Nemam namjeru podgrijavati ovo razocarenje,ali ja sam totalno suprotnog misljenja u vezi Adlovica.Cinjenica je da se borio,cinjenica je da je zabio,ali bi iskreno volio da malo skontate neke stvari.Sto malo ne poslusate pamente ljude,evo recimo Tarika, sta je rekao za Adlovica,ma slabo je to .Evo hajde da mu se cijeni ova 2 faktora koja sam naveo,ali ljudi dragi,jedno 15 puta se odlicno zagradi i onda treba teravija da prodje dok smiri loptu.Ljudi ba pola onih akcija, da je smirio loptu i odigrao povratnu ili na strranu ,bilo bi opasno po njihov gol.Nemojte pricati bio je sam ,jest bio sam,ali ga niko nije cuvao u tim situacijama od jednog igraca i njegov zadatak je da se zagradi i smiri jebnu loptu i odigra ili povratnu ili nesto.**** ga zato nam se i desavaju ovakve stvari sto se zadovoljimo tim sto se borio,**** te nije boks,daj malo mozga,malo tehnike.Ubio nas je nas mentalite glupi,onda **** pipkanje lopte kod dodavanja,ne kontam nikako ono,da nema pasa kako treba normalnog,sve nesto igraju ko na socceru ,nesta pipkaju,nesta spicem odigravaju.Najgore mi je sto me opali euforija,i onda zaboravim koliko stvarno pojedinci ne mogu.Ne znam cemu se nadam,cudu nekom,a znam da ne mogu.Svaka nama cast na svmu sto smo odradili,ali za nesto vise pojedini igraci ne mogu,pa da im je trener Murinho a ne Amar Osim.Onaj Zola moze ,onaj mali ce biti igracina.Svaka mu cast,bio Tito za sve nase igrace veceras.Krivo mi je sto su igrali pojedini konji limitirani,a imas neke ljude koji su puno kreativniji i znaju puno vise.**** ti fudbal,kad se ja nadam da ce me obradovat Jamak i Stanic.Mozda ce mnogim izgledati ruzno i da pljujem,jesam malo ljut,ali mi je krivo kako uprskamo super situaciju koju imamo.Ubi to jebote.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE