Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Sinoc sam gledao utakmicu, i vidio sam da momak igra dobro. Ono sto je njegov posao korektno je odradio. Druga je prica sto su mu dva suigraca iskljucena pa nisu mogli sa 9-om bolje od 1-2.
Zemljo tisućljetna
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
Bog nek' te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
Mojih pradjedova
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
..............................................................................................................
GAZI SVE cetnike
SVE SU TO ****
GAZI SVE cetnike
SVE SU TO ****
..............................................................................................................
nego da dodam: idi u **** materinu
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
Bog nek' te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
Mojih pradjedova
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
GAZI SVE cetnike
SVE SU TO ****
GAZI SVE cetnike
SVE SU TO ****
nego da dodam: idi u **** materinu
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma ja ba....Sta ce nama momak koji igra u Primeri, momak koji je 2004 dobio orden za najboljeg mladog igraca u Holandiji... u jednoj Holandiji koja svake godine izbaci po 20 vrhunskih omladinaca, i vidi cuda,on bash te godine da ga dobije. Ma kloc neki sigurno....
Imamo mi boljih igraca koji igraju po nekim lijevim klubovima belgije,njemacke druge lige,nase premier lige itd. treba njih forsirati.
Kakav smo mi narod...vela havle
A j***t cete mu sve,ako kojim slucajem zaigra za Holandiju,ili cak i Crnu Goru, sto je vrlo vjerovatno.
Imamo mi boljih igraca koji igraju po nekim lijevim klubovima belgije,njemacke druge lige,nase premier lige itd. treba njih forsirati.
Kakav smo mi narod...vela havle
A j***t cete mu sve,ako kojim slucajem zaigra za Holandiju,ili cak i Crnu Goru, sto je vrlo vjerovatno.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
-
- Kontakt:
treba sve pobrisat sto je van ove teme zaista je ovo van svih normalnih okvira.
pa nisam se reg da se svadjam
admin banuj ove sve debile molim te pa postoje li ikakva pravila na ovom forumu
pa nisam se reg da se svadjam
admin banuj ove sve debile molim te pa postoje li ikakva pravila na ovom forumu
ma ja babavarac je napisao/la:ev obrisao sam sliku ...dok sam se malo smirio ,jer ipak mozda nije to ta žemskinja
pusti kompleksase
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
bavarac ce morati potraziti drugi forum gdje je dozvoljeno iznosenje prostakluka kakave je napsiao ,ovdje to necemo dozvoliti....
AMAR OSIM!!!
-
- Kontakt:
Ma i treba te tako banovati ...bash su bezobrazni...
- velez_mostar
- Kontakt:
Nesto nema selektora da daje neke izjave bilo gdje,a poznato je da se voli medijski eksponirati,pa da vidimo namjerava li pozvati momka:
Je li zna neko koliko je potrebno vremena da se rijesi promjena nogometnog drzavljanstva?
Je li zna neko koliko je potrebno vremena da se rijesi promjena nogometnog drzavljanstva?
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Pa ne mijenja nas savez sportska drzavljanstva.od-do je napisao/la: kako nas nogometni savez radi treba im pola godine mozda i vise
Oni posalju zahtjev NS-u drzave koju je taj igrac vec nastupao, u kojem im oni moraju dostaviti spisak utakmica na kojim je taj igrac nastupao,nakon cega ta papirologija ode u FIFA, i oni na dnevnom redu razmatraju dal` igrac ispunjava uslove za promjenu sportskog drzavljanstva.
velez_mostar je pitao koliko traje procedura.
Nisam siguran tacno gdje sam procitao,dal fifina stranica il neka druga,al uglavnom kada FIFA zaprimi zahtjev za promjenu s.d. da je krajni rok odgovora 10 dana(do kojeg oni naravno skoro nikad ne idu)
Znaci 3-7 dana u vrh glave.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- velez_mostar
- Kontakt:
Ma,ne mislim da nam je nesto posebno potreban protiv Estonije,mada bi ga bilo lijepo odmah "odraditi" ,da se ne peglamo kasnije.
Vjerujem kako ce reprezentacija pred Svjetsko Prvenstvo dozivjeti odredjene promjene,naime ,sumnjam da ce neki stariji igraci imati neku posebnu minutazu u Africi,i vjerujem kako cemo pronaci jos kojeg igraca za "klupe"...a,da ce Haris imati priliku da bude tu.
Siguran sam da ce Ciro,koji voli na treningu vidjeti u kakvoj je ko formi,biti i vise nego odusevljen ovim igracem.
Mislim da trenutno u nasoj reprezentaciji ne igraju najbolji koje imamo ,i to ce se morati promjeniti ,ako zelimo dodatne uspjehe.
Usput ,bilo bi drama dobro da pojacamo lijevu i desnu stranu Sasom i Hasanom...e,tad bi bili jako dobri!Uglavnom,bice sta ce bit'!
Vjerujem kako ce reprezentacija pred Svjetsko Prvenstvo dozivjeti odredjene promjene,naime ,sumnjam da ce neki stariji igraci imati neku posebnu minutazu u Africi,i vjerujem kako cemo pronaci jos kojeg igraca za "klupe"...a,da ce Haris imati priliku da bude tu.
Siguran sam da ce Ciro,koji voli na treningu vidjeti u kakvoj je ko formi,biti i vise nego odusevljen ovim igracem.
Mislim da trenutno u nasoj reprezentaciji ne igraju najbolji koje imamo ,i to ce se morati promjeniti ,ako zelimo dodatne uspjehe.
Usput ,bilo bi drama dobro da pojacamo lijevu i desnu stranu Sasom i Hasanom...e,tad bi bili jako dobri!Uglavnom,bice sta ce bit'!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Momka definitvno treba zvati,ne zato da ga kaparisemo,nego da bi momak igrao,jer posjeduje kvalitet i moze nam samo biti pojacanje u reprezentaciji.I to je to.
BosnaE
Evo malo patriotama...
[youtube][/youtube]
E ako nam ovakav igrac netreba...Onda nemam rijeci......
[youtube][/youtube]
E ako nam ovakav igrac netreba...Onda nemam rijeci......
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
momak je extra igrac necu reci bolji od svih nasih veznih ,ali takve igrace najvise cjenim visoki,ljevak,tehnika, sve !!!!! ako je bio najbolji mladi igrac u holandiji a nama ne treba
mogu reci ovi sto govore protiv njega da su zesce debilicine 

Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 25 sep 2009, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
treba ga zovnuti
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
-
- Kontakt:
ma sto bi ga zvao kad ima ibricica. on moze igrati sve pozicije u vezi bash kao i ibricic i nema razloga da se ugrozi njegovo mjesto startera, ipak je on klasa koja dolazi iz ekstratalentovanog hajduka...
ma treba ga zvati treba stilicu drustvo na klupi dok ibraga salta pozicije u vezi odbrani i napadu, realno nam je pojacanje kako god
Cuva Bog Zelju svog!
na sve ove argumente sam već pisao svoje mišljenje ,tako da ne bih da se ponavljam,johnnyHZ je napisao/la:vidis njegov argument je da kad ovaj igra valjadolid gubi!!!!!!!!!!!!!!!!!
a koliko igraca je odigralo sve ove tekme????i izgubili
da li je on direktno kriv i za jedan gol?????
sad moji argumenti
igrao za holandsku u21 prvaci....znaci ima iskustvo sa prvenstava
igrao za az alkmar .....sadasnji prvak holandije
igra za valjadoljid konstantnog prvoligasa primere u kojoj da te podsjetim igraju barsa,real,valensija,atletiko madrid.......sevilja,viljareal....i nemogu dalje dosadno.....
kao sto si mogao ranije procitati....da je tada prihvatio poziv KRIMINALIZIRANOG SAVEZA,kojeg je cekao jako dugo,ostao bi bez pasosa jer tad se sa hoandijom mogao imati samo jedan pasos NAS ILI NJIHOV.....a covjeku je porodica cijela tamo....plus automatski postaje STRANI IGRAC....znaci cijena mu pada automatski....
e sad malo ovih patriotskih!!!
ako pljujemo harisa..koliko se sjecam i pjanic je igrao za mladu luksemburga?????
i begovic za kanadu
i pola igraca su djeca dezertera ali pazi nisu oni krivi sto je tako bilo...ja sam bio ciijeli rat ovdje...al nemogu djecu kriviti sto su im roditelji takvi
neamo dostojnu zamjenu na poziciji zadnjeg veznog,pa ni na poziciji eznog zasto
dsvojica po 33 godine
bajramovic konstantno povrijedjen,salihovic silom prilika na beku.....e haj sad nadji alternative ya pozutjelog misketa...ozljedjenog NE DAJ BOZE ibricica....damjanovic?????'il neki profesionalac iz druge austrijske il trece njemacke ha*?????
izvoli pobi argumente i napisi svoje ako su istiniti i tacni ja prelazim na tvoju stranu...
Haris je otisao sa majkom u Holandiju jos kao mali, nema oca!neznalica je napisao/la:na sve ove argumente sam već pisao svoje mišljenje ,tako da ne bih da se ponavljam,johnnyHZ je napisao/la:vidis njegov argument je da kad ovaj igra valjadolid gubi!!!!!!!!!!!!!!!!!
a koliko igraca je odigralo sve ove tekme????i izgubili
da li je on direktno kriv i za jedan gol?????
sad moji argumenti
igrao za holandsku u21 prvaci....znaci ima iskustvo sa prvenstava
igrao za az alkmar .....sadasnji prvak holandije
igra za valjadoljid konstantnog prvoligasa primere u kojoj da te podsjetim igraju barsa,real,valensija,atletiko madrid.......sevilja,viljareal....i nemogu dalje dosadno.....
kao sto si mogao ranije procitati....da je tada prihvatio poziv KRIMINALIZIRANOG SAVEZA,kojeg je cekao jako dugo,ostao bi bez pasosa jer tad se sa hoandijom mogao imati samo jedan pasos NAS ILI NJIHOV.....a covjeku je porodica cijela tamo....plus automatski postaje STRANI IGRAC....znaci cijena mu pada automatski....
e sad malo ovih patriotskih!!!
ako pljujemo harisa..koliko se sjecam i pjanic je igrao za mladu luksemburga?????
i begovic za kanadu
i[b] pola igraca su djeca dezertera ali pazi nisu oni krivi sto je tako bilo...ja sam bio ciijeli rat ovdje...al nemogu djecu kriviti sto su im roditelji takvi[/b]neamo dostojnu zamjenu na poziciji zadnjeg veznog,pa ni na poziciji eznog zasto
dsvojica po 33 godine
bajramovic konstantno povrijedjen,salihovic silom prilika na beku.....e haj sad nadji alternative ya pozutjelog misketa...ozljedjenog NE DAJ BOZE ibricica....damjanovic?????'il neki profesionalac iz druge austrijske il trece njemacke ha*?????
izvoli pobi argumente i napisi svoje ako su istiniti i tacni ja prelazim na tvoju stranu...
Pa naravno,pogodio si kao prstom u gov....spekulatius je napisao/la:ma sto bi ga zvao kad ima ibricica. on moze igrati sve pozicije u vezi bash kao i ibricic i nema razloga da se ugrozi njegovo mjesto startera, ipak je on klasa koja dolazi iz ekstratalentovanog hajduka...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
@neznalica
nista ja tamo nisam uspio naci osim tvojih subjektivnih misljena,,a ja ti postavio zdrava i razumna pitanja na koja ako imas argumente mozes odgovoriti bez problema i mene uvjeriti u suprotno,ako izbjegavas odgovor,onda sam ja u pravu
@joinunion
do mene je pisao sam na brzinu,nisam mislio u tom kontekstu nego ukupn gledajuci,nije krivo dijete sto su roditelji odlucivali u njihovo ime
nista ja tamo nisam uspio naci osim tvojih subjektivnih misljena,,a ja ti postavio zdrava i razumna pitanja na koja ako imas argumente mozes odgovoriti bez problema i mene uvjeriti u suprotno,ako izbjegavas odgovor,onda sam ja u pravu
@joinunion
do mene je pisao sam na brzinu,nisam mislio u tom kontekstu nego ukupn gledajuci,nije krivo dijete sto su roditelji odlucivali u njihovo ime
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 14 gostiju.