ćiro ba ne laprdaj ako imaju za pijanke i sve ostalo čemu je onda problem za mjesečno 25 km za trening...a?ciro_ciro je napisao/la:Oduvjek su govorili da im omldinski pogoni nisu bitni i sada i dokazuju to u suštini trenirati ce dijeca ciji roditelji su bogatuni, a ta djeca ce se odluciti prije za alkohol i drogu, motore, djevojčice nego za redovne treninge....
Sramota je da se plaća članarina u takmičarskim ekipama... stvarno postali smo pravi privatni klub... pa dokle ovako pa nigdje se ne placa članarina ni u Banovićima, Srebreniku, Slobodi tuzli nigdje... samo kod nas.... sramotaa peštalići velika... stvarno su poceli prviše da svojataju klub, jeste da daju pare al nije samo njihova zvijezda to je zvijezda čitavog grada...
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
IMA TKO RIJESIT PROBLEM AKO GA IMA ,MI SMO SUGERISALI A VI OSTALI RADITE KAKO VAM SE KAZE..TREBA SALUSAT SVE I SVAKO IMA PRAVO IZNIJET MISLJENJE
Doro ja sam te cijenio kao covjeka ali i igraca ,ali zapamti ja sam iz carsije, a ti iz Mionice i ti meni ne mozes govoriti sta je u redu a sta ne ,ni meni ni Ciri,ni Fatku ,Ni zmajevcu ni mnogima ostalim koji Zvjezdu vole iz ljubavi a ne iz koristi kao ti ,dodvoravas se dole za platu svojima Mionicanima i nemas pravo da uopste komentarises ovaj forum nego da ga citas i poslusas glas gradjana i ljudi koji vole Zvjezdu.Mi svi znamo da klubovi dobijaju novac za razvoj omladinskih selekcija a ti nam doso popovati,sram te bilo.Evo i Fatko je skonto da nesto ne stima ali vidjet cemo sta,ja cu zvjezdu voliti i kada opet bude igrala protiv Mionice a za tebe ne znam!!!!!!10doro10 je napisao/la:ćiro ba ne laprdaj ako imaju za pijanke i sve ostalo čemu je onda problem za mjesečno 25 km za trening...a?ciro_ciro je napisao/la:Oduvjek su govorili da im omldinski pogoni nisu bitni i sada i dokazuju to u suštini trenirati ce dijeca ciji roditelji su bogatuni, a ta djeca ce se odluciti prije za alkohol i drogu, motore, djevojčice nego za redovne treninge....
Sramota je da se plaća članarina u takmičarskim ekipama... stvarno postali smo pravi privatni klub... pa dokle ovako pa nigdje se ne placa članarina ni u Banovićima, Srebreniku, Slobodi tuzli nigdje... samo kod nas.... sramotaa peštalići velika... stvarno su poceli prviše da svojataju klub, jeste da daju pare al nije samo njihova zvijezda to je zvijezda čitavog grada...
vidis koliko si ti malouman...ako nisi upucen ja sam dijete zvijezde tu sam 16 godina i bas u tome je problem sto je dijete iz mionice vise doprinijelo klubu nego ti iz carsije...sta si ti uradio za ovaj grad ajd imenom i prezimenom? sta sam ja? osim sto sam igrao tu i trenirao djecu,bio sam dvaputa sportista grada napravio humanitarnu akciju za invalide i jos bezbroj stvari a ti? znam da te nerviram ali dijete iz mionice je uspjelo a ti iz carsije,sta si? napisi ime i prezime ajde pa da vidmo ko je sta?sta se skrivate iza tih nickova...ja nemam pravo da komentarisem evo vidis da imam i glupane upravo ti je jedan nas mada ja nikad ne razdvajam selo igrad kod nas to znaju djeca koje ja treniram,mionicanin glavni boss u klubu ne zato sto je iz mionice nego sto daje svoje pare...u tom se razlikujemo jer vi patite od toga carsija-selo meni je to nebitno ja sam iz gradacca adresa mionica 3...realinjo1 je napisao/la:Doro ja sam te cijenio kao covjeka ali i igraca ,ali zapamti ja sam iz carsije, a ti iz Mionice i ti meni ne mozes govoriti sta je u redu a sta ne ,ni meni ni Ciri,ni Fatku ,Ni zmajevcu ni mnogima ostalim koji Zvjezdu vole iz ljubavi a ne iz koristi kao ti ,dodvoravas se dole za platu svojima Mionicanima i nemas pravo da uopste komentarises ovaj forum nego da ga citas i poslusas glas gradjana i ljudi koji vole Zvjezdu.Mi svi znamo da klubovi dobijaju novac za razvoj omladinskih selekcija a ti nam doso popovati,sram te bilo.Evo i Fatko je skonto da nesto ne stima ali vidjet cemo sta,ja cu zvjezdu voliti i kada opet bude igrala protiv Mionice a za tebe ne znam!!!!!!10doro10 je napisao/la:ćiro ba ne laprdaj ako imaju za pijanke i sve ostalo čemu je onda problem za mjesečno 25 km za trening...a?ciro_ciro je napisao/la:Oduvjek su govorili da im omldinski pogoni nisu bitni i sada i dokazuju to u suštini trenirati ce dijeca ciji roditelji su bogatuni, a ta djeca ce se odluciti prije za alkohol i drogu, motore, djevojčice nego za redovne treninge....
-
travnicanin
- Kontakt:
nebi vam ulazio u temu i pametovao ali ovo kad sam vidio za juniore je strašno, studiram sportski menadžment i dobro sam upoznat sa UEFA-inim standardima i oni jako puno polažu u omladince ( za to se onim % od prodaje nagrađuju klubovi gdje igrač odrastao), drugo svake godine daju novac našim klubovima za razvoj omladinskog fudbala (cifra je oko 70000) ako omladinci sami kupuju opremu + plaćaju članarinu gdje ide onda taj novac? i na kraju za dvije sezone ćemo morati poštovati strožije stadnade za licenciranje a tu između ostalog ima da klubovi moraju imati svoje akademije ( po mogućnosti i internate) što znači da se djeci iz takmičarskog pogona mora obezbjediti i ishrana, školovanje i sl, tako da je ovo za plaćanje školarine korak nazad, umjesto da se više ulaže u njih (ishrana, kontrola izlazaka, strani jezici i sl)
Zadnja izmjena: travnicanin, dana/u 19 jul 2012, 02:48, ukupno mijenjano 1 put.
bravo majstore travnicaninu ..vrijedan si foruma
-
travnicanin
- Kontakt:
fakat se ne mješam, ko u klubu valja a ko ne, samo kažem kakvi su UEFA standardi, e sad ko je dobar trener, ko je bio dobar igrač, to vi koji pratite Zvijezdu znate, samo ako je ovo za juniore istina onda je žalosnoholdem je napisao/la:bravo majstore travnicaninu ..vrijedan si foruma
dosta se pisalo o omladinskom pogonu i trenutnim problemom,ja nisam nista pisao jer neznam sto posto o cemu je stvar i bolje bi bilo da se vise i ne dize prasina jer padaju teske rijeci.ja vjerujem da ce ljudi koji vode o ovom brigu naci najbolje rjesenje i za klub i za te mlade igrace.pestalic nije dosao da unisti zvijezdu,covjek je dosao i uhvatio se posla da na sto racionalni nacin vodi klub da se gradimo i da nastavimo biti u vrhu naseg fudbala...igrali smo ljudi u trecoj ligi sve bilo amaterski.juniori izlazili i isli po selima dzabe igrali.sada kada se radi bolje kada se vise racuna na nasu djecu treba ostat pribran..eto kako god jucer u sastavu nasa djeca kurbasic omki bijelic facic pa njima je ljudi po 18 godina pa neka u naredne 5 godina izbacimo 5 igraca to je gotov citava postava.ovim juniorima zelim svu srecu da nadu zajednicki jezik sa celnim ljudima i da se vrate treniranju.to bi bilo za dobrobit svih
i zapamtite dok je ovih ljudi u zvijezdi i igracemo premijer ligu sutra neka ode fadil i nurdo nama je opet na pasnjake po puracicu boku donjoj mahali tojsicima...prestali smo izgleda cijeniti premijer ligu i uspon naseg kluba...nekad mi se cini kako mnogima smeta sto je zvijezda sada organizovana vjerovatno sto nema mjestu raznim mesetarima,roditeljima ove djece porucujem da budu slozni i da nekako prevazidu i ovo i da misle na buducnost svoje djece.dosli su do cilja nemojte sada odustati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ti sad kreces mojim stopama, nemogu se neke stvari ovim nasim casijanerima objasnit, najbolje bi bilo par dana ne dolazit na ovaj forum neka se ljudi malo ispusu, kad ovdje vidim kakvih sve zlih dusa ima ponekad mi je i drago sto klub ne da da mu se zaviruje narodski receno po budzacima (coskovima)astra1922 je napisao/la:dosta se pisalo o omladinskom pogonu i trenutnim problemom,ja nisam nista pisao jer neznam sto posto o cemu je stvar i bolje bi bilo da se vise i ne dize prasina jer padaju teske rijeci.ja vjerujem da ce ljudi koji vode o ovom brigu naci najbolje rjesenje i za klub i za te mlade igrace.pestalic nije dosao da unisti zvijezdu,covjek je dosao i uhvatio se posla da na sto racionalni nacin vodi klub da se gradimo i da nastavimo biti u vrhu naseg fudbala...igrali smo ljudi u trecoj ligi sve bilo amaterski.juniori izlazili i isli po selima dzabe igrali.sada kada se radi bolje kada se vise racuna na nasu djecu treba ostat pribran..eto kako god jucer u sastavu nasa djeca kurbasic omki bijelic facic pa njima je ljudi po 18 godina pa neka u naredne 5 godina izbacimo 5 igraca to je gotov citava postava.ovim juniorima zelim svu srecu da nadu zajednicki jezik sa celnim ljudima i da se vrate treniranju.to bi bilo za dobrobit svihi zapamtite dok je ovih ljudi u zvijezdi i igracemo premijer ligu sutra neka ode fadil i nurdo nama je opet na pasnjake po puracicu boku donjoj mahali tojsicima...prestali smo izgleda cijeniti premijer ligu i uspon naseg kluba...nekad mi se cini kako mnogima smeta sto je zvijezda sada organizovana vjerovatno sto nema mjestu raznim mesetarima,roditeljima ove djece porucujem da budu slozni i da nekako prevazidu i ovo i da misle na buducnost svoje djece.dosli su do cilja nemojte sada odustati
-
kujrohazim
- Kontakt:
nije naše da vodimo politiku kluba ali komentari se mogu uvijek iznositi i davati sugestije
naravno da treba pustiti ljudima ko plaća neka se i sam bavi politikom kluba to je normalno
jedino što mogu dodati i komentirati je da klub mora i treba malo više ulagat u omladinske pogone ka i da omladinski pogoni imaju vrlo loše uslove za rad neka se treneri ne nađu u ovome i oni snose veliku krivicu tu
što se tiče članarine ako je sve to tačno mislim da je van svake pameti ko je donio tu odluku
kao prvo takve teme nebi se smjele uopšte otvarati na forumu zamislite reakcije komiteta za normalizaciju i FIFE mislim da je tu neko nešto pobrkao lončiće neka malo čitaju FIFA-pravilnike i ostale naputke
toliko za sada ohladit glave treba, i djeci omogućit bolje uslove za rad
naravno da treba pustiti ljudima ko plaća neka se i sam bavi politikom kluba to je normalno
jedino što mogu dodati i komentirati je da klub mora i treba malo više ulagat u omladinske pogone ka i da omladinski pogoni imaju vrlo loše uslove za rad neka se treneri ne nađu u ovome i oni snose veliku krivicu tu
što se tiče članarine ako je sve to tačno mislim da je van svake pameti ko je donio tu odluku
kao prvo takve teme nebi se smjele uopšte otvarati na forumu zamislite reakcije komiteta za normalizaciju i FIFE mislim da je tu neko nešto pobrkao lončiće neka malo čitaju FIFA-pravilnike i ostale naputke
toliko za sada ohladit glave treba, i djeci omogućit bolje uslove za rad
Zadnja izmjena: kujrohazim, dana/u 19 jul 2012, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
kujrohazim
- Kontakt:
travnicanin je napisao/la:fakat se ne mješam, ko u klubu valja a ko ne, samo kažem kakvi su UEFA standardi, e sad ko je dobar trener, ko je bio dobar igrač, to vi koji pratite Zvijezdu znate, samo ako je ovo za juniore istina onda je žalosnoholdem je napisao/la:bravo majstore travnicaninu ..vrijedan si foruma
vidim da si upućen u fifa -pravilnik i ja ga imam u malom prstu da doći će vrijeme da će svaki klub morati imati B ekipu u takmičarskom rangu baš zbog tih juniora,zamislite ove cifre šta se dešava sa našim juniorima 16 ekipa x 25 igrača svake godine izađe kao izlazna generacija naravno nemogu svi ni ući u prve timove ali zbog njih je UEFA-FIFA uvela B timove da se nebi gubila ta djeca pa neka se tu dokazuju i iz B tima uvijek može ući i odigrat za prvi tim
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Je*o vas the svadje vise. Jucer smo pobijedili 1:0 u Modrici, a igra nase ekipe je bila, po meni, totalno JADNA. Ako se ne ustimamo do pocetka sezone borba za opstanak ce nam biti jos puno teza.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
KOLIKO SAMO NEGATIVNE ENERGIJE MEDJU FORUMASIMA IMA, TO JE ZA NEPOVJEROVAT!
Ti nisi nimalo fudbalski potkovan,za razliku od nekih,citaj brate maloTheAlchemistRD07 je napisao/la:Je*o vas the svadje vise. Jucer smo pobijedili 1:0 u Modrici, a igra nase ekipe je bila, po meni, totalno JADNA. Ako se ne ustimamo do pocetka sezone borba za opstanak ce nam biti jos puno teza.
dalje da se malo osvrnem na danasnju utakmicu..zvjezdas me bas iznenadio kolko je fudbalski potkovan.zvijezda je tek prosla pripreme na kojoj se stjecala fizicka sprema dok je uigravanje bilo na drugom mjestu selekcirala se ekipa i tek sada krece uigravanje prve postave,takticke zamisli brzina igre i sve one finese kjoje ce ekipa pokazati kada prvenstvo krene.
Ovdje je masa forumaša koji jedva čekaju da zvijezda slabo odigra ili da izgubi pa da se naslađuju. Velahavle
I usput da vas obradujem, jučer su legle pare za Husića a transfer je do sada najveći u zvijezdinoj istoriji a također zvijezda će imati jedan postotak i od narednog Husićevog transfera.
I usput da vas obradujem, jučer su legle pare za Husića a transfer je do sada najveći u zvijezdinoj istoriji a također zvijezda će imati jedan postotak i od narednog Husićevog transfera.
Jel tacno da ce za husica dobiti 170 000 eura ?
Ja sam čuo da je otišao za nešto manji iznos al nisi ni ti puno fulaoFCL je napisao/la:Jel tacno da ce za husica dobiti 170 000 eura ?
Zvijezda organizuje 7-dnevni kamp
NK "Zvijezda-Gradačac" organizuje 7-dnevni kamp (29.07-05.08.2012.g.) za sve zainteresovane dječake rođene 1998.,1999. i 2000. godine sa područja opštine Gradačac pa i šire okoline. Kamp je potpuno besplatan, mladi fudbaleri treba da se unaprijed prijave na dole navedeni kontakt telefon ili u prostorijama kluba i u navedeno vrijeme sa sportskom opremom (kopačke, patike, čarape, šorc i majica) te rodnim listom pojave prvog dana kampa nedjelja 29.07.2012.g u 09.00h na stadionu „Banja Ilidža“. Svi polaznici kampa će biti nagrađeni, a posebne nagrade će biti uručene onima koji budu najviše pokazali u toku sedmodnevnih treninga i utakmica. Pored trenera (glavni trener, pomoćni trener, trener golmana) koji će konstantno raditi s djecom, nekoliko zvučnih igračkih i trenerskih imena će posjetiti kamp te kroz trening ili predavanje dati podršku djeci i ovom projektu. Vidimo se u nedjelju. Naš slogan je : „budi ZVIJEZDA, budi ŠAMPION“
vođa kampa Huseinbašić Nermin
Kontakt tel: 061 / 244 – 393
edit: izgleda vratili se juniori....Jutros su juniori imali sastanak sa direktorom i dobili su novu opremu trenerke i autobus da treniraju u mionici......et a vi se nastavte svadjat

NK "Zvijezda-Gradačac" organizuje 7-dnevni kamp (29.07-05.08.2012.g.) za sve zainteresovane dječake rođene 1998.,1999. i 2000. godine sa područja opštine Gradačac pa i šire okoline. Kamp je potpuno besplatan, mladi fudbaleri treba da se unaprijed prijave na dole navedeni kontakt telefon ili u prostorijama kluba i u navedeno vrijeme sa sportskom opremom (kopačke, patike, čarape, šorc i majica) te rodnim listom pojave prvog dana kampa nedjelja 29.07.2012.g u 09.00h na stadionu „Banja Ilidža“. Svi polaznici kampa će biti nagrađeni, a posebne nagrade će biti uručene onima koji budu najviše pokazali u toku sedmodnevnih treninga i utakmica. Pored trenera (glavni trener, pomoćni trener, trener golmana) koji će konstantno raditi s djecom, nekoliko zvučnih igračkih i trenerskih imena će posjetiti kamp te kroz trening ili predavanje dati podršku djeci i ovom projektu. Vidimo se u nedjelju. Naš slogan je : „budi ZVIJEZDA, budi ŠAMPION“
edit: izgleda vratili se juniori....Jutros su juniori imali sastanak sa direktorom i dobili su novu opremu trenerke i autobus da treniraju u mionici......et a vi se nastavte svadjat
-
travnicanin
- Kontakt:
upravo, ja sam baš pisao rad o tome, da kantonalne lige trebaju postati takmičenja B ekipa (mladići do 23 godine-stipendisti), ti momci bi dobili mjesto gdje da se dokazaju i traže bolje angažmane, a i niže lige bi se poboljšale, igrao sam jednu godinu u kantonalnoj ligi i nikad više, te klubove vode primitivci gdje su igrači većinom isfrusirani điberi od 40 godina koji te tuku na terenu i van njegakujrohazim je napisao/la:travnicanin je napisao/la:fakat se ne mješam, ko u klubu valja a ko ne, samo kažem kakvi su UEFA standardi, e sad ko je dobar trener, ko je bio dobar igrač, to vi koji pratite Zvijezdu znate, samo ako je ovo za juniore istina onda je žalosnoholdem je napisao/la:bravo majstore travnicaninu ..vrijedan si foruma
vidim da si upućen u fifa -pravilnik i ja ga imam u malom prstu da doći će vrijeme da će svaki klub morati imati B ekipu u takmičarskom rangu baš zbog tih juniora,zamislite ove cifre šta se dešava sa našim juniorima 16 ekipa x 25 igrača svake godine izađe kao izlazna generacija naravno nemogu svi ni ući u prve timove ali zbog njih je UEFA-FIFA uvela B timove da se nebi gubila ta djeca pa neka se tu dokazuju i iz B tima uvijek može ući i odigrat za prvi tim
naravno da će se vratiti djeci je samo neko dobro nasolio pamet u sustini nije clanarina predstavljala problem nego neke druge stvari koje smo brzo rijesili tako da sutra trening,al u mionici sto nece odgovarati ovom sto me prozvao al eto...mirza_rd je napisao/la:Zvijezda organizuje 7-dnevni kamp
edit: izgleda vratili se juniori....Jutros su juniori imali sastanak sa direktorom i dobili su novu opremu trenerke i autobus da treniraju u mionici......et a vi se nastavte svadjat![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.