a kada treba da im se plati prvi su na u redu xDpitarturbe je napisao/la:ovaj bh telecom je smijesan,ima li neko drugi link za gledanje tekme???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- forza_juve
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Taman htjedoh napisati, ima li kakvih streamova? Prije će mi kurije oko namignuti, nego što će mi se Face Tv ukazati preko Web Moja Tv.pitarturbe je napisao/la:ovaj bh telecom je smijesan,ima li neko drugi link za gledanje tekme???
E moj Jovicu opet ti Comor i Belosevic igraju...
ovdje pise da ce biti ->pitarturbe je napisao/la:ovaj bh telecom je smijesan,ima li neko drugi link za gledanje tekme???
http://sj-isbacks.****/2009/08/channel-5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- manchesterunitedfan
- Kontakt:
Ne znam jel iko objavio, al evo za svaki slucaj.
NASA SE PJESMA ORI, SAMO NAPRIJED SARAJVO!!!
Gledam ovaj uvodni program na face tv i odlicno ovo rade zaista. Jedva cekam tekmu!!Evo i sastava utakmice Levski - Sarajevo:
Za Levski će igrati: Iliev, Elie, Angelov, Ivanov, Starokin, Mulder, Cristovão, Marcinho, Gadzhev, Yovov, De Carvalho.
Dragan Jović, trener Sarajeva se odlučio da na teren izvede sljedećih 11: Adilović, Torlak, Taotomirović, Belošević, Dupovac, Čomor, Sesar, Husejinović, Zlatković, Hadžić, Suljić.
Sretno Sarajevo!
NASA SE PJESMA ORI, SAMO NAPRIJED SARAJVO!!!
Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Majko draga koji su cigani ovi bugari. Priznajem duša mi je prijatelje pitare provocirati i kad god imam priliku obilato je koristim jer hvala bogu i oni meni piju krv.
Ali kad neko napada naše, još sa toliko mržnje onda samo mogu reći "u inat svemu ih zgazite" za grad i za zemlju.
Sretno od srca.
Ali kad neko napada naše, još sa toliko mržnje onda samo mogu reći "u inat svemu ih zgazite" za grad i za zemlju.
Sretno od srca.
Sretno komsije , obradujte nas veceras.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
rajkoPETKOVIC
- Kontakt:
BEM TI BH TELECOM juce kad zeljo igra bez problema otvara a danas 
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
rajkoPETKOVIC je napisao/la:BEM TI BH TELECOM juce kad zeljo igra bez problema otvara a danas
Pozdrav svoj bordo braci i svim dobrim ljudima koji su danas tj. veceras sa nasom ekipom. Stasno je ovo sta se desava sa nasim navijacima al izdrzali smo mi i gore. Ne treba da stvaramo neke iluzije veceras neka bude sta bude pa makar to bila i katastrofa, al u inat onaj nas bosanski treba napuniti Kosevo u revansu i pokazati kako se voli i bodri voljeni klub. Veceras je sve moguce od dobrog rezultata do katastrofe zato ako mozemo probati hladne glave odgledati tekmu i nadamo se ipak na kraju radovati se....IGRAJ BORDO BIJELI OLEEEE OLEEE 
Ne bi vi bili , vi kad se ne bi raspravljaliRade Paprica 9 je napisao/la:rajkoPETKOVIC je napisao/la:BEM TI BH TELECOM juce kad zeljo igra bez problema otvara a danas![]()
Šta ćeš i tu vas deremo.
Opet vas spustamo
AJmo nasiiiiiiii
Sretno bar do nerijesenog,i to bih trebalo rezultirati vasim prolazom!!!
P.S. Zamolio bih nekoga da nam kad zavrsi tekma izbaci snimak kao sa jucerasnje tekme,hvala unaprijed!!!
jel Marijan prenosi tekmu
P.S. Zamolio bih nekoga da nam kad zavrsi tekma izbaci snimak kao sa jucerasnje tekme,hvala unaprijed!!!
jel Marijan prenosi tekmu
Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
Gledam na nekom bugarskom kanalu,dobro popunjen stadion,učini mi se da reporter reče da ima oko 300 navijača Sarajeva,pričao je o formaciji Levskog,igrati će 4-2-3-1 sa isturenim novopridrošlim Carvalhom u napadu.
P.S.
Carvalho likom podsjeća na

P.S.
Carvalho likom podsjeća na
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
http://88.80.11.29/48282/watch-levski-s ... k-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
uzivajte
uzivajte
- forza_juve
- Kontakt:
hahahaha evo samo radi nas ce da pusti :DDDDDD, drugi kanali extra funkcionisu :DDDBhfanatik je napisao/la:sta ga vise vinta onaj krug ,neka puste prenos vise
❤️1946❤️
Dobra ova emisija na FACE ... ako vam bude igrao Comor potop vam je

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Puca me nervoza pravo ,sretno momcima i hajmo po dobar rezultat da akb napunimo AFH i pocnemo jos jednu lijepu evropsku pricu 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Iz Sa sam pa imam na kablovskoj Face Tv al bravo majstore za ovaj link kojem ce se obradovati sva bordo braca
Minimalan poraz ce biti uspjeh. Po mogucnosti sa datim golom u gostima.