FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skyisthelimit

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skyisthelimit » 19 jul 2012, 20:00

cuj ovoga voditelja "nazalost nije bilo golova" :roll: ccc
15.10 - 15.06 ...

ado999

Post Postao/la ado999 » 19 jul 2012, 20:00

akobogda insallah da pobjedimo

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jul 2012, 20:01

Kako bi vam ovih 0:0 leglo za revans. ;)

Samo izdrzite, jos ako postignete jedan odlicno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jul 2012, 20:01

Ukljucio sam se oko 30.min i moram rec da Sarajevo dobro stoji i svaka im cast, nadam se da su utihnuli sad oni s '6 komada od Maltezana'. Samo hrabro nastavit i ne dozivit katastrofu u nastavku, al mislim da su naucili nesto iz jucerasnje tekme Zeljeznicara. Nema opustanja, samo jako i dobar rezultat je na pomolu. Kritiku bi uputio na samo jednu stvar, no ona nema veze s utakmicom i igrom Sarajeva. FACE TV je uzasna s ovim reklamama. To je njihovo pravo, al to nigdje nitko ne primjenjuje osim kod nas mreza plus koja u pola utakmice pusti reklame, nacionalna tv, al oni imaju samo 2-3, ono nesto s bagerom, a ova FACE TV je ipak nedostizna s zivciranjem.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 19 jul 2012, 20:01

Too komšije! Kakvi ovi ba, ne znaju jesul posli il došli! Još 45, i napunite Koševo, pa u drugi krug! Sretno!
Zadnja izmjena: UnKnownBA, dana/u 19 jul 2012, 20:07, ukupno mijenjano 3 puta.

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 19 jul 2012, 20:02

sad ce katastrofa u drugom poluvremenu isto ko i sa zeljom
to je taj nas mentalited i fizicka nespremnost
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jul 2012, 20:02

Ne mogu da vjerujem da pored živog Husejnovića Marjan konstantno ismijava previše kilograma koje ima JoJo ili kako se zove već,mogao bi ga Marjan prizvati ionako je jedan od najopasnijih.

Nisam siguran je li Sarajevo zaista ovako dobro ili je Levski toliko loš,Maribor mi se čini jačom ekipom.

Sviđa mi se što Husejnović trči,pomaže u defanzivi a Suljić nastavlja da oponaša Robbena sa namještanjem lopte na šut u bilo kojoj situaciji,i ne pomišlja da pokuša asistirati ili centrirati,nije ni čudo da nema mjesta u mladoj reprezentaciji.
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 19 jul 2012, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jul 2012, 20:02

ripper je napisao/la:Levski smiješnan ocam'.
Ne zna što se kukali prije tekme i davali im nenormalnu snagu. Bugarski šlaufi ne mogu sastaviti tri pasa.
Svaki tim igra onoliko koliko mu protivnik dozvoli.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 19 jul 2012, 20:02

IGRAJ BORDO BIJELI !!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jul 2012, 20:05

LBJ MVP je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pored živog Husejnovića Marjan konstantno ismijava previše kilograma koje ima JoJo ili kako se zove već,mogao bi ga Marjan prizvati ionako je jedan od najopasnijih.

Nisam siguran je li Sarajevo zaista ovako dobro ili je Levski toliko loš,Maribor mi se čini jačom ekipom.

Sviđa mi se što Husejnović trči,pomaže u defanzivi a Suljić nastavlja da oponaša Robbena sa namještanjem lopte na šut u bilo kojoj situaciji,i ne pomišlja da pokuša asistirati ili centrirati,nije ni čudo da nema mjesta u mladoj reprezentaciji.
jesi ga ti gledao u proljetnom dijelu sezone? Da nije bilo Huseinovica, ne bi bilo ni Europe ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jul 2012, 20:07

Bosniacum Lilium je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pored živog Husejnovića Marjan konstantno ismijava previše kilograma koje ima JoJo ili kako se zove već,mogao bi ga Marjan prizvati ionako je jedan od najopasnijih.

jesi ga ti gledao u proljetnom dijelu sezone? Da nije bilo Huseinovica, ne bi bilo ni Europe ;)
Ja sam samo rekao da je i dalje primjetan višak kilograma kod njega,a smiješno mi kako Marjan ismijava igrača Levskog zbog toga dok njega ne spominje :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 19 jul 2012, 20:08

Meni su najjaci ovi delegati koji se kao razumiju u fudbal i kazu da jedva cekaju da Comor ode. Pa taj decko je nas najbolji igrac uz Sesara veceras.

Ja ne zivim u BiH pa ga ne gledam cesto, ali ovaj decko izgleda kao strasan igrac na ovoj poziciji u veznom redu
FKS❤️1946

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 19 jul 2012, 20:08

Povratak igraca iz napada nam je dobro spor i ostavlja prostor "dusmanima".

Sa Comorom nek nam je Bog na pomoci :).

Meni se cini da je Maribor napravio puno manje u prvom poluvremenu od Bugara.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 19 jul 2012, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 19 jul 2012, 20:08

pile87 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Nadam se da nasi igraci gledaju ovo
Mi smo svoje isprdili sto se ove godine tice evrope! A igraci Zelje zaista imaju da nauce od igraca sarajeva o pristupu utakmici.
Ma nismo ni mi nista bolji. Fizicki cemo pasti u drugom 100% Zapravo, vec smo od 25 do 35min pali ali imali smo srece. Daj Boze da sjevne neka nasa kontra nesto slicno kao sto je Suljic imao.

PS Zlatkovic isti trezeguet :D
Mi nikada odustati necemo...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 jul 2012, 20:10

Zanimljiv je ovaj igrac Sesar, jako dobar.

Ovaj Levski mi uopce nelici na neku ozbiljnu ekipu, zapravo sam siguran da Sarajevo moze zabit makar jednog a onda ce nastati belaj :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jul 2012, 20:12

LBJ MVP je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:

Ja sam samo rekao da je i dalje primjetan višak kilograma kod njega,a smiješno mi kako Marjan ismijava igrača Levskog zbog toga dok njega ne spominje :P
I "El Fenomeno" je imao visak kilograma, pa mu to opet nije smetalo da bude jedan od najboljih napdaca svih vremena ;) On dokle igra dobro, ne smeta mi i da ima 100 kila
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

cutler12
Kontakt:

Post Postao/la cutler12 » 19 jul 2012, 20:12

Joooj Beli :( :o :o :o Idemooo momciii, samo hrabro 8-)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 19 jul 2012, 20:13

Svaka cast,odlicno se drzite.
Steta sto mi nismo ovako usli u 2 pol. jucer..

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 19 jul 2012, 20:13

Ovo je razlika izmedju Jovica i Osima ...Jovic se jos niti jednom nije osramotio u europi dok Amar nikako da nadje rjesenje za euro nastupe!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 19 jul 2012, 20:16

Nasi ispadaju u odbrani i bacaju se na igrace tijelima. Popusta snaga.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []