FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bob
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bob » 19 jul 2012, 00:23

ne znam sto svi seru kad neko kritikuje , treba kritikovati jbga danas bogi los do jucer nam je bio najbolji posljednjih 10 godina , danas amar fulio sa taktikom nakon realno slucajnog 01 , kad su poveli nemam pojma odkud izvuce stanica , mislim nije momak nista kriv al jbt on jedva da je dobivao priliku u ligi a kamoli sad al opet amar je mozda mislio da ce sa tim pogoditi al nije i realno je pogrijesio , ovakvi porazi su mi nagori pa da su nas ljdui razvalili rekao bi jbt bolji 10 puta , nista sad ganajti 30 na kosevu pa sta bude :D

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 19 jul 2012, 00:28

kinder_jaje je napisao/la:
classic je napisao/la:
ZlatnaDolina je napisao/la:Sve kad se sabere i oduzme hladne glave helem jedno veliko razočarenje ne zbog visokog poraza koliko zbog stanja psihe pojedinih igraca i samog pristupa pojedinih igraca prvenstveno Bogičevića.
Sve je bilo i vise nego dobro od zajebancija po gradu, raspoloženja medju rajom, cugom i svemu ostaloma onda vec poznato razočarenje kao bh. praksa u dijelu sporta.

Možemo mi pričati o nekim velikim ciljevima u Evropi, o nekoj organizovanosti i svemu ostalom da smo klub No.1 u BIH, da smo najorganizovaniji klub u državi, neprikosnoveni, sa najvecim budžetom itd., najboljim timom, igracima itd. ali za 90% ekipa koje su nastupile u kvalifkacijama u LP. smo obični amateri, koja je razlika izmedju ekipe koja je nastupila i obrukala se prosle godine protiv Maccabija i ove danas !? apsolutno nikakava, svi su igraci isti izuzev Bekrića, ostalo sve isto mozda smo ovaj put mogli a nismo jer nismo znali, pripreme nam UEFA plaća, dresovi obična krpa katastrofa hajmo reci, jednostavno sve kad se pogleda dobri smo mi, i vise nego dobri ali samo u okvirima BIH i nigdje vise i nigdje drugo.

Jednostavno možemo pričati priče za malu djecu očekivati neki iskorak u Evropi i nadati se, i nadati se i nadati se ... ali kada primimo četiri komada protiv ekipe koja je u rangu sa nama po kvalitetu i uzmemo li u obzir da smo imali najvise sansi u zadnjih desetak godina igrajuci sa Mariborom proci dalje, jer nam “jednostavno odgovaraju” e onda sve pada u vodu i postane glupost, ismijavanje i brukanje, zadnje tri godine se samo brukamo, u tri utakmice primimo 18.golova i damo samo jedan, onda bolje nista očekivati i prepustiti mjesto u Evropi nekome drugome, nisu se naučile lekcije od Hapoela, Maccabia ove godine od Maribora slijedece vec bog zna od koga. Nemože se nista očekivati vise kada dovodiš igrace za nula maraka, igrace koji su slobodni, ili igrace koje se vrate u klub jer su nekada eto igrali dobro u klubu sve do kada se to ne promijeni bit će ovako i desavat ce se Hapoel,Maccabi,Maribor itd.

Bogičeviću bi jednostavno najpametnije bilo dati mu direktni otkaz, najbolje bi bilo i pozitivno bi uticalo na druge igrace da vide malo i da se zapitaju “Bože jesam li ja slijedeci ??” da se ne lažemo Bogi je odigrao par dobrih utakmica, bio standardan ali na nekome se moraju koplja slomiti, od četiri gola čovjek je kriv za tri !!! moze se pričati i raspravljati jeli bio penal ili nije ali svejedno je sviran je kako da god okrenes j... mu mater.

Nakon utakmice Sarajeva i Hiberniasa na Malti na temi komšija sam pisao kako se igraci Sarajeva nalaze u teskoj psiholoskoj situaciji, da četiri primljena gola od amatera nije do kvaliteta koliko do psiholoskog stanja igraca, ista priča sada i sa nama, vodili, kontrolisali prvo poluvrijeme, stvarali šanse a onda u drugom klasični potop poznat svim Bosancima i Hercegovcima, ista situacija sa reprezenteacijom svakom od fudbala do rukometa i košarke, jednostavno prokleti u svemu, neka vrsta straha, bez samopoštovanja, nekog kompleksa jednostavno poznato svima nama.

Od ove utakmice ne vrijedi vise spominjati da je cilj kluba (od 2009. ista priča) “za par godina” grupna faza Evropske lige ili kako Žujo rece “Uz malo srece i grupne faze lige prvaka” jer jednostavno mi za toga nismo sa ovim igracima i sa ovim stanjem psiholoskog stanja igraca, neka klub brate mili digne kredit od 2.-3 miliona maraka i od toga neka dovedu 4.-5.plačena pojačanja i tek onda bi ta priča imala mjesta a ovako ništa, bacanje je prašine u oči i pričanje priča samo da bi se bolje i veće osjećali.

Prevalio sam veliki put, uzeo tri dana slobodno, potrosio para i para ali nista mi nije zao od toga, kupovao sam godisnje ulazinice 2006. kada ih niko nije kupovao pa ni guzonje sa dosta dubljim džepom nego ja, išao na sve domaće utakmice od 1996., otišao na nekih stotinjak gostujućih kad sam mogao, isto kao i većina vas ali sad na revanš neću to je sigurno ne zbog rezultata vec zbog igraca i njihovog odnosna, njihovog brukanja kluba, mene kao navijača, Bogijevog ponašanja poslije utakmice i svega ostalog ... jednostavno BRUKA I SRAMOTA već tri godine ista priča bez bilo kakvog pomaka .... i na kraju obiše mi fini janezi auto, ostah da prespavam da nezgazim koga u ovakvom stanju bezveze
Sve mi se cini da si ti ovo dzaba piso.
Mislis ti si dzaba citao jer covjek je rekao sve kako jeste zasto moram lagati sam sebe da je ovo bio samo los dan kad znas i sam da nije tako :?

Nije dzabe pis'o. I svaka ti cast na snazi da ispises ovako dug post. Ja jednostavno nemam snage ni za post neki ni za bilo sta, mozda nekad drugi put, za mjesec dana... Drug sve si upravu, maltene sve. Nazalost. Sto prjie svi to shvate bice bolje za sve. Tuga smo, jad i cemer. Svaka cast vama sto ste bili gore. Svaka cast Zoloticu i jos par fudbalera, ostale sve mrka kapa drug moj... Nemojte vise napadati likove kad kazu "je b o nas fudbal" i ode gledat Ligu prvaka ili Premership... Da dalje ne objasnjavam koliko ja volim Zelju i koliko DUBOKO ovo sve emotivno prozivljavam, ne prozivajte nas i ostavite nas na miru.
Osim - drugo ime za Želju !

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 19 jul 2012, 00:29

Čestitam Mariboru na prolazu.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 jul 2012, 00:32

Malo se slegle strasti.
Za ovo veceras mislim da najvecu krivicu snosi nasa najjaca figura, karika u lancu tj. Osim, mislim da se on pogubio najvise veceras. Covjek je definitivno sah, mat, kralj sto se tice nase lige, ali ove euro tekme ga hebu pravo.
Zadnja 3 izleta u europu ne zna se koji je bio s vecim fijaskom.Jbg covjeku nesto tu fali, sta to neznam.
Rekli bi do mentaliteta slazem se al mentaliteta trenera nakon sto je odigrao korektnih 45 min. odigrati onako drugih 45 min. nakon 2 gola Maribora(penala) se vidjelo da Bogi luta i da mu "glava" nije gdje bi trebala da bude a on ne bude zamjenjen, ili Svraka koji se pogubio veceras da odigra svih 90 min. ima tu jos dosta toga sto moze da vidi svaki laik.
Jbg stoji ono da nije Amara mi ne bi ni vidjeli ove Europe iako se ja ponekad zapitam jel mozda bolje da je i ne vidimo :roll:
I na kraju da ne bude da za sve krivim Amara nasa realnost je ovo dok god ne ojaca ova liga jbg jedan tim nemoze sam napraviti napredak bez konkurencije u ligi, pri tome da nema neke dobre pare da bi rulao sa strancima u timu.
Mislim ocekujemo neki napredak a od Slovenaca onakve naivne golove primamo, da nije tuzno bilo bi i smjesno.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 jul 2012, 00:33

Ne mogu da zaspim... :(
Željeznicar za život cijeli !

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 19 jul 2012, 00:34

Odlična igra u prvom poluvremenu a onda u drugom skroz loše totalni pad, i rezultatski debakl! A znali ste se Borcu nasladjivati kad je ispao, digli se do nebesa, sad ste dobili jedno prizemno spuštanje, daleko su naši klubovi još od nekog uspjeha u evropi! Ispadate sigurno, jedino Široki možda prođe jedno kolo od naših klubova!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 19 jul 2012, 00:36

NEZALAGANJE je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Konfucije je napisao/la:Ja mislim da ni Papac ni Lulic a pogotovo Salihovic nemaju mjesta na lijevom beku pored Kvesica. :mrgreen:
I eno se stadion pravi, iduće smo godine u grupnoj fazi, a za par mjeseci ćemo igrače počet prodavat za par miliona eura. Da ne zaboravim trening kamp i prosječnu posjetu od 15 000.
Znam da provociras, al imas potpuno pravo. :(
Svugdje u svijetu da bi se napravio poslovni uspjeh,moras da ulozis i to da ulozis s rizikom...Mi evo vec 2. godinu igramo 'na sigurno' bez pravog pojacanja u bilo kojem segmentu kluba i to nam se obija o glavu...Vec sam pomenuo da mnogo volim Zelju,ali nedam vise ni marke,dok se gospoda ne udostoji,kesira lovu i privuce me ponovo na stadion...Domace titule me vise ne zanimaju,a ni tu ne znamo oraganizovati proslavu...
@NEZALAGANJE i nickom i postovima, k'o da moje rijeci pises. Ja fkt snage ni volje nemam da pisem nadugo i nasiroko... Neopisivo razocaranje u sve. Neodređeno, nedorečeno... Ne znam, jednostavno DOSTA je bilo.
Osim - drugo ime za Želju !

Rios

Post Postao/la Rios » 19 jul 2012, 00:37

ZlatnaDolina je napisao/la:Sve kad se sabere i oduzme hladne glave helem jedno veliko razočarenje ne zbog visokog poraza koliko zbog stanja psihe pojedinih igraca i samog pristupa pojedinih igraca prvenstveno Bogičevića.
Sve je bilo i vise nego dobro od zajebancija po gradu, raspoloženja medju rajom, cugom i svemu ostaloma onda vec poznato razočarenje kao bh. praksa u dijelu sporta.

Možemo mi pričati o nekim velikim ciljevima u Evropi, o nekoj organizovanosti i svemu ostalom da smo klub No.1 u BIH, da smo najorganizovaniji klub u državi, neprikosnoveni, sa najvecim budžetom itd., najboljim timom, igracima itd. ali za 90% ekipa koje su nastupile u kvalifkacijama u LP. smo obični amateri, koja je razlika izmedju ekipe koja je nastupila i obrukala se prosle godine protiv Maccabija i ove danas !? apsolutno nikakava, svi su igraci isti izuzev Bekrića, ostalo sve isto mozda smo ovaj put mogli a nismo jer nismo znali, pripreme nam UEFA plaća, dresovi obična krpa katastrofa hajmo reci, jednostavno sve kad se pogleda dobri smo mi, i vise nego dobri ali samo u okvirima BIH i nigdje vise i nigdje drugo.

Jednostavno možemo pričati priče za malu djecu očekivati neki iskorak u Evropi i nadati se, i nadati se i nadati se ... ali kada primimo četiri komada protiv ekipe koja je u rangu sa nama po kvalitetu i uzmemo li u obzir da smo imali najvise sansi u zadnjih desetak godina igrajuci sa Mariborom proci dalje, jer nam “jednostavno odgovaraju” e onda sve pada u vodu i postane glupost, ismijavanje i brukanje, zadnje tri godine se samo brukamo, u tri utakmice primimo 18.golova i damo samo jedan, onda bolje nista očekivati i prepustiti mjesto u Evropi nekome drugome, nisu se naučile lekcije od Hapoela, Maccabia ove godine od Maribora slijedece vec bog zna od koga. Nemože se nista očekivati vise kada dovodiš igrace za nula maraka, igrace koji su slobodni, ili igrace koje se vrate u klub jer su nekada eto igrali dobro u klubu sve do kada se to ne promijeni bit će ovako i desavat ce se Hapoel,Maccabi,Maribor itd.

Bogičeviću bi jednostavno najpametnije bilo dati mu direktni otkaz, najbolje bi bilo i pozitivno bi uticalo na druge igrace da vide malo i da se zapitaju “Bože jesam li ja slijedeci ??” da se ne lažemo Bogi je odigrao par dobrih utakmica, bio standardan ali na nekome se moraju koplja slomiti, od četiri gola čovjek je kriv za tri !!! moze se pričati i raspravljati jeli bio penal ili nije ali svejedno je sviran je kako da god okrenes j... mu mater.

Nakon utakmice Sarajeva i Hiberniasa na Malti na temi komšija sam pisao kako se igraci Sarajeva nalaze u teskoj psiholoskoj situaciji, da četiri primljena gola od amatera nije do kvaliteta koliko do psiholoskog stanja igraca, ista priča sada i sa nama, vodili, kontrolisali prvo poluvrijeme, stvarali šanse a onda u drugom klasični potop poznat svim Bosancima i Hercegovcima, ista situacija sa reprezenteacijom svakom od fudbala do rukometa i košarke, jednostavno prokleti u svemu, neka vrsta straha, bez samopoštovanja, nekog kompleksa jednostavno poznato svima nama.

Od ove utakmice ne vrijedi vise spominjati da je cilj kluba (od 2009. ista priča) “za par godina” grupna faza Evropske lige ili kako Žujo rece “Uz malo srece i grupne faze lige prvaka” jer jednostavno mi za toga nismo sa ovim igracima i sa ovim stanjem psiholoskog stanja igraca, neka klub brate mili digne kredit od 2.-3 miliona maraka i od toga neka dovedu 4.-5.plačena pojačanja i tek onda bi ta priča imala mjesta a ovako ništa, bacanje je prašine u oči i pričanje priča samo da bi se bolje i veće osjećali.

Prevalio sam veliki put, uzeo tri dana slobodno, potrosio para i para ali nista mi nije zao od toga, kupovao sam godisnje ulazinice 2006. kada ih niko nije kupovao pa ni guzonje sa dosta dubljim džepom nego ja, išao na sve domaće utakmice od 1996., otišao na nekih stotinjak gostujućih kad sam mogao, isto kao i većina vas ali sad na revanš neću to je sigurno ne zbog rezultata vec zbog igraca i njihovog odnosna, njihovog brukanja kluba, mene kao navijača, Bogijevog ponašanja poslije utakmice i svega ostalog ... jednostavno BRUKA I SRAMOTA već tri godine ista priča bez bilo kakvog pomaka .... i na kraju obiše mi fini janezi auto, ostah da prespavam da nezgazim koga u ovakvom stanju bezveze
Sta je to uradio Bogi poslije utakmice??
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 19 jul 2012, 00:42

Da skratimo pricu : Imamo ekipu sposobnu da pregaze domacu ligu uzduž i poprijeko, da obaraju mnoge rekorde, da uzimaju duple krune ALI i za jedno kvalitetno poluvrijeme u Evropu protiv prosjecnih evropskih klubova poput Maribora.
Za nešto više, jace, bolje TREBA žita. A odakle nam :?: ovo je naš limit i onda mi dođe muka kad se sad javljaju likovi koji su jedva docekali poraz , neki da likuju, neki da odmah kritikuju i pljuju redom od Amara do igraca.

Pa kad ste vi tako pametni ,onda vi preuzmite Želju i odvedite ga u grupnu fazu LP, prodajte Bogija i Selima a dovedite Puyola i Villu - i bicemo jaci...ha ja.

Mislim, kad vec seremo da onda seremo da kraja :!:

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 19 jul 2012, 00:45

SarajlijaTM je napisao/la:
no rules je napisao/la:Ljudi Željo će izbaciti Maribor ! , dosta slinjenja ! , na Koševu krenuti agresivno do poluvremena zabiti im 2 komada u nastavku još jedan i povući se , izbijati u autove , valjati se do kraja , glumiti kao slovenci i proslaviti prolazak ...
daj mi recept za taj optimizam,moze i na pp :mrgreen:
Ništa nađi negdje snimak rukometne utakmice bih-germany iz zetre i pogledaj , slična situacija bila kao i sa željom nakon poraza gore svi su blatili i igrače i selektora , a oni napraviše podvig i sa 9 golova savladaše švabe i sekunde su falile da ih i izbacimo , a izbacili bi ih da zetra nije zjapila prazna , da je bilo u njoj 12000 ljudi (24 hiljade dlanova :mrgreen: ) ... , zato napunite vi Koševo pa ako krene samljet' ih , ako ne ništa **** , pobjedit ih onda bilo kako ...

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 19 jul 2012, 00:47

no rules je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
no rules je napisao/la:Ljudi Željo će izbaciti Maribor ! , dosta slinjenja ! , na Koševu krenuti agresivno do poluvremena zabiti im 2 komada u nastavku još jedan i povući se , izbijati u autove , valjati se do kraja , glumiti kao slovenci i proslaviti prolazak ...
daj mi recept za taj optimizam,moze i na pp :mrgreen:
Ništa nađi negdje snimak rukometne utakmice bih-germany iz zetre i pogledaj , slična situacija bila kao i sa željom nakon poraza gore svi su blatili i igrače i selektora , a oni napraviše podvig i sa 9 golova savladaše švabe i sekunde su falile da ih i izbacimo , a izbacili bi ih da zetra nije zjapila prazna , da je bilo u njoj 12000 ljudi (24 hiljade dlanova :mrgreen: ) ... , zato napunite vi Koševo pa ako krene samljet' ih , ako ne ništa **** , pobjedit ih onda bilo kako ...
Što nas naloži :lol:

Al fkt, apsolutno si u pravu !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 jul 2012, 00:48

Nema se sta likovat, ma koliko mi Zeljo bio mrzak tokom sezone, ovo danas nije samo poraz Zelje nego i jedan veliki samar svakom klubu u BiH. Jer Zeljo ove godine nije uzeo titulu na guzove niti kradjom - nego uzeo posteno i bio najjaca ekipa.

A to znaci da nasa najjaca ekipa dobije po prknu od strane ispod prosjecnih Evropskih ekipa, sto znaci da sve ostale ekipe, ukljucujuci i Rodjene, se nemogu ni nasaliti o nekim znacajnijim rezultatima u Evropi.

Ukratko, ovo danas je poraz BH fudbala i rezultat jedne slabe lige koja ima previse prvoligasa a trebala bi imat 10 ili manje da bi mogla izbacit jednog sampiona koji bi pobjedio neki posrani Maribor.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2012, 00:49

@rossoner Ma zasicen sam vise svega prijatelju....Davno je rat bio,razumijem i da drzava ne ide zeljenim tokom,ali ni mi,kad imamo priliku na ucinimo nista da preuzmemo 'stvari u svoje ruke'....Puno je sposobnih ljudi,a mi se gusimo u amaterizmu...Citam cesto i koliko ovdje,na samom forumu,ima kreativnih i pametnih ljudi...Da klub pola saslusa,mi bi vec dosegli ovaj Maribor...Ali neee,treba biti tvrdoglav...Napisah prije nekoliko postova da se mora nekad uloziti,pa makar i promasio investiciju,jer ne moze 'na guzove' svake godine....Neces bankrotirati tim potezom,jer iza sebe imas dobru bazu u vidu,ne navijaca,vec bolesnika,kakve nema nijedan klub...Oni bi podigle sve iz pepela,ako treba...I na kraju,nick mi je i nastao prosle godine,nakon onog 'setkanja' po Tel Avivu...I opet ista prica ove godine...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 jul 2012, 00:50

Totalna greska Osima sa postavkom , katastrofa postavke Zolotica i Bogicevica vise cijelo drugo poluvrijeme a trener nista. Zamjene , taktika ... Haos lose !!! Al imat sanse da ovo okrenete ako izvucete pouke i ako zaista vjerujete da mozete proci. Ovo je veceras bilo katstrofa izgubiste a niste ni pokusali. Zalosno ... 90% je mentalni plan i intelignecija kako cijelog kolektiva tako i svakog igraca ponaosob. !!!
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 19 jul 2012, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 19 jul 2012, 00:51

propuh je napisao/la:Malo se slegle strasti.
Za ovo veceras mislim da najvecu krivicu snosi nasa najjaca figura, karika u lancu tj. Osim, mislim da se on pogubio najvise veceras. Covjek je definitivno sah, mat, kralj sto se tice nase lige, ali ove euro tekme ga hebu pravo.
Zadnja 3 izleta u europu ne zna se koji je bio s vecim fijaskom.Jbg covjeku nesto tu fali, sta to neznam.
Rekli bi do mentaliteta slazem se al mentaliteta trenera nakon sto je odigrao korektnih 45 min. odigrati onako drugih 45 min. nakon 2 gola Maribora(penala) se vidjelo da Bogi luta i da mu "glava" nije gdje bi trebala da bude a on ne bude zamjenjen, ili Svraka koji se pogubio veceras da odigra svih 90 min. ima tu jos dosta toga sto moze da vidi svaki laik.
Jbg stoji ono da nije Amara mi ne bi ni vidjeli ove Europe iako se ja ponekad zapitam jel mozda bolje da je i ne vidimo :roll:
I na kraju da ne bude da za sve krivim Amara nasa realnost je ovo dok god ne ojaca ova liga jbg jedan tim nemoze sam napraviti napredak bez konkurencije u ligi, pri tome da nema neke dobre pare da bi rulao sa strancima u timu.
Mislim ocekujemo neki napredak a od Slovenaca onakve naivne golove primamo, da nije tuzno bilo bi i smjesno.
fali mu druze novca s kojim ce moci dovesti nekog a ne samo kupiti ove slobodne igrace... a ako je po tebi bolje da je ne vidimo i da ne izlazimo onda klub nema razloga da postoji jer je Zeljo klub koji treba samo da gleda naprijed bez obzira koliko kad izgubio.. jednostavno KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE i to je to maribor ulaze i vidjeli smo razliku izmedju ekipa Zelje koji ima ogromnu zelju i velikog strucnjaka i Maribor koji ima para
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 19 jul 2012, 00:52

MostaracVelezovac je napisao/la:Nema se sta likovat, ma koliko mi Zeljo bio mrzak tokom sezone, ovo danas nije samo poraz Zelje nego i jedan veliki samar svakom klubu u BiH. Jer Zeljo ove godine nije uzeo titulu na guzove niti kradjom - nego uzeo posteno i bio najjaca ekipa.

A to znaci da nasa najjaca ekipa dobije po prknu od strane ispod prosjecnih Evropskih ekipa, sto znaci da sve ostale ekipe, ukljucujuci i Rodjene, se nemogu ni nasaliti o nekim znacajnijim rezultatima u Evropi.

Ukratko, ovo danas je poraz BH fudbala i rezultat jedne slabe lige koja ima previse prvoligasa a trebala bi imat 10 ili manje da bi mogla izbacit jednog sampiona koji bi pobjedio neki posrani Maribor.
E pa kad se pomene skracenje lige , a o tome A.Osim govori vec trecu godinu, onda se nađu ovi srbi iz RS koji su u skuštini NS i koji NE DAJU :!: koji obaraju glasanjem.... mislim , hoce oni skracenje lige na 12 , ali da imaju uvijek 4 sigurna prestavnika iz RS-a ;) to paše njima. Ko da je neko ovca ;)
A šta je to nego šovinizam i uništavanje BH fudbala :?:
To su prave price i teme, samo nisu za ovog topica ;)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 jul 2012, 00:52

U ovom intervjuu Zebe za sportsport se moze upravo vidjeti glavni problem BH fudbalera... na kraju intervjua mu kaze "pa eto pokusacemo se kolko tolko iskupiti"... Drugim rijecima, Zeljo se vec predao a jos 90 minuta tekme pred njima.

I sta dalje ocekivat? Ovo su nam sampioni! :(

I kad mi ovakav "sampion" koji se predo na poluvremenu pobjedi Velez - pa kako da ne pomahnitam?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 jul 2012, 00:53

Nije vala ni ovaj Maribor neka ekipa, rezultat uopšte nije realan, ovdje je Željo sam sebe pobjedio.
Dobit' će ih Željo u uzvratu, sigurno, eh hoćel' to biti 1:0, 2:1, 3:0, vidjet' ćemo...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jul 2012, 00:54

Bice bolje dogodine.
Ponovo cete uzeti ovaj nas jad od lige i ponovo cete igrati kvalifikacije za LP, a do naredni put se mozda nesto nauci iz ovih neuspjeha.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 19 jul 2012, 00:55

slika :o :shock: :lol:

EDIT: Samo da napomenem, da me ne bi napali odmah da NE OMALOZAVAM Zeljeznicar, jer ni jedan drugi klub nije nesto bolji, ni sa igracima, a ni sa ovim dresovima. Slika i prilika PL...
Zadnja izmjena: neo, dana/u 19 jul 2012, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina i 19 gostiju.