Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ultra_CImanija je napisao/la:Nadam se da su oni nasi manekeni od igraca gledali ovu utakmicu, da vide kako se srcem igra i sta znaci pravi pristup utakmci a ne amaterski pristup....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sajo dragi nema ni sarajevo para mozda jos manje od nas, izgube al se makar ne obrukaju to je razlika ogromna. Znaci ne trazimo od njih da deru sve al makar da se ne brukaju.... Da nam dodje newcastle ili totenhem pa nek nam oni peticu uvale a ne "viole" retardirane... onaj poraz od maribora nije zbog para ili stadiona njihovog nego cisto do pristupa nasih igraca i katastrofalnih poteza naseg strucnog staba...sajo10 je napisao/la:Nisam prije utakmice htjeo nista govoriti ali uspostavilo se da sam bio u pravu. Bogicevic nije materijal za prvu postavu i to smo svi vidili. Eh sad nazalost nemamo nikakvog boljeg i moramo igrati snjim. Igraci poput Bogija su dobri za nase uslove i nasu ligu. Za Evropu nikako. S drugim rijecima, bez para i bez pravih pojacanja nemamo nazalost sta traziti..
Ne bih se složio sa zadnjom rečenicom. Prvo poluvrijeme je pokazalo kako se može, kako nismo limitirani, ali nam fali prilagođavanja na promjene koje se dešavaju tokom utakmice...amerosm je napisao/la:Hvala Amaru za sve sto je ucinio za nas, ali ruku na srce u Evropskim okvirima je limitiran trener i njemu je vrh ova nasa liga. Jucer Maribor tri gola postize kroz sredinu i on nikako da izvrsi promjenu i istu zatvori i kao slag na tortu ubacuje Stanica koji se prije par noci u jednom Sarajevskom kaficu vrhunski pripremao za utakmicu zajedno sa Svrakom.
Moramo se pomiriti da bez vecih ulaganja mi u Evropi necemo nista postici, a za nasu ligu ovo je dovoljno.
Fali stručnjak koji zna postaviti ekipu a to Osim nije.drTooth je napisao/la:Ne bih se složio sa zadnjom rečenicom. Prvo poluvrijeme je pokazalo kako se može, kako nismo limitirani, ali nam fali prilagođavanja na promjene koje se dešavaju tokom utakmice...amerosm je napisao/la:Hvala Amaru za sve sto je ucinio za nas, ali ruku na srce u Evropskim okvirima je limitiran trener i njemu je vrh ova nasa liga. Jucer Maribor tri gola postize kroz sredinu i on nikako da izvrsi promjenu i istu zatvori i kao slag na tortu ubacuje Stanica koji se prije par noci u jednom Sarajevskom kaficu vrhunski pripremao za utakmicu zajedno sa Svrakom.
Moramo se pomiriti da bez vecih ulaganja mi u Evropi necemo nista postici, a za nasu ligu ovo je dovoljno.
A protiv Sheriffa taj stručnjak nije falio ? Ono je bila pobjeda jedne taktičke, tvrde igre.Saurman je napisao/la:Fali stručnjak koji zna postaviti ekipu a to Osim nije.drTooth je napisao/la: Ne bih se složio sa zadnjom rečenicom. Prvo poluvrijeme je pokazalo kako se može, kako nismo limitirani, ali nam fali prilagođavanja na promjene koje se dešavaju tokom utakmice...
E vala svasta se moze procitati i gluposti i gadosti ali sebi dozvoliti ovako nesto i ovo napisati.Napravis sam sebe smijesnim.Saurman je napisao/la:Fali stručnjak koji zna postaviti ekipu a to Osim nije.
Šta je bilo protiv Hapoela i Macabija.? Ono se ne dešava svima, samo limitiranim trenerima.drTooth je napisao/la:A protiv Sheriffa taj stručnjak nije falio ? Ono je bila pobjeda jedne taktičke, tvrde igre.Saurman je napisao/la:Fali stručnjak koji zna postaviti ekipu a to Osim nije.drTooth je napisao/la: Ne bih se složio sa zadnjom rečenicom. Prvo poluvrijeme je pokazalo kako se može, kako nismo limitirani, ali nam fali prilagođavanja na promjene koje se dešavaju tokom utakmice...
Osim je stručnjak, koji je sinoć zakazao. Dešava se svima, al šteta što se baš sinoć nama desilo !
saurman mogao bi ti se da kandidujes za menadjera,posto si ti jedan veliki fudbalski mag !!pile87 je napisao/la:E vala svasta se moze procitati i gluposti i gadosti ali sebi dozvoliti ovako nesto i ovo napisati.Napravis sam sebe smijesnim.Saurman je napisao/la:Fali stručnjak koji zna postaviti ekipu a to Osim nije.
ma ne mora, on je glavni kandidat za odbranu Zlatne kante foruma od prošle godinearelinho je napisao/la:saurman mogao bi ti se da kandidujes za menadjera,posto si ti jedan veliki fudbalski mag !!pile87 je napisao/la:E vala svasta se moze procitati i gluposti i gadosti ali sebi dozvoliti ovako nesto i ovo napisati.Napravis sam sebe smijesnim.Saurman je napisao/la:Fali stručnjak koji zna postaviti ekipu a to Osim nije.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bojamora, Laudrup, nedimmmm1337, samoFKS i 20 gostiju.