FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jel sutra izvlacenje parova za narednu rundu

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
U revansu biti brzi i brzi i samo brzi. Markiranje treba biti jos brze, koliko toliko odmah praviti pritisak na njihov vezni red, ako treba i malo grublja igra jer se nema sta izgubiti a puno se moze dobiti prolaskom u sljedece kolo. Sigurno da bi dobili jos atraktivnijeg protivnika a to je opet 15.000 ljudi sto znaci dodatni novac. Moramo se brze oslobadjati lopte i mozda cak po meni probati sa dva spica napasti i pritisnuti njihovu zadnju liniju jer ipak imamo kuci, navijaci ce biti vjetar u ledja tako da ce i sami igraci opet dati 120% svojih mogucnosti. Ne kazem da se treba zaletiti grlom u jagode al mislim da bi trebali malo jace krenuti od samog pocetka jer uz pritisak sa tribina i na terenu svasta je moguce u revansu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
mikimaus je napisao/la:jel sutra izvlacenje parova za narednu rundu![]()
![]()
DA!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Komsije cestitke na dobroj tekmi steta za poraz ali nadam se vasem prolazu u revansu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
samo jedno pitanje, znaci kad klub izbaci ''nosioca'' on preuzima njegov koeficijent ? s toga bi sarajevo u slucaju prolaza bilo nosioc u trecem pretkolu ? a tu bi se onda mogla izvuci pokoja slabija ekipica 
Nije tako, nego prolazom dobiva 0.5 na svoj koeficjent.delko je napisao/la:samo jedno pitanje, znaci kad klub izbaci ''nosioca'' on preuzima njegov koeficijent ? s toga bi sarajevo u slucaju prolaza bilo nosioc u trecem pretkolu ? a tu bi se onda mogla izvuci pokoja slabija ekipica
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Da. A evo nam i eventualnih protivnika (aBd).delko je napisao/la:samo jedno pitanje, znaci kad klub izbaci ''nosioca'' on preuzima njegov koeficijent ? s toga bi sarajevo u slucaju prolaza bilo nosioc u trecem pretkolu ? a tu bi se onda mogla izvuci pokoja slabija ekipica
ŠK Slovan Bratislava (SVK)/Videoton FC (HUN)
Eskişehirspor (TUR)/Saint Johnstone FC (SCO)
JJK Jyväskylä (FIN)/FK Zeta (MNE)
VMFD Žalgiris (LTU)/VfB Admira Wacker Mödlin (AUT)
AIK (SWE)/FH (ISL)
AC Omonia (CYP)
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
To je slučaj samo u ovom dijelu žrijeba. Mogući protivnici Sarajeva ako prodju Levskog sudelko je napisao/la:samo jedno pitanje, znaci kad klub izbaci ''nosioca'' on preuzima njegov koeficijent ? s toga bi sarajevo u slucaju prolaza bilo nosioc u trecem pretkolu ? a tu bi se onda mogla izvuci pokoja slabija ekipica
VMFD Žalgiris (LTU)/VfB Admira Wacker Mödlin (AUT)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)/Videoton FC (HUN)
AC Omonia (CYP)
Eskişehirspor (TUR)/Saint Johnstone FC (SCO)
AIK (SWE)/FH (ISL)JJK Jyväskylä (FIN)/FK Zeta (MNE)
i ja sam bas u dilemi, jer gledam sad Celik je od Borca preuzeo koeficijent 3 i nesto, a prethodno su imali 0,8, a neki su pisali drugacije pa me zbunjujeElegant je napisao/la:Nije tako, nego prolazom dobiva 0.5 na svoj koeficjent.delko je napisao/la:samo jedno pitanje, znaci kad klub izbaci ''nosioca'' on preuzima njegov koeficijent ? s toga bi sarajevo u slucaju prolaza bilo nosioc u trecem pretkolu ? a tu bi se onda mogla izvuci pokoja slabija ekipica
delko je napisao/la:i ja sam bas u dilemi, jer gledam sad Celik je od Borca preuzeo koeficijent 3 i nesto, a prethodno su imali 0,8, a neki su pisali drugacije pa me zbunjujeElegant je napisao/la:Nije tako, nego prolazom dobiva 0.5 na svoj koeficjent.delko je napisao/la:samo jedno pitanje, znaci kad klub izbaci ''nosioca'' on preuzima njegov koeficijent ? s toga bi sarajevo u slucaju prolaza bilo nosioc u trecem pretkolu ? a tu bi se onda mogla izvuci pokoja slabija ekipica
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 19 jul 2012, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
sarajevo ako aBd prodje levskog uzima njegov koficjent i bit ce nosioc u cem predkolu

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rule_hz je napisao/la:sarajevo ako aBd prodje levskog uzima njegov koficjent i bit ce nosioc u cem predkolu![]()

(otvori u novom tabu <desni klik>)
Da, preuzeli bi njihov koeficjent. Ali samo u 3 pretkolu. U slučaju prolaska opet bi bili nenosioci u play-offu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Evolution87
- Kontakt:
a kad je izvlacenje za trece predkolo?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
sutra u 13:30 za EL a u 12:30 za LPEvolution87 je napisao/la:a kad je izvlacenje za trece predkolo?
Elegant upravu si , al si totalno promašio priču
. Ta tabela jeste tačna ali to bodovanje za prolaske, odnosno toliko se dodaje na koeficijent za prolaz dalje. A momci su gore upravu, ako Sarajevo izbaci Levskog preuzima njegov koeficijent i ulogu nosioca u trećem predkolu.

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2012.html

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2012.html
Zadnja izmjena: powerplay, dana/u 20 jul 2012, 00:17, ukupno mijenjano 5 puta.
U novi boj...
Ovo su mogući protivnici pobjedniku iz našeg dvomeča:
Slovan Bratislava (Slovakia) / Videoton (Hungary) (1:1) Eskishehirspor (Turkey) / St Johnston (Scotland) (2-0) Iyvaskila (Finland) / Zeta (Montenegro) (3-2) Zalgiris Vilnius (Lithuania) / Admira Wacker (Austria) (1:1) AIK (Sweden) / Hafnarfyordur (Iceland) (1:1) Omonia (Cyprus)
Slovan Bratislava (Slovakia) / Videoton (Hungary) (1:1) Eskishehirspor (Turkey) / St Johnston (Scotland) (2-0) Iyvaskila (Finland) / Zeta (Montenegro) (3-2) Zalgiris Vilnius (Lithuania) / Admira Wacker (Austria) (1:1) AIK (Sweden) / Hafnarfyordur (Iceland) (1:1) Omonia (Cyprus)
glupost za hrabre je sebičan lijek
-
travnicanin
- Kontakt:
idealniVanBasten je napisao/la:Ovo su mogući protivnici pobjedniku iz našeg dvomeča:
pa i mi smo kad smo prošle godine uzeli Sheriffa uzeli i njegov koeficijent, pa nas je zapao Maccabi koji je bio nenosilac 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina