ti me care nisi skonto 100% al hajd sta cu ti jaFCL je napisao/la:hajde dobro ,svi ste vi treneri ...cao
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Jel igrao danas Vehabovic??? i kakav je bio ako neko zna.
ma dzabe ikoga pitas,vidis da ispadamo ove sezoneSempreJuve je napisao/la:Jel igrao danas Vehabovic??? i kakav je bio ako neko zna.

-
- Kontakt:
Sve su to strucnjaci..

" onclick="window.open(this.href);return false;
zelim samo jos da se sa svima ovdje lijepo oprostim nadam se da nisam koga puno uvrijedio povlacim sve sto sam ikad ista napiso jer nemogu vise biti pametan sta i kako ovo je postalo previse za mene i moje zdravlje zelim upravi sve najbolje bilo je lijepo na pocetku sastanci gdje je nekad predsjednik pricao sa svojim navijacima i upoznavao ih sa pravom i jedinom istinom sta se radi u klubu ovo je sad sve postala neka tajna nesmije se ni pitat nista odma se kaze da navijaci zele da upravljaju klubom al haj mislim da se netreba nikom mjesat u posao tako da nema niko pravo pljuvat po njima oni su ti koji ulazu novce i oni su ti koji odlucuju kakvu ce sebi Zvijezdu napravit ne prozivam nikoga zelim im sve najbolje lijep pozdrav svima .

Otkud znaju ovi forum navijaci.Oni ne idu na utakmice nego citaju forum i bacaju kasike.Prebistri su oni,sve znaju bez da videSempreJuve je napisao/la:Jel igrao danas Vehabovic??? i kakav je bio ako neko zna.
Ko je koga upropastio,ko koju politiku treba da vodi,sta treba staviti u pogonsko gorivo za space shutlle,ma samo imenuj,nego su se trenutno malo primirili,ali ubrzo ce oni da se vrate,dok se razidje svijet sa foruma. Njih par vole pisati sami jer se tako najbolje slazu,ne kontriraju jedan drugom,jednoumlje maloumlje
Dragi moj zvjezdas,slozio bih se u vecini stvari sa tobom,ali u vecini nemas pojma o fudbalu,vjeruj mizvjezdas je napisao/la:Nisam gledao utakmice u Klokotnici ali ono sada sto sam gledao u Modriči je jadno.Zvijezda mi ne liči na onu ekipu s kraja sezone.Nadam se da je to samo uigravanje ekipe jer sa onom igrom u gostima i kod kuće sa boljim ekipama daj Bože sta da se uradi.Kuntić vidno nezadovoljan.Milanović ima lijep dribling,ali nema prodora,upotrebljivih lopti niti saradnje po toj strani na kojoj su Đelmić i Jakovcljević orali.A.Halilović prespor i ni sjenka od Husića.Loša saradnja sa E.Halilovićom koji nista nije uradio s njim po strani.Sreda tu i tamo,iskreno,nemamo mozga ekipe kao što je bio Hamza.Jusić,pogubljen.Vrijedni Zvijezdinog dresa po meni danas su Moranjkić,Jakovljević,Kovačević,Jahić,Pandza...Savić nije sto je nekada bio.Ono sto je ulazilo u drugom poluvremenu nije nista specijalno,vise jadno.....

Ja sam mislio da u Zvijezdi nestima samo rad sa omladinskim selekcijama,a izgleda da nestima vise stvari.Ovog Fatka citajuci na forumu,a i uopste poznajem kao vrlo korektnog momka koji nije nikad nikog vrijedjao.Ako on kao vodja navijaca ovako pise onda i nije bas dole situacija sjajna.Fatko je napisao/la:zelim samo jos da se sa svima ovdje lijepo oprostim nadam se da nisam koga puno uvrijedio povlacim sve sto sam ikad ista napiso jer nemogu vise biti pametan sta i kako ovo je postalo previse za mene i moje zdravlje zelim upravi sve najbolje bilo je lijepo na pocetku sastanci gdje je nekad predsjednik pricao sa svojim navijacima i upoznavao ih sa pravom i jedinom istinom sta se radi u klubu ovo je sad sve postala neka tajna nesmije se ni pitat nista odma se kaze da navijaci zele da upravljaju klubom al haj mislim da se netreba nikom mjesat u posao tako da nema niko pravo pljuvat po njima oni su ti koji ulazu novce i oni su ti koji odlucuju kakvu ce sebi Zvijezdu napravit ne prozivam nikoga zelim im sve najbolje lijep pozdrav svima .
Možda ne znam igrati fudbal kao AJDBA,vidim da je sa terena.ali sa tribina mogu uočiti šta valja ili ne.Najgore što se na forum upliću igrači Zvijezde.Iz ovog posta od AJDBA se vidi ko je autor ovog posta.
gade mi se pojedini nazovi simpatizeri zvijezde koji pisu po nasem forumu.ja ne znam kako neko moze doci na forum zvijezde i lijeciti svoje neke bolesne komplexe kao ovaj redwhite.neki dan je na forumu mlade reprezentacije toliko popljuvao husica da nisam sebi mogao doc,nemogu da shvatim kako neko moze biti tako pokvaren a jos glumiti neku finocu...boze sacuvaj zvijezdu takvih ljudi koji joj sigurno zele zlo daleko im kuca bila od nase
dalje da se malo osvrnem na danasnju utakmicu..zvjezdas me bas iznenadio kolko je fudbalski potkovan.zvijezda je tek prosla pripreme na kojoj se stjecala fizicka sprema dok je uigravanje bilo na drugom mjestu selekcirala se ekipa i tek sada krece uigravanje prve postave,takticke zamisli brzina igre i sve one finese kjoje ce ekipa pokazati kada prvenstvo krene.
po meni ekipa danas dosta solidno odigrala u prvom poluvremenu.nazire se prva postava(iako ce doci jos jedan ili dva igraca)vidi se da fali brzine u igri ali ono sto su pokazali vjerujem da je naznaka dobre igre u narednom periodu.savic odlican pandza me odusevio samo da ga povrede zaobidu.zadnja linija po meni dobra.danas ispod prosjeka su odigrali e.halilovic ivan i masic dok je mujo dosta kvalitetno vrsio prenos lopte iz zadnje linije....nemoramo biti u vrhu ali sredina tabele ce se sa pola snage ostvariti....molim sve koji imaju nesto protiv mog pisanja da ne citaju,a svi koji budu pljuvali zvijezdu necu im ostati duzan
dalje da se malo osvrnem na danasnju utakmicu..zvjezdas me bas iznenadio kolko je fudbalski potkovan.zvijezda je tek prosla pripreme na kojoj se stjecala fizicka sprema dok je uigravanje bilo na drugom mjestu selekcirala se ekipa i tek sada krece uigravanje prve postave,takticke zamisli brzina igre i sve one finese kjoje ce ekipa pokazati kada prvenstvo krene.
po meni ekipa danas dosta solidno odigrala u prvom poluvremenu.nazire se prva postava(iako ce doci jos jedan ili dva igraca)vidi se da fali brzine u igri ali ono sto su pokazali vjerujem da je naznaka dobre igre u narednom periodu.savic odlican pandza me odusevio samo da ga povrede zaobidu.zadnja linija po meni dobra.danas ispod prosjeka su odigrali e.halilovic ivan i masic dok je mujo dosta kvalitetno vrsio prenos lopte iz zadnje linije....nemoramo biti u vrhu ali sredina tabele ce se sa pola snage ostvariti....molim sve koji imaju nesto protiv mog pisanja da ne citaju,a svi koji budu pljuvali zvijezdu necu im ostati duzan

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Igraci i nesposobni treneri.zvjezdas je napisao/la:Možda ne znam igrati fudbal kao AJDBA,vidim da je sa terena.ali sa tribina mogu uočiti šta valja ili ne.Najgore što se na forum upliću igrači Zvijezde.Iz ovog posta od AJDBA se vidi ko je autor ovog posta.
[quote="zvjezdas"]Možda ne znam igrati fudbal kao AJDBA,vidim da je sa terena.ali sa tribina mogu uočiti šta valja ili ne.Najgore što se na forum upliću igrači Zvijezde.Iz ovog posta od AJDBA se vidi ko je autor ovog posta.[/quote
Ko je autor? Ajd da vidim sta ces lupit Tita ti? Ovdje haman samo kako pojedini pisu da se to aminuje, hahahhahahh ne smije se imati malo drugacije misljenje......dobar si dobar zvijezdas
Da nisi ti jedan od igraca, ha?
Ko je autor? Ajd da vidim sta ces lupit Tita ti? Ovdje haman samo kako pojedini pisu da se to aminuje, hahahhahahh ne smije se imati malo drugacije misljenje......dobar si dobar zvijezdas

Meni je Doro smijesno da djecu u Zvijezdinoj skoli prve korake uci covjek koji nije nikad sutno lopte jel tebi.10doro10 je napisao/la:da nije smiješno bilo bi žalosno...zmajevac je napisao/la:Desava se ono na sto sam duzi period upozoravao sto se tice omladinskog pogona.Cinjenica je da se omladinski pogon svodi na djecu imucnjih roditelja uglavnom antitalenata,a i to da najvise zvjezdica ima onaj trener koji prvi prikupi clanarinu,bez obzira na njegove rezultate u radu sa tom djecom.Bojim se da su se u tome slozili i treneri omladinskog pogona i uprava kluba.GradacacC je napisao/la:Danas je čitava ekipa juniora zatražila ispisnice nakon sastanka sa Zoranom Kuntićem i Mustafom Peštalićem.. razlozi su nemogući uslovi za treniranje, odluka uprave da ne plaća prevoze na prijateljske utakmice i kap koja je prelila čašu uvođenje članarina juniorima( 3/4 ekipe juniora su putnici, kako iz Srebrenika,Šamca i okolnih sela i sva ta djeca moraju plaćati svaki dan zbog treninga karte,a gdje su hrana i piće). Odgovor s.d. Peštalića je bio '' ko nema da plati i ko neće da plati neka uzme ispisnicu'' . Tako se čitava ekipa odlučila kolektivno da uzme ispisnicu... U našem klubu dakle po mišljenju sport.direk. ko nema novaca ne može biti fudbaler a i sama činjenica da će juniori i kadeti dobiti nove trenere 1.8.(3 dana prije početka prvenstva) je pokazatelj brige našeg kluba o omladinskim pogonima...SVAKA ČAST!
Dobro ljudi jbg i ja sam pretjerao,al to je bilo u huji jbg volim ja ovaj klub vise od ijednog kluba,gledao sam ga kad su sa puracicom igrali..Pa sa njima smo u premier ligu..Jbg samo uprava nam nije jasno..
I sada ljudi nismo volili cvitkusica,a sad sam skontao da je cvitkusic ljudina naspram ovog ****.Ipak koliko toliko se obaziro na juniore i kadete o uvjek nam je izlazio u susret..Nekazem da je dobar jbt ga tamo al ovaj je stvarno **** u pravom smislu rijeci
Pozz Nahid 
I sada ljudi nismo volili cvitkusica,a sad sam skontao da je cvitkusic ljudina naspram ovog ****.Ipak koliko toliko se obaziro na juniore i kadete o uvjek nam je izlazio u susret..Nekazem da je dobar jbt ga tamo al ovaj je stvarno **** u pravom smislu rijeci

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Jel te to vrijedja sto imas inteligenciju ko gore pomenuti igrac?astra1922 je napisao/la:gade mi se pojedini nazovi simpatizeri zvijezde koji pisu po nasem forumu.ja ne znam kako neko moze doci na forum zvijezde i lijeciti svoje neke bolesne komplexe kao ovaj redwhite.neki dan je na forumu mlade reprezentacije toliko popljuvao husica da nisam sebi mogao doc,nemogu da shvatim kako neko moze biti tako pokvaren a jos glumiti neku finocu...boze sacuvaj zvijezdu takvih ljudi koji joj sigurno zele zlo daleko im kuca bila od nase

Ne ostaj duzan nikome,niko ne pljuje Zvijezdu niti ikog drugog,nego govori istinu o onima sa manjkom inteligencije,izmedju ostalog i o tebi i o Husicu.To sto te vrijedja

Ovdje se pika samo ako mislis ko ova glupa vecina,vidim da su to skontali jos poneki korisnici ovog foruma.
Sto se dzaba nervirate i prepirete nemir unosite, ovo je ovdje sve rekla kazala, ni jedna informacija nije tacna, i ovo sa juniorima ako je istina i ako ovako ostane, netrebamo se brinut za njih vec za Zvijedzu uopste kako da nastupa u PL
Zvijezda slavila u Modriči, za Maximu nastupao i Purić
Nogometaši Zvijezde iz Gradačca savladali su u Modriči istoimenog prvoligaša u prijateljskom susretu.
Zvijezda je nakon turnira u Doboj Istoku, gdje je završila na trećem mjestu s porazom i pobjedom, u Modriči savladala Maximu s minimalnih 1:0. Na tribinama stadiona u Modriči veliki broj gostujućih navijača.
Crveno-bijeli su do pobjede došli pogotkom napadača Dalibora Pandže iz brze kontre u 37. minuti. Gosti su i prije pogotka imali dvije dobre šanse. Prvo u 25. minuti Elmir Halilović puca iz daljine, golman Milan Petrović brani. Deset minuta kasnije, pokušao je i Pandža, no ponovo u golmana.
Nešto slabija igra u nastavku, a za Modriču je nastupao i Darijo Purić, nogometaš Čelika iz Zenice, koji je trenutno bez angažmana, pa u svom bivšem klubu trenira dok ne pronađe novi angažman.
MODRIČA MAXIMA - ZVIJEZDA GRADAČAC 0:1 (0:1)
Strijelac: Pandža u 37. minutu (Zvijezda Gradačac).
Stadion: "Doktor Milan Jelić" u Modriči.
Gledalaca: oko 300.
Sudija: Marko Maksimović (Modriča).
Pomoćnici: Dragan Stojanović (Modriča) i Dragan Nedić (Modriča).
MODRIČA MAXIMA: Petrović, Đaković, M. Vidaković, Jolović, Cvijić, Milaković, Savić, Aleksovski, Despotović, Tomić, Radić. Još su igrali: D. Vidaković, Ristić, Kojić, Purić, Kostadinović, R. Prljeta, N. Prljeta, Koprivica, Lukić, Bojić. Trener: Nikola Nikić.
ZVIJEZDA GRADAČAC: Kovačević, Jakovljević, Jusić, Moranjkić, Mašić, Delić, Milanović, Savić, E. Halilović, Pandža, A. Halilović. Još su igrali: Kurbašić, Jahić, Erić, Stanić, Ristanić, Faćić, Bogdanović, Vehabović, Bijelić, Džanić, Hasanović, Prutina, Benjak, Islamović. Trener: Zoran Kuntić.
Nogometaši Zvijezde iz Gradačca savladali su u Modriči istoimenog prvoligaša u prijateljskom susretu.
Zvijezda je nakon turnira u Doboj Istoku, gdje je završila na trećem mjestu s porazom i pobjedom, u Modriči savladala Maximu s minimalnih 1:0. Na tribinama stadiona u Modriči veliki broj gostujućih navijača.
Crveno-bijeli su do pobjede došli pogotkom napadača Dalibora Pandže iz brze kontre u 37. minuti. Gosti su i prije pogotka imali dvije dobre šanse. Prvo u 25. minuti Elmir Halilović puca iz daljine, golman Milan Petrović brani. Deset minuta kasnije, pokušao je i Pandža, no ponovo u golmana.
Nešto slabija igra u nastavku, a za Modriču je nastupao i Darijo Purić, nogometaš Čelika iz Zenice, koji je trenutno bez angažmana, pa u svom bivšem klubu trenira dok ne pronađe novi angažman.
MODRIČA MAXIMA - ZVIJEZDA GRADAČAC 0:1 (0:1)
Strijelac: Pandža u 37. minutu (Zvijezda Gradačac).
Stadion: "Doktor Milan Jelić" u Modriči.
Gledalaca: oko 300.
Sudija: Marko Maksimović (Modriča).
Pomoćnici: Dragan Stojanović (Modriča) i Dragan Nedić (Modriča).
MODRIČA MAXIMA: Petrović, Đaković, M. Vidaković, Jolović, Cvijić, Milaković, Savić, Aleksovski, Despotović, Tomić, Radić. Još su igrali: D. Vidaković, Ristić, Kojić, Purić, Kostadinović, R. Prljeta, N. Prljeta, Koprivica, Lukić, Bojić. Trener: Nikola Nikić.
ZVIJEZDA GRADAČAC: Kovačević, Jakovljević, Jusić, Moranjkić, Mašić, Delić, Milanović, Savić, E. Halilović, Pandža, A. Halilović. Još su igrali: Kurbašić, Jahić, Erić, Stanić, Ristanić, Faćić, Bogdanović, Vehabović, Bijelić, Džanić, Hasanović, Prutina, Benjak, Islamović. Trener: Zoran Kuntić.
PRIVATIZACIJA!!STA IMA U N.K.ZVIJEZDA??DOBILI STE OD OPSTINE STADION NA KORISTENJE 99 GODINA LIJEPO..JEL GA TREBA ZATVORIT ZA GRADJANE DA MOZEMO SAMO UCI KAO TURISTI UZ PLACEN ULAZ..NEKA I TO ZA DOBROBIT SVIH NAS I SPORTA UOPSTE..LIJEPO JE I KAD KOMPLEKS KRASI GRAD..ALI NIJE LIJEPO POGLEDATI TEREN DANAS KOJI JE IZGORIO...KOJA SE TU LIGA IGRA PITALI SMO SE..IZGORIO JE ALI NE OD IZGARANJA IGRACA NA TRENINGU NEGO NEMARNOSCU LJUDI KOJI SU ODGOVORNI ILI...MOZE ODGOVOR....RAZUMAN..MOZDA NEMA VODE,NEK SE PODSJETE ONI KOJI SE KITILI PERJEM DA JE KLUB NOMINOVAN KAO NAJORGANIZOVANIJI NEKA SAD UVEZU VODU JANU I NEK ZALIJEVAJU...IMAMO TU NOMINACIJU I ZA TRENERA KUNTICA KAO NAJUSPJESNIJEG DA,KOJI GAJI PAS IGRU PO DOBOJ ISTOKU I BACA BILJEZNICU KRAJ KLUPE U MODRICI NESTO MU NESTIMA ..RAZUMIJEMO GA VIDIMO I MI ALI NESOLIMO PAMET I NE MJESAMO SE ON JE ODGOVORAN ZA REZULTAT..MOZDA PONEKAD SUGERISEMO KAO NPR..E NAS KUNTICU IMAS KRTICU U EKIPI ..DOKAZANOG BUNTOVNIKA...KRTICU KOJA IZROVI ZEMLJU PA LOPTA ODSKACE TESKO SNJIM IMA PAS IGRE OSIM DODAVANJA U NJEGOVOM KLANU KOJI CE SIGURNO FORMIRAT..IGRAC KOJI SVOJIM NAVIJACIMA PSUJE S TERENA ...SIMULANT S GRBAVICE VIDJET CEMO KAKAV CES BITI NA BANJI ILIDZI..DOBRO DOSAO SRDJANE..KUNTICU TI SI PO VOKACIJI BIO NAPADAC VIDIO SI DAVAT GOLOVE ALI OVO NEVIDIS ..PAZI DA TE NJEGOV KRTICNJAK NE SPOTAKNE..SPORTSKI DIREKTOR NAM STIGAO IZ SUBOTICE,MA DA TU BLIZU IZ EUROPE.MA DA S NABRIJANIM BMW DZIP JE NEMOJTE MISLIT NEKA RAKETA:-)CINI NAM SE ILI...SPUTAVA JUNIORE..SIGURNO CEMO S NJIM KUPOVAT DJECU ISTO TAKO IZ EUROPE ..KAKO NAM SE PREDSTAVI TO JE SVE KES OKO NJEGA MA DA..DA NEBUDE PUNA USTA PARA A DZEPOVI PRAZNI ASOCIRA NAS I PODSJETI NIJANSOM NA SPORTSKOG DIREKTORA ZBOG KOJEG UKIDOSE TU FUNKCIJU..IMAMO MI I SEKRETARA KOJI NAS ZBUNI PROSLE PRIPREME NEDOZVOLI MU, VJECNI POMOCNI TRENER KOJI USKOCI UMJESTO ZIVKOVICA MALO, DA SE DOGOVORE JEL NOVI IGRACI IDU NA RUCAK ILI DA VIDI SE GDJE IM JE STAN ISPADE SEKRETAR PRICA U VAZDUH JOS USTO DOMARI MU ZAKLJUCALI KAPIJU NEMOZE COVJEK IZACI S TERENA KOLIKO SE NAHUJO...TREBAO JE ISKAZAT SVOJ PROFESIONALIZAM I SVE TO MALO POSTROJIT VOJNICKIM ZARGONOM DA SE IZRAZIMO..IMAMO TU NEKE DATUME ZAKAZANO KAO TREBAJU SE IMENOVAT NOVI SEFOVI OMLADINSKI POGONA POCETKOM MJESECA VIDIM NAS STARI KAPITEN BORAC NA TERENU ISPADE KAO BORI SE ZA TU FUNKCIJU MALO MU POZAMJERI STO PROZVA MALOLJETNE JUNIORE NISU ONI NISTA KRIVI..MOZES PREBACIVAT PIONIRE U KADETE A KADETE U JUNIORE SVAKO TO MOZE TREBA RJESAVAT PITANJA KOJA DOVEDU DO TOGA...NASI NOVI IGRACI KO MALO NEAFIRMISANI NEKA NIJE DO NJIH ..SKAUTING MALO SPAVAO PROSLE GODINE PA JA PA KAD JE BILA UTAKMICA CRVENI NA BJELE I MI ZASPASMO..NEKA SE USPOSTAVIO PARTNERSKI ODNOS I SPORAZUM SA EKIPOM IZ HERCEGOVINE DA IM DAMO MALO DONACIJE OD NASI JUNIORA KOJI DANAS SVI PODNESOSE ZAHTJEV ZA ISPISNICOM..JESU NAM GRUBI JUNIORI PUNO PLACAJU ZA KARTONE A CINI MI SE DODJOSE U DOIGRAVANJE ZA PRVAKA SKORO MA JA ZABORAVI SE TO...MALO SU IM HTJELI DA PLACAJU CLANARINU ,PREVOZ,HRANU,TRENERA NISAM SIGURAN..OPREMU..MA DA EUROPA MAJSTORE REKAO BI DRAGAN MATIC LEGENDA KLUBA DA I NJEGA SPOMENEM IAKO OVAJ TEXT NIJE DA SE NADJE U NJEMU..SPORTSKI DIREKTOR NAM DOSAO IZ EUROPE JEL POZNAJETE GOSPODINE DA FIFA I UEFA PLACA KLUBOVIMA KAO STO JE VAS I NAS FINANCIJSKU POMOC DA TO JE KES ZNATE VI U PARE ZA RAZVOJ OMLADINSKOG POGONA ZA TAKMICENJE I FUNKCIONISANJE .....JEL POZNAJETE EUROPSKI DIREKTORE KADA SE IGRAC PRODA IZ OMLADINSKOG POGONA U KOJEM JE STEKAO IME FUDBALER DOBIJA KLUB SREDSTVA DA PARE U VIDU NAKNADE ZA TRENIRANJE...A MI DOBIJAMO OSMJEH NA LICE ZBOG USPJEHA I POZITIVNIH STVARI U NASEM GRADU I KLUBU...NASA SRECA IMAMO GOSPODINA NOVALICA DA ISPRAVI STO SE ISPRAVIT MOZE..UNAPRIJED ZAHVALNI POZDRAV IZ SUSJEDNE NAM ZEMLJE......GRADACAC I GRADJANI BUDITE JEDNO TO SU NASA DJECA
nema osnova ovo što pišeš da si upućeniji u kompletnu situaciju drugačije bi pisao,ovako nema smisla da se raspravljam s tobom jer očito nismo na istom nivou...holdem je napisao/la:PRIVATIZACIJA!!STA IMA U N.K.ZVIJEZDA??DOBILI STE OD OPSTINE STADION NA KORISTENJE 99 GODINA LIJEPO..JEL GA TREBA ZATVORIT ZA GRADJANE DA MOZEMO SAMO UCI KAO TURISTI UZ PLACEN ULAZ..NEKA I TO ZA DOBROBIT SVIH NAS I SPORTA UOPSTE..LIJEPO JE I KAD KOMPLEKS KRASI GRAD..ALI NIJE LIJEPO POGLEDATI TEREN DANAS KOJI JE IZGORIO...KOJA SE TU LIGA IGRA PITALI SMO SE..IZGORIO JE ALI NE OD IZGARANJA IGRACA NA TRENINGU NEGO NEMARNOSCU LJUDI KOJI SU ODGOVORNI ILI...MOZE ODGOVOR....RAZUMAN..MOZDA NEMA VODE,NEK SE PODSJETE ONI KOJI SE KITILI PERJEM DA JE KLUB NOMINOVAN KAO NAJORGANIZOVANIJI NEKA SAD UVEZU VODU JANU I NEK ZALIJEVAJU...IMAMO TU NOMINACIJU I ZA TRENERA KUNTICA KAO NAJUSPJESNIJEG DA,KOJI GAJI PAS IGRU PO DOBOJ ISTOKU I BACA BILJEZNICU KRAJ KLUPE U MODRICI NESTO MU NESTIMA ..RAZUMIJEMO GA VIDIMO I MI ALI NESOLIMO PAMET I NE MJESAMO SE ON JE ODGOVORAN ZA REZULTAT..MOZDA PONEKAD SUGERISEMO KAO NPR..E NAS KUNTICU IMAS KRTICU U EKIPI ..DOKAZANOG BUNTOVNIKA...KRTICU KOJA IZROVI ZEMLJU PA LOPTA ODSKACE TESKO SNJIM IMA PAS IGRE OSIM DODAVANJA U NJEGOVOM KLANU KOJI CE SIGURNO FORMIRAT..IGRAC KOJI SVOJIM NAVIJACIMA PSUJE S TERENA ...SIMULANT S GRBAVICE VIDJET CEMO KAKAV CES BITI NA BANJI ILIDZI..DOBRO DOSAO SRDJANE..KUNTICU TI SI PO VOKACIJI BIO NAPADAC VIDIO SI DAVAT GOLOVE ALI OVO NEVIDIS ..PAZI DA TE NJEGOV KRTICNJAK NE SPOTAKNE..SPORTSKI DIREKTOR NAM STIGAO IZ SUBOTICE,MA DA TU BLIZU IZ EUROPE.MA DA S NABRIJANIM BMW DZIP JE NEMOJTE MISLIT NEKA RAKETA:-)CINI NAM SE ILI...SPUTAVA JUNIORE..SIGURNO CEMO S NJIM KUPOVAT DJECU ISTO TAKO IZ EUROPE ..KAKO NAM SE PREDSTAVI TO JE SVE KES OKO NJEGA MA DA..DA NEBUDE PUNA USTA PARA A DZEPOVI PRAZNI ASOCIRA NAS I PODSJETI NIJANSOM NA SPORTSKOG DIREKTORA ZBOG KOJEG UKIDOSE TU FUNKCIJU..IMAMO MI I SEKRETARA KOJI NAS ZBUNI PROSLE PRIPREME NEDOZVOLI MU, VJECNI POMOCNI TRENER KOJI USKOCI UMJESTO ZIVKOVICA MALO, DA SE DOGOVORE JEL NOVI IGRACI IDU NA RUCAK ILI DA VIDI SE GDJE IM JE STAN ISPADE SEKRETAR PRICA U VAZDUH JOS USTO DOMARI MU ZAKLJUCALI KAPIJU NEMOZE COVJEK IZACI S TERENA KOLIKO SE NAHUJO...TREBAO JE ISKAZAT SVOJ PROFESIONALIZAM I SVE TO MALO POSTROJIT VOJNICKIM ZARGONOM DA SE IZRAZIMO..IMAMO TU NEKE DATUME ZAKAZANO KAO TREBAJU SE IMENOVAT NOVI SEFOVI OMLADINSKI POGONA POCETKOM MJESECA VIDIM NAS STARI KAPITEN BORAC NA TERENU ISPADE KAO BORI SE ZA TU FUNKCIJU MALO MU POZAMJERI STO PROZVA MALOLJETNE JUNIORE NISU ONI NISTA KRIVI..MOZES PREBACIVAT PIONIRE U KADETE A KADETE U JUNIORE SVAKO TO MOZE TREBA RJESAVAT PITANJA KOJA DOVEDU DO TOGA...NASI NOVI IGRACI KO MALO NEAFIRMISANI NEKA NIJE DO NJIH ..SKAUTING MALO SPAVAO PROSLE GODINE PA JA PA KAD JE BILA UTAKMICA CRVENI NA BJELE I MI ZASPASMO..NEKA SE USPOSTAVIO PARTNERSKI ODNOS I SPORAZUM SA EKIPOM IZ HERCEGOVINE DA IM DAMO MALO DONACIJE OD NASI JUNIORA KOJI DANAS SVI PODNESOSE ZAHTJEV ZA ISPISNICOM..JESU NAM GRUBI JUNIORI PUNO PLACAJU ZA KARTONE A CINI MI SE DODJOSE U DOIGRAVANJE ZA PRVAKA SKORO MA JA ZABORAVI SE TO...MALO SU IM HTJELI DA PLACAJU CLANARINU ,PREVOZ,HRANU,TRENERA NISAM SIGURAN..OPREMU..MA DA EUROPA MAJSTORE REKAO BI DRAGAN MATIC LEGENDA KLUBA DA I NJEGA SPOMENEM IAKO OVAJ TEXT NIJE DA SE NADJE U NJEMU..SPORTSKI DIREKTOR NAM DOSAO IZ EUROPE JEL POZNAJETE GOSPODINE DA FIFA I UEFA PLACA KLUBOVIMA KAO STO JE VAS I NAS FINANCIJSKU POMOC DA TO JE KES ZNATE VI U PARE ZA RAZVOJ OMLADINSKOG POGONA ZA TAKMICENJE I FUNKCIONISANJE .....JEL POZNAJETE EUROPSKI DIREKTORE KADA SE IGRAC PRODA IZ OMLADINSKOG POGONA U KOJEM JE STEKAO IME FUDBALER DOBIJA KLUB SREDSTVA DA PARE U VIDU NAKNADE ZA TRENIRANJE...A MI DOBIJAMO OSMJEH NA LICE ZBOG USPJEHA I POZITIVNIH STVARI U NASEM GRADU I KLUBU...NASA SRECA IMAMO GOSPODINA NOVALICA DA ISPRAVI STO SE ISPRAVIT MOZE..UNAPRIJED ZAHVALNI POZDRAV IZ SUSJEDNE NAM ZEMLJE......GRADACAC I GRADJANI BUDITE JEDNO TO SU NASA DJECA
POSTUJEM ..GRIJESI SVAKO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.