FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
svi na AFH u utorak !!!
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 18 jul 2012, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
djulba je napisao/la:PRODATO
ma sudija je kriv
Amar Osim nakon poraza od Izraelskih ekipa vadio se na velike budzete tih klubova koji su dostizali i do 20 miliona eura, pitam se na sta ce se veceras vaditi!
Zao mi sto godinu dana truda i postavljanja rekorda pade u vodu radi gresaka koje se ne prave ni u nekim slabijim ligama od nase, ako ih ima 

Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 18 jul 2012, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
Nasa liga je godinama sve gora i gora. Nebi me cudilo da sljedeca ispadanja budu od konobara i mehanicara iz Malte i Luksemburga. Lafo ovi nasi igraci profesionalci LOL, smijesno je ko danas sve dobija platu da igra fudbala
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ma kako bi prosao sine dragi..vi pojedinci kao da niste gledali tekmu..sta bi prosao..TeaM87 je napisao/la:Samo da nije bilo ovog zadnjeg gola, siguran sam da bi prosli, ali ovako su sanse skoro nikakve.

vi samo gledate sta je Maribor iskoristio-..pa Zeljo u 90 minuta tekme nije imao nijednu sansu...halo nijednu..a o tome da niste fizicki ni psihicki sekunde spremni za Maribor je vec druga stvar...Maribor ce dobiti i na Kosevu...
lijepo je kad je cvojek pozitivan..al malo gledaj realno..Maribor svi golovi ,osim izmisljenog penala su 10000 posto ciste sanse..

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 18 jul 2012, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sjetite se samo prvog poluvremena protiv makabija, satrali ljude nasred lavora, ljudi bolji od maribora 5 puta..... samo je vazno da realizacija bude na nivou i bice ako Bog da.... vidjecete ludila prvo poluvrijeme 2-0.... pa LUDILO U DRUGOM AKO BOG DA INSHALLAH SVI NA KOSEVO! odjava
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 18 jul 2012, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
TUGA! I hajde nek se sad nadje neki pametnjakovic da kaze Adilovic krampa , padavicar , treba mu 10 sasni da zabije jednom itd itd. Momak je odigrao odlicno , lavovski. Definitivno veceras najbolji.
A od Maribora su ovdje pojedini napravili Barcelonu, a oni nisu 2 akcije dobre napravili.
A od Maribora su ovdje pojedini napravili Barcelonu, a oni nisu 2 akcije dobre napravili.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- raul-zakon
- Kontakt:
Vjerovatno će ovo što ću sad reći zvučati kao dolijevanje ulja na vatru i vjerovatno ću naići na žestoke osude većine Manijaka na forumu, ali ova utakmica je potvrdila ono što smo svi osim Željinih navijača već znali(ustvari, znali su i oni, ali nisu htjeli priznati, a to je ČINJENICA da glavni razlog za Željinu apsolutnu dominaciju na bh. fudbalskoj sceni nije zaslužan Željin vanserijski kvalitet, već prosto amaterizam ostalih klubova u BiH, a samim tim i slaba konkurencija.
ZAKLJUČAK: Treba se Željo još puuuno pure najesti(ne kao ostali bh. klubovi, ali opet puno) da bi napravio neki iskorak na evropskoj sceni.
Ali dobro, mora im se priznati, i Amaru i svim ostalim ljudima u klubu, da rade dosta dobar posao i da idu u pravom smjeru. Ipak, još nisu zreli za velike stvari, jer kako Amar reče:"Treba nam još dobrog rada u kontinuitetu".
Držim vam palčeve i želim da kroz 2-3 godine gledamo Želju u grupnoj fazi nekog Evropskog takmičenja, bilo da je to LP ili EL.
SRETNO !
ZAKLJUČAK: Treba se Željo još puuuno pure najesti(ne kao ostali bh. klubovi, ali opet puno) da bi napravio neki iskorak na evropskoj sceni.
Ali dobro, mora im se priznati, i Amaru i svim ostalim ljudima u klubu, da rade dosta dobar posao i da idu u pravom smjeru. Ipak, još nisu zreli za velike stvari, jer kako Amar reče:"Treba nam još dobrog rada u kontinuitetu".
Držim vam palčeve i želim da kroz 2-3 godine gledamo Želju u grupnoj fazi nekog Evropskog takmičenja, bilo da je to LP ili EL.
SRETNO !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije ovo nista do Amara,sto Bogicevic ne zna igrati i ne moze igrati...Amar je fantasticno postavio ekipu..igman je napisao/la:Amar Osim nakon poraza od Izraelskih ekipa vadio se na velike budzete tih klubova koji su dostizali i do 20 miliona eura, pitam se na sta ce se veceras vaditi!
Svaka cast nasim navijacima ,njima ide cista desetka. Sto se tice Europe i tog takmicenja s tim se trebamo halaliti .
Nasa drzava jede **** godinama pa tako i fudbal .
Dalje, Zeljo najbolje posluje i ima se nekih para a pojacanja za Europu nikad ne kupimo , ovo mi se sve zgadilo i samo se ljutim i pizdim bez potrebe ..Eto sad ovi sto mrze Zelju nek navale i kenjaju sto vise .
Nasa drzava jede **** godinama pa tako i fudbal .
Dalje, Zeljo najbolje posluje i ima se nekih para a pojacanja za Europu nikad ne kupimo , ovo mi se sve zgadilo i samo se ljutim i pizdim bez potrebe ..Eto sad ovi sto mrze Zelju nek navale i kenjaju sto vise .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Zasto se bojimo uspjeha???
Zasto igraci padaju psihicki kad najvise treba???
Zasto BEKRIC nije igrao???
VALJDA JE OVO REALNOST NAZALOST! AL I DALJE CU RECI SAMO VOLIM TE ŽELJO!!!
Zasto igraci padaju psihicki kad najvise treba???
Zasto BEKRIC nije igrao???
VALJDA JE OVO REALNOST NAZALOST! AL I DALJE CU RECI SAMO VOLIM TE ŽELJO!!!
treba ih napasti od pocetka pa duk puklo da puklo nemaju sta izgubitiElegant je napisao/la:Tesko druze tek tada ima da bude pritisak na igracima, a treba cuvati svoj gol.BH430 je napisao/la:bice 3-0 na kosevu zivi bili pa vidjeli, veceras nije bilo srece![]()
Na zalost jos jedan neuspjeh ... do godine.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A sjecam se kad je bila rasprava o onom nasem spicu sto igra u Sloveniji, odmah njihova liga nije nista jaca, a ono ispade, ubise nas. Previse se mi precjenjujemo, a nismo dzaba pri dnu liga.
Celik!3,2,2.
Adilovic je krampa, padavicar i **** ga onaj ko ga dovede na Grbavicu!ZZtop10 je napisao/la:TUGA! I hajde nek se sad nadje neki pametnjakovic da kaze Adilovic krampa , padavicar , treba mu 10 sasni da zabije jednom itd itd. Momak je odigrao odlicno , lavovski. Definitivno veceras najbolji.
-
- Kontakt:
pa sta hocete, zeljo se popravio, prosle godine je primio 5 komada, prije par sezona 7, znaci ide nabolje...sljedece sezone kuci ce doci sa tri komada u mrezi...vidite da ide na bolje, sto se sikirate...
Ja ne znam kako ce igraci pogledat u oci onim momcima koji su otisli u Maribor.
Po meni najlociji Bogi i Svraka, ovaj drugi nije imao losih dodavanja u citavoj polusezoni proljetos kao nocas.
Duboko sam razocaran prikazanim u Sloveniji
Po meni najlociji Bogi i Svraka, ovaj drugi nije imao losih dodavanja u citavoj polusezoni proljetos kao nocas.
Duboko sam razocaran prikazanim u Sloveniji

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
ŽELJO-BiH
Preslikano po hiljaditi put, povedemo izdržimo pritisak poslije gola, otvaranje drugog poluvremna primljeni gol i ode sve u neku stvar. Psiha naših igrača komplet ravna je kurcu.
Preslikano po hiljaditi put, povedemo izdržimo pritisak poslije gola, otvaranje drugog poluvremna primljeni gol i ode sve u neku stvar. Psiha naših igrača komplet ravna je kurcu.
idi ti pripremaj peticu za sutramma_hz je napisao/la:ma kako bi prsao sine dragi..vi pojedinci kao da niste gledali tekmu..sta bi prosao..TeaM87 je napisao/la:Samo da nije bilo ovog zadnjeg gola, siguran sam da bi prosli, ali ovako su sanse skoro nikakve.![]()
![]()
vi samo gledate sta je Maribor iskoristio-..pa Zeljo u 90 minuta tekme nije imao nijednu sansu...halo nijednu..a o tome da niste fizicki ni psihicki sekunde spremni za Maribor je vec druga stvar...Maribor ce dobiti i na Kosevu...
lijepo je kad je cvojek pozitivan..al malo gledaj realno..Maribor svi golovi ,osim izmisljenog penala su 10000 posto ciste sanse..
FKŽ !
Da oni nisu pkazali da mogu, odnosno, da ih je Maribor derao sa milion šansi, ja bih razumio i ne bi mi bilo krivo. Međutim, pokazali su da mogu igrati s njima, da ih mogu kontrolisati i onda dođe ovako poluvrijeme.... 

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.