FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Semper
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Semper » 19 jul 2012, 22:57

TeaM87 je napisao/la:Kako neko moze pricati protiv Amara nakon svega sto je ucinio za ovaj klub :shock: :evil:
Dosta toga je napravio ali nas je 3x obrukao u Evropi. Svakome po zaslugama.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jul 2012, 22:58

Kosevo ce biti puno to se zna. Ostalo je do igraca!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 19 jul 2012, 22:59

Semper je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Kako neko moze pricati protiv Amara nakon svega sto je ucinio za ovaj klub :shock: :evil:
semper ti mislis da sa ovakvim igrackim kadrom se nesto moze ? pa ni mourinho ne bi prosao...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 jul 2012, 23:00

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
propuh je napisao/la:Ljudi niko ne ocekuje da oni razvaljuju europske ekipe, svjesni smo svi da nismo taj nivo.
Ali ocekujes da trce 90 min da grizu, da se lome po terenu i da ne staju tih 90 min. Da pruze maksimum svojih mogucnosti,a ne da se setaju ko kave tetke po terenu i nakon 60 min popadaju po travnjaku. Da ne sastave dva pasa u citavoj utakmici. Ovo mi izgledao kao da oni 15 god sutaju loptu i onda 16-te godine skontaju da je neznaju sutnuti. :roll:
Njihov maksimum na evropskom nivou i jeste 60 minuta trčanja i pola sata šetanja.
O cemu onda pricamo, sta ocekujemo. Pripreme imas za nase uslove dobre i predobre. Ne trebaju njima pripreme po kojekakvim ljetovalistima onda, vec na planinu nek trce i fizicki ih nabi a ne da nas neka ispodprosjecna ekipa slomi fizicki u utakmici u kojoj realno i nije bilo neke trke i tempa.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 19 jul 2012, 23:01

Semper je napisao/la:
Nek nas obruka jos kolko hoce puta, ja necu imati nista protiv njega.
FKŽ !

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 19 jul 2012, 23:03

Taman konta covjek "Evo ga, napokon malo i srece, ekipa se uozbiljila." kad ono jos jedno razocarenje, debakl i katastrofa od igre.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 19 jul 2012, 23:05

black64 je napisao/la:
Semper je napisao/la:
semper ti mislis da sa ovakvim igrackim kadrom se nesto moze ? pa ni mourinho ne bi prosao...
Pogledaj Sarajevo i Široki imaju slabiju ekipu od nas ali se nisu obrukali. Levski ako nije jači nije slabiji od Maribora.
Sve ja razumijem da igrači nemaju kvalitet ali da ne mogu trčati to ne mogu razumjeti. Ali najgore što Osima nema ko zamjeniti tako da je on i dalje najbolje rješenje. Ali porazna je gol razlika u posljednje 3 godine 2:18.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 19 jul 2012, 23:05

U fudbalu nema logike to je jedina istina.Gledam prošle godine bajerna ne opuca po golu hanoveru pa ode u madrid i razvali real ili našu repku drži francusku u šahu u parizu pa za 15 dana ode u lisabon i primi 6 komada i izgledaju kao neki amaeri .

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 19 jul 2012, 23:05

Semper je napisao/la:
Pa nismo mi Real Madrid. Jedino vrijedno poslije rata što smo napravili u Evropi napravio je Amar, a bez njega smo u Evropi odigrali jednu ili dvije sezone, dok smo se u ostalim borili za opstanak. Dakle, izbor je dominacija u PL i potencijalna bruka u Evropi ili borba za opstanak i potencijalno igranje federalne lige. Jednom smo vidjeli da je to tako, a samo budala ne uči iz svojih grešaka.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 19 jul 2012, 23:06

ne zanima me cijela ova prica ja samo ocekujem da je on u stanju izdrzat 90 minuta malo jaceg tempa jer ako nije onda nije za fudbala, ocekujem da ne padne psihicki nakon primljenog gola i naravno ocekujem da se bori
veceras su nam komsije ocitale lekciju kako se bori i kakva igra treba da bude izbij nabij a ne da 30 sekundi drzis loptu i da je onda izgubis i primis go

kazu nema boljeg od bogija da je besplatan ma ima samo mi nismo trazili dovoljno dobro eno afrike puna nakvih ko bogi za marku bi dosli!!!
amarova je greska pogresna taktika izmjene, ako klub napreduje, ako igraci napreduju onda mora i trener, on mora uciti na greskama, ja ne vidim da je amar ucio na greskama, al iskreno ne vidim i to mu zamjeram

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 19 jul 2012, 23:06

cala je napisao/la:Taman konta covjek "Evo ga, napokon malo i srece, ekipa se uozbiljila." kad ono jos jedno razocarenje, debakl i katastrofa od igre.

Zato iduce godine pametnije, al fakat, makar izvukli Čelik iz Nikšića, u glavi ću samo imat tri godine sramoćenja po Evropi i Aziji, a onda ce mi se i apetiti smanjiti. U našoj ligi smo favoriti, a za dalje ništa više necu ocekivat.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 19 jul 2012, 23:12

Zel je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:jel upratio ko sinoc onog voditelja na face tv prije utakmice kad kaze "ja bih vise volio da zeljo izgubi 4-0,nego da bude 0-0" :oops: :oops: :oops:

tacno da covjeku dodje zlo ko sve danas moze biti voditelj,sreca pa je refik normalan momak i kaze "ne bih se ja slozio" :oops:
Sta ce streber, prosuo se cini mi se jos par puta, potrcko koji zeli da bude voditelj, sreca pa je Kugla tu :!: ;)
Kurt je to i rekao šta ti pratiš i gledaš ?

Realno Željo je nastupom sinoć prosuo sve rekorde od prošle sezone a Sarajevo je (teška srca priznajem) večeras pokazalo da se može igrati sa puno jačim , sa većim budžetom, boljim terenima za treniranje, na visokoj temperaturi i šta sve nisu bile raznorazne izvlakuše nakon svih blamaža koje smo doživljavali u Evropi u zadnje tri godine. U klub je ušlo skoro 4 miliona eura u zadnje dvije godine i jadno bi bilo da ne gazimo ovdje a koliki je to kvalitet pokazao nam je Milanič sinoć

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 19 jul 2012, 23:15

propuh je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
propuh je napisao/la:Ljudi niko ne ocekuje da oni razvaljuju europske ekipe, svjesni smo svi da nismo taj nivo.
Ali ocekujes da trce 90 min da grizu, da se lome po terenu i da ne staju tih 90 min. Da pruze maksimum svojih mogucnosti,a ne da se setaju ko kave tetke po terenu i nakon 60 min popadaju po travnjaku. Da ne sastave dva pasa u citavoj utakmici. Ovo mi izgledao kao da oni 15 god sutaju loptu i onda 16-te godine skontaju da je neznaju sutnuti. :roll:
Njihov maksimum na evropskom nivou i jeste 60 minuta trčanja i pola sata šetanja.
O cemu onda pricamo, sta ocekujemo. Pripreme imas za nase uslove dobre i predobre. Ne trebaju njima pripreme po kojekakvim ljetovalistima onda, vec na planinu nek trce i fizicki ih nabi a ne da nas neka ispodprosjecna ekipa slomi fizicki u utakmici u kojoj realno i nije bilo neke trke i tempa.
Postoje limiti i kod fizičke spreme ,uzmi primjer nyeme ko je prolazio iste pripreme kao i zeba ,jamak ,vasilić itd a bio je fizički spremniji od njih trojice zajedno ili Misomivića kojeg je vodio magat u volsburgu pa nikad od njega nije mogao napraviti igrača koji trči 90 minuta i za kojeg je rahimić sa 36 godina bio maratonac .

silver78
Kontakt:

Post Postao/la silver78 » 19 jul 2012, 23:20

nidi je napisao/la:
silver78 je napisao/la:Stvarno ne znam zasto toliko hvalite Amara a on je jedan prosjecan trener,puno vise ljudi stoji iza Zeljinih uspjeha u prosloj sezoni naravno sto se tice nase lige.Svoju trenersku kvalitetu redovno pokazuje odnosno ne pokazuje u evropskm utakmicama gdje se Zeljo redovno izblamira.Ima puno boljih trenera od Amara sada trenutno u BiH.
daj i nas prosvijetli molim te
Malkocevic,Jovic

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 19 jul 2012, 23:21

bambur je napisao/la: Kurt je to i rekao šta ti pratiš i gledaš ?
Ja koliko znam to je rekao onaj sto ga salju po goste...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 19 jul 2012, 23:22

Zel je napisao/la:
Slabo znaš

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 19 jul 2012, 23:23

Zel je napisao/la:
Nije on,nego Kugla. Inace meni su one emisije skroz beze
ZELJEZNICAR 1921!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 19 jul 2012, 23:24

Problem je u tome što se ovim igračima Želje nastoje pružiti evropski uslovi ali oni to kao veliki nezahvalnici žele iskoristiti. Plate redovne premije manje više ,neizvjesnosti nema. Igrači znaju da iako su se obrukali da plata čeka prvog baš kao da rade u državnoj firmi. Mi navijači smo budale umjesto da ih poslije blamaža malo preslušamo mi ih dočekamo aplauzom. Sa ovakvim zabušantima se može samo na balkanski način, izgubiš nema plate za ovaj mjesec još uvijek raditi tako da im se nešto ostane dužno. Nakon svakog poraza mi navijači im trebamo prijetiti i psovati. Usprotnom igrači se osile pa ne jebu živu silu. Sa seljacima na seljački način.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 19 jul 2012, 23:27

Zel je napisao/la:
Kugla je to rek'o ;)

jbg, ja sam navik'o da budem uz Želju i kad je najgore, nisam ga mrzio kad smo bili 10., nisam ga mrzio kad smo prošle sezone loše krenuli, nisam ga mrzio ni nakon Hapoela, Maccabija pa neću ni sad (valjda neka navika :D ) i bez obzira šta se desilo sa igračima, kako će Šef da reaguje, hoće li bit' 100 ili 10.000 ljudi u lavoru, biću tamo i dat' podršku balerinama (po većini) ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 19 jul 2012, 23:28

Evo pročitah sve postove zadnjih 15 stranica i sve u svemu je konstruktivna i realna rasprava ali niko da kaže da smo u stvari pehovi i da nismo imali sreće. najlakše se sad praviti pametan ali realno je trebalo biti 2 1 za maribor i sada bi bila skroz druga priča.
Razlog zbog kojeg nemožemo da se uzdignemo nije ni amar koji daje sve od sebe, ni igrači ni mi navijaći već stanje u državi a posebno odnos kantona, grada i opštine prema našem klubu i ako ikome treba j... t mater to je ta adresa.
Nisu ni borac ni zvijezda ni slavija ni sloboda napravili tribine od para iz kluba a kad samo vidiš da jedan grad zagreb daje dinamu 10 000 000 eura godišnje sve je jasno. mi smo jednostavno ostavljeni sami sebi a to nemogu čak ni čelzi,mančester jer fudbal je takav.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 54 gosta.