sam zadobio traumu od noćas,kad god čujem riječ "iskorak" pred očima će mi se ukazati slika igrača Maribora kako se onako zagrljeni smiju i urlaju :evil:
Ne znam ni šta sam očekivao,ionako sam rekao da i najbolja ekipa iz BiH ne može parirati skoro ijednoj iole ozbiljnoj ekipi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 jul 2012, 22:14

Bliss je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
Bliss je napisao/la::lol: :lol: Buši buši
Smetljaru,zato nam i jest prokleta drzava,sto ima pun **** smetljara kao sto si ti.
Karma je zayebana stvar
Znam ja da je to kompleks od karanja.Cudo mozdani nisi dobio na poluvremenu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 18 jul 2012, 22:14

Primili smo strasno smijesne golove, sami smo sebe izbacili, godina truda pade u vodu.
FKŽ !

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 18 jul 2012, 22:14

Najjači su mi ovi "nismo imali sreće". Koga lažete? Ljudi vas nadigrali u svakom smislu, rezultatski i igrom. Al treba reći da nije sve još izgubljeno, jedan brzi gol u Sarajevu sve mjenja

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jul 2012, 22:14

barbarez je napisao/la:
Bliss je napisao/la::lol: :lol: Buši buši
Smetljaru,zato nam i jest prokleta drzava,sto ima pun **** smetljara kao sto si ti.
Sta reci,od euforije ,pa do velikog razocarenja.Ljubav te tjera da se nadas,ali javno cu priznati da sam najveci konj,kad ja ocekujem da mi neki hajr bude od Adilovica,Jamaka i Stanica.Bogicevic je usrao samo tako.Haj da kazemo da svako moze imati los dan,ali profesionalac ne moze dozvoliti onakav pad koncentracije.BOsanski mentalitet prokleti ..
pricali smo o tome prijatelju..mislio sam da je kod Zelje dalek0 bolji stepen profesionalizma..jeste daleko bolji al za nasu PL ,all sto se tice Evrope sve se nazalost vidjelo veceras.. :( ..
sad kad se sjetim izjava Zeljinih igraca o nekom kobajagi podjednakom kvalitetu zgrozim se..
sutra se samo aBd da moje Sarajevo nece izgubiti vise od 3:0 ...volio bih da grijesim al gledam realno..
nema nama napredka NIKAD ,AL NIKAD...mi jednostavno trebamo da se vratimo ligu u polu-profesionalnu jer ovi se igraci vise nmg nazivat profesionalcima..dokle je to doslo da covjek zeli da mu klub osvjiti titulu,al se boj da se ne obruka u Evropi... :evil: :evil:
Zeljo veceras osim malog Zolotica niko nije nista odigrao,al bukvalno nista..Kvesic se ponasao kao onda protiv Izraelaca..nigdje ga,zavuce se i ne mice ...i Adilovic se borio strasno,al nije mogao nista vise uraditi kad je usamljen gore..kad imas kvalitetnog igraca koji ce ustopati Zebu tu je prica o Zelji gotova..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 18 jul 2012, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 18 jul 2012, 22:14

bice 3-0 na kosevu zivi bili pa vidjeli, veceras nije bilo srece

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 18 jul 2012, 22:14

rock87 je napisao/la:
K0MT je napisao/la:Pa i vama će biti isto.
Maribor. :lol:
Samo sto mi nismo jos izgubili a vi jeste!! CELIK FROM NIKSICI BUAAHAHAHHAHAHAHA!!1
To vam se sve vraća sad. 8-)

magija
Kontakt:

Post Postao/la magija » 18 jul 2012, 22:15

moja analiza : realno smo pali u 70 minuti kako fizicki tako i psihicki. Narocito poslije drugog gola obrana pala, sredina nije presjecala ponekad Zolotic, al nije mogao ni on stici. Odbrana katastrofa nema zelje nema snage, spora, troma. Antlovic netreba ga kriviti sto je mogo skino je, a sto nije zavrsilo je iza mreza. Colic i Kvesic Bogi katastrofa. Kerla nije lose. Zolotic pozitivno me iznenadio, mada Zajko Zeba je trebao pokusati koju loptu proturiti. Adil najbolje odigro, sto je pokazao zabijenim golom. Selimovic solidno i Svraka, mada se Svraka izgubio u drugom poluvremenu. Nista vise zelje moramo pokazati u Sarajevu. Momcima nasim svaka cast navijali i podrsku pruzali cijelo vrijeme utakmice.
Zadnja izmjena: magija, dana/u 18 jul 2012, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, plavobijeli1921, ristagrad i 28 gostiju.