bh obraz ne mogu sad ocistiti ni dvocifrene pobjede nad barcelonom ili realom...Hase10 je napisao/la:sretno, makar vi opravdajte bh obraz.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Komsije sretno i spretno da vam se ne ponove nase greske od sinoc.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
tetrahidrokanabinol
- Kontakt:
Nemoj te kopirati pjesmeKonfucije je napisao/la:[youtube][/youtube]
na kojim tv ce biti prijenos,osim face tv... ?
Koliko sam upućen Behar TV nekad reemituje program FACE TV-a pa je moguće i da će večeras...ahmic je napisao/la:na kojim tv ce biti prijenos,osim face tv... ?
Sigurno da postoje neke regionalne TV stanice u BiH koje će preuzimati signal jer su o tom već pričali u najavama prenosa...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nova Tv (Bugarska)ahmic je napisao/la:na kojim tv ce biti prijenos,osim face tv... ?
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Hoće li biti kakvih linkova da i mi koji nismo iz Bosne možemo gledat???
Inače, očekujte provokacije od strane ultrasa Levskog (imaju anipatije prema svim klubovima bivše države osim prema Dinamu,jer su pobratimljeni sa BBB). Vrlo verovatno da u Sofiji danas će biti dosta Hrvata na tribini.
Nadam se da možete izvuć remi,što bi bio uspeh pred revanš.
Inače, očekujte provokacije od strane ultrasa Levskog (imaju anipatije prema svim klubovima bivše države osim prema Dinamu,jer su pobratimljeni sa BBB). Vrlo verovatno da u Sofiji danas će biti dosta Hrvata na tribini.
Nadam se da možete izvuć remi,što bi bio uspeh pred revanš.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
pa nek nam je sretno ..
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Komšije sretno večeras
.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Uh, kako bi strasno bilo izmajmunisati neki minimalan poraz sa datim golom u gostima.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ta novva je na kojem satelitu?
Na Hellas satu 39°E ali kodirana je irdetu 2 tako da je nemoguće otključati, ali imaš na 23,5° E mislim da možeš gledati ako imaš CS..ahmic je napisao/la:ta novva je na kojem satelitu?
Pa imaš FACE TV na satelitu slobodan kanal....
-
travnicanin
- Kontakt:
Dragane sretan rođendan ( samo nemoj da prođeš ko Osim na svoj rođendan) i obraduj nas konačno
ne mogu da nadje face,imam deramboxbi 3 lmb 13,16 i 19 satelite...pokusao sam rucno ukucat face al ne nadje ih...
A ti sljedeći put dobro razmisli prije nego klikneš na ikonicu "Pošalji", da se ne provaljuješ bezvezetetrahidrokanabinol je napisao/la:Nemoj te kopirati pjesme
Prijeratna orginalna pjesma HZ-a.
" onclick="window.open(this.href);return false;
1.35
Zato momčino prestani sa glupostima.
Inače, kad vidim šta se desilo Želji sinoć, ne mogu a da se ne zapitam kako ćemo mi proći ?! Realno je očekivati poraz od 3+ gola razlike, ali imam neki osjećaj da će nas naši momci večeras obradovati, kako igrom tako i rezultatom. Ostaje nam da se nadamo i dobro psihički pripremimo, jer očekuje nas mentalna tortura večeras. Idemo Saraj'vo !
PS: Zašto se ne mogu prijaviti na forum preko Opere ?
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Komsije, uvijek ste igrali iznad ocekivanja u Europi samo iz razloga sto niste puno ocekivali (a kada puno ocekujete desi vam se ono ko nama sinoc), tako da realno mozete do iznenadjenja iako vas handri mentalitet kao i nas a to je "kad smo primili 1 gol sto ne bi jos 4, svakako cemo ispast".formance je napisao/la:A ti sljedeći put dobro razmisli prije nego klikneš na ikonicu "Pošalji", da se ne provaljuješ bezvezetetrahidrokanabinol je napisao/la:Nemoj te kopirati pjesme![]()
1.35
Inače, kad vidim šta se desilo Želji sinoć, ne mogu a da se ne zapitam kako ćemo mi proći ?! Realno je očekivati poraz od 3+ gola razlike, ali imam neki osjećaj da će nas naši momci večeras obradovati, kako igrom tako i rezultatom. Ostaje nam da se nadamo i dobro psihički pripremimo, jer očekuje nas mentalna tortura večeras. Idemo Saraj'vo !
Sretno vam
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
-
tetrahidrokanabinol
- Kontakt:
Na ovom klipu što si postavio pjevate "u boj u boj za narod svoj"formance je napisao/la:A ti sljedeći put dobro razmisli prije nego klikneš na ikonicu "Pošalji", da se ne provaljuješ bezvezetetrahidrokanabinol je napisao/la:Nemoj te kopirati pjesme![]()
1.35
PS: Zašto se ne mogu prijaviti na forum preko Opere ?
Nemoj se hvatati za slamku, dao sam ti klip, naveo minut kad počinje pjesma, shvatio si da si se provalio i sad razguli.
A ne ide to tako.
Hvala.
Naš problem je luzerski mentalitet, jer realno gledajući ne vjerujemo u svoje kvalitete protiv europskih timova. U čemu se ogledaju ti kvaliteti je druga stvar, međutim, oni su u svakom slučaju nadopunjuju fantastičnom fizičkom spremom. Mi nemamo ni jedno ni drugo, a ako i imamo prvo, nemamo ovo drugo. Fizička sprema je prije svega ono na šta se naši klubovi moraju bazirati, jer ako već ne znaju igrati lopte (a nakon sinoćnjeg meča uvjerio sam se da ne znaju) onda bar mogu trčati i boriti se. To je ionako sve što očekujemo od njih, borba i srce na teren, jer bez ulaganja i riskiranja nema ni profita, a svi mi bi se očito hebali a da nam ne uđe.Keenan.- je napisao/la:Komsije, uvijek ste igrali iznad ocekivanja u Europi samo iz razloga sto niste puno ocekivali (a kada puno ocekujete desi vam se ono ko nama sinoc), tako da realno mozete do iznenadjenja iako vas handri mentalitet kao i nas a to je "kad smo primili 1 gol sto ne bi jos 4, svakako cemo ispast".
Sretno vam .
Hvala.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Evolution87
- Kontakt:
Sastav Levskog:
4-2-3-1: Iliev, Mulder, Ivanov, Eli, Starokin - Angelov, Gadzhev - Ramos, Marsinho, Yovov - Carvalho.
4-2-3-1: Iliev, Mulder, Ivanov, Eli, Starokin - Angelov, Gadzhev - Ramos, Marsinho, Yovov - Carvalho.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, teamnorth1989 i 41 gost.