Inače, Tuttosport nastavlja po starom pisati nebuloze, pa su u (glupom) kontekstu spomenuli i mladog Faraona te mu vjerovatno podbacili izjavu kako bi, ukoliko napusti Milan što je malo vjerovatno, rado prešao u redove Bianconera.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Poulsen, Matri i neki razbijač a la Gattuso/De Jong - ja zadovoljan, barem za sada.
Inače, Tuttosport nastavlja po starom pisati nebuloze, pa su u (glupom) kontekstu spomenuli i mladog Faraona te mu vjerovatno podbacili izjavu kako bi, ukoliko napusti Milan što je malo vjerovatno, rado prešao u redove Bianconera.
Dobro to, nego po starom i bacaju floskule kako je mnogim "zvijezdicama" na football stageu san nastupiti u redovima Juvea i niz drugih nebuloza dobro poznatih svima, a koje naravno dolaze od strane torinske novine. Al' hajd', rekli bismo - Šta drugo očekivati od Juvesporta... 
To da li bi radio sa mesalicom ili ne, ti ne znas @Boatenže. Samo nagadjas.IlPrincipe je napisao/la:
slavi ko da je dobio na Bingu, a da mu nije bilo Milana on bi sad radio za mješalicom .. ovakvi igrači nam ne trebaju.Borriello je isto ovako uradio kad nam je zabio s Romom na San Siru.Mrzim ovakve ljude a Milan im omogućio da budu neko i nešto ali eto ..
No jasno je da se Milanu nisu ophodili korektno prema svojim igracima. To rade i dan danas, jer primoravaju neke na prodaju, a neke na posudbu. Pogotovo one koji su die hard milanisti.
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_news" onclick="window.open(this.href);return false; obavezno procitati pogotovo ovi ''pametnjakovici' sto trolaju
- senad_flamin
- Kontakt:
Pogledaj stranicu unazad,jednom sam ja kopirao sve to, a jos neko je postavio link.meskalin je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_news obavezno procitati pogotovo ovi ''pametnjakovici' sto trolaju
-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Slažem se s boldanim, ali daleko mu kuća od naše kada onako slavi gol na San Siru ... Takvi igrači nam nisu potrebni. Pa prije bi AquafrescuMaGiCa je napisao/la: To da li bi radio sa mesalicom ili ne, ti ne znas @Boatenže. Samo nagadjas.
No jasno je da se Milanu nisu ophodili korektno prema svojim igracima. To rade i dan danas, jer primoravaju neke na prodaju, a neke na posudbu. Pogotovo one koji su die hard milanisti.

---------------------------
Dolasci,Odlasci i Mogući Dolasci ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Cini se da cemo se i mi ukljuciti u borbu za Van Persia
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
ako je matri taj 'veliki' napadač što ga je ćelo najavljivao e onda stvarno ode milan u pm 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- rastafarian
- Kontakt:

Amin
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sorry rodjaksenad_flamin je napisao/la:Pogledaj stranicu unazad,jednom sam ja kopirao sve to, a jos neko je postavio link.meskalin je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_news obavezno procitati pogotovo ovi ''pametnjakovici' sto trolaju![]()
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Je li ovo onaj Milan što je primio 6 komada od Juventusa na Meazzi?
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Internacional's president: "We don't intend to start any negotiations. Damião is not for sell, so it's pointless to mention a price".
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- IlPrincipino
- Kontakt:
gdje je @meho
Rolando is close to signing for Fenerbahce according to Portuguese newspaper Correio de Manha.

Rolando is close to signing for Fenerbahce according to Portuguese newspaper Correio de Manha.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Tu sam ,sto pitasIlPrincipino je napisao/la:gdje je @meho![]()
![]()
Nije valjda ,koliko je novca u pitanju
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- IlPrincipino
- Kontakt:
zbog Rolanda..znam da si ti pitao za njega...
nisam našao koliko se cifra spominje..
nisam našao koliko se cifra spominje..
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- Neutralan88
- Kontakt:
hoce li Milan šta para dati na transfere
inace bi ove sezone mogli kao i inter zavrsit da igraju pred kola sa Hajdukom
inace bi ove sezone mogli kao i inter zavrsit da igraju pred kola sa Hajdukom
aha @Il Principiono a @Neutralan88 ima bolan vremena do kraja augusta
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Potpredsjednik kluba Javier Faus je danas potvrdio da AC Milan Barçi još uvijek duguje 8 miliona eura od transfera Zlatana Ibrahimovića.
znaci ostade samo 54 miliona , od onih 62 kojih smo dobili plus jos ima samo 7 miliona bonusa
znaci ostade samo 54 miliona , od onih 62 kojih smo dobili plus jos ima samo 7 miliona bonusa
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.