Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jul 2012, 15:36

L-Train je napisao/la:Koji je glupan taj Roig,pa sta on zeli,bolju ponudu za njega tesko ce dobiti :roll:

inace hoce li biti sta od Gameira ?,gledao sam prije neki dan PSG-CSKA prijateljsku tekmu,igrao je drugo poluvrijeme i zabio je gol.Bio je najbolji igrac PSG u drugom poluvremenu,a sada kad je dosao Ibra tamo tesko da ce dobiti pravu sansu,mozda vam je ovo jedinstvena prilika da ga uzmete ;)
Kaže Roig prodao bi bilo kome drugom Brunu Soriana za 10 miliona,ali ne zeli Valenciji,jer vjeruje da je VCF kriva za njhovo ispdanje u 2.ligu :lol: :lol:
Sto se tice Gameira slabo se govori u zadnje vrijeme u njemu,zna se samo da PSG trazi 8 miliona eura za njega i da on i Valencia imaju postignut dogovor o suradnji.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 jul 2012, 16:16

pa to uopste nije puno,za mene Gameiro vrijedi i vise.Nadam se da ce te uspijeti dovesti i jednog i drugog na kraju ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 19 jul 2012, 16:19

Ako dovedete Gagu onda ne vidim razlog za dolazak tog Gameira.Mislim bolje je pare dati na bekovske pozicije ili stoperske gdje muku , muci Valencija godinama.Mislim da bi Gago bio idealan igrac.dlican je to fudbaler samo eto , nije se mogao istaci u Realu.Ever i on bi mislim strasno dobro funkcionisali jer su Gaucosi a oba su nekako tehnicki dobro potkovani.Vidjet cemo , mora Valencija jos uloziti ako misli nesto ozbiljnije napraviti.

I da napomenenm i dalje mislim da je otkaz Emeriju los potez !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 jul 2012, 16:29

Rami i Pereira su OK,treba im jos jedan dobar stoper pored Ramija i desni bek.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 19 jul 2012, 16:37

L-Train je napisao/la:Rami i Pereira su OK,treba im jos jedan dobar stoper pored Ramija i desni bek.
Odavno Valencija nema desnog beka.Miguel je bio samo dobar igrac i to je to.Pojacati defanzivu i Valencija onda moze razmisljati o nekoj ozbiljnoj sezoni mada dok se Nuevo Mestalla ne napravi mislim da Valencija ce igrati onoliko koliko moze dobro prodati a potom proizvesti.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 jul 2012, 16:43

aa zahebo sam se jbte,Pereira je dosao na desnog beka,a njima sada treba lijevi s obzirom na odlazak Albe.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 19 jul 2012, 16:46

L-Train je napisao/la:aa zahebo sam se jbte,Pereira je dosao na desnog beka,a njima sada treba lijevi s obzirom na odlazak Albe.
Pa da :mrgreen:

Mada i ta lijeva strana nije toliko ukocena odlaskom Albe.Mathieu je strasan igrac samo malo previse ofanzivno orijentisan.Moze on po lijevoj stran mnogo toga uraditi.On i Alba su se konstantno smjenjivali , jedan je igro beka , drugi krilo.
Perreira je multi ofanzivan tako da bi se jedan defanzivniji bek i stoper morali dovesti.
na Mestalli sa perreirom i Mathieuom , Valencija moze napasti protiv koga god igrala ali na drugim terirotijama to je vec druga prica ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jul 2012, 16:57

Nema veze dolazak Gaga sa eventualnim transferom Gameira.Valenciji je potreban i veznjak,a i napadac,jer nema Flaco mnogo povjerenja u mladog Paca.Mali ce biti zvijezda to je sigurno,ali mu je tek 18 godina.
Sto se tice odbrane ni tu nece barem do zime biti nekih pojacanja.Stoperi su znaci Rami,Costa,Ruiz i 21-godišnji Álex Quintanilla,koji je stigao iz Alavesa.Kazu da je jako dobar igrac :roll:
Sto se tice bekovski pozicija,desni bekovi su Joao Pereira i Antonio Barragana,a kao treca opcija je Albert Dalmau.Lijevi bekovi su za sada samo Matheiu i najvjerovatnije ce stici Guilherme Siqueira iz Granade,a treca opcija je mladi Salva Ruiz.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 19 jul 2012, 18:10

Adi_Zepce je napisao/la:Nema veze dolazak Gaga sa eventualnim transferom Gameira.Valenciji je potreban i veznjak,a i napadac,jer nema Flaco mnogo povjerenja u mladog Paca.Mali ce biti zvijezda to je sigurno,ali mu je tek 18 godina.
Sto se tice odbrane ni tu nece barem do zime biti nekih pojacanja.Stoperi su znaci Rami,Costa,Ruiz i 21-godišnji Álex Quintanilla,koji je stigao iz Alavesa.Kazu da je jako dobar igrac :roll:
Sto se tice bekovski pozicija,desni bekovi su Joao Pereira i Antonio Barragana,a kao treca opcija je Albert Dalmau.Lijevi bekovi su za sada samo Matheiu i najvjerovatnije ce stici Guilherme Siqueira iz Granade,a treca opcija je mladi Salva Ruiz.
to mi se svidja..mada i Guardado moze igrati defanzivno...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jul 2012, 23:34

Službeno:Fernando Gago naredne četiri sezone u Valenciji
Valencia za 8 miliona otkupila Canalesa od Real Madrida ;)
amadeus21 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Nema veze dolazak Gaga sa eventualnim transferom Gameira.Valenciji je potreban i veznjak,a i napadac,jer nema Flaco mnogo povjerenja u mladog Paca.Mali ce biti zvijezda to je sigurno,ali mu je tek 18 godina.
to mi se svidja..mada i Guardado moze igrati defanzivno...
I meni :mrgreen: Salva ce za 3-4 sezone biti najbolji bocni igrac u Primeri :D

www.valencia-balkan.net

manchesterunitedfan
Kontakt:

Post Postao/la manchesterunitedfan » 20 jul 2012, 11:18

Fino se Valencia pojacava.
Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 20 jul 2012, 12:26

manchesterunitedfan je napisao/la:Fino se Valencia pojacava.
itekako...ja sam bas pozitivno iznenadjen...malo sam razocaran sto nismo stopera doveli ali ima taj mali iz Alavesa, valjda mogne posluzit kao back-up...jos Gameiro i Jose Angel (njega preferiram iznad Siqueire) i bicemo pravo jaki...AMUNT!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jul 2012, 12:28

Ma 3. mjesto zagarantovano :D
A mislim da Valensija ionako ne cilja na vise ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Axl
Kontakt:

Post Postao/la Axl » 20 jul 2012, 13:01

Iako u velikim dugovima VCF odrađuje jako dobar mercado. 8-)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 jul 2012, 21:00

Fernando Gago ‏@fernandogagome
Ahora si, ya jugador del Valencia FC ! muchísimas gracias a todos por el apoyo y los todos los mensajes!! Amunt !
slika
Reply Retweet Favorite
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 jul 2012, 15:06

M4kaveli je napisao/la:Ma 3. mjesto zagarantovano :D
A mislim da Valensija ionako ne cilja na vise ..
Trece mjesto je cilj i plasman u 1/8 ili 1/4 finale Lige prvaka.Sve preko toga je bajka ;)
Ovo ne djeluje lose:
_________________V.Guaita_________________
__Pereira_____Rami________Costa______Mathieu__
_______________Gago_____Banega_______________
_____Pablo_________Jonas__________Guardado________
__________________Soldado_____________________
Jos ako dođu Angel ili Siqueira i Gameiro :D

www.valencia-balkan.net

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 22 jul 2012, 04:12

Dobar potez uprave Valencije doveli su Lady Gagu, tako su Real Madridu skinuli sa ledja ovog panja.
FORZA NAPOLI

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 27 jul 2012, 19:06

Eto ga, riješeno je i pitanje lijevog beka. Didac Vila je posuđen iz Milana uz mogućnost otkupa u bilo kojem trenutku tokom naredne sezone.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 jul 2012, 19:30

Jos Gameiro i to je to :D
Nego Adi,nesto mislim da su kvalitetom
Feghuli-Canales trenutno ispred gore navedenih Pabla i Jonasa,jedino ako se kojim slucajem Pablo vrati u staru formu..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 jul 2012, 21:57

Odlican posao.Posudba za 700.000 eura i otkup za 3 miliona ;) Didac nije ni malo los igrac i biti ce savrsen back-up za Matheiua.
Sto se tice Kevina Gameira od tog izgleda nista nece biti.Valencia ima novce za njegov transfer i on zeli igrati u Valenciji,ali ga ne zeli Pellegrino.Flaco vjeruje da je Gameiro tip igraca kao Soldado,a on zeli raznolikost u napadu.Njegove su zelje Berbatov iz Man.Utd,Valdez iz Rubina i Castro iz Betisa :roll: :roll: Ovim svojim potezima odmah me je razocarao :twisted:
@L_blancos
Sigurno da je Canales bolji od Jonasa,ali nazalost nece ga na terenu biti do 10 ili 11 mjeseca.Feghouli i Pablo su slicni,igraju po sistemu toplo-hladno :D
Treba paznju obratiti na Jonathana Vieru,najbolji je igrac Valencije bio na pripremama u Njemackoj.

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.