FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka cast igracima Sarajeva ! Postali ste mi dragi ovih dana i navijao sam za vas sinoc i skakao na svaku vasu sansu skoro kao kada Željo igra. Sretno vam danas u zrijebu i u revansu. Mislim da ih mozete pobjediti uz podrsku navijaca a uz malo srece u danasnjem zrijebu mozete i do play offa
SRETNO !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- manchesterunitedfan
- Kontakt:
Adilovic je bio skroz ok sinoc, nema mu se sta zamjeriti. Primili smo onaj gol nesretno. Adilovic je imao loptu, ali nesretno se odbila i usla u gol. Boze moj, sta da se radi, zivot ide dalje, ima revans.
Sto se tice transparenta, tu se nema sta govoriti, seljaci iz Bugarske.
Sto se tice transparenta, tu se nema sta govoriti, seljaci iz Bugarske.
Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!
Nadam se da ce UEFA barem jednom reagovati kad su u pitanju ovakve stvari, jeste da smo mi na to navikli kada idemo u Banju L. i Siriki B., ali i tome ce doci kraj.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- manchesterunitedfan
- Kontakt:
Ako su nas kaznili zbog transa "Never forget Srebrenica" onda bi bio red da i njih kazne zbog ovog.
Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@MukiSA
Ocigledano je da ne znas komunicirati normalno i zbog toga odustajem od bilo kakve rasprave sa tobom (ovo je moj zadni reply tebi).
Adilovc je morao bolje reagovati a nije. Za gol protv Levskog nije kriv samo tvoj Adilovic nego i cijela odbrana. Ako je tebi kao golmanu ono normalna golmanska reakcija
Opet si nastavio sa nekim vrijedanjem a vjeruj mi da me te ne dotice niti sekunde. Imam (ja kao dugogodisnji navijac sarajeva) pravo da kazem da momak nema pojma! Imam! I ti se mozes slikati sa tim amaterski golmane!
Djaba slijepom pokazivati a gluhom govoriti!
nemas potrebe da mi reply jer ni ti mene a ni ja tebe necu uvijeriti u suprotno. golmane!
p.s. bas me zanima ko je glasao za tog najgolmana!
Ocigledano je da ne znas komunicirati normalno i zbog toga odustajem od bilo kakve rasprave sa tobom (ovo je moj zadni reply tebi).
Adilovc je morao bolje reagovati a nije. Za gol protv Levskog nije kriv samo tvoj Adilovic nego i cijela odbrana. Ako je tebi kao golmanu ono normalna golmanska reakcija
Opet si nastavio sa nekim vrijedanjem a vjeruj mi da me te ne dotice niti sekunde. Imam (ja kao dugogodisnji navijac sarajeva) pravo da kazem da momak nema pojma! Imam! I ti se mozes slikati sa tim amaterski golmane!
nemas potrebe da mi reply jer ni ti mene a ni ja tebe necu uvijeriti u suprotno. golmane!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Izvini, ali oni sto rade po njivama od jutra do mraka znaju bolje gramatiku i pravopis od tebeBernardBarnjak je napisao/la:@MukiSA
Opet si nastavio sa nekim vrijedanjem a Adilovc je morao bolje reagovati a nije. Za gol protv Levskog nije kriv samo tvoj Adilovic nego i cijela odbrana. Ako je tebi kao golmanu ono normalna golmanska reakcijavjeruj mi da me te ne dotice niti sekunde. Imam (ja kao dugogodisnji navijac sarajeva) pravo da kazem da momak nema pojma! Imam! I ti se mozes slikati sa tim amaterski golmane!
Cuj nemoj mi reply, jok eto ostat će na tebi
Kad god se protivnički napadač nadje sam oci u oci s protivnickim golmanom, kriva je odbrana, mada ja necu ni njih kriviti, jednostavno je pas bio dobar.
A nije niko glasao za najgolmana
Vec je momak dobio nagradu za najborbenijeg /najboljeg igrača iz prošle sezone, "dugogodišnji navijaču", pardon, obični balavcu, neuki seljanu
Pozdrav veliki
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ako aBd prodjemo mogli bi na Videoton 
A što kake ova dvojica. Dajte ba pustite šuplju priču stučnjaci. Adilović je bio dosta bolji i sigurniji sinoć za razliku od utakmica protiv Hiberniansa. Ono bi i vjerovatno skinuo da lopta nije zakačila nogu i odbila se nezgodno. Neka Adilović brani i u revanšu onako i to je to!
U novi boj...
Aktivan rezultat, solidna igra, ali bez sreće. Nadam se da će nas sreća bar malo poslužiti u revanšu. Sinoć Said pokazao da je najbolji igrač, šteta što je nespreman. Suljić odigrao borbeno, al' on treba psihologa. U nekim situacijama nerezonski reaguje skroz. Da li je ovo bila slučajnost i samo loš dan Levskog vidjet' ćemo u četvrtak.
Za sinoć svaka čast.
Za sinoć svaka čast.
Adilovic je bio na nivou, i momcima svaka cast za partiju. Sve i da ispadnemo ovo je jako vazno jer cemo imati puno kosevo, a pare nam trebaju itekako.
Cestitke igracima jos jednom.
Cestitke igracima jos jednom.
Dok nije počelo ovo izvlačenje da iskoristim priliku i braći hordašima islamske vjeroispovjesti poželim ugodne ramazanske dane.
RAMAZAN MUBAREK OLSUN...
RAMAZAN MUBAREK OLSUN...
ŠK Slovan Bratislava (SVK)/Videoton FC (HUN), Eskişehirspor (TUR)/Saint Johnstone FC (SCO), JJK Jyväskylä (FIN)/FK Zeta (MNE), VMFD Žalgiris (LTU)/VfB Admira Wacker Mödling (AUT), AIK Solna (SWE)/FH Hafnarfjördur (ISL), AC Omonia (CYP)
Zaista ako uspijemo proci levski ne vidim ko bi nam mogo napraviti vece probleme za prolazak u 4 pretkolo
jedino ovi turci i slovan....najbolje bi bilo dobiti zetu i da hordanje pocne 
Zaista ako uspijemo proci levski ne vidim ko bi nam mogo napraviti vece probleme za prolazak u 4 pretkolo
- Evolution87
- Kontakt:
Izvlacenje parova: http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ako prodjemo levski idemo na pobjednika JJK Jyväskylä (FIN)/FK Zeta (MNE)
sanse postoje za 4 pretkolo 
Pobjednik našeg dvomeča igra s pobjednikom JJK Jyväskylä (FIN)/FK Zeta (MNE)
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- crvenocrni
- Kontakt:
Sarajevo ako prodje Levski rekao bih 90% su u play-off rundi...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
to ti je play off ja mislim za grupe evropa lige, ne zove se to 4 pretkoloSunfrenzy je napisao/la:ako prodjemo levski idemo na pobjednika JJK Jyväskylä (FIN)/FK Zeta (MNE)sanse postoje za 4 pretkolo
Za zivot cijeli!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Imate srece s ovim zdrijebom. Ako prodjete Levskog play off je pred vratima 
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
ma dobro to je toThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:to ti je play off ja mislim za grupe evropa lige, ne zove se to 4 pretkoloSunfrenzy je napisao/la:ako prodjemo levski idemo na pobjednika JJK Jyväskylä (FIN)/FK Zeta (MNE)sanse postoje za 4 pretkolo
- Evolution87
- Kontakt:
Jao kakva sansa da se dokopamo play offa. Sad ili nikad!

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 32 gosta.