FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 25 sep 2009, 12:14

ackeey je napisao/la:Licno mislim da Vranjes vec sada moze igrati u repki...
A zelje za sto brzi oporavak idu za Bilbiju...
slazem se.......a bice dobro BILBIJA.....DAJ BOZE!!!Sutra deremo Zelju 3:0!!!
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 25 sep 2009, 12:17

ТВ пренос " & ?

& " за ' са ", " за " % & " " у ? " ? " $ ? ". ' је на ' у 19 ¥ а " је " $ ТВ пренос на &. " - се " " " на ? ' овог јавног ".J.e.b.e.s prenos svi na stadion!!!
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 sep 2009, 12:18

Borac_U_Srcu je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Licno mislim da Vranjes vec sada moze igrati u repki...
A zelje za sto brzi oporavak idu za Bilbiju...
slazem se.......a bice dobro BILBIJA.....DAJ BOZE!!!Sutra deremo Zelju 3:0!!!
nema sanse, sutra ce biti 1-1
Cuva Bog Zelju svog!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 25 sep 2009, 12:20

Meni je Borac pravo drag jer sam rodjeni banjalucanin, ali navijam za Zelju i nadam se da ce mesanovic opet donijeti tri boda na Grbavicu...
A ako ne tri, onda bar jedan...
U svakom slucaju se nadam fer i korektnoj tekmi, uz sportsko navijanje bez bespotrebnih nacionalistickih parola i sta ti ja znam...
Sretno i jednima i drugima...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 25 sep 2009, 12:22

Borac_U_Srcu je napisao/la:ТВ пренос " & ?

& " за ' са ", " за " % & " " у ? " ? " $ ? ". ' је на ' у 19 ¥ а " је " $ ТВ пренос на &. " - се " " " на ? ' овог јавног ".J.e.b.e.s prenos svi na stadion!!!
sigurno da ce utakmica biti gledana. pogotovo sada kako ciro zeli da zove ovog malog Bilbiju u reprezetaciju pa javnost hoce ga vidi na djelu.. Steta sto ga nece biti i nadam se de ce se brzo opraviti

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 25 sep 2009, 12:23

**** steta za malog bilbiju, kazu da su prognoze, vidjecemo.

Kako ce se to odraziti na sutrasnji derbi sa zeljom ??
pa mislim da ce se znacajno odraqziti, koliko zbog toga sto borac ne igra isto sa i bez bilbije, toliko i zbog psihickog udara na citavu ekipu koji ce pretrpiti neigranjem bilbije.
Misdlim da je tio pravo zahebano za citavu ekipu.

ne znam hoce li igrati ozren peric??

a da li ima pravo nastupa vec??

a i ako bude igrao cisto sumnjam da je uigran sa ekipom , tako da sutra i remi nije los re4zultat ( koliko god ja zelio pobjedu)

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 25 sep 2009, 12:28

Sutra se se Zeljo vraca kuci bez bodova......igramo za BILBIJU........a on ce se vrlo brzo vratiti na teren.....ne igra dzabe za "BORAC".......

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 25 sep 2009, 12:34

Meni je nerijeseno los rezultat bez obzira sto Bilbija nece igrati. Sa remijem bismo pokvarili dio onoga sto smo uradili u ovih 7 kola.
Mogao bi Mazalica u napad, jeste da je drugaciji tip igraca ali eto mu sanse da se pokaze. Jeste da je ruzno ali jos jednom se potvrdjuje ona stara-"Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane." Pa eto prilike da Mazalici svane.
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 25 sep 2009, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 25 sep 2009, 12:34

Borac_U_Srcu je napisao/la:Sutra se se Zeljo vraca kuci bez bodova......igramo za BILBIJU........a on ce se vrlo brzo vratiti na teren.....ne igra dzabe za "BORAC".......
FINO JE VIDJETI DA SE SPORTSKI PREPUCAVAJU KLUBOVI SA TRADICIJOM, DOSTA MI JE VISE DERBIJA TIPA MODRICA, LAKTASI, DRINA, CELIC, TOSK. ne zelim nikoga uvijrediti ali ipak ako hocemo kvalitetan fudbal onda se bivsi jugoslovenski provligasi moraju vratiti na dane stare slave, drago mi je vidjeti da se dobro radi u borcu a i da se zeljo polako vraca nakon par susnih godina

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 sep 2009, 12:37

jovanbl je napisao/la:**** steta za malog bilbiju, kazu da su prognoze, vidjecemo.

Kako ce se to odraziti na sutrasnji derbi sa zeljom ??
pa mislim da ce se znacajno odraqziti, koliko zbog toga sto borac ne igra isto sa i bez bilbije, toliko i zbog psihickog udara na citavu ekipu koji ce pretrpiti neigranjem bilbije.
Misdlim da je tio pravo zahebano za citavu ekipu.

ne znam hoce li igrati ozren peric??

a da li ima pravo nastupa vec??

a i ako bude igrao cisto sumnjam da je uigran sa ekipom , tako da sutra i remi nije los re4zultat ( koliko god ja zelio pobjedu)
tvrda tekma, vi cete uci motivisano, mi vas smiriti, zaprijetiti iz kontre i povesti, vi ganjate rezultat i na kraju 1-1 svima valja
Cuva Bog Zelju svog!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 25 sep 2009, 12:48

Borac_U_Srcu je napisao/la:Sutra se se Zeljo vraca kuci bez bodova......igramo za BILBIJU........a on ce se vrlo brzo vratiti na teren.....ne igra dzabe za "BORAC".......
vidi iz tvojih usta u bozije usi :)

@simpatizer slazem se ja sa tim da bez kog nema bez njega se moze a i mora.
Medjutim doslo je bas u nezgodan trenutka, i bojim se da bas u toj utakmici igraci ne padnu psihicki zbog neigranja bilbije, a ne zato sto nemaju kvalitet da mogu dobiti elju i bez bilbije ( naravno da mogu), zato kazem da je samo u ovom trenutku a ne generalno nerijesen dobar rezultat.
( jasno bi bilo zbog cega borac nije dobio, ne bi poremetilo etmosferu u ekipi a ni u gradu)

kako ti rece mazalica c dobiti priliku, a ne znam sta je sa ozrenom pericem, znas li ti ima li pravo da igra sutra?

@mirzza,
slazem se to je jedan od mogucih scenarija

i jos jednom davanjem prenosa po treci puit kod kuce, borac dokazuje da je velika ekipa koja ne racuna na domacinsko sudjenje

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 25 sep 2009, 12:54

sutra svi na stadion....svi na ISTOK....da pokazemo da smo najjaci i najbolji i na terenu i na tribini!!!

kegeln
Kontakt:

Post Postao/la kegeln » 25 sep 2009, 12:55

pitanje je samo kako ce ova vijest uticati na igrace borca, hoce li biti pozitivan sok pa za njega(bilbiju) odigrati jos bolje i pozrtvovanije ili ce se ukociti i prepasti da su bez njega slabi...

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 25 sep 2009, 12:57

Po nekim pricama Peric nije igrao od maja pa ne vjerujem da ce ga sad staviti. Cak mi je nekako najrealnije da cemo igrati sa samo jednim spicem a da Mazalica udje sa klupe ako zatreba.
HAJ FAJV

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 25 sep 2009, 13:00

kegeln je napisao/la:pitanje je samo kako ce ova vijest uticati na igrace borca, hoce li biti pozitivan sok pa za njega(bilbiju) odigrati jos bolje i pozrtvovanije ili ce se ukociti i prepasti da su bez njega slabi...
Koga nema bez njega se moze......bilbija ce se vratiti vrlo brzo.....a igraci igraju sutra za njega....i da pokazemo da imamo dosta kvalitetnih igraca....!!!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 25 sep 2009, 13:03

Borac_U_Srcu je napisao/la:
kegeln je napisao/la:pitanje je samo kako ce ova vijest uticati na igrace borca, hoce li biti pozitivan sok pa za njega(bilbiju) odigrati jos bolje i pozrtvovanije ili ce se ukociti i prepasti da su bez njega slabi...
Koga nema bez njega se moze......bilbija ce se vratiti vrlo brzo.....a igraci igraju sutra za njega....i da pokazemo da imamo dosta kvalitetnih igraca....!!!
po meni istina je sledeca :

sve sto je borac napravio u ovoj sezoni u krajem prosle, nije rezultat bilibije, nego kolektivne igre i pravog timskog duha, koji onda iznjedri vrhunske igrace tiopa bilbije

Sasvim sam siguran da borac i bez bilbije ( koji je ekstra igrac ) ima kvalitet da glat dobije zelju u banjaluci.
Medjutim ovo je sok, i vidjecemo kako ce se odraziti na ekipu, nadam se da ce odigrati kolktivno i da ce kolektiv iznjedriti pobjedu

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 25 sep 2009, 13:04

Fiser najavio mogucnost dolaska Puzigace, Karalica, Grujica i Vranjesa!

Moguc odlazak Bilbije, Kajkuta i Vranjesa( sto je i najvjerovatnije).
HAJ FAJV

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 25 sep 2009, 13:06

Simpatizer je napisao/la:Fiser najavio mogucnost dolaska Puzigace, Karalica, Grujica i Vranjesa!

Moguc odlazak Bilbije, Kajkuta i Vranjesa( sto je i najvjerovatnije).
gdje si to procitao ? il si cuo ?

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 25 sep 2009, 13:07

HAJ FAJV

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 25 sep 2009, 13:08

Не $ ?,него ' " $ - " " сутра $ & $ $ $ " $ за '." %,? " ' $ - " " срце на терену " $ ? посао $ се " нова $.С ' у &!
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.