FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Eh da vidimo sljedeceg protivnika!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
E ovo je ono sto sam i sam rekao u svom postu, upravo ovo! Svaka cast!dino lj je napisao/la:Necu nikoga spominjati ni Amara ni igrace niti govoriti o tome koje kriv za nase blamaze svake godine kada su u pitanju Evropske utakmice,svako neka donosi svoj sud.
Ali molio bi ove budzedlije to jest ove "VELIKE" navijace nasega kluba koji svaku nasu Evropsku blamazu opravdavaju razlikom u budzetu klubova da nama neprijateljima kluba,pljuvacima,neznalicama,ludacima ili ne znam kako nas jos volite nazivati objasne kako se moze desiti da to pravilo vazi samo za nas.Kako se moze desiti da jedan dojucerasni Makedonski drugoligas Vardar odigra jednu odlicnu utakmicu sa puno volje,srca i ozbiljnog pristupa ostvare cestit poraz i to primivsi dva gola na samom kraju protiv ekipe koja je igrala i grupnu fazu LP,ekipe koja ima veci budzet i od Maribora,ekipe za koju smo mi svaki dan molili Allaha dragog da je slucajno ne izvucemo na zrijebu to jest protiv Bate Borisov.Ili kako se se moze desiti da igraci komsija sa Koseva koji imaju manji budzet od nas izvuku castan poraz protiv Levskog ciji je budzet veci nego Maribora.Dali je za postizanje dobrog rezultata bitna samo razlika u budzetu ili mozda srce,pristup,zelja,postovanje dresa kojeg nosis ili dobro postavljena taktika.De nam to objasnite bez vrijedjanja ako je moguce.
- Ultras1921
- Kontakt:
Kolko je prva bila?Elegant je napisao/la:F91 Dudelange (LUX)/FC Salzburg (AUT)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Može se reć da smo dobili protivnike po mjeri, grupna faza EL je minimum. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
1:0 za DudeUltras1921 je napisao/la:Kolko je prva bila?Elegant je napisao/la:F91 Dudelange (LUX)/FC Salzburg (AUT)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- corleone87
- Kontakt:
zar treba bolja motivacija za utorak da u sto vecem broju dodjemo i pruzimo podrsku i igraci ce se vise podruditi kad vide da navijaci nisu odustali od njih
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- skyisthelimit
-
- Kontakt:
da neprimismo makar onaj glupi cetvrti gol
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
cccccc ne mogu da vjerujem kakvu ste vi priliku propustili! Da je sve prošlo onako kako je trebalo s Mariborom evo i u trećem pretkolu vam je sreća išla na ruku! Šteta, velika šteta! 

Steta velika, ostaje nada da se desi cudo u utorak!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- corleone87
- Kontakt:
slomio nas je onaj rano primljeni gol ali onaj cetvrti je stvarno bezveze primljen
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Dok postoji sansa treba se nadati....
Ocekujem uprkos losem rez u 1. utakmici veliki broj nasih navijaca.... Pa da uz veliku srecu zajedno sa nasim navijacima nadam se proslavimo prolazak u dalju rundu.....
Cuda se desavaju i ovo ne bi bio najveci preokret u historiji jer su se desavali i mnogo veci.....
Idemo Plavi.....
Ocekujem uprkos losem rez u 1. utakmici veliki broj nasih navijaca.... Pa da uz veliku srecu zajedno sa nasim navijacima nadam se proslavimo prolazak u dalju rundu.....
Cuda se desavaju i ovo ne bi bio najveci preokret u historiji jer su se desavali i mnogo veci.....
Idemo Plavi.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A sto niko ne prica da su ovi isti "igraci" koji su odigrali onakvo 2 poluvrijeme u Mariboru na ruke dobili premije i to me glava zaboli kad znam kolike i to od Amara licno a da su po ko zna koji put radnici i osoblje na Grbavici ostali praznh ruku.(radi istih)Ljudi meni je zao tih ljudi dole sto rade nisu primili plate pa ni sami se ne sjecaju kad.Kane im nekad koja marka za hljeba da imaju a ovi sminkeri u kafanama do sabaha.Aco je spomeno te u x-u a ja ipak znam ove druge sto sam licno vidjeo po kafanama. Hajmo malo o Zebi pricati i njegovoj losoj partiji? Da li znate koliko se Zebi duguje premija od prosle sezone ? Ja cu vam reci da sam ja cuo 15 hiljada KM e sad
mozda i grijesim ali dugovanja postoje. Ali nema veze opet ne znam sto ali vjerujem u prolaz u utorak,Ali vjerujem svim srcem pa sta B o g dragi da.
mozda i grijesim ali dugovanja postoje. Ali nema veze opet ne znam sto ali vjerujem u prolaz u utorak,Ali vjerujem svim srcem pa sta B o g dragi da.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Jel vi stvarno vjerujete da bi prosli RBS?
Bila bi i gora prica nego s Mariborom. Ja ne mogu da vjerujem, ljudi uvale cetiri komada, a vi i dalje pricate o protivnicima po mjeri. Da, mozda bi i bio kad bi Dudelange prosao. De se malo smirite, spustite na zemlju. Ja sam lijepo govorio Ekranas il Ventspils, vi prizivali vraga i vraga i dobili. Kakav Maribor, kakav RBS, iduce godine se molit za lakog protivnika ko i svatko normalan, a ne nekog tko je 3 puta bolji da bi dokazali nesto sto se ne moze dokazat. Ventspils primi 3 komada od prvaka Norveske, a vi bi Maribor. Zeljo mi je drag, al neki likovi na ovom forumu su smijesni.

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Tim koji prodje RBS nije protivnik po mjeri, to je sigurno.Jack777Pott je napisao/la:Jel vi stvarno vjerujete da bi prosli RBS?Bila bi i gora prica nego s Mariborom. Ja ne mogu da vjerujem, ljudi uvale cetiri komada, a vi i dalje pricate o protivnicima po mjeri. Da, mozda bi i bio kad bi Dudelange prosao. De se malo smirite, spustite na zemlju. Ja sam lijepo govorio Ekranas il Ventspils, vi prizivali vraga i vraga i dobili. Kakav Maribor, kakav RBS, iduce godine se molit za lakog protivnika ko i svatko normalan, a ne nekog tko je 3 puta bolji da bi dokazali nesto sto se ne moze dokazat. Ventspils primi 3 komada od prvaka Norveske, a vi bi Maribor. Zeljo mi je drag, al neki likovi na ovom forumu su smijesni.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- fanatic1991
- Kontakt:
Ja jos uvijek vjerujem u neko cudo.....pa nisu bili bolji od nas u Slo nadam se da nece biti bolji ni u SA treba napunit stadion i nadat se necem slicnom kao videoton (da povedemo 3 0 a da ne primimo u 99 minuti go
) ahhhh

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Koga briga jel bi prosli Salzburg covjece kad bi nam bila jos dva meca osigurana, ito Play-off za Europa League!! Al eto za nadati se da ce se u utorak cudo desiti pa kasnije gdje puklo da puklo.. 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- legenda reala
- Kontakt:
Joj ja sam to i govrio prije Maribora.exbabilon je napisao/la:Može se reć da smo dobili protivnike po mjeri, grupna faza EL je minimum.

Ali sad

Još mi ne ide u glavu kako se primiše oni golovi noliki, kad vidim kako Sarajevo sinoć odigra pametno

Šteta velika stvarno, nakon ovako dobrog žrijeba

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Na čemu vi gradite optimizam? Naš cilj u utorak treba biti da se ne obrukamo, svaki minimalan poraz bi bio uspjeh. Jednostavno naš fudbal je na nivou Malte, Luxemburga Islanda itd.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 4 gosta.