FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

legenda reala
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la legenda reala » 20 jul 2012, 01:23

Sjajna partija Sarajeva samo šteta što se nije krunisala golom, a bilo je prilika. :x
Svi igrači su ispunili svoje zadatke .
Šteta za primljeni gol, baš bezveze, ali bože moj .
Šanse za prolaz su 50-50.

Sarajevo nema veliki zaostatak, ali opet ovaj rezultat nije toliko ni dobar, Levski je možda podcjenio Sarajevo danas(a i loši su), pa su sad vidjeli šta oni mogu, i vjerovatno će ozbiljnije ući u utakmicu na Koševu.
Neće biti lahko ali treba se nadati ;) mnogo je opcija u igri.

Sarajevo još jednom predstavilo BIH u lijepom svjetlu za razliku od ostalih :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 20 jul 2012, 01:31

old school je napisao/la:pitanje za vas samo da li će se vaš klub oglasiti zbog dizanja ovih transparenata i da li se može kakav dopis poslati eufi ukoliko ovo delegat nije upisao,a nešto i ne vjerujem da je zapisao :oops:
ma boli **** ove iz uefe za nas, i da se posalje zalba sigurno nece nista uraditi. Treba **** mamicu bugarima kad dodju u sarajevo, **** im mladic i arkan mamu

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 20 jul 2012, 01:33

Hordas Doboj je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:@Hordas Doboj

Sta Paja kenja? Ne kontam tvoj komentar. Paji svaka cast, meni je zao sto ovakvih legendi vise nema u klubu! I u pravu je covjek 100% narocito za gol koji smo primili...
Bez pola argumenata kritikuje igru i taktiku koja je po meni bila postavljena bas onako kako treba. Poslije i Husref govori kako se ne slaze sa Pajom i da je Sarajevo takticki dobro odigralo. Apslolutno nisam vidio nijedan razlog da se pljuje po treneru i taktici na vecerasnjoj utakmici. Nekako mi je djelovalo to pljuvanje licno a ne objektivno.
i meni se učinilo da je malo više na ličnoj osnovi pljuvanje, dok je Husref bio više nego korektan i fer, a baš sam sjedio sa nekim ljudima koji znaju Jovića,kaže da mu je trebalo nekih 6 mjeseci da ih navikne na svoj rad i da od ove sezone ima i novog kondicionog i da su ih baš drilali za ove utakmice (zato su malo padali perotiv Maltežana) i kaže lik (a to navijača Zrinjskog mogu potvrditi) da je Zrinjski pod Jovićem u svakoj utakmici u Europi fizički parirao protivnicima a znamo da su neki bili i jači od Levskog (Braga, Odense)

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 20 jul 2012, 01:34

nikad ekipu nakon dobre igre ne treba dizati u nebesa, jer znamo sta se uvijek iz toga izrodi. Debakl, ponizenje, spustanje, razocarenje. Favoriti nismo niti smo blizu plasmanu, naravno nada zadnja umire. Samo bez euforije jer tako ekipa najbolje odigra.
15.10 - 15.06 ...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 20 jul 2012, 01:55

molit' Boga da pada kiša sljedeći četvrtak, znamo šta se dešava u tim situacijama :D :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jul 2012, 02:08

The Game je napisao/la:molit' Boga da pada kiša sljedeći četvrtak, znamo šta se dešava u tim situacijama :D :D
hmmm Sigma,Helsingborg...ima nesto u toj sarajevskoj ljetnoj kisi... :D :D
Horde na vrhuncu kao i igraci u ostalom..i dalje sam uvjeren u veliku prednost Levskog..al otom potom...ja volim da se varam.. :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 20 jul 2012, 02:24

DaBogda im 4 uvalili zbog ove parole jebli sve svoje cigansko..Fuj!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jul 2012, 02:25

http://www.****.bg/video.php?video=47957" onclick="window.open(this.href);return false; halalite ako je neko ovo vec stavio...nmg sve da gledam.. :D
"nevjerovatno,bosanci se raduju iako nisu pobjedili"..nesto tako.. :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2012, 03:07

mma_hz je napisao/la:http://www.****.bg/video.php?video=47957 halalite ako je neko ovo vec stavio...nmg sve da gledam.. :D
"nevjerovatno,bosanci se raduju iako nisu pobjedili"..nesto tako.. :D :D
Skontace poentu nakon zadnjeg zvizduka sudije na Kosevu.
Rezultat jeste kvrgav,ali ako Sarajlije ponove ovakvu igru na svom terenu a bogami i Bugari,kako rekoh tek ce ce onda skontati.Pogotovo ako buduci protivnik akbg.bude po mjeri.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 20 jul 2012, 03:08

mma_hz je napisao/la:
The Game je napisao/la:molit' Boga da pada kiša sljedeći četvrtak, znamo šta se dešava u tim situacijama :D :D
hmmm Sigma,Helsingborg...ima nesto u toj sarajevskoj ljetnoj kisi... :D :D
Horde na vrhuncu kao i igraci u ostalom..i dalje sam uvjeren u veliku prednost Levskog..al otom potom...ja volim da se varam.. :mrgreen: :mrgreen:
rapid kisa bila :D

Felixxx
Kontakt:

Post Postao/la Felixxx » 20 jul 2012, 04:19

Najbolja moguca osveta za sve ovo sto su vam uradili je da ih na ljudski i civilizovan nacin izbacite iz Europe,jer su oni vec vidjeli sebe u nastavku takmicenja i ocigledno vas vise nego precjenili,tako da pokazete da cijela drzava napreduje bar sto se tice huliganstva i ZATO JE NAJBOLJE DA IM URADITE KAO STO SU NIKSICANI URADILI LESEVIMA,laganini ih istjerati makar im koljena polomili na terenu i to im je gore nego sta ti ja znam neke "čeke" i tome sl.
pozdrav i sa srecom ;)
Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 jul 2012, 04:25

Najavljuju kisu u cetvrtak :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 20 jul 2012, 08:52

Hocel igrat Said u Sarajevu il ima suspenziju zbog zutih bilo bi steta da neigra kako god znaci on u igri Sarajeva

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 20 jul 2012, 08:56

Siguran sam da je ova sramotna parola jedan od načina kako isprovocirati igrače i olaksati put Levskom do pobjede i isprovocirati navijače kako bi izazvali nerede na tribinama.Boli njih briga za Arkanom i Mladićem,ideja im je data od pojedinaca iz naroda kome ovaj dvojac krvnika pripada.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 jul 2012, 08:56

MukiSA je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:
zasarajevo je napisao/la:Dobar rezultat smo napravili mada nisam siguran u prolaz. Bekovi su nam katastrofa :?

Kao da ih nema! Po meni je najlosiji golman. Vidio sam 2 gola na kosevu protiv ribara i ovaj veceras. Samo da je ostao na nogao onu frljoku bi odbranio. Osim toga, jako je nesiguran kod prekida, po meni osim izbijanja lopte i nema pozitivne golmanske osobine.
Adilović kriv?? Prijatelju, ne pricaj budalastine molim te. Amaterski sam golman 20 godina i znam da bih prvi ja i svi ostali golmani na svijetu ovom reagovali kao on, covjek je sutirao, i normalna je reakcija svakog golmana da krene na tu stranu gdje ide sut, e sad to sto je u milisekundi nakon njegovog suta lopta zakacila naseg igraca (ne sjecam se koga), to se naziva klasicna nesreca, mali milion takvih golova svake sedmice u svjetskim ligama. To sto je tako uspio brzo reagovati u periodu izmedju suta igraca Levskog i pokusaja bloka naseg igraca, samo pokazuje da ima dobar refleks ;)

Zato i jesi amaterski golman, kao i adilovic. Kao prvo, Adilović nije nikako reaagovao jer da je bilo sto uradio ona lopta ne bi usla u gol. Drugo, odbranbeni igrac je vec bio na levskom napadacu i vjeruj mi da ni taj bugarin nije bio svjestan da je lopta usla u gol. Ti kao golman naravno znas da postoje 2 vrste izlazaka na napadaca 1na1. Germanski (njemacki) kada golman zauzima (kosarkaski) stav i ceka rekciju napadaca i balkanski kada uklizava (golmanski) prema napadacu! Hajde iskreno mi reci sta je Adilovic sinoc uradio konkretno? Niti je skratio ugao, niti ga je onaj naopadac driblao a slomio je golmana. Adilovic, po meni, je jedan od najlosijih pojedinaca u igri Sarajeva. Totalo je nesiguran, sto se moglo i vidjeti na kosevu protiv malte.

P.S. molio bih te da pokazes minimum kulture i da ne nazivas necije postove budalastinama ako je samo neko pokazao drugacije misljenje od tvog!

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 20 jul 2012, 09:19

Nositelji

FC Khazar Lankaran (AZE)/Lech Poznan (POL)
Naftan Novopolotsk (BLR)/FK Crvena Zvezda (SRB)
Differdange 03 (LUX)/AA Gent (BEL)
Levski Sofia (BUL)/FK Sarajevo (BIH)
Olympique de Marseille (FRA), AC Sparta Prague (CZE)

Nenositelji

ŠK Slovan Bratislava (SVK)/Videoton FC (HUN)
Eskişehirspor (TUR)/Saint Johnstone FC (SCO)
JJK Jyväskylä (FIN)/FK Zeta (MNE)
VMFD Žalgiris (LTU)/VfB Admira Wacker Mödlin (AUT)
AIK (SWE)/FH (ISL), AC Omonia (Cyp )
Ako bude prolaz u 4 kolo onda bi se srecom i ovi finci mogli dobiti i proci
Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 20 jul 2012, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2012, 09:29

Ovo za zute je totalno sranje.Znaci klub koji dogura od prvog pretkola do cetvrtog kola,moze da ostane bez pola tima.
A ovi gotovani iz jacih liga cekaju neokrznuti.
Yebo ti Platini guzicu svoju debelu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 jul 2012, 09:42

Evo vam kratki sažetak tekme ko nije gledao, pa nek pogleda ;)

[youtube][/youtube]

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 20 jul 2012, 09:58

Adilović kriv?? Prijatelju, ne pricaj budalastine molim te. Amaterski sam golman 20 godina i znam da bih prvi ja i svi ostali golmani na svijetu ovom reagovali kao on, covjek je sutirao, i normalna je reakcija svakog golmana da krene na tu stranu gdje ide sut, e sad to sto je u milisekundi nakon njegovog suta lopta zakacila naseg igraca (ne sjecam se koga), to se naziva klasicna nesreca, mali milion takvih golova svake sedmice u svjetskim ligama. To sto je tako uspio brzo reagovati u periodu izmedju suta igraca Levskog i pokusaja bloka naseg igraca, samo pokazuje da ima dobar refleks ;)[/quote]

Zato i jesi amaterski golman, kao i adilovic. Kao prvo, Adilović nije nikako reaagovao jer da je bilo sto uradio ona lopta ne bi usla u gol. Drugo, odbranbeni igrac je vec bio na levskom napadacu i vjeruj mi da ni taj bugarin nije bio svjestan da je lopta usla u gol. Ti kao golman naravno znas da postoje 2 vrste izlazaka na napadaca 1na1. Germanski (njemacki) kada golman zauzima (kosarkaski) stav i ceka rekciju napadaca i balkanski kada uklizava (golmanski) prema napadacu! Hajde iskreno mi reci sta je Adilovic sinoc uradio konkretno? Niti je skratio ugao, niti ga je onaj naopadac driblao a slomio je golmana. Adilovic, po meni, je jedan od najlosijih pojedinaca u igri Sarajeva. Totalo je nesiguran, sto se moglo i vidjeti na kosevu protiv malte.

P.S. molio bih te da pokazes minimum kulture i da ne nazivas necije postove budalastinama ako je samo neko pokazao drugacije misljenje od tvog!

[youtube][/youtube][/quote]

Oprosti ono, ali i ovaj post ti je budalaština. On je stao i zauzeo taj kosarkaski stav jer je njihovom napadacu lopta bila u nogama, da bi istrčao potrebno je da napadač dadne malo jači for, a golman da to uoči i da istrči, ugao je skratio koliko je mogao, da je krenuo vise, onaj bi ga samo lagano zaobisao. A to da je Adilović amater, pa s obzirom da se mozemo onakvih golova nagledati koliko hocemo u ligama petice, bojim se onda da su u tim ligama skoro pola golmana amateri :lol:
Ja jesam amater, a ti nisi ni to, tako da sam kako god okrenes kompetentniji, sa stajalista amaterskog iskustva, a ti ni to nemas, puki gledatelj i pljuvač, koji očito ima nesto protiv Adilovića, koji je btw izglasan za naseg najboljeg igrača prosle sezone, od strane navijaca. Kako li moze jedno misljenje biti relevantnije od par hiljada drugih :oops:
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 jul 2012, 10:45

ma oni su jedva dali ovaj gol,, možemo ih dobit siguran sam 100 %...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bajroni, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], mikimaus, nmkdak1ng, OzmoodPinglewood, Semrush [Bot] i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []