FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

floyd
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la floyd » 20 jul 2012, 01:34

aleksandar_veliki je napisao/la:
floyd je napisao/la:Koliko para toliko muzike. Prolaza dalje nas je kostalo ziherastvo i tvrdoglavost Amara Osima. Znalo se da je Bogicevic rupa, i da nema sta trazit u evropskim pretkolima, sa puno brzim igracima.

Da je doveden Vedran Jese, kao sto se mogao dovesti (vjerujem za ne vise od 150.000 Km) imali bi povoljan rezultat pred revans i istorijsku sansu da kroz zaradu od preko miliona eura, napravimo iskorak u svakom smisl!

Trebalo je dovesti desnog beka umjesto Colica, jos jednog trkaca u vezu da nadomjesti Nyemu (danas vecina ekipa igra sa dva zadnja vezna, Zola i taj drugi TRKAC bi neutralisali sanse Maribora kroz sredinu) i trebalo je dovesti Saida Husejnovica kao poluspica.

Prica o nemogucnosti dovodjenja, konkretno Jesea i Husejnovica, jer ne zele popisat na duze od godinu dana pa se ne moze zaradit kroz njihovu prodaju, pada u vodu, ako znamo da bi njih dvojica (i taj treci) donijeli velike sanse da prodjemo **** Maribor i pokupimo kajmak od famaznih milion eura. Nek idu i za dz poslije, ako ce nam prolaskom u trece pretkolo donijeti veliku lovu koja se moze uloziti za njihove zamjene i jos svasta nesto.

Kriv je Osim i njegova takticka limitiranost, kao i vec navedne musice u glavi. (tvrdoglavost, skrtost, arogantnost...)

**** grad u kojem se ne moze naci osoba da izdvoji 100.000-200.000 KM, da se srede svlacionice....Zar niko nema interes u tome? Ni nacelnik opstine, ni neki biznismen, ni dobrotvor, ni neki bivski igrac? Niko??? Ako nista, zbog pozitivnog PR-a.

Ova zemlja je evropski banglades. Imamo 5 olimpijaca naspram 110 hrvatske i preko 100 srbije. Time je sve receno. Margina margine.
Na pocetku si sve objasnio, koliko para toliko muzike. Para bas i nema, pa ljudi da li vi doista mislite da na racunu Zelje sad ima 200.000 eura. nema se love za dovodjenje igraca, mozda se trebalo zaduziti, uzeti kredit, ali ni ta dva tri pojacanja ti nista ne bi garantovala. Jese? Preslikani Bogicevic, ako si gledao vecerasnju tekmu slozit ces se sa mnom.
Nisam gledao Siroki veceras, ali znam Jeseove mogucnosti. Nije trom i sklon divljim kiksevima, poput Bogicevica. Generalno, problema nasih igraca je - tromost. I Torlak i Kerla jedu djecu...ali kad ispadnu, nema pomoci: jer ih brzi protivnik u sekundi ostave dva metra. Zato i jesu jos u nasoj ligi.
Bogi nas je povalio i protiv Izraelaca (skupa s jednako rahiticnim Vasilicem) i ZNALO SE da on ne moze odgovoriti izazovima veceg, brzeg nivoa. Medjutim, nedaj ti boze trazit alternativu. Jbg, briljirao je protiv kojekakvih livadara iz nase lige.

Ja ne mogu vjerovat da se ne moze izdvojit 200.000 KM ili Eura, ma kako neredovno kapalo od transfera Visce i Sehica.Mozda bi i Ivica mogao INVESTIRATI koju kintu...eto, samo naglas razmisljam. Znam da Amar trenutno nema alternativu (jedino kad bi se Mesa vratio), ali mora se rjesit svojih musica jer ponasa se kao noob. Tri godine iste greske. (mislim da on ne bi poslusao ni kritiku/savjet od oca Ivice. to je ta bahatost)

Zaista ne znam sta nasi rade na treninzima. Ali svaki presing od igraca Maribora na onog koji ima loptu, izgledao je kao da su na njega pustili copor vukova. Odmah se hudnik prepadne i proda loptu....Niko ne zna stat na loptu, razmjenit dva-tri pasa na prvu. Muka za gledat, zaista. Motorika i refleksi, nula bodova. I uopste fiz. sprema.

Nesto mislim da bi bolje bilo igrati prvo pretkolo, nego ga ovako galantno preskocit. Kad nalupas farane, malo bi s nabildalo samopouzdanje. Ovako odmah ides na jaceg od sebe (nominalno) i sjebes se kad vids koliko su superiorni na terenu.
Na kraju, evo jedna optimisticna za sve optimiste. ( mene tu nema :) ) lani je Maribor vodio protiv Bruggea 3-0 do 74. min. - na kraju zijanio 3-4. Mozda imadnu neku crnu rupetinu od 15 min. i na Kosevu. MOZDA. :)

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 20 jul 2012, 01:35

Sljedeće sezone ofanzivni trio iza napadača treba da bude Brković (lijevo), Zeba (sredina), Smajić (desno).
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

volimZELJU
Kontakt:

Post Postao/la volimZELJU » 20 jul 2012, 01:37

Ljudi pratim ovaj forum dugo. Bio sam u Mariboru. Sad sam tri sata citao sta je sve napisano... Amara vise ne spominjite. Kako ga smijete spominjati? Jel vas Boga strah? Sta nam je sve donio svojim povratkom u klub... Bogi koji je igrao u Sirokom sa slomljenom nogom sigurno vise od pola vas voli Zelju. Za Zujine izjave ne vjerujem jer sam ga vidio oko 18:45 danas na granici u Brodu i ne znam kad ga nafatase ovi iz avaza. U vezi sinosnje tekme cu reci samo: mi da bi napravili iskorak u Europi prvo moramo napraviti puteve (auto puteve) koji vode u Europu, moramo imati onako kulturnu i preobucenu i preopremljenu policiju kao Slovenci, imati onakav stadion...i jos mnogo toga pa da negdje prodjemo...a bojim se da to nece biti nimalo brzo. I zako ko stvarno voli Zelju pravac Kosevo pa sta bude a nada zadnja umire. Mozda i mozemo ovo stici ali tesko. Pa pa paranoja je....cemo maribora pa pa paranoja...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 20 jul 2012, 01:38

ZlatnaDolina je napisao/la:Znači nista od Jogunčića u startu, debilizam :twisted: kada nam se Smajić oporavi i vrati u formu negdje do petog kola to će nam biti najveće pojačanje, samim tim nastaje "gužva" u veznom redu i onda priče o odlasku Bekrića imaju smisla, koliko istine samo u tome svemu neznam, ali navodno sinoć nije igrao jer je uslov Žiline bio da ne nastupa samim tim da onda ima pravo nastupa za njih u LP. jer drugog objasnjenja zasto sinoć nije igrao nema.
Imaju te price o odlasku Bekrica smisla ako vec nije igrao,no pitam se kakva je onda logika da uopste bude tu sa ekipom,zasto jednostavno vec nije otisao u Zilinu? Sta ce nam igrac u ekipi koji je uslovno vec prodan i ne igra utakmice vec sjedi na klupi i nece igrati zbog tog eventualnog transfera,pa zasto onda vec nije otisao? To mi jedino nema smisla.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 20 jul 2012, 01:40

ZlatnaDolina je napisao/la:Znači nista od Jogunčića u startu, debilizam :twisted: kada nam se Smajić oporavi i vrati u formu negdje do petog kola to će nam biti najveće pojačanje, samim tim nastaje "gužva" u veznom redu i onda priče o odlasku Bekrića imaju smisla, koliko istine samo u tome svemu neznam, ali navodno sinoć nije igrao jer je uslov Žiline bio da ne nastupa samim tim da onda ima pravo nastupa za njih u LP. jer drugog objasnjenja zasto sinoć nije igrao nema.
Možda sad i Jogunčića i dovedu, ali lik nije igrao od novembra i još je na oporavku pa ne znam kako može pomoći

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 20 jul 2012, 01:41

floyd je napisao/la:Koliko para toliko muzike. Prolaza dalje nas je kostalo ziherastvo i tvrdoglavost Amara Osima. Znalo se da je Bogicevic rupa, i da nema sta trazit u evropskim pretkolima, sa puno brzim igracima.

Da je doveden Vedran Jese, kao sto se mogao dovesti (vjerujem za ne vise od 150.000 Km) imali bi povoljan rezultat pred revans i istorijsku sansu da kroz zaradu od preko miliona eura, napravimo iskorak u svakom smisl!

Trebalo je dovesti desnog beka umjesto Colica, jos jednog trkaca u vezu da nadomjesti Nyemu (danas vecina ekipa igra sa dva zadnja vezna, Zola i taj drugi TRKAC bi neutralisali sanse Maribora kroz sredinu) i trebalo je dovesti Saida Husejnovica kao poluspica.

Prica o nemogucnosti dovodjenja, konkretno Jesea i Husejnovica, jer ne zele popisat na duze od godinu dana pa se ne moze zaradit kroz njihovu prodaju, pada u vodu, ako znamo da bi njih dvojica (i taj treci) donijeli velike sanse da prodjemo **** Maribor i pokupimo kajmak od famaznih milion eura. Nek idu i za dz poslije, ako ce nam prolaskom u trece pretkolo donijeti veliku lovu koja se moze uloziti za njihove zamjene i jos svasta nesto.

Kriv je Osim i njegova takticka limitiranost, kao i vec navedne musice u glavi. (tvrdoglavost, skrtost, arogantnost...)

**** grad u kojem se ne moze naci osoba da izdvoji 100.000-200.000 KM, da se srede svlacionice....Zar niko nema interes u tome? Ni nacelnik opstine, ni neki biznismen, ni dobrotvor, ni neki bivski igrac? Niko??? Ako nista, zbog pozitivnog PR-a.

Ova zemlja je evropski banglades. Imamo 5 olimpijaca naspram 110 hrvatske i preko 100 srbije. Time je sve receno. Margina margine.
Svaka čast druže, sve rečeno :) na to dodaj jos hiljadu stvari, od ne snošenja odgovornosti za katastrofalne rezultate u Evropi već treću godinu zaredom, od onih krpa nazovi ih dresovima, do Žujinih priča koje vrti još od 2009. kako je tobože cilj kluba "za godinu ili dvije" grupna faza evropske lige ili lige prvaka itd. itd. ...
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 20 jul 2012, 01:44

floyd je napisao/la:

Na pocetku si sve objasnio, koliko para toliko muzike. Para bas i nema, pa ljudi da li vi doista mislite da na racunu Zelje sad ima 200.000 eura. nema se love za dovodjenje igraca, mozda se trebalo zaduziti, uzeti kredit, ali ni ta dva tri pojacanja ti nista ne bi garantovala. Jese? Preslikani Bogicevic, ako si gledao vecerasnju tekmu slozit ces se sa mnom.
Nisam gledao Siroki veceras, ali znam Jeseove mogucnosti. Nije trom i sklon divljim kiksevima, poput Bogicevica. Generalno, problema nasih igraca je - tromost. I Torlak i Kerla jedu djecu...ali kad ispadnu, nema pomoci: jer ih brzi protivnik u sekundi ostave dva metra. Zato i jesu jos u nasoj ligi.
Bogi nas je povalio i protiv Izraelaca (skupa s jednako rahiticnim Vasilicem) i ZNALO SE da on ne moze odgovoriti izazovima veceg, brzeg nivoa. Medjutim, nedaj ti boze trazit alternativu. Jbg, briljirao je protiv kojekakvih livadara iz nase lige.

Ja ne mogu vjerovat da se ne moze izdvojit 200.000 KM ili Eura, ma kako neredovno kapalo od transfera Visce i Sehica.Mozda bi i Ivica mogao INVESTIRATI koju kintu...eto, samo naglas razmisljam. Znam da Amar trenutno nema alternativu (jedino kad bi se Mesa vratio), ali mora se rjesit svojih musica jer ponasa se kao noob. Tri godine iste greske. (mislim da on ne bi poslusao ni kritiku/savjet od oca Ivice. to je ta bahatost)

Zaista ne znam sta nasi rade na treninzima. Ali svaki presing od igraca Maribora na onog koji ima loptu, izgledao je kao da su na njega pustili copor vukova. Odmah se hudnik prepadne i proda loptu....Niko ne zna stat na loptu, razmjenit dva-tri pasa na prvu. Muka za gledat, zaista. Motorika i refleksi, nula bodova. I uopste fiz. sprema.

Nesto mislim da bi bolje bilo igrati prvo pretkolo, nego ga ovako galantno preskocit. Kad nalupas farane, malo bi s nabildalo samopouzdanje. Ovako odmah ides na jaceg od sebe (nominalno) i sjebes se kad vids koliko su superiorni na terenu.
Na kraju, evo jedna optimisticna za sve optimiste. ( mene tu nema :) ) lani je Maribor vodio protiv Bruggea 3-0 do 74. min. - na kraju zijanio 3-4. Mozda imadnu neku crnu rupetinu od 15 min. i na Kosevu. MOZDA. :)
investirao je Amar Osim to svi znamo i opet imamo sta reci na njegov racun reci.. pa treba mu stope ljubiti
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 20 jul 2012, 01:56

Gdje je investiro? U Brkovica (0 Km) i igracinu iz Goska (0 KM . otpadak Sirokog) i igraca koji je na pozajmici?

Mozda je investiro u svoju kafanu, to ne znam.

Niko Zelji ne garantuje da ce dogodine osvojit prvenstvo. Ne samo dogodine, nego i su sljedecih 3 g. (nismo mi dominantni kao Dinamo u Hrv) i zato ne stoji prica o ozbiljnom radu i potrebnom vremenu. To ce Zola za 3 g. biti u Zelji?!

Nikad mi necemo na zelenu granu. Osim ako nas ne kupi neki katarski naftas.

Boli ovaj poraz...ova propustena sansa za velike stvari...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 jul 2012, 01:58

Ti fakat kontaš da su Zeba i ekipa došli za 0KM? Nije plaćeno obeštećenje nekom klubu, ali je plaćena cifra igričima na ruke za potpis.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 20 jul 2012, 02:06

Ovi zadnji su dosli da igraju za platu, i to je sav trosak. Ne mislis valjda da je neko platio za Yoshidu, ili prije Nyemu, obestecenje?

Dogodine ce prosjek biti 2000 gledalaca maximum. Pa samo polako s tim iskoracima u Evropi...

Rekao sam svoje...nemam vise sta dodat. Razumijem da ce mi neko zamjerit sto kritikujem Amara, ali to me ne zanima.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 jul 2012, 02:11

Nemam pojma za Yoshidu. Ali sumnjam da su Tomić i Brković došli baš za 0KM, da nisu dobili ništa na ruke.
Ne držim nikom stranu, ne navijam za Želju, dakle nemam nikakvih agendi...Mora se biti realan malo, Amar se uvalio svojih para kad je tek došao i napravio kostur ekipe koji vam 3 godien zaredom donosi trofeje. Mislim da je od njega dosta, mene bi stid bilo prozivati čovjeka u tom kontekstu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jul 2012, 02:14

VanBasten je napisao/la:Ti fakat kontaš da su Zeba i ekipa došli za 0KM? Nije plaćeno obeštećenje nekom klubu, ali je plaćena cifra igričima na ruke za potpis.
dobro Amar masti brk u Zelji..od Dzeke pa nadalje...pricati o nekom Evropskom Zelji je laz i supljak..kakav evropski s brkovicem i japanskim taxistom de ba..njjaci ste u ovoj ligi i sve to stoji..al sto vam suplj9iraju price o nekoj Evropi kad toga jednostavno nema ni na mapi..reci posteno...haracemo bih ligom a u Evropi se brukat i da to bude to ,a ne pricat o nekim grupnim fazama.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 20 jul 2012, 02:20

da nas je maribor tuko 25-0 zaboli me dupe !!! 3 godine 2 put prvaci 2 kupa ... **** evropu ba ... važno je da smo ispred malih , uskog , bojca itd itd !!!!!!!!

VOLIM TE ŽELJO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 jul 2012, 02:22

floyd je napisao/la:Gdje je investiro? U Brkovica (0 Km) i igracinu iz Goska (0 KM . otpadak Sirokog) i igraca koji je na pozajmici?

Niko Zelji ne garantuje da ce dogodine osvojit prvenstvo. Ne samo dogodine, nego i su sljedecih 3 g. (nismo mi dominantni kao Dinamo u Hrv) i zato ne stoji prica o ozbiljnom radu i potrebnom vremenu. To ce Zola za 3 g. biti u Zelji?!

Kritikujes, ali onako pomalo bezobrazno. E pa kad kritikujes daj nesto i predlozi. Sta je po tvom rješenje, ali imaj u vidu da para jednostavno nema, ne postoje i moli Boga da Amar koga kome uvali kako bi se sezona mogla normalno odigrati. Dakle, tvoj prijedlog je? Nemoj samo kritikovati.

Basten, nema love na ruke, odnosno ima, dogovorio si platu 3 milje maraka, pa uzmes 15 milja na ruke, a 15 kroz plate.
Svaka cast Aco,tako treba. ;) Daj da cujemo konstruktivne prijedloge,svi smo svjesni da se kiksalo sinoc,ali sta dalje? Mene zanima,da li ti dijelis moje misljenje u pogledu cinjenice da se treba negdje dici kredit od 2mil i kupiti 2 igraca kako bi se napravio neki iskorak?Ocigledno je da ovako vise ne ide...Ebes ba vise i da prodjemo jedno pretkolo kad smo totalni autsajderi u slijedecem...Neko mora negdje "kockati" pa kud puklo....Necemo bankrotirati...Mozda ja i previse mastam,ali mislim da se samo tako moze uspjeti...

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 20 jul 2012, 02:28

floyd je napisao/la:Gdje je investiro? U Brkovica (0 Km) i igracinu iz Goska (0 KM . otpadak Sirokog) i igraca koji je na pozajmici?

investirao kad je tek dolazio svi znamo da je ulozio i svog novca jer onakvo stanje kakvo je bilo i odma slijedece sezone titula nije mala stvar. ne govorim sada da je investirao nego kad je tek dosao uostalom to i nije njegova stvar da radi bil ti svoje pare ulagao
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 jul 2012, 02:30

mma_hz je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ti fakat kontaš da su Zeba i ekipa došli za 0KM? Nije plaćeno obeštećenje nekom klubu, ali je plaćena cifra igričima na ruke za potpis.
dobro Amar masti brk u Zelji..od Dzeke pa nadalje...pricati o nekom Evropskom Zelji je laz i supljak..kakav evropski s brkovicem i japanskim taxistom de ba..njjaci ste u ovoj ligi i sve to stoji..al sto vam suplj9iraju price o nekoj Evropi kad toga jednostavno nema ni na mapi..reci posteno...haracemo bih ligom a u Evropi se brukat i da to bude to ,a ne pricat o nekim grupnim fazama.. :roll: :roll:
Šta se meni obraćaš :D
Ma burazeru da je neko mastio brk i u našem Sarajevu prošle 3 sezone i donio 4 titule ja mu ne bi zamjerio. Sumnjam da bi iko od nas. A pogotovo u onom vremenu, svi su bježali od Želje, slično kako su bježali od Sarajeva prije 2 godine. Klub je bio polumrtav, realno. Amar i još par ljudi su ga oživili, i malo je neukusno zanemariti to sve i pisati neke zajedljive i bezobrazne komentare na račun čovjeka. Da nije sve idealno, nije. Nije ba nigdje. Al malo mjere ne bi bilo na odmet. I što je najvažnije da Amamr sada ode, ostavlja iza sebe klub koji je u boljem položaju nego je bio prije njega. Šta znam, povuklo me za jezik i podsjetilo kako smo mi bezobrazan narod.
Helem, odjava, dok mi se nije nakačio neko da mi prigovori što ja pitar pametujem na temi. :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jul 2012, 02:34

mma_hz je napisao/la:
Kad je Amar pricao o grupnoj fazi, hajde da si rekao Zujo. Nema smisla i ovo bas podlo, masti brk. I onda se ja cudim zasto neko ko navija za Zelju mrzi Sarajevo. Mislim...
pa dobro Zujo je pricao ,a na Amaru je valjda da to ostvari. :roll: :roll: logika..ili Amar ne zeli da ide dalje.. :?
jbt ovdje Amar zasticen ko polarni medvjed..cim nesto napises u vezi njega ,a da nije sjajno,bajno onda si podlac..
samo sam napisao sta mislim,a znam da nisam daleko od itsine..pa nije raja luda..razvaljujete u ligi po 5 milja vam prosjek..ne provociram ,samo znam koliku Zeljo armiju ljudi ima samo u ovom gradu..pa gdje su ti ljudi ako je sve "gospodar familije",poslozio ..ajde da ne duzimo..a ovo zadnje u vezi zasto ko koga mrzi..samo cu ti reci da nije ni tvoje maslo za ramazana...vozdra.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 20 jul 2012, 02:38

Kritikujes, ali onako pomalo bezobrazno. E pa kad kritikujes daj nesto i predlozi. Sta je po tvom rješenje, ali imaj u vidu da para jednostavno nema, ne postoje i moli Boga da Amar koga kome uvali kako bi se sezona mogla normalno odigrati. Dakle, tvoj prijedlog je? Nemoj samo kritikovati.

Basten, nema love na ruke, odnosno ima, dogovorio si platu 3 milje maraka, pa uzmes 15 milja na ruke, a 15 kroz plate.

Evo, ja cu ti pokusati odgovoriti, ali rjesenje je na malo duze staze, a ovo vazi i za Zelju i za Sarajevo, pa i za svaki bh. klub koji ima ozbiljne ambicije. Pocnes od omladinske skole (zaboravi da trenutno iko postoji u prvom timu), treniras ih do makismuma, dakle ozbiljni kondicioni treninzi, naravno kombinovani sa usavrsavanjem tehnike, te uigravanje tima. Hocu da kazem sljedece, maximalno im poostriti kondicione treninge, unajmiti vec u najranijem dobu psihologa, a to je tako normalna pojava u evropskim timovima, znas i sam kako je to bilo kad je bila u timu Zelje Jasna bajraktarevic, odlican strucnjak. Posvetiti im paznju maximalnu, a ne po sistemu -ako bude sta od njega, dobro i jest- , kod nas je izgleda bitno tek radi reda imati omladinsku skolu, pa ako sta izraste odatle, puna saka brade, ako ne, pa nismo ni ocekivali, imam osjecaj kod nas treniraju veliku vecinu djece onako radi reda.E sad, vrlo bitno, prilikom potpisivanja profesionalnog ugovora, jednostavno ugraditi u ugovor klauzule oko postivanja klupskih pravila, sto posebno podrazumijeva pod tim kasni izlasci, zna se do koliko se smije ostati, a nekoliko dana prije utakmice cak i nikako se ne smije izlaziti, potom pijanke, pusenje, nezdrav i nesportski zivot, kazne za neprolaske medicinskih testova koji se obavljaju svake sezone po par puta, jer je to jasan znak da se igrac opustio. Pa trenutno kod nas apsolutno nema interesovanja da se sprijeci i kazni lumpovanje po restoranu Bosna i slicnim zadimljenim kafancinama, kod nas se to jos uvijek gleda sa amaterskog stajalista, nema volje i zelje da se neko uprati, provjeri. Pa ljudi moji, cak neki iz Zelje i cugaju s njim u "Tuborgu" i to je sve ok? On se jasno izjasnio da ne brani pusenje i alkohol igracima, ali da mu moraju ispostovati na treningu sve sto trazi, pa ako neko to moze da sve podnese, onda bujrum, ako ne, onda noga, a mene samo zivo zanima koliko to on trazi onda na treningu kad mu neki alkoholicar i momak s crnim plucima moze pruziti to trazeno na treningu, kolika li je to donja granica? Kako Mirsad Beslija je prodje, nije sala reci da se ozbiljno udebljao. Posto si rekao da se da prijedlog, ali para nema, onda necu spominjati gradnju terena za treninge, privatnih teretana i sl. Sve ovo nabrojano sam ti rekao sto se moze uciniti za 0 KM, dakle, volja, nadzor i zabrane, podici nivo ponasanja igraca na profesionalni, zdrav nacin zivota, masovno treniranje i ludi, spartanski kondicioni treninzi, pa il ces biti zvjer na kraju, il ces umrijeti od iscrpljenosti, eto toliko.

P.S. da neko ne pomisli da sam pljuvac Amara, on je po meni opet broj 1 u BiH i za vas uvijek najbolje rjesenje, ali nije ni on Nepogrjesivi.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2012, 03:12

Rezultat od 3-0 ma koliko neko kontao da je nemoguce,moze itekako da se desi.
No prvo Amar mora da nasapunja neke baletane.
Onda par kiksera ne treba ubijati u pojam,vec ih napaliti kao nikad.
Slovenci uopste nisu bili dobri koliko je Zeljo lose odigrao.
Cisto sumnjam da mogu takvu ''igru'' ponoviti.
Isto tako umjesto da se Amar,Bogi i kompanija popisa,treba ih podrzati i napuniti kompletan onaj ''dozvoljeni''dio Koseva.Bude li tanka posjeta,onda....yeb'ga.
Imam neku suhvu da plavci imaju jos kapacteeeta iako je Colakovic rekao nejmamo. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 jul 2012, 03:21

Valjda ti je jasno jasno da se boris sa vjetrenjacama? Znas ti nas...
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Pablo11 i 42 gosta.