Jesu bili bolji,ali ako pogledas sanse,imali su 5 dobrih sansi i 4 gola (peta je bila onaj slobodnjak).maximusdecimus je napisao/la:Najjači su mi ovi "nismo imali sreće". Koga lažete? Ljudi vas nadigrali u svakom smislu, rezultatski i igrom. Al treba reći da nije sve još izgubljeno, jedan brzi gol u Sarajevu sve mjenja
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sjajan pocetak,ali onda mentalitet radi svoje...nije vam trebao ovaj 4 gol nikako,imali bih ste sansu neku a ovako tesko...ali opet vam zelim srecu i da bar ne osramotite drzavu cijelu 
Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
Zayebano ateriranje.
Zar nam je premijerna liga ovoliko otisla u qurac.
Da nam sampiona i Stajerski konjusari razguzavaju samo tako.
Zar nam je premijerna liga ovoliko otisla u qurac.
Da nam sampiona i Stajerski konjusari razguzavaju samo tako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ne boli sam poraz koliko nacin na koji smo izgubili...
Nismo mi jos za Evrope...
Nismo mi jos za Evrope...
ljudi iz 4 sansi 4 gola zabise
bogicevic kriv za 2 i 3 go...... odma gaje trebo vaditi nakon 2 gola
ali realno je zeljo dva puta usuto po golu... i onaj gol za 0-1 slucajno lopta dodze do noga adilovica
bogicevic kriv za 2 i 3 go...... odma gaje trebo vaditi nakon 2 gola
ali realno je zeljo dva puta usuto po golu... i onaj gol za 0-1 slucajno lopta dodze do noga adilovica
Tesko druze tek tada ima da bude pritisak na igracima, a treba cuvati svoj gol.BH430 je napisao/la:bice 3-0 na kosevu zivi bili pa vidjeli, veceras nije bilo srece
Na zalost jos jedan neuspjeh ... do godine.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Uh..Nikad teze nije bilo kucati..Moj utisak je da Maribor nije neki bauk od ekipe iako ipak jesu kvalitetniji..Ali ne toliko da se ne moze igrati protiv njih,za razliku recimo od Hapoela i Macabija..Prvo poluvrijeme,po meni,odlicno..Pored gola,igrali smo nekako zrelo,cvrsto,ozbiljno..Bilo mi je puno srce,vjerujem i svim Zeljovcima..Maribor izuzev slobodnjaka nista nije napravio..Eh drugo poluvrijeme..Nevjerovatno..Ne prepoznatljivo..Maribor iskoristio sve sanse ili bolje receno nase greske..Mada na mene i pored ova 4 gola nisu ostavili neki utisak..Al zabise oni 4,hebi ti to..Od igraca bi izdvojio Adilovica (odigrao lavovski),Zolotica (vrl dobar) i donekle Kerla (u losoj odbarni nekako najpouzdaniji)..Ostali nista..Kvesic razocarenje,Zebe nigdje..Bogicevic katastrofalan..Sto se tice Antolovica,ne znam sto ga napadaju ljudi,nije kriv ni za jedan gol..Iako ne ulijeva neku sigurnost..Osim ubacio dva igraca koja nisu donijela ama bas nista novo na teren..Mozda je pogrijesio sa njima,al gotovo je sad..
Elem,daleko smo mi od nekog ozbiljnog rezultata u Europi jos uvijek..Ove EU utakmice nasih klubova pokazale su da nam je liga zasuluzeno van top 100..
Na kraju,jos jedno ljetno razocarenje u nizu..

Elem,daleko smo mi od nekog ozbiljnog rezultata u Europi jos uvijek..Ove EU utakmice nasih klubova pokazale su da nam je liga zasuluzeno van top 100..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 18 jul 2012, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- maximusdecimus
- Kontakt:
pa sta si ti ocekivao, da fulaju šanse 1 na 1 sa golmanom?? ne kontam nikako tu tvoju logiku.Maribor zabije gol 1 na 1 s golmanom,pa je to kao sreća, a Željo zabije gol tako što se lopta odbije jedinom Željinom igraču među 10 Slovenaca i to je kao znanjeNarin je napisao/la:Jesu bili bolji,ali ako pogledas sanse,imali su 5 dobrih sansi i 4 gola (peta je bila onaj slobodnjak).maximusdecimus je napisao/la:Najjači su mi ovi "nismo imali sreće". Koga lažete? Ljudi vas nadigrali u svakom smislu, rezultatski i igrom. Al treba reći da nije sve još izgubljeno, jedan brzi gol u Sarajevu sve mjenja
- SarajlijaTM
a dzaba,opet ce mo se mi nadati,pa se razocarati,pa opet po godisnju,pa busi kozaru i ostale...Elegant je napisao/la:Pa mi pod dopingom ne mozemo dati tri gola.nime_tm87 je napisao/la:prvom 2-0, u drugom za 3-0... POZDRAV I VIDIMO SE na KOSEVU... NE JAVLJAM SE VISE NA FORUM NAPUNITE KOSEVO I UZIVAJTE U PROLAZU U 3. PRETKOLO. VOZDRA
sve u krug,syebo sam se ko foka...
jel ih stid onih momaka koji su grmili citavu tekmu bolje nego 6-7k ljubicica ?
Bice sramota ako ne bude bilo raje na Kosevu!
Svi bi najradije dolazili kad Željo pobjedjuje i osvaja titule,a sad da vidimo kako je kad gubi.
Svi bi najradije dolazili kad Željo pobjedjuje i osvaja titule,a sad da vidimo kako je kad gubi.
Zoltić pokazao kvalitet ali nadam se da će brzo otići iz Želje kako bi mogao napredovati.
Samo da nije bilo ovog zadnjeg gola, siguran sam da bi prosli, ali ovako su sanse skoro nikakve.
FKŽ !
-
SemperFideliss
- Kontakt:
Nisu oni ni jednu stanicu prosli.Dobili su jadnog Maribora iz popisane slovenske lige u 2 pretkolu LP,a pitari su dobili levskog samo u 2 pretkolu EL,samo sot je levski 10 klasa bolji od slovenaca..FRANK RIBERY je napisao/la:Plavi voz prošao dvije stanice i pokvario se na trećoj.ZEljo bez šansi da prođe.Nazalost!
Do godine...kad opet naletimo na neke "velikane" i primimo petardu...ovu ligu treba ugasiti pod hitno.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
moze bit samo 0-3Elegant je napisao/la:Tesko druze tek tada ima da bude pritisak na igracima, a treba cuvati svoj gol.BH430 je napisao/la:bice 3-0 na kosevu zivi bili pa vidjeli, veceras nije bilo srece![]()
Na zalost jos jedan neuspjeh ... do godine.
sto su pustili drugo poluvrijeme snimak iz Trebinja
ipak je to konstanta u igri i kvalitetu

ipak je to konstanta u igri i kvalitetu
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
-
Ulicnicistac
- Kontakt:
a koliko je zavrseno, koji je krajnji rezultat?
svi na AFH u utorak !!!
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 18 jul 2012, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
SemperFideliss
- Kontakt:
djulba je napisao/la:PRODATO
ma sudija je kriv