FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bez jakog Zelje nema ni dobrog humora.
Al ipak ne mogu vam se rugati jer i nas isto ovo sutra ceka nazalost, **** ti nas fudbal!

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kad se pocne ulagati mozemo nesto i ocekivati svi mi bilo koji klub. Dok nema para uzdaj se u neku srecu da je imas 180 minuta da prodjes.Sarajlijc@ je napisao/la:Bez jakog Zelje nema ni dobrog humora.Al ipak ne mogu vam se rugati jer i nas isto ovo sutra ceka nazalost, **** ti nas fudbal!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- MinjonKocka
- Kontakt:
Ti ces mi iz travnika pricati o tome? Slucajno zivim u "njihovom" dijelu grada i samo je vatromet falio kada su nam dali 3. i 4. gol. Prema tome, to se zove primitivizam i radi takvih stvari nikada necemo krenuti naprijed.
Ne popuj mi sviju ti ovdje

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo molim vas ne dizite u nebesa vise Zebu i Kvesica, jesu li oni igrali veceras uopste?
Ovi slovenci izgledaju malo bolji, ali jedno nemogu da shvatim uopste a to je fizicka spremnost Zeljini igraca.
Ja stvarno neznam sta ovi nasi timovi rade na tim 'pripremama', ovo sto je Zeljo pokazao veceras isto i gore bi vjerovatno i ostatak lige.
Nebavim se profesionalno fudbalom ali bez ikakve sumnje bi pretrcao vise od 90% nji veceras, a oni profesionalci koji igraju u LS i posjedovati onakvu fizicku spremnost je u najmanju ruku bruka. Pustite te price nasa liga itd. ja razumijem nisu milioneri ali ipak oni su ti koji svaki mjesec uzimaju po par hiljada i oni su ti koji se profesionalno bave fudbalom i to je njihov hljeb.
Ja neznam zasto uopste idu vani i trose tolike pare na pripreme kad ih treba samo pustiti na teren i da trce po sto puta i tako 5 put dnevno. Pa danas u fudbalu sve sto nemozes kvalitetom nadoknadis trcanjem.
Ja stvarno neznam sta ovi nasi timovi rade na tim 'pripremama', ovo sto je Zeljo pokazao veceras isto i gore bi vjerovatno i ostatak lige.
Nebavim se profesionalno fudbalom ali bez ikakve sumnje bi pretrcao vise od 90% nji veceras, a oni profesionalci koji igraju u LS i posjedovati onakvu fizicku spremnost je u najmanju ruku bruka. Pustite te price nasa liga itd. ja razumijem nisu milioneri ali ipak oni su ti koji svaki mjesec uzimaju po par hiljada i oni su ti koji se profesionalno bave fudbalom i to je njihov hljeb.
Ja neznam zasto uopste idu vani i trose tolike pare na pripreme kad ih treba samo pustiti na teren i da trce po sto puta i tako 5 put dnevno. Pa danas u fudbalu sve sto nemozes kvalitetom nadoknadis trcanjem.
-
- Kontakt:
hoću, a ti možeš na drugim temama popovati, jedino ako si navijač Želje onda imaš pravo pisati?a primitivizam nije vrijeđanje navijača Slobode, primitivizam nije slavlje radi ispadanje Borca, primitivizam nije dolaziti stalno na tuđe teme i ponižavati druge navijače, to nije, jel, ali ti si neka balavica tako da s tobom neću u dalju raspravuMinjonKocka je napisao/la:Ti ces mi iz travnika pricati o tome? Slucajno zivim u "njihovom" dijelu grada i samo je vatromet falio kada su nam dali 3. i 4. gol. Prema tome, to se zove primitivizam i radi takvih stvari nikada necemo krenuti naprijed.
U Mariboru su padali i mnogo veci timovi od Zelje.
Dosla neka cudna vremena, nije vise sramota izgubiti ni od Maribora koji je nekad gubio od Zelje po 8:0.
Sta ces, nemamo dovoljno kvaliteta na svakoj poziciji. Glupe greske u odbrani.... Ljudi su svakako jaci.
Mi cijeli tim da prodamo, mozda cemo uzeti 3.6 miliona eura a oni su za jednog igraca uzeli toliko.
Dosla neka cudna vremena, nije vise sramota izgubiti ni od Maribora koji je nekad gubio od Zelje po 8:0.
Sta ces, nemamo dovoljno kvaliteta na svakoj poziciji. Glupe greske u odbrani.... Ljudi su svakako jaci.
Mi cijeli tim da prodamo, mozda cemo uzeti 3.6 miliona eura a oni su za jednog igraca uzeli toliko.
Jesu.Reklamirali majice patrick.Inace nesto novo na nasem trzistu.Sarajlijc@ je napisao/la:Samo molim vas ne dizite u nebesa vise Zebu i Kvesica, jesu li oni igrali veceras uopste?
Majice u svoje svrhe korist DIF a sluze studentima na prakticnim aktivnostima ovog fakulteta,inace nastanjenog u neposrednoj blizini najveceg stadion u drzavi.
Beslija je glavni akter reklame tako da ocekujemo da se ova roba probije brzo na nase trziste.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cudna vremena jebote, i janezi poceli bolje lopte od nas da igraju 

- MinjonKocka
- Kontakt:
Naravno da neces, pogotovo oko stvari za koje pojma nemas
ti mjeris na osnovu foruma ko je suzdrzan ili ne, ja uzivo pratila slavlje
Kao sto sam rekla, ne brinite vi nasu brigu, nama je odlicno, oduvijek je bilo merak navijati za Zelju.

Kao sto sam rekla, ne brinite vi nasu brigu, nama je odlicno, oduvijek je bilo merak navijati za Zelju.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- Sarajlijc@
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; Jedna pjesmica za vas 

-
- Kontakt:
nek ti imaš, balavica obična, samo ti kažem da na forumu nemaš pravo vrijeđatiMinjonKocka je napisao/la:Naravno da neces, pogotovo oko stvari za koje pojma nemasti mjeris na osnovu foruma ko je suzdrzan ili ne, ja uzivo pratila slavlje
![]()
- MinjonKocka
- Kontakt:
Bolje i obicno bijeli dresovi nego da su nam dali zelene, kao nekima narandzaste, koji nemaju veze sa bojom naseg klubaKonfucije je napisao/la:Jesu.Reklamirali majice patrick.Inace nesto novo na nasem trzistu.Sarajlijc@ je napisao/la:Samo molim vas ne dizite u nebesa vise Zebu i Kvesica, jesu li oni igrali veceras uopste?
Majice u svoje svrhe korist DIF a sluze studentima na prakticnim aktivnostima ovog fakulteta,inace nastanjenog u neposrednoj blizini najveceg stadion u drzavi.
Beslija je glavni akter reklame tako da ocekujemo da se ova roba probije brzo na nase trziste.

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Tema je FK Zeljeznicar predpostavljam? Sta je ovo zadnje stranice samo se pitarcici dopisivaju i provociraju..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pametnice ti dresovi su 3. varijantaMinjonKocka je napisao/la:Bolje i obicno bijeli dresovi nego da su nam dali zelene, kao nekima narandzaste, koji nemaju veze sa bojom naseg klubaKonfucije je napisao/la:Jesu.Reklamirali majice patrick.Inace nesto novo na nasem trzistu.Sarajlijc@ je napisao/la:Samo molim vas ne dizite u nebesa vise Zebu i Kvesica, jesu li oni igrali veceras uopste?
Beslija je glavni akter reklame tako da ocekujemo da se ova roba probije brzo na nase trziste.aj sad idi spavaj, sutra dopunska iz matematike(popravni je u augustu da ne zaboravis!). Natjeraj i jarana sarajlicu da ide pajkit.

- The Maniacs '87
- Kontakt:
travnicanin je napisao/la:nek ti imaš, balavica obična, samo ti kažem da na forumu nemaš pravo vrijeđatiMinjonKocka je napisao/la:Naravno da neces, pogotovo oko stvari za koje pojma nemasti mjeris na osnovu foruma ko je suzdrzan ili ne, ja uzivo pratila slavlje
![]()
Ade ba dosta svadjanja pp pa se svadjajte.....
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Nije nista pogrijesila. Istina je, i jesu primitivci. Slaviti neciji poraz jeste primitivizam.travnicanin je napisao/la:nek ti imaš, balavica obična, samo ti kažem da na forumu nemaš pravo vrijeđatiMinjonKocka je napisao/la:Naravno da neces, pogotovo oko stvari za koje pojma nemasti mjeris na osnovu foruma ko je suzdrzan ili ne, ja uzivo pratila slavlje
![]()
Pitare i njihove zezancije mogu donekle shvatiti, pa cak i radost kad gubi neko ko im je nabio dozivotne komplekse.

Janezi su za nas sportska sila pa koliko god mi to osporavali i njima se smijali. Mi se mozemo porediti sa Engleza tj. vjeciti luzeri ili wanna-be sile. Uvijek je neko drugi kriv, za svaki poraz imas opravdanje, kada kritikujes nisu patriota ili pravi navijac.Sarajlijc@ je napisao/la:Cudna vremena jebote, i janezi poceli bolje lopte od nas da igraju
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sami pali sami se ubili. Opet nekako imam osjecaj da idemo dalje.
Nego ne razumijem zasto jos uvijek kod nas ima ljudi koji nas danasnji fudbal poistovjecuju sa onim iz ex-Yu?? Ostali su napredovali a mi nazadujemo jer ruku na srce 2 najtrofejnija kluba u drzavi imaju pola stadiona (mislim na Grbavicu, Kosevo je "nicije") na kojem ni juniori ne mogu igrati internacionalne tekme. SRAMOTA!!
Nego ne razumijem zasto jos uvijek kod nas ima ljudi koji nas danasnji fudbal poistovjecuju sa onim iz ex-Yu?? Ostali su napredovali a mi nazadujemo jer ruku na srce 2 najtrofejnija kluba u drzavi imaju pola stadiona (mislim na Grbavicu, Kosevo je "nicije") na kojem ni juniori ne mogu igrati internacionalne tekme. SRAMOTA!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
neću dalje,a vi niste slavili tuđe poraze (između ostalog i Sarajevo), nisam ni na čijoj strani samo kažem da ne treba nikog vrijeđati pa čak i ako slavi poraz tvog kluba, ali da ne trolamo dalje, Želji sretno u revanšu, nije izgubljeno uz dobar pristup i malo sreće može se svašta desiti, treba biti optimističanSamoZeljo je napisao/la:Nije nista pogrijesila. Istina je, i jesu primitivci. Slaviti neciji poraz jeste primitivizam.travnicanin je napisao/la:nek ti imaš, balavica obična, samo ti kažem da na forumu nemaš pravo vrijeđatiMinjonKocka je napisao/la:Naravno da neces, pogotovo oko stvari za koje pojma nemasti mjeris na osnovu foruma ko je suzdrzan ili ne, ja uzivo pratila slavlje
![]()
Pitare i njihove zezancije mogu donekle shvatiti, pa cak i radost kad gubi neko ko im je nabio dozivotne komplekse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.