Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rule_hz je napisao/la:sarajevo ako aBd prodje levskog uzima njegov koficjent i bit ce nosioc u cem predkolu![]()
sutra u 13:30 za EL a u 12:30 za LPEvolution87 je napisao/la:a kad je izvlacenje za trece predkolo?
idealniVanBasten je napisao/la:Ovo su mogući protivnici pobjedniku iz našeg dvomeča:
Slovan Bratislava (Slovakia) / Videoton (Hungary) (1:1) Eskishehirspor (Turkey) / St Johnston (Scotland) (2-0) Iyvaskila (Finland) / Zeta (Montenegro) (3-2) Zalgiris Vilnius (Lithuania) / Admira Wacker (Austria) (1:1) AIK (Sweden) / Hafnarfyordur (Iceland) (1:1) Omonia (Cyprus)
Apsolutno se slazem, mi u mislima u narednoj rundi, pa razgledamo protivnike ko da gledamo u meniBuducnost je napisao/la:Ljudi o cemu vi? Rezultat je zajeban do bola i treba spustiti loptu na zemlju. Ne stavljati pritisak igracima sada na ledja.
Levski je i dalje favorit, ima pobjedu kod kuce kakvu takvu, nisu primili gola.
Veliki pritisak na igrace stvarate, vec i protivnike probirete...
hehehehehehe znas i sam da te moguce protivnike nismo razgledali u ime Levskog i u ime Sarajeva, vec samo u ime Sarajevapowerplay je napisao/la:Ja koliko vidim čovjek je gore lijepo napisao " Ovo su mogući protivnici pobjedniku iz našeg dvomeča ". I isto tako , napisano je , "Ako Sarajevo prođe, preuzima koeficijent, ne vidim nikakvu loptu u zraku da bi je spuštali na zemlju !
Ma čini ti seMukiSA je napisao/la:hehehehehehe znas i sam da te moguce protivnike nismo razgledali u ime Levskog i u ime Sarajeva, vec samo u ime Sarajevapowerplay je napisao/la:Ja koliko vidim čovjek je gore lijepo napisao " Ovo su mogući protivnici pobjedniku iz našeg dvomeča ". I isto tako , napisano je , "Ako Sarajevo prođe, preuzima koeficijent, ne vidim nikakvu loptu u zraku da bi je spuštali na zemlju !
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ErosViverosViv, Hajdeee, keli, Konzerva, rimljanin90, ubipara i 79 gostiju.