FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma može se stići ovo, nek igraju kao zadnjih 20 minuta u Bugarskoj, to je to. Pa Suljić im prolazio ko maloj djeci 

U novi boj...
po meni penal nije bilo,ali po meni ste zasluzili minimalno nerijeseno
bolji ste bili dosta od njih i cestitam komsije na odigranoj utakmici,uz finu podrsku u uzvratu svasta mozete ocekivat
cestitam!

Igrac Levskog u onoj situaciju nije dirao loptu vec je cini mi se Tadejevica udario po nozi kod 100 % sanse za go.twisttm87 je napisao/la:po meni penal nije bilo,ali po meni ste zasluzili minimalno nerijesenobolji ste bili dosta od njih i cestitam komsije na odigranoj utakmici,uz finu podrsku u uzvratu svasta mozete ocekivat
cestitam!
- zasarajevo
- Kontakt:
Ja ti samo kazem ono sto sam vidio na tv-u.powerplay je napisao/la:Ja onda nisam siguran da bi ti trebao doći na utakmicu opštezasarajevo je napisao/la:Dobar rezultat smo napravili mada nisam siguran u prolaz. Bekovi su nam katastrofa
UEFA=MAFIA
Da na TV-u inače imaš fantastičan pregled formacije, pogotovo bočnih igračazasarajevo je napisao/la:Ja ti samo kazem ono sto sam vidio na tv-u.powerplay je napisao/la:Ja onda nisam siguran da bi ti trebao doći na utakmicu opštezasarajevo je napisao/la:Dobar rezultat smo napravili mada nisam siguran u prolaz. Bekovi su nam katastrofa

U novi boj...
Vidim rezultat, cujem da ste igrali na nivou, nemam sta reci nego SVAKA ČAST! Tu dobru igru ponovit pred 15 000 ljudi na Koševu i vjerujem u prolaz. Kad ne znamo mi, ima ko zna, BRAVO KOMŠIJE ! 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Steta bili ste tu negdje mozda za nijansu i bolji, ali vratice vam se ovo sve na kosevu samo da ne primite go.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Hvala majstore, stvarno sam ponosan kako su se momci borili za klub protiv jaceg protivnika i ostvaili nadu da se u revansu moze cak i proci.exbabilon je napisao/la:Vidim rezultat, cujem da ste igrali na nivou, nemam sta reci nego SVAKA ČAST! Tu dobru igru ponovit pred 15 000 ljudi na Koševu i vjerujem u prolaz. Kad ne znamo mi, ima ko zna, BRAVO KOMŠIJE !
Stvarno treba cijeniti svaki iskren post i pitara i željovaca koji iskreno čestitaju jedni drugima kada njegov klub odigra dobro. Svaka čast ovim momcima sa čestitkama, respect

U novi boj...
U cetvratak Levski pada pred prepunim sjeverom,istokom i jugom.Bugare strpati negdje na cosak zapada i taj luksuz im dobro na platiti.

postuje se trud i zalaganje u Europi,meni je fkt krivo sto je Sarajevo zavrsilo tako kako jest,borili su se,ginuli,nisu skinuli gace kao nasi igraci sinoc,vec momacki se borili,nadigrali protivnika i sve to,eh to cu bas uvijek cijenit bar japowerplay je napisao/la:Stvarno treba cijeniti svaki iskren post i pitara i željovaca koji iskreno čestitaju jedni drugima kada njegov klub odigra dobro. Svaka čast ovim momcima sa čestitkama, respect![]()

FK Levski - FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
- Kontakt:
Boli me sto smo se nafulali sansi.Da smo se mi branili 90 minuta, i na kraju primili samo 1 go ja bi reko pa hajd neka je, ali mi smo imali inicijativu dobar dio tekme i izgubimo.To je ono sto boli i nervira.
Inace, CESTITAM SARAJEVO
Inace, CESTITAM SARAJEVO
jako rijetko pisem ovdje al bez obzira na poraz moram napisati da sam PONOSAN na ovo Sarajevo veceras nek se ponovi isti pristup i na AFH valljda ce i rezultat doci a i ako ne dodje Boze moj samo nek bude trke i zaganja
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Iznenađen sam,pozitivno.
Vrlo dobro izdanje Sarajeva i stvarno je šteta da niste zabili makar jedan pogodak.
Izgleda da ste se sa Maltezerima samo zajebavali
Sa ovim rezultatom,Levski ipak ima lijepu prednost ali isto tako i Sarajevo ima solidnu šansu.
Malo hrabrije u napadu,zabetonariti pozadi i uz malo sreće,već unaprijed otpisano(bez razloga)Sarajevo može proći dalje.
Vrlo dobro izdanje Sarajeva i stvarno je šteta da niste zabili makar jedan pogodak.
Izgleda da ste se sa Maltezerima samo zajebavali

Sa ovim rezultatom,Levski ipak ima lijepu prednost ali isto tako i Sarajevo ima solidnu šansu.
Malo hrabrije u napadu,zabetonariti pozadi i uz malo sreće,već unaprijed otpisano(bez razloga)Sarajevo može proći dalje.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Fuj parola "navijača" Levskog, neznam da li ima fajde žaliti se UEFI...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Vidi manijaka, vidi manijaka ! E svaka vam cast. Nek makar jednom se desi da ne vidim onih provokatorskih postova
Nego jedan prijedlog nasim dragim komsijama
Bujrum pomozite popuniti kosevo iduci cetvrtak
Mozete i na jug, pa malo popricati sa ovom gospodom iz Sofije
Hvala vam.

Mozete i na jug, pa malo popricati sa ovom gospodom iz Sofije

4.10.2009.
- kupus army
- Kontakt:
ipetm@ Kakve su bile parole,nisam uspio da skontam sta pise?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Sarajevo zasluzilo nerijeseno u najmanju ruku,odigralo dobro i ovaj levski a pogotovo sa ovom odbranom ispada!
AMAR OSIM!!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ratko Mladic and Arkan fucked you , now its our turnkupus army je napisao/la:ipetm@ Kakve su bile parole,nisam uspio da skontam sta pise?

Sta drugo ocekivat od cigana!
Vidjecemo da li ce se cigai uopste pojavit u Sarajevu.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, HariTz, jurisicduska, mosarajvosa83, riki46 i 28 gostiju.