FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SANJAO SAM SVA TRI GOLA, PA PA PARANOJA
Polako ljudi, ima jos 90 minuta igre, 4-1 jest katastrofa, ali treba momcima pruziti potporu na Kosevu, da se ide na pobjedu, niko normalan ne ocekuje 3-0, ali sjetite se utakmcia Arsenala i Milana 0:4 u Milanu 3-0 u Londonu. Ekipe igracki ne toliko razlicite, cak sta vise Arsenal je slabija ekipa bio, ali igrom i zalaganjem je prisao na korak do cuda. Znam da pricam o nekim SF scenarijma ali treba igrati, pobjeda i 1-0 je opet nesto, bar je pobjeda. Sjetite se finala LP-a Milana i Liverpoola, poluvrijeme 3-0 igra nikakva Liverpoola na kraju Liverpool osvoji LP. Naravno da se porediti ove navedene utakmcie i nasa sa Mariborom ne mogu ali cisto primjer nekih situacija, nikad nije gotovo.
Treba momke naloziti da ginu 90 minuta, jbg dat sve od sebe ako nam se otvori otvorit ce nam se ako ne primit cemo ga i tu je stvar gotova, ja ne ocekujem prolaz ali ocekujem pobjedu na Kosevu pa jedan nula, jbg jedan nula idemo dalje ponovo puniti Grbavicu i to je to.
I jedna opaska, u evropi sa ovom formacijom moras imati dobra, brza i prodorna krila a mi to nemamo, samim tim nemamo ni igru ka naprijed, mozda pokusati sa Zebom i Beslijom od pocetka na krilima, ali da Zeba igra krilo a ne da ulazi u sredinu i gusi i sebe i veznjake unutra pa sta bude. Do konacne pobjede skoro pa ne moguce ali do pobjede da.
Treba momke naloziti da ginu 90 minuta, jbg dat sve od sebe ako nam se otvori otvorit ce nam se ako ne primit cemo ga i tu je stvar gotova, ja ne ocekujem prolaz ali ocekujem pobjedu na Kosevu pa jedan nula, jbg jedan nula idemo dalje ponovo puniti Grbavicu i to je to.
I jedna opaska, u evropi sa ovom formacijom moras imati dobra, brza i prodorna krila a mi to nemamo, samim tim nemamo ni igru ka naprijed, mozda pokusati sa Zebom i Beslijom od pocetka na krilima, ali da Zeba igra krilo a ne da ulazi u sredinu i gusi i sebe i veznjake unutra pa sta bude. Do konacne pobjede skoro pa ne moguce ali do pobjede da.
Mes Que Un Club
- Ultras1921
- Kontakt:
Ako bude 2:0 nisu produzetci nego ispadamo. Treba nam 3:0. Pruduzetci samo ako bude 4:1.Elegant je napisao/la:Znaci na Kosevu 2:0 (produzetci), 3:0 (prolaz) ?
SVI NA KOSEVO
SVI NA KOSEVO
SVI NA KOSEVO
SVI NA KOSEVO
SVI NA KOSEVO
SVI NA KOSEVO
AMAR AMAR OSIM OSIM
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
3-0 prolaz,4-1 produzetciElegant je napisao/la:Znaci na Kosevu 2:0 (produzetci), 3:0 (prolaz) ?
šta ti jeElegant je napisao/la:Znaci na Kosevu 2:0 (produzetci), 3:0 (prolaz) ?
Ma sad ce ti se javit njih "16" koji danasnjeg Zelju vide u rangu sa onim iz bivse ex-Yu i pocet neku petu pricu. Pa ljudi moji dovoljno je reci da jedan Zeljo koj je najtrofejniji klub u ovoj drzavi nema stadiona za evropske tekme. Pa sta ima vise da se prica?? Svi molimo Boga da Bilino polje bude spremno za repku jer stadiona da valja u ovj drzavi nema. Jel vam sad jasno u kakvoj drzavi zivimo i na kojem nivou je fudbal u ovoj drzavi?plava grbavica je napisao/la:Evo pročitah sve postove zadnjih 15 stranica i sve u svemu je konstruktivna i realna rasprava ali niko da kaže da smo u stvari pehovi i da nismo imali sreće. najlakše se sad praviti pametan ali realno je trebalo biti 2 1 za maribor i sada bi bila skroz druga priča.
Razlog zbog kojeg nemožemo da se uzdignemo nije ni amar koji daje sve od sebe, ni igrači ni mi navijaći već stanje u državi a posebno odnos kantona, grada i opštine prema našem klubu i ako ikome treba j... t mater to je ta adresa.
Nisu ni borac ni zvijezda ni slavija ni sloboda napravili tribine od para iz kluba a kad samo vidiš da jedan grad zagreb daje dinamu 10 000 000 eura godišnje sve je jasno. mi smo jednostavno ostavljeni sami sebi a to nemogu čak ni čelzi,mančester jer fudbal je takav.
A sa bratom iznad se moram slozit da nismo bili miljenici srece i da smo primili bezze golove ali u pobjedu na Kosevu ne sumnjam.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Jako ce tesko biti postici tri a jos cuvati svoj gol, zato treba da igacima pruzimo neviđenu podrsku. Siguran sam da ce im Amar ocitat bukvicu, ima da lelte po terenu kao da im je zivot u pitanju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Idealan scenario za koševo ,10minuta penal za želju i crveni golmanu Maribora
Ma treba krenut silovito naprijed jer se oni ne mogu branit sa 5 ljudi ako mi napdamo sa 8
, salu na stranu mislim da cemo poradit na prekidima i ganjat te golove iz prekida.

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Umor cini svoje ocito, jos sam sinoc, bolje receno jutros gledao i reprizu, poslije 12 kad je vec pocelo, ne sjecam se, a valjalo je poraniti oko osmice...anonimni je napisao/la: Kugla je to rek'o![]()

E ne znam vise... Neki spominju da smo bili dobri prvo poluvrijeme, pa i jesmo ako uzmemo u obzir da smo dali gol na srecu i da je koncentracija bila na nivou pa mariborcani nisu mogli napraviti neku posebnu priliku. A opet su i imali, samo da su ih znali iskoristiti. A sto se tice nase igre, posjed lopte nikakav, nismo mogli loptu drzati u svom posjedu 5 sekundi u prosjeku. Milion izgubljenih, presjecenih lopti, cak smo iz auta njima direktno lopte servirali...
Moj stav je da smo najbolje igrali od pocetka drugog dijela, bez obzira sto smo primili gol, pa do onog penala, a poslije toga opet se vratili na igru iz prvog poluvremena s tim da je koncentracija otisla do vraga... Dalje ne vrijedi nista vise spominjati, volio bih da mogu izbrisati tu prokletu utakmicu u glavi, ali ne ide...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 9627_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
@ aco i koji je zaključak ove Pipetove rečenice koju si zapisao a odnosi se na našu utakmicu sinoć
@ aco i koji je zaključak ove Pipetove rečenice koju si zapisao a odnosi se na našu utakmicu sinoć
Izvini, al vala mi veceras nismo igrali samo izbij, nabij, ako nismo bili bolji veceras od Levskog, onda smo bili ravnopravni.jug-onostalgicar je napisao/la:ne zanima me cijela ova prica ja samo ocekujem da je on u stanju izdrzat 90 minuta malo jaceg tempa jer ako nije onda nije za fudbala, ocekujem da ne padne psihicki nakon primljenog gola i naravno ocekujem da se bori
veceras su nam komsije ocitale lekciju kako se bori i kakva igra treba da bude izbij nabij a ne da 30 sekundi drzis loptu i da je onda izgubis i primis go
kazu nema boljeg od bogija da je besplatan ma ima samo mi nismo trazili dovoljno dobro eno afrike puna nakvih ko bogi za marku bi dosli!!!
amarova je greska pogresna taktika izmjene, ako klub napreduje, ako igraci napreduju onda mora i trener, on mora uciti na greskama, ja ne vidim da je amar ucio na greskama, al iskreno ne vidim i to mu zamjeram
Neko rece da Nyema je prosao iste pripreme kao i ostali, pa opet vise moze trcati od svih ostalih zajedno. Pa covjek je sportista, u pravom smislu te rijeci, zivi zdravo, ne pije, ne pusi (ako pije, to je rijetkost), a ovi nasi u BiH jedva cekaju da vide neku zadimljenu kafanu, pa ti sutra onda pruzi nesto na treningu, da ne kazem na Euro utakmici. Jos sam cuo da Amar sve to dozvoljava, i da igraci piju i puse, ali da se ispostuje sve sto on bude trazio na treningu, pa ako ko to moze izdrzati, bujrum, ko ne moze, noga. Pa se sad postavlja pitanje, sta onda to on trazi od njih na treningu, ako mu vec sijaset igraca piju, puse, lumpuju do zore, kakve je to onda donja granica koja se trazi da se pokaze na treningu, pa je ovi iako piju i puse, pokazu? A da se jednostavno podigne ta granica izdrzljivosti na treningu, kondiciona granica, pa il umri odmah na licu mjesta ili je prodji i budi zvijer.
Kako god, ja vam zelim maximum srece komsije, i u revansu ofanzivno od prve minute, pa makar bilo 5-0 ili 0-5, uglavnom bez taktiziranja, jer se nema prostora za takvo nesto. Sretno!
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Očito se moramo svake godine spuštati na zemlju. Umislili smo da smo prejaki nakon osvajanja titule i kupa i onda neko sluša Žuju i njegove gluposti i nakon godine slušanja pizd**** i umišljanja da smo nenadjebivi izađemo u Evropu i dobijemo šamarčinu svake godine. ŽALOSNO ALI JE TAKO! ! ! Previše razočarenja, pa dokle više. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
ma vjerujem da je ovo photoshopaleksandar_veliki je napisao/la:Ko o cemu Zujo o milionima, ma bice ovdje svega, znao sam. A zakljucak, tebi ga ne trebam govoriti, sve ti je jasno.bambur je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 9627_n.jpg

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dok te čuva rezultat onda je lako i sve loše ne dolazi do izražaja. Nakon loših rezultata odmah sve ono negativno ispliva i počne da se širi munjevito tako će biti sada siguran sam
Kakav ba idealan scenario,nadajte se nekom casnom remiju sa postignutim golom i to bi vam bio vrh.nidi je napisao/la:Idealan scenario za koševo ,10minuta penal za želju i crveni golmanu Maribora
Mnogo ste slabiji od Maribora,nazalost.
Ovo je neko nevjesto uradio u paintu, sta vam je ljudi kakvi milioni.bambur je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 9627_n.jpg
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Saberi malo koliko ti mogu donijeti još 4 utakmice u evropiElegant je napisao/la:Ovo je neko nevjesto uradio u paintu, sta vam je ljudi kakvi milioni.bambur je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 9627_n.jpg
Semper je napisao/la:Problem je u tome što se ovim igračima Želje nastoje pružiti evropski uslovi ali oni to kao veliki nezahvalnici žele iskoristiti. Plate redovne premije manje više ,neizvjesnosti nema. Igrači znaju da iako su se obrukali da plata čeka prvog baš kao da rade u državnoj firmi. Mi navijači smo budale umjesto da ih poslije blamaža malo preslušamo mi ih dočekamo aplauzom. Sa ovakvim zabušantima se može samo na balkanski način, izgubiš nema plate za ovaj mjesec još uvijek raditi tako da im se nešto ostane dužno. Nakon svakog poraza mi navijači im trebamo prijetiti i psovati. Usprotnom igrači se osile pa ne jebu živu silu. Sa seljacima na seljački način.
Ti i takvi s tim razmisljanjem i prizeljkuju ovakve rezultate da mogu srat po tastaturi i pisat gluposti.Pravi si navijac kad kazes da nakon svakog poraza treba igracima psovat i prijetiti..gigant si

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Lekqqq1921, Pablo11 i 32 gosta.