FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TM OLOVO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TM OLOVO » 18 jul 2012, 22:32

powerplay je napisao/la:Imali su snage za 60 minuta, šta su radili na pripremama? Rezultat nedostižan, liga *urac što se vidi po "Evropskim" rezultatima naših klubova. Sad opet čekati da se zaboravi ovo pa onda navaliti na euforiju kao i svaki put... i tako redom, fuj.......... :evil:
AL NIJE MARIBOR NEKA EKIPA DA NAM ZABIJE 4 GOLA TO SMO VIDILI I NOCES.
imam osjecaj da je u glavama nasih igraca da moraju izgubit,i primit gol u zadnjim minutama i tu padaju psihicki...

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 18 jul 2012, 22:32

Osim veli da nas je umor savladao :D Jao strucnjaka, potrosio 200 hiljada maraka na pripreme i sad se vadi na umor, pateticno!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 jul 2012, 22:32

GaziHusrevbeg je napisao/la:A Boga mi nismo toliko bili loši koliko rezultat pokazuje. Svaki gol su dali nakon naše greške, nisu ni akcije kako treba imali.
Druze, 4:1 nije ni 1:1 ni 2:1. 4:1 je puno ...

Zeljo jeste los. Jako los. Sto znaci da je Velez gori jer je Zeljo Veleza nadigro zadnja 3-4 puta. I tu pocinje depresija.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 18 jul 2012, 22:33

Drago mi je sto cemo svi nakon ovoga shvatiti koliko je smece nasa liga...realno i Olimpija bi pojela sve nase klubove a kamoli Maribor...nasa liga je sada u ranku lige Malte ili Latvije i sto prije to prihvatite to bolje.

"Maribor protivnik po mjeri." :roll:
FK Željezničar
Chelsea FC

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jul 2012, 22:33

Zao mi ako sada Amar urla na ove nase cure, badava se covjek nervira.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 18 jul 2012, 22:33

Zeljo poslije tekme sa Mariborom

[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 18 jul 2012, 22:33

Ponosan na svoju bracu manijake, ponosan na malog Zolu, a ostali manekeni pali ste mi u ocima puno puno ...
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 jul 2012, 22:34

Nemam namjeru podgrijavati ovo razocarenje,ali ja sam totalno suprotnog misljenja u vezi Adlovica.Cinjenica je da se borio,cinjenica je da je zabio,ali bi iskreno volio da malo skontate neke stvari.Sto malo ne poslusate pamente ljude,evo recimo Tarika, sta je rekao za Adlovica,ma slabo je to .Evo hajde da mu se cijeni ova 2 faktora koja sam naveo,ali ljudi dragi,jedno 15 puta se odlicno zagradi i onda treba teravija da prodje dok smiri loptu.Ljudi ba pola onih akcija, da je smirio loptu i odigrao povratnu ili na strranu ,bilo bi opasno po njihov gol.Nemojte pricati bio je sam ,jest bio sam,ali ga niko nije cuvao u tim situacijama od jednog igraca i njegov zadatak je da se zagradi i smiri jebnu loptu i odigra ili povratnu ili nesto.**** ga zato nam se i desavaju ovakve stvari sto se zadovoljimo tim sto se borio,**** te nije boks,daj malo mozga,malo tehnike.Ubio nas je nas mentalite glupi,onda **** pipkanje lopte kod dodavanja,ne kontam nikako ono,da nema pasa kako treba normalnog,sve nesto igraju ko na socceru ,nesta pipkaju,nesta spicem odigravaju.Najgore mi je sto me opali euforija,i onda zaboravim koliko stvarno pojedinci ne mogu.Ne znam cemu se nadam,cudu nekom,a znam da ne mogu.Svaka nama cast na svmu sto smo odradili,ali za nesto vise pojedini igraci ne mogu,pa da im je trener Murinho a ne Amar Osim.Onaj Zola moze ,onaj mali ce biti igracina.Svaka mu cast,bio Tito za sve nase igrace veceras.Krivo mi je sto su igrali pojedini konji limitirani,a imas neke ljude koji su puno kreativniji i znaju puno vise.**** ti fudbal,kad se ja nadam da ce me obradovat Jamak i Stanic.Mozda ce mnogim izgledati ruzno i da pljujem,jesam malo ljut,ali mi je krivo kako uprskamo super situaciju koju imamo.Ubi to jebote.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 jul 2012, 22:34

MostaracVelezovac je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:A Boga mi nismo toliko bili loši koliko rezultat pokazuje. Svaki gol su dali nakon naše greške, nisu ni akcije kako treba imali.
Druze, 4:1 nije ni 1:1 ni 2:1. 4:1 je puno ...

Zeljo jeste los. Jako los. Sto znaci da je Velez gori jer je Zeljo Veleza nadigro zadnja 3-4 puta. I tu pocinje depresija.
I na kraju ova ista ekipa ce ponovo da dominira ovom ligom. :(
NO PYRO NO PARTY

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jul 2012, 22:34

Elegant je napisao/la:Zao mi ako sada Amar urla na ove nase cure, badava se covjek nervira.
I treba da se nervira jer je on glavni krivac za večerašnji debakl.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 18 jul 2012, 22:35

zasto Bekric nije igrao?

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 jul 2012, 22:36

"U prvom poluvremenu smo bili miljenici sreće. Ništa specijalno nismo odigrali, a iz jedne prilike smo dali gol", istakao je menadžer Željezničara, Amar Osim, nakon večerašnjeg susreta.

"U drugom dijelu smo poklonili igru i golove Mariboru. Slovenačka ekipa je dala četiri gola iz tri prilike, a Maribor je kvalitetna momčad kojoj ne trebaju pokloni da bi pobijedila. Pali smo u drugom dijelu i zbog umora, ali i zbog neshvatljivih grešaka", dodao je Osim.

Rios

Post Postao/la Rios » 18 jul 2012, 22:36

arbitar je napisao/la:Slijedi dosta čudnih postova i likovanja od strane mnogih, doduše ima dosta materijala za takvo što.

Po meni bi Amar trebao preuzeti odgovornost za ovo. Kad Bogičević skrivi jedan pogodak može se oprostiti, kad skrivi dva pa hajde i to nekako, ali nakon trećeg gola ga ne izvaditi iz igre je po meni nekorektno od Amara. O partiji Bogičevića ne znam šta bih rekao, neka mu ide ovo na dušu, stvarno sramotna igra, kriv je za sva 4 gola. :oops:

U biti da nije bilo njega ostali bi dobili sasvim solidne ocijene i u narednih 6 dana bi mogli raditi na otklanjanju greški i spremanju za utakmicu u jednoj pozitivnoj atmosferi, a ovako nam ostaje samo da konstatujemo da nam je klubski fudbal u jednoj velikoj silaznoj putanji.

Zolotiću i Adiloviću svaka čast. Antolović je imao onu odličnu odbranu iz prvog dijela, poslije toga ništa posebno, možda bi Gušo nešto i odbranio od onoga, ali Antolović definitivno nije glavni krivac za ovaj poraz. Kerla solidan, ali džaba. Kvesić me razočarao, Zeba danas bolji u defanzivi, naprijed nije ništa uradio. Ne znam što je Amar vadio Selimovića, on ove sezone po meni definitivno zaslužuje više prostora.

Maribor ništa posebno, iskoristili ono što smo im mi ponudili i to je to. 4. gol me je dotukao, da ga nije bilo mislim da bi imali kakve takve šanse na Koševu pod uslovom da ispravimo greške, a ovako će to vjerovatno biti samo formalnost.

Neke moje želje pred revanš su Gušo umjesto Antolovića, Vasilić umjesto Bogičevića (ne može biti gori od njega večeras nikako) i Bekrić ne znam umjesto koga, ali on mora igrati, ako ovaj bude igrao nešto slično kao danas. Ma ja bi pokušao ofanzivno pa kud puklo da puklo.

:oops:

Ja da se nešto pitam Bogičević bi još noćas dobio slobodne papire.
Gotovo isto sam i ja napisao maloprije..Slazem se sa svim navedenim osim ovog zadnjeg da treba otpustiti Bogicevica..Solidan je on za nase lige,a uspijeh u istoj je preduslov da i naredne godine vidimo Europe..E onda traziti zamjenu za njega.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 18 jul 2012, 22:37

FCZ Stari Grad je napisao/la:zasto Bekric nije igrao?
To pitanje postavi Osimu strucnjaku.

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 18 jul 2012, 22:38

jeli igrao ZEBA veceras :oops:
VOLIM TE ZELJO

bezeee
Kontakt:

Post Postao/la bezeee » 18 jul 2012, 22:38

igman je napisao/la:Osim veli da nas je umor savladao :D Jao strucnjaka, potrosio 200 hiljada maraka na pripreme i sad se vadi na umor, pateticno!
Ma ti mozes srat na Amara kolko oces al iste te pare je on i napravio. Da nema njega i dalje bi isli u Njemacku i igrali protiv amaterskih ekipa a evropu bi samo tu i vidjeli. ;)

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 18 jul 2012, 22:38

pa jbt ovi nisu normalni trpali im proslu sezonu po 4-5 komada i nesto se sad javljaju,liga nam je dno dna i to se veceras definitivno potvrdilo!...sto se tice igre zola odlican al fali tu jos iskustva,bogi i kvesa zakazali veceras desava se jbg dok igraju u najdrazem klubu svaki igrac ce imat moju podrsku,zeba je morao bolje.ocekivao sam bekrica bar pola sata....SVI NA KOSEVO NEMA PREDAJE!!!!!
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 jul 2012, 22:38

neno je napisao/la:jeli igrao ZEBA veceras :oops:
Isto se može reci i za Svraku.Kontao sam da bi on mogao biti prevaga,ali nista,slabo..

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 18 jul 2012, 22:39

SaltBoY je napisao/la:Veselo veselo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Imal sta novo kod drugoligasa iz Tuzle? :D
FK Željezničar
Chelsea FC

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 jul 2012, 22:39

Buu je napisao/la:
SaltBoY je napisao/la:Veselo veselo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Zamisli sad kakvi ste tek vi
Jel se ti tjesis ili sta li kakve iko ima veze s ovom sramotom :roll:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.