Slika i prilika BH fudbala i ovaj bi sa stomacicem u predkolo !!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kakav stomacic, vidi "dresova" i jadakimbo je napisao/la:@neo
Slika i prilika BH fudbala i ovaj bi sa stomacicem u predkolo !!![]()
![]()
najbolji post... Upravo tako sami smo sebe pobijedili poklonili im 4 gola a oni sami haman nista nisu ni uradili.. bravo majstore za postmandraX je napisao/la:Nije vala ni ovaj Maribor neka ekipa, rezultat uopšte nije realan, ovdje je Željo sam sebe pobjedio.
Dobit' će ih Željo u uzvratu, sigurno, eh hoćel' to biti 1:0, 2:1, 3:0, vidjet' ćemo...
Prijatelju raja nema sabura,a i ja se ubrajam u tu raju.Stalno ponavljamo biće bolje naredne godine,pa dokad više ovako dobili smo dobru lekciju fudbala prošle godine od izraelaca i zar ništa nismo mogli iz toga naučiti,naročito što se tiče defanzive.Igraš odron od lige (ako se ovo može nazvat nekim fudbalskim natjecanjem) 9 mjeseci nadajuci da ces na kraju osvojit nesto i izborit kvalifikacije za evropsko takmičenje i šta onda? Sav taj j.eb.eni trud koji uložiš u toku tih 9 mjeseci,svakodnevni treninzi na kraju padnu u vodu u toku od 7 dana kolko obično naši klubovi izdrže u evropi.E to mene najviše živcira.Omerbavarac je napisao/la:Bice bolje dogodine.
Ponovo cete uzeti ovaj nas jad od lige i ponovo cete igrati kvalifikacije za LP, a do naredni put se mozda nesto nauci iz ovih neuspjeha.
Naivno razmisljate prijatelju...Te nase greske i jesu nijanse,a nijasna ti je razlika u kvalitetu kad imas ovakve dvije ekipe u dvoboju...MrRiccoli je napisao/la:najbolji post... Upravo tako sami smo sebe pobijedili poklonili im 4 gola a oni sami haman nista nisu ni uradili.. bravo majstore za postmandraX je napisao/la:Nije vala ni ovaj Maribor neka ekipa, rezultat uopšte nije realan, ovdje je Željo sam sebe pobjedio.
Dobit' će ih Željo u uzvratu, sigurno, eh hoćel' to biti 1:0, 2:1, 3:0, vidjet' ćemo...
niko ne spori da su ljudi kvalitetniji ali smo golove primili iz nasih gresaka sto govori da oni nisu sad nesto posebno.. jesu kvalitetniji i upravu si sto govoris ali nisu nas razvalili i razmontirali da bi bilo 4:1 moras priznati da je rezultat previsokNEZALAGANJE je napisao/la:Naivno razmisljate prijatelju...Te nase greske i jesu nijanse,a nijasna ti je razlika u kvalitetu kad imas ovakve dvije ekipe u dvoboju...MrRiccoli je napisao/la:najbolji post... Upravo tako sami smo sebe pobijedili poklonili im 4 gola a oni sami haman nista nisu ni uradili.. bravo majstore za postmandraX je napisao/la:Nije vala ni ovaj Maribor neka ekipa, rezultat uopšte nije realan, ovdje je Željo sam sebe pobjedio.
postoji da klub ne mozes privatiziratibraco je napisao/la:Postoji li uopšte neki zakon o privatizaciji klubova u BiH?
uredu sve,al za ovaj maribor nije trebalo nekoliko miliona,moglo se dovesti par pojacanja jer ako ti neko obeca stadion,EL i sl pa ne moze to guzovace sa nekim slobodnim igracima i standarnim 'zvjezdicama'bagrcavi je napisao/la:Ne možeš ti očekivati neki iskorak u evropi ako 9 mjeseci igraš protiv Varupa, Kantara, Puzigaća i ostalih i onda ti dođe ekipa čiji jedan igrač vrijedi više od pola ekipa iz PL.Znači dok u našoj ligi ne bude bolja konkurencija mi ne možemo očekivati neki veliki iskorak u evropi.Jedino bi pare mogle promijeniti situaciju, znači da dođe neko pa da krhe nekoliko miliona na sto i da dovedemo igrače koji su klasa i u evropskim razmjerima.A svi znamo da od ovog drugog nema ništa.
e to jeste ipak su oni prosle godine igrali grupnu fazu evropa lige, a to su uspjeli zahvaljujuci ulaganjima i mi moze mo pricati koliko hocemo al dok i mi ne ulozimo necemo to uspjeti i dok god su nasi klubovi odma u pocetku kvalifikacija autsajder i da uvijek moram moliti Boga ko ce nam doci nas nema nigdje... Mislim zivimo za taj fudbal a nemamo stadiona da valjaNEZALAGANJE je napisao/la:Dobro,rezultat jeste previsok,ali isto tako cinjenica da su iskoristili svaku nasu gresku govori o njihovom iskustvu...
Da ,to svakako treba dodati...aleksandar_veliki je napisao/la:Pa cak i o kvaliteti jer samo kvalitetan tim uspjeva kazniti greske svog protivnikaNEZALAGANJE je napisao/la:Dobro,rezultat jeste previsok,ali isto tako cinjenica da su iskoristili svaku nasu gresku govori o njihovom iskustvu...
A sta napisa fakinu i osta zivZel je napisao/la:"Kada se govori o Željezničaru, često se ističe da im je odbrana slaba."
Ovi nas izgleda dzaba gledali iz onog kukuruza, tek onako da budu tu!
od kud tebe pravo da ti nazivaš ljude primitivcima, opet na vrijeđanje a niko ne reaguje, i večeras su navijači Sarajeva najviše bili suzdržani u komentarima, tako pazi šta pišeš, a drugo ti i tebi slični mogu hodati po drugim temama i vrijeđati i sve ok, a čim neko ovdje dođe kaže par stvari o igri Želje, odmah su internet hiligani, primitivci i sl.MinjonKocka je napisao/la:Svim internet huliganima zelim da im ubrzo crknu kompjuteri/laptopi ili bar da im crkne mreza pa da vise ne komentarisu ovdje jer nas peglaju sa svojim komentarima i savjetima. Bilo je puno lakse bez vas.
Voljeli li ste i bodrili Zelju dok je vodio i svrsavali na klipove i slike Manijaka u Mariboru. Hajde sad razgulite, podrzite svoje lokalne klubove u borbi za opstanak i ne brinite vise za nas klub. Mi cemo prezivjeti ovaj poraz, kao sto vi morate prezivljavati napredak Zelje u godinama koje dolaze.
Sto se tice navijaca primitivnijeg dijela grada, proslavili ste dosta, vidimo se u novoj sezoni.
Sto se tice ovih vonabi navijaca Zelje, srecom pa nismo spali na vas, nego na one najvjernije koji sad placu u autobusu za Sarajevo, koji su dali sve da veceras budu u Mariboru. Dok je onakvih navijaca, ja se ne bojim za Zelju.
Laku noc iskrenim Manijacima, znate da ce iz godine u godinu biti bolje i da ce doci i nasih 5 minuta!
Hvala igracima za proteklu sezonu, donijeli ste nam mnogo radosti, veceras ste se previse prepali, ali oprosteno vam je. Hvala Amare za sve ovo, danas je euforija drmala ko malo kad. Samo ostani tu gdje jesi makar jos 20 godina:)
Zeljo ko Zeljo, on se voli i kad se bori protiv Travnika i kad hoce iskorak u Evropi.
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: roccosiffredi i 13 gostiju.