Uh kako dobra slika i vrlo poučna.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Čitao sam na twitteru, Boris Becker pisao o tome. Ako je potpisao neću prestati skakat' od sreće.Arnelinho je napisao/la:Izgleda da je RVP produžio ugovor.
Eto, @SamoZeljo, sigurno da će te ova vijest obradovati.
To bi bio MNOGO dobar znak i buran prelazni rok. On nije ostao bezze, samo zbog para, to ne vjerujem. Ako je ostao, ostao je jer Arsenal ima neke bolje planove.Arnelinho je napisao/la:Izgleda da je RVP produžio ugovor.
Eto, @SamoZeljo, sigurno da će te ova vijest obradovati.
Ganso i CapoueSamoZeljo je napisao/la:Znaci, Afellay dolazi, i ko jos?
WellcomeTopGun je napisao/la:Evo i mene na najjačem forumu na balkanu!Pozdravio bih sve navijače svetog nam kluba Arsenala!Najsretnije sam dijete što navijam za ovaj klub,a vjerujem da ste i vi sami.Pustite one koji nas grde i kude jer mi jedini znamo da nitko nije veći od samoga kluba!Kao i uvijek imamo sjajnu momčad,igrače,trenera koji je najjači u povijesti nogometa!
Što više reći nego VOLIM ARSENAL I SVE VAS VATRENE NAVIJAČE OVOG GIGANTA!!!
Da još napomenem da se nadam da ću bit prihvaćen pd ovdje forumaša te da ćemo zajedno raspravljati o klubu uz što manje svađa!
Još jednom pozdrav svima!!!
To bi bio pun pogodak i pojacanje sezone ali..frankqqqqq je napisao/la:Spominje se Santi Cazorla u vezi sa nama, a u transfer bi bio uključen Bendtner, tako da bi se riješili jednog sa transfer liste i doplatili nekih 10 miliona funti, odličan transfer ako se ostvari
Jese je zvijer, a za Llorentea su riječi suvišne.Athletic Bilbao and Spain forward Fernando Llorente is in the picture and the Gunners are also looking at Corinthians’ Brazilian midfielder Paulinho.
Real Madrid prospect Jese Rodriguez, a star of the recent Under-19 European Championship, is also on their radar - the teenager may leave the Bernabeu if he cannot get first team chances.
Arsenal have also checked on whether Barcelona’s Dutch forward Ibrahim Afellay is available.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.