AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Titova-Juga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Titova-Juga » 19 jul 2012, 19:44

Maestro^^ je napisao/la:Zna li iko kakav je ovaj Poulsen. Jel makar bolji od ovih sto imamo na lijevom beku. :lol:

Da je dobar, jedan mali Alkmaar bi mu barem produzio ugovor
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 jul 2012, 20:15

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 jul 2012, 20:54

e ljudi sta ima , da li je prihvatio ponudu Porto u visini 26 miliona za Rolanda ii Fernanda i kako stoje stvari ide li Casano i Robinho iz Milana
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 19 jul 2012, 21:04

ja ti mogu reći ono što ja znam... ;)

a to je ovo najnovije...prema Skyu želite Matrija na posudbu sa opcijom otkupa...teško će se to desiti pogotovo što nama trebaju pare...prema Sky agent Oscara Cardoza(igrač Benfice) je ponudio svog klijenta Milanu, ali je to odbijeno...pričalo se da su održani silni sastanci u uredima u Milanu oko Damiaoa...medjutim pročitao sam da je izjavljeno da ovi iz Brazila žele previše para za njega..spominje se Robben...spominje se RVP...takodjer u vezu se spominje Palombo...Mesbah izjavio da želi da ostane u Milanu i da se bori za svoje mjesto...eto toliko.. ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 jul 2012, 21:22

Navodno smo blizu dovođenju štopera Brune Uvinija. Kapiten je U21 reprezentacije Italije i igra za Sao Paolo. Navodno ako ga dovedemo ići će na pozajmicu jednu sezonu u Pescaru pa tek onda u Milan. Momak je perspektivan i mislim da bi pravo "uboli" s njim ..

btw :lol: :lol: ne treba nam ovo smeće od čovjeka 8-)

slika

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 jul 2012, 21:25

IlPrincipe je napisao/la:Navodno smo blizu dovođenju štopera Brune Uvinija. Kapiten je U21 reprezentacije Italije i igra za Sao Paolo. Navodno ako ga dovedemo ići će na pozajmicu jednu sezonu u Pescaru pa tek onda u Milan. Momak je perspektivan i mislim da bi pravo "uboli" s njim ..
Sta nije Caldiorla kapetan u21 repke :? Ja sam citao ima 3-4 tjedna intervju sa njim i pisalo je da je on kapetan reprezentacije.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 jul 2012, 21:27

Tritolone je napisao/la: Sta nije Caldiorla kapetan u21 repke :? Ja sam citao ima 3-4 tjedna intervju sa njim i pisalo je da je on kapetan reprezentacije.
Pardon U20 ;)

Bruno Uvini (born 3 June 1991 in Capivari) is a Brazilian central defender who currently plays for São Paulo and is the captain of the Brazilian U-20 team.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 jul 2012, 21:31

IlPrincipino je napisao/la:ja ti mogu reći ono što ja znam... ;)

a to je ovo najnovije...prema Skyu želite Matrija na posudbu sa opcijom otkupa...teško će se to desiti pogotovo što nama trebaju pare...prema Sky agent Oscara Cardoza(igrač Benfice) je ponudio svog klijenta Milanu, ali je to odbijeno...pričalo se da su održani silni sastanci u uredima u Milanu oko Damiaoa...medjutim pročitao sam da je izjavljeno da ovi iz Brazila žele previše para za njega..spominje se Robben...spominje se RVP...takodjer u vezu se spominje Palombo...Mesbah izjavio da želi da ostane u Milanu i da se bori za svoje mjesto...eto toliko.. ;)
aha znaci ,nista se jos konkretno ne zna a ima li sta nova za Rolanda
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 19 jul 2012, 22:15

milam zeli damia

http://www.soccerway.com/news/2012/July ... ut-damiao/" onclick="window.open(this.href);return false;
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 jul 2012, 22:58

youngredcomps je napisao/la:milam zeli damia

http://www.soccerway.com/news/2012/July ... ut-damiao/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro jutru, Kolumbo. :ugeek:

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 20 jul 2012, 01:11

Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 20 jul 2012, 04:58

IlPrincipe je napisao/la:Navodno smo blizu dovođenju štopera Brune Uvinija. Kapiten je U21 reprezentacije Italije i igra za Sao Paolo. Navodno ako ga dovedemo ići će na pozajmicu jednu sezonu u Pescaru pa tek onda u Milan. Momak je perspektivan i mislim da bi pravo "uboli" s njim ..
Uvini je dosad bio blizu potpisa za Romu, Parmu, Napoli, Pescaru i evo sada Milan.. a jos ga niko ne kupuje :D

i kapiten je reprezentacije Brazila a ne Italije :D
*La Roma non si tifa, si AMA!*

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jul 2012, 10:11

I da li ko zna kako zavrsise sastanci sa agentima od Damiaoa ,hoce li Milan poslat 20 miliona eura
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 jul 2012, 10:14

Matri at Milan: Juve receives . 12 million for the deal can close quickly.

( Tuttosport )

Mora doći još jedan,drago mi je zbog Matria, konačno jedan borac u napadu, dosta je bilo manekena 8-)
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jul 2012, 10:19

senad_flamin je napisao/la:
Matri at Milan: Juve receives . 12 million for the deal can close quickly.

( Tuttosport )

Mora doći još jedan,drago mi je zbog Matria, konačno jedan borac u napadu, dosta je bilo manekena 8-)
Nije mi bas drago zbog Matrija ,ali eto ,i sada neka ide Cassano u Genovu i neka dovedu jos Damiaoa(Dzeko,Cardozo) i to bi bilo to a za Cardoza se spominje kao najrealnije rjesenje kaze pratit cemo ga u prijateljskom mecu naredni mjesec protiv Juveta kaz da se Braidi svidja Cardozo , i napad znaci : Robinho,Pato,El Shaarawy,Matri,Damiao(Cardozo,Dzeko)
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 jul 2012, 10:21

Previše je tu onih "mekanih" napadača, Robinho, Pato, El Shaarawy , treba nam jedan ovakav kao Matri, al doće još jedan u napad, Galliani je najavio "šampiona" u napadu, mada nama trebaju tri takva, jedan na lijevog beka, jedan ispred odbrane, i u napadu :mrgreen:

Ali radi se i na tom igraču ispred odbrane, mislim da ce doci do kraja prelaznog tu neko.
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jul 2012, 10:26

senad_flamin je napisao/la:Previše je tu onih "mekanih" napadača, Robinho, Pato, El Shaarawy , treba nam jedan ovakav kao Matri, al doće još jedan u napad, Galliani je najavio "šampiona" u napadu, mada nama trebaju tri takva, jedan na lijevog beka, jedan ispred odbrane, i u napadu :mrgreen:

Ali radi se i na tom igraču ispred odbrane, mislim da ce doci do kraja prelaznog tu neko.
nece niko doci na LB ima tu Anntonini ,Taiwo,Didac i Mesbah(koji je odbio transfer u Torino) , znaci jos samo stoper,zadnji vezni i napadac ,Robinho po svem sudeci ostaje jer je veceras kraj prijelaznog roka u Brazilu
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 20 jul 2012, 10:53

Već smo davno bili i za njega zainteresovani

Milan are considering to sign the 21-year old Argentinian central defender, Ramiro Funes Mori. He has an Italian citizenship.
___________________________________________________________________________________________________

[youtube][/youtube]

slavi ko da je dobio na Bingu, a da mu nije bilo Milana on bi sad radio za mješalicom .. ovakvi igrači nam ne trebaju.Borriello je isto ovako uradio kad nam je zabio s Romom na San Siru.Mrzim ovakve ljude a Milan im omogućio da budu neko i nešto ali eto ..

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 jul 2012, 12:49

Poulsen, Matri i neki razbijač a la Gattuso/De Jong - ja zadovoljan, barem za sada.

Inače, Tuttosport nastavlja po starom pisati nebuloze, pa su u (glupom) kontekstu spomenuli i mladog Faraona te mu vjerovatno podbacili izjavu kako bi, ukoliko napusti Milan što je malo vjerovatno, rado prešao u redove Bianconera. :roll: Dobro to, nego po starom i bacaju floskule kako je mnogim "zvijezdicama" na football stageu san nastupiti u redovima Juvea i niz drugih nebuloza dobro poznatih svima, a koje naravno dolaze od strane torinske novine. Al' hajd', rekli bismo - Šta drugo očekivati od Juvesporta... :mrgreen:

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 20 jul 2012, 12:51

12 miliona za Matria. :o

Celo sta ti je.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: b00t i 6 gostiju.