kako nije do Amara? on je trener, ako igrac ne zna da igra sto ga drzi u igriNEZALAGANJE je napisao/la:Nije ovo nista do Amara,sto Bogicevic ne zna igrati i ne moze igrati...Amar je fantasticno postavio ekipu..igman je napisao/la:Amar Osim nakon poraza od Izraelskih ekipa vadio se na velike budzete tih klubova koji su dostizali i do 20 miliona eura, pitam se na sta ce se veceras vaditi!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Et smijali su se mnogi nama kao sramota od nekih maltezana primit 6 golova a et i vi 4 primiste od janeza al necu se smijat ,nego cu samo ponovit sto sam i tad govori jednostavno mi mislimo da smo neke fudbalske nacije u odnosu na ove manje drzave a zapravo svi nas ne da stizu vec prestizu a mi samo stagniramo i tako iz godine u godinu ,al ono sto mi je najvise zapalo u vasoj igri veceras je katastrofalna odbrana i kretnja i da je ostalo 2-1 il 3-1 imali biste vrlo dobro sanse za prolaz al ovako ipak vrlo tesko.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
A tesko da ce ova liga ikada ugledati svjetlo dana kada svake godine moraju prodati najbolje igrace.Pa realno da vecina klubova,Željo,Sarajevo i ostali,mogu zadrzati te igrace,mozda bi i bilo nesto,a ovako..
-
- Kontakt:
Prvo nisam mogao da vjerujem kako smo levatski primili treci go, i onda na samom kraju vrhunac, primamo cetvrtiti go, ko da se igra na nekom terminu, totalno amaterski.
Koga je to Zeljo prodao?Narin je napisao/la:A tesko da ce ova liga ikada ugledati svjetlo dana kada svake godine moraju prodati najbolje igrace.Pa realno da vecina klubova,Željo,Sarajevo i ostali,mogu zadrzati te igrace,mozda bi i bilo nesto,a ovako..
Koju li sam ja onda utakmicu gledao?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zeba je kvesicevu losu partiju u defanzivi nadomjestio, zato ga nije bilo u ofanzivi, zola i adilovic najbolji vecerassekula je napisao/la:Nek mi neko samo kaze, jel igrao Zeba veceras?
Vidio sam da je Bogicevic bio trostruki strijelac i asistent kod cetvrtog gola........
sto kritikujete golmana, spasio cist go u 45 minuti, a ni za jedan go nije kriv, sva 4 gola greska odbrane, svraka i jamak su isto fino odigrali, cola nista posebno, kerla prvo dobar, drugo nako
Sto se mene tice, i jedan i drugi klocevi veceras, bolje da nisu igrali........ Svraka uz njih rame uz rame......a Bogicevic igrac utakmice.....
Ne treba nama psiholog, ne treba....sto ce nam da bezveze prima platu......
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Aj ne seri ....Lik je odigrao u ligi odlicno cijelu sezonu...Ko bi znao da ce ovako kiksati u Evropi?BH430 je napisao/la:kako nije do Amara? on je trener, ako igrac ne zna da igra sto ga drzi u igriNEZALAGANJE je napisao/la:Nije ovo nista do Amara,sto Bogicevic ne zna igrati i ne moze igrati...Amar je fantasticno postavio ekipu..igman je napisao/la:Amar Osim nakon poraza od Izraelskih ekipa vadio se na velike budzete tih klubova koji su dostizali i do 20 miliona eura, pitam se na sta ce se veceras vaditi!
Jel vi ono poslije sezone guraste ovog Bogicevica i Kvesica u reprezentaciju ko treba ih pozvat nece Pape pitar da ih zove a najbolji.Iskreno ljudski mi je zao i bilo mi drago kad bi cudom prosli, a jos mi je vise zao jer sama cinjenica da je Zeljo za klasu bio bolji od svih u drzavi i to je ono sto boli koliko smo svi ostali ocajni.Srece je trebalo al valjda i mi nekad budemo normalna drzava sa normalnim savezom sa novcem koji se ulaze u sport pa nam valjda sreca sa parama dođe.Gledajuci nase klubove u evropi uvijekk igraju sa nekom blokadom u uvijek se desi neki pad gdje sve izgubimo,mozda je smijesno ovo sto cu reci al mi sami sebe napravimo manjim neg sto jesmo cim vidimo malo bolje uslove. Ubijeden sam da bi ovo Zeljo dobio da mi u drzavi imamo bolje uslove za sport ljepse stadione i malo veci budžet u klubovima da razbijemo taj kompleks da smo mali.Jest da vas mrzim al mi je ljudski zao koliko god to malo cudno bilo i nadam se boljem u ubducnosti svim klubovima u BiH
Hajd ne provaljuj kumeigman je napisao/la:Adilovic je krampa, padavicar i **** ga onaj ko ga dovede na Grbavicu!ZZtop10 je napisao/la:TUGA! I hajde nek se sad nadje neki pametnjakovic da kaze Adilovic krampa , padavicar , treba mu 10 sasni da zabije jednom itd itd. Momak je odigrao odlicno , lavovski. Definitivno veceras najbolji.
A od Maribora su ovdje pojedini napravili Barcelonu, a oni nisu 2 akcije dobre napravili.

Koliko para toliko muzike, kad budemo kupovali i dovodili prave profesionalce sa strane onda ce se moci nositi sa evropskim klubovima. Ovaj Maribor je pobjeđivao Lyona, PSV itd, ljudi ulaže pare, dovode strance.
I kakav god da je ovaj Željo je ubjedljivo najjaci tim države, prekucao ligu, uzeo duplu krunu...a gdje su veceras Velež, Čelik i ostali luzeri koji se bore za opstanak?? preko TV gledali tekmu, eto šta mogu.
Zeljo mi je pokvario sedmicu!
Kad smo dali gol treba li smo ih pritisnut, mozda bi dali jos jedan, ali nasi se odmah povukli. Sta 3 gola smo primili glupo, naivno kao da se nikad nisu s lptom sastali. S pocetka utakmice sam mislio da bi Kerla moga u repku, ali ne moze, slabo se postavlja.
Nadam se da ce moci preokrenuti rezultat u svoku koristim, znam da je tesko, skoro pa i ne moguce, ali nada zadnja umire

Kad smo dali gol treba li smo ih pritisnut, mozda bi dali jos jedan, ali nasi se odmah povukli. Sta 3 gola smo primili glupo, naivno kao da se nikad nisu s lptom sastali. S pocetka utakmice sam mislio da bi Kerla moga u repku, ali ne moze, slabo se postavlja.

Nadam se da ce moci preokrenuti rezultat u svoku koristim, znam da je tesko, skoro pa i ne moguce, ali nada zadnja umire

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Govorim svake godine,eto pogledaj koga je Željo prodao zadnjih godina i od toga bi se mogla fina ekipa sastaviti.igman je napisao/la:Koga je to Zeljo prodao?Narin je napisao/la:A tesko da ce ova liga ikada ugledati svjetlo dana kada svake godine moraju prodati najbolje igrace.Pa realno da vecina klubova,Željo,Sarajevo i ostali,mogu zadrzati te igrace,mozda bi i bilo nesto,a ovako..
vrlo moguce...al meni to nije problem,jer sam svjestan kvaliteta nase lige i svjestan sam nekvalitete mog Sarajeva ...TeaM87 je napisao/la:idi ti pripremaj peticu za sutramma_hz je napisao/la:ma kako bi prsao sine dragi..vi pojedinci kao da niste gledali tekmu..sta bi prosao..TeaM87 je napisao/la:Samo da nije bilo ovog zadnjeg gola, siguran sam da bi prosli, ali ovako su sanse skoro nikakve.![]()
![]()
vi samo gledate sta je Maribor iskoristio-..pa Zeljo u 90 minuta tekme nije imao nijednu sansu...halo nijednu..a o tome da niste fizicki ni psihicki sekunde spremni za Maribor je vec druga stvar...Maribor ce dobiti i na Kosevu...
lijepo je kad je cvojek pozitivan..al malo gledaj realno..Maribor svi golovi ,osim izmisljenog penala su 10000 posto ciste sanse..
tako da se puno ne nadam i nece me boliti neki veliki poraz..ja nisam dosao nikoga da podjebajem ovdje jer vrlo dobro znam da bi ovi janezi svaki klub u nasoj ligi nabili sa 4,5 razlike...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Imali su snage za 60 minuta, šta su radili na pripremama? Rezultat nedostižan, liga *urac što se vidi po "Evropskim" rezultatima naših klubova. Sad opet čekati da se zaboravi ovo pa onda navaliti na euforiju kao i svaki put... i tako redom, fuj.......... 

U novi boj...
Slijedi dosta čudnih postova i likovanja od strane mnogih, doduše ima dosta materijala za takvo što.
Po meni bi Amar trebao preuzeti odgovornost za ovo. Kad Bogičević skrivi jedan pogodak može se oprostiti, kad skrivi dva pa hajde i to nekako, ali nakon trećeg gola ga ne izvaditi iz igre je po meni nekorektno od Amara. O partiji Bogičevića ne znam šta bih rekao, neka mu ide ovo na dušu, stvarno sramotna igra, kriv je za sva 4 gola.
U biti da nije bilo njega ostali bi dobili sasvim solidne ocijene i u narednih 6 dana bi mogli raditi na otklanjanju greški i spremanju za utakmicu u jednoj pozitivnoj atmosferi, a ovako nam ostaje samo da konstatujemo da nam je klubski fudbal u jednoj velikoj silaznoj putanji.
Zolotiću i Adiloviću svaka čast. Antolović je imao onu odličnu odbranu iz prvog dijela, poslije toga ništa posebno, možda bi Gušo nešto i odbranio od onoga, ali Antolović definitivno nije glavni krivac za ovaj poraz. Kerla solidan, ali džaba. Kvesić me razočarao, Zeba danas bolji u defanzivi, naprijed nije ništa uradio. Ne znam što je Amar vadio Selimovića, on ove sezone po meni definitivno zaslužuje više prostora.
Maribor ništa posebno, iskoristili ono što smo im mi ponudili i to je to. 4. gol me je dotukao, da ga nije bilo mislim da bi imali kakve takve šanse na Koševu pod uslovom da ispravimo greške, a ovako će to vjerovatno biti samo formalnost.
Neke moje želje pred revanš su Gušo umjesto Antolovića, Vasilić umjesto Bogičevića (ne može biti gori od njega večeras nikako) i Bekrić ne znam umjesto koga, ali on mora igrati, ako ovaj bude igrao nešto slično kao danas. Ma ja bi pokušao ofanzivno pa kud puklo da puklo.

Ja da se nešto pitam Bogičević bi još noćas dobio slobodne papire.
Po meni bi Amar trebao preuzeti odgovornost za ovo. Kad Bogičević skrivi jedan pogodak može se oprostiti, kad skrivi dva pa hajde i to nekako, ali nakon trećeg gola ga ne izvaditi iz igre je po meni nekorektno od Amara. O partiji Bogičevića ne znam šta bih rekao, neka mu ide ovo na dušu, stvarno sramotna igra, kriv je za sva 4 gola.

U biti da nije bilo njega ostali bi dobili sasvim solidne ocijene i u narednih 6 dana bi mogli raditi na otklanjanju greški i spremanju za utakmicu u jednoj pozitivnoj atmosferi, a ovako nam ostaje samo da konstatujemo da nam je klubski fudbal u jednoj velikoj silaznoj putanji.
Zolotiću i Adiloviću svaka čast. Antolović je imao onu odličnu odbranu iz prvog dijela, poslije toga ništa posebno, možda bi Gušo nešto i odbranio od onoga, ali Antolović definitivno nije glavni krivac za ovaj poraz. Kerla solidan, ali džaba. Kvesić me razočarao, Zeba danas bolji u defanzivi, naprijed nije ništa uradio. Ne znam što je Amar vadio Selimovića, on ove sezone po meni definitivno zaslužuje više prostora.
Maribor ništa posebno, iskoristili ono što smo im mi ponudili i to je to. 4. gol me je dotukao, da ga nije bilo mislim da bi imali kakve takve šanse na Koševu pod uslovom da ispravimo greške, a ovako će to vjerovatno biti samo formalnost.
Neke moje želje pred revanš su Gušo umjesto Antolovića, Vasilić umjesto Bogičevića (ne može biti gori od njega večeras nikako) i Bekrić ne znam umjesto koga, ali on mora igrati, ako ovaj bude igrao nešto slično kao danas. Ma ja bi pokušao ofanzivno pa kud puklo da puklo.

Ja da se nešto pitam Bogičević bi još noćas dobio slobodne papire.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ja kao neutralan mogu bez problema da kazem da je Maribor kvalitetnija ekipa, onakve golove jedna ozbilja ekipa koja zeli nesto u Evropi ne sme da primi. Pogotovo prvi i treci...
I cisto sumjam da mozete sta uraditi u revansu, prilicno sam siguran da ce Maribor postici makar jedan gol u revansu...
I cisto sumjam da mozete sta uraditi u revansu, prilicno sam siguran da ce Maribor postici makar jedan gol u revansu...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
A Boga mi nismo toliko bili loši koliko rezultat pokazuje. Svaki gol su dali nakon naše greške, nisu ni akcije kako treba imali.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- skyisthelimit
TeaM87 je napisao/la:
idi ti pripremaj peticu za sutra
znaci nas uspjeh je kad se medjusobno natjecemo ko ce vise golova primiti da bi ga mogli zahebavati..Znaci jedini uspjeh navijaca Zelje ce biti da Sarajevo sutra primi petaka tj gol vise i obrnuto.. Svaka vam cast
Zbog toga nema napretka i nikad nece biti

Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 18 jul 2012, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
Maribor kvalitet više. Sudija prestrogo svirao penal. Kerla sjajan. Realno 2-1
Sretno vam, osvjetlajte obraz.mma_hz je napisao/la: vrlo moguce...al meni to nije problem,jer sam svjestan kvaliteta nase lige i svjestan sam nekvalitete mog Sarajeva ...
tako da se puno ne nadam i nece me boliti neki veliki poraz..ja nisam dosao nikoga da podjebajem ovdje jer vrlo dobro znam da bi ovi janezi svaki klub u nasoj ligi nabili sa 4,5 razlike...
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.