FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Raja molim vas, ikakvih linkova ako nadjete, ostavljajte ovdje. Nisam u BiH, a imam skoro sve nase kanale osim Face tv... 
4.10.2009.
- ZlatnaDolina
Ovi Bugari se bas nameračili da dodju do navijača Sarajeva, čitam po Bugarskim portalima sta se piše, jad i čemer od spominjanja Srebrenice do Markala
neznam odakle im to, odakle znaju za neke stvari, navijače Sarajeva izvan grada čuva specijalna interventna policija pojačana vojnom policijiom (god njih je to normala), dok se po gradu grupišu vece skupine navijača Levskog koji sa policijom vode pravi rat na ulicama, policija se boji da do utakmice ne dodje to vecih nereda i totalne eskalacije sukoba na ulicama Sofije, p... njih par hiljada nameračili se na grupu od par stotina j.. im mater u svakom smislu 
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Danas ja mislim dolazi pojacanje nasim momcima. Uglavnom bugari su picke, napadaju bez ikakvog ishoda.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Zato sto su **** ciganska.Bio sam prije mjesec dana tamo u uvjerio se.Go cigan i firaun.Bijeda od ljudi.Na granici otimaju pare,bacaju djecu pod auta da bi ti lovu oduzeli.Murija otima pare,nek se paze majkemi ,nemoj da nasjedaju.ZlatnaDolina je napisao/la:Ovi Bugari se bas nameračili da dodju do navijača Sarajeva, čitam po Bugarskim portalima sta se piše, jad i čemer od spominjanja Srebrenice do Markala![]()
neznam odakle im to, odakle znaju za neke stvari, navijače Sarajeva izvan grada čuva specijalna interventna policija pojačana vojnom policijiom (god njih je to normala), dok se po gradu grupišu vece skupine navijača Levskog koji sa policijom vode pravi rat na ulicama, policija se boji da do utakmice ne dodje to vecih nereda i totalne eskalacije sukoba na ulicama Sofije, p... njih par hiljada nameračili se na grupu od par stotina j.. im mater u svakom smislu
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
http://www.sports-x.net/p/shedulle.htmlkoalem je napisao/la:Raja molim vas, ikakvih linkova ako nadjete, ostavljajte ovdje. Nisam u BiH, a imam skoro sve nase kanale osim Face tv...
ZA KOŠEVO, ZA SARAJ'V0, ZA HORDE ZLA...
Zadnja izmjena: Federer, dana/u 19 jul 2012, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ma ako su Horde znali da moze biti belaja bolje da su sjedili kuci...
A i njihivim zabranit dolazak i eto...
Policija i treba da radi tako...Trebali su pustit da dokrajce Sarajalije..
ispravan potez Policije...
Vec realno ljudi,ja ne ovekujem puno,A ako bude dobro doslo...
Uglavno navijam za Sarajevo i srcem i dusom,bar kada nasi igraju euro tekme...
Sretno veceras...
Sretno veceras...
ahmic
Sretno veceras...
Kako si bolestan covjek
Pa valjda se u Evropsku uniju smije;kretati,navijati,izrazavati itd,ili je samo problem sto su im dosli tamo neki Muslimani. 
Sretno veceras...
Kako si bolestan covjek
senci-071 je napisao/la:ahmic
Sretno veceras...
Kako si bolestan covjekPa valjda se u Evropsku uniju smije;kretati,navijati,izrazavati itd,ili je samo problem sto su im dosli tamo neki Muslimani.
NISU SAMO MUSLIMANI NAVIJACI SARAJEVA
Ovo nije normalno, čuj morali ih izmjestiti van grada. Igrači skupite zube večeras , za Sarajlije, za ove momke što su dole i riskiraju svoje glave, za cijelu BiH, dajte 200% sebe i pokažite ciganima Bosanski mentalitet.
Sretno večeras

Sretno večeras
U novi boj...
ako budu napali nase momke,ako se sta desi HZ,onda trebamo svi bez obzira za koji klub navijamo doci u SA na revans,docekati bugare,izmlatiti ih k'o macice,i produziti im boravak u SA za 20-30 dana,ali na UKC Kosevo.Puno srece veceras
Pogledaj Bugarske portale sta pisu pa ce ti neke stvari biti jasnije.
Spominju Srebrenicu ,Markale,bule, dzamije itd.
daj link da vidimo...'bem im .... al neka i mi cemo njih "ugostiti" aBd !
- ZlatnaDolina
ne laži odmah da ti kažem, nema potrebe za tim, spominju Markale, Srebrenicu itd. ali nigdje i niko ne spominje džamije, bule itd.senci-071 je napisao/la:Pogledaj Bugarske portale sta pisu pa ce ti neke stvari biti jasnije.Spominju Srebrenicu ,Markale,bule, dzamije itd.
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
Komsije zelim vam puno srece veceras.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nemojte preterivati,evo baš pratim njihovu najveću stranicu,od 198 000,nigde niko ne spominje džamije i Srebrenicu (što je pohvalno).Pustite debile,odnosno dečurliju,net huligane koji pišu nebuloze....
Opet ponavljam verujte da bi moglo biti incidenata i nereda na samoj utakmici. Ultras Levski i BBB su bratske grupe,to valjda puno govori...Na prijateljskoj utakmici sa FKCZ su vređali po svim osnovama Srbe.
Nadam se da samo da će HZ iskulirati,a da će uprava FKS reagovati ukoliko bude šovinističkih ispada....
Opet ponavljam verujte da bi moglo biti incidenata i nereda na samoj utakmici. Ultras Levski i BBB su bratske grupe,to valjda puno govori...Na prijateljskoj utakmici sa FKCZ su vređali po svim osnovama Srbe.
Nadam se da samo da će HZ iskulirati,a da će uprava FKS reagovati ukoliko bude šovinističkih ispada....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
http://www.btv.bg/sport/liga-evropa/sto ... _sas_sila_(SNIMKI" onclick="window.open(this.href);return false;).html
Po slikama se vidi da se sila upotrebljavala,a dole se spominje da su nasi navijaci povrijedili 2 policajca i jednog novinara.Sta li se tamo desava Bog sami zna.
Po slikama se vidi da se sila upotrebljavala,a dole se spominje da su nasi navijaci povrijedili 2 policajca i jednog novinara.Sta li se tamo desava Bog sami zna.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Kakvu represiju vasi moci dozivljavaju tamo to je nenormalno. Ali hvala bogu ima revans, osveta je slatka 
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
-
bhfanatic14
- Kontakt:
puno srece danas nasim momcima,kako na terenu tako i na tribinama...nadam se da cemo izvuc povoljan rezultat pa da ih ugostimo pred punim kosevom,neka vide sta znaci pakao !!! moj sastav za danas
Adilovic,Gujic,Dupovac,Torlak,Belosevic,Sunjarevic,Sesar,Husejinovic,Zlatkovic,Karamatic,Hadzic !!!
Volim Te Sarajvooooooo
Volim Te Sarajvooooooo
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- ZlatnaDolina
Ja jedno ti drugounderPFC je napisao/la:Nemojte preterivati,evo baš pratim njihovu najveću stranicu,od 198 000,nigde niko ne spominje džamije i Srebrenicu (što je pohvalno).Pustite debile,odnosno dečurliju,net huligane koji pišu nebuloze....
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 20 gostiju.