Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Henderson
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Henderson » 18 jul 2012, 22:49

slika

Uh kako dobra slika i vrlo poučna.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 jul 2012, 23:26

Sta nije bio WC kad su ga kupili. Nije bio ni igrac, vise je bio huligan i pacijent.
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 jul 2012, 01:39

Izgleda da je RVP produžio ugovor. :?

Eto, @SamoZeljo, sigurno da će te ova vijest obradovati. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 19 jul 2012, 01:40

Arnelinho je napisao/la:Izgleda da je RVP produžio ugovor. :?

Čitao sam na twitteru, Boris Becker pisao o tome. Ako je potpisao neću prestati skakat' od sreće. :mrgreen:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 jul 2012, 02:02

Arnelinho je napisao/la:Izgleda da je RVP produžio ugovor. :?

To bi bio MNOGO dobar znak i buran prelazni rok. On nije ostao bezze, samo zbog para, to ne vjerujem. Ako je ostao, ostao je jer Arsenal ima neke bolje planove.
U tom slucaju je za ocekivati da potpise Ibrahim Afellay. (oni se mnogo dobro slazu ;))

Znaci, Afellay dolazi, i ko jos? :mrgreen:

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 19 jul 2012, 03:02

SamoZeljo je napisao/la:Znaci, Afellay dolazi, i ko jos? :mrgreen:
Ganso i Capoue :mrgreen:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 19 jul 2012, 11:04

Evo i mene na najjačem forumu na balkanu!Pozdravio bih sve navijače svetog nam kluba Arsenala!Najsretnije sam dijete što navijam za ovaj klub,a vjerujem da ste i vi sami.Pustite one koji nas grde i kude jer mi jedini znamo da nitko nije veći od samoga kluba!Kao i uvijek imamo sjajnu momčad,igrače,trenera koji je najjači u povijesti nogometa!

Što više reći nego VOLIM ARSENAL I SVE VAS VATRENE NAVIJAČE OVOG GIGANTA!!!

Da još napomenem da se nadam da ću bit prihvaćen pd ovdje forumaša te da ćemo zajedno raspravljati o klubu uz što manje svađa!

Još jednom pozdrav svima!!!
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 19 jul 2012, 15:49

TopGun je napisao/la:Evo i mene na najjačem forumu na balkanu!Pozdravio bih sve navijače svetog nam kluba Arsenala!Najsretnije sam dijete što navijam za ovaj klub,a vjerujem da ste i vi sami.Pustite one koji nas grde i kude jer mi jedini znamo da nitko nije veći od samoga kluba!Kao i uvijek imamo sjajnu momčad,igrače,trenera koji je najjači u povijesti nogometa!

Što više reći nego VOLIM ARSENAL I SVE VAS VATRENE NAVIJAČE OVOG GIGANTA!!!

Da još napomenem da se nadam da ću bit prihvaćen pd ovdje forumaša te da ćemo zajedno raspravljati o klubu uz što manje svađa!

Još jednom pozdrav svima!!!
Wellcome :D,Iz dana u dan sve vise Gunnera na forumu to mi se svidja !! :D
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 jul 2012, 15:58

Izgleda da Arshavin odlazi. Navodno mu Al-Sadd nudi 3.5 miliona godisnje a pored toga nije bas u najboljim odnosima sa pojedinim igracima, izmedju ostalih sa Robinom se posvadjao.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 19 jul 2012, 16:08

Spominje se Santi Cazorla u vezi sa nama, a u transfer bi bio uključen Bendtner, tako da bi se riješili jednog sa transfer liste i doplatili nekih 10 miliona funti, odličan transfer ako se ostvari :twisted:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 19 jul 2012, 16:23

frankqqqqq je napisao/la:Spominje se Santi Cazorla u vezi sa nama, a u transfer bi bio uključen Bendtner, tako da bi se riješili jednog sa transfer liste i doplatili nekih 10 miliona funti, odličan transfer ako se ostvari :twisted:
To bi bio pun pogodak i pojacanje sezone ali..

Cazorla je dosao u Malagu za 25 milki.Njegova optimalna cjena je oko 30 miliona s'tim da on ima ugovor jos 4 godine sa Malagom a i najvazniji im je igrac.Cisto sumnjam u ovo mogucnost mada sam citao kako on zeli iz Malage :roll:
Ako ga neko zeli zasigurno mora kesirati 40 miliona i to je to ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 19 jul 2012, 16:30

Da, on želi da ode i da ga postave na transfer-listu. I to što kažeš, ali mislim da je u stanju Wenger uz razmjenu dati dovoljnu svotu novca za njega, jer nam taj tip igrača očajnički treba.

Zajedno sa Oxladeom/Gervinhom na krilu bi svašta pravio i lopti za Girouda i Podolskog bi bio pun ku*ac :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 jul 2012, 16:31

Ma i ja sam skeptičan glede njega. Pa prošle sezone je tek prešao u Malagu, ako se ne varam. Al' eto...nek' se priča. On bi bio zasigurno veliko pojačanje, al' teško da će se i ostvariti.

PS: TopGun dobro nam došao. :)

PS1. Za sada smo se riješili Almunie, Vele i Denilsona. Malo mi to, malo. :roll: Ima još Squillaci, Bendtner, Arshavin, Chamakh pa i Park, Djuro...

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 19 jul 2012, 16:35

Cazorla je pravi umjetnik.Nie mu primarna pozicija Krilo.Moze on AMF i CMF podjednako dobro odigrati.Opasan je strasno.Tesko ga je dovesti jer ipak je okosnica tima sa malim Iscom.Ako bi im dali nekih 20 miliona i jednog dobrog igraca vjerujem da bi imali sanse za taj trade.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 19 jul 2012, 17:49

Hvala vam crvena braćo na dobrodošlici :D

Što se tiče ovih nagađanja oko Cazorle,mislim da od toga nažalost ništa jer je on bio glavni igrač Malage prošle sezone zbog čega će i igrati LP naredne sezone osim ako ne ispadnu u 4.pretkolu kvlifikacija...
Sam Bog nek nam da da se rješimo Arshavina,nek ide gdje hoće samo da ode :D
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 jul 2012, 17:53

pa normalno da nema ništa. :mrgreen: . Ko da je ovo prvi transferni rok u historiji fudbala pa tako pričate. Mora se svaki bolji igrač na ovoj kugli povezat sa Arsenalom aman :lol:
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 19 jul 2012, 18:55

Jamie Sanderson
If Arsenal do want Ganso, Arsène Wenger is getting a good look at present. The Brazil Olympic squad are training at London Colney, and he and Steve Bould have been down to have a look at the team in action.

Arsenal have watched Ganso a handful of times in the last 18 months, and despite a few reservations, I think he'd be a great fit. Tall, composed and a quality passer of the ball - a less mobile version of Fabregas, perhaps.

The deal would come down to price, and unfortunately Arsenal won't go anywhere near the £20 million Santos want. A real shame, because he's just the sort of player the club should be going for.

E upravo moja..

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 19 jul 2012, 23:48

Athletic Bilbao and Spain forward Fernando Llorente is in the picture and the Gunners are also looking at Corinthians’ Brazilian midfielder Paulinho.

Real Madrid prospect Jese Rodriguez, a star of the recent Under-19 European Championship, is also on their radar - the teenager may leave the Bernabeu if he cannot get first team chances.

Arsenal have also checked on whether Barcelona’s Dutch forward Ibrahim Afellay is available.
Jese je zvijer, a za Llorentea su riječi suvišne.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 20 jul 2012, 00:12

Ako ostanu RVP i Walcott, onda ja stvarno ne vidim potrebe za dovodjenje novog napadača. Tu je prva opcija svakako RVP, druga Giroud, a onda i Podolski se može pomjerati svuda u ofanzivi (moguće da će primarno biti krilo, al' za ne daj bože može igrati napadača, vjerovatno i kvalitetnije nego krilo), a ako baš, baš zaškripi, tu je Walcott.

Tako da smo što se tiče špice prepuni. Jedino bih volio da, ukoliko se 'vako sve rasplete, dodje onaj Mbaye Niang. Zato što je Wenger zayeban sa tim imenima, napravio bi on od njega velikog igrača, a i imao bi vremena da ga kalemi. :lol:

Eh, kad smo kod ofanzive, škripi na ofanzivnom veznjaku. Tu imamo Wilshera, al' nešto jače od nas mu ne da da se oporavi, pa ne da. :x Imamo i dostojnu zamjenu, Rosicky, al' Rosicky u ovom slučaju nema zamjene. Tri su moguće opcije: (1.) da Wenger promovira Eisfelda, što će i uraditi, ukoliko bude smatrao da je dovoljno sazreo, (2.) da koristi Chamberlaina na toj poziciji ili (3.) da jednostavno kupi nekog.

Na krilima isto imamo premalo igrača, tu je potreban jedan takodje. Ako Lukas bude krilo, onda ih je 4 (do pet): Lukas, Gervinho, Walcott i Oxlade (+Ryo ako). Mada je to zapravo tek dva do tri klasična krila, tj. Podolski nije krilo, a ni Theo to ne želi biti, dok i Chambo voli igrati kroz sredinu. Tu nam treba jedan igrač....

Što se tiče štopera, sve mi se nešto pričinjava da bi M.Sakho mogao doći u Arsenal. :? A strašno bih volio onog Egipćana Mila da dovedemo. :mrgreen:

PS: Što se tiče Ibrahima, ja ga ne bih. Kvalitetan je igrač, al' nije po mom ukusu. Eto ako ne možemo dovesti već Cazorlu, neka dodje makar Susaeta ili Oscar de Marcos, može i Griezmann (mijenjat za Velu, koji je btw. već zvanično otišao iz kluba za 4 mio eura, uz mogućnost otkupa za istu cijenu. A u slučaju prodaje nad 3 mio eura, Arsenal dobija dio novca), to ako baš moraju biti iz Primere, Isco je takodje jako dobar igrač. A iz Barcelone bih 2x radije Cuencu nego Afellaya.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 jul 2012, 11:30

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18922208" onclick="window.open(this.href);return false;

RVP ne ide na turneju po Aziji sa Arsenalom..piše da je Arsenal primio tri ponude... ;)

to je to..ode on...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []