FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
znaci imate histroijsku sansu da napravite ekstra rezultat. Odlican zrijeb za naredno pretkolo, samo malo sreca da vas posluzi u uzvratnoj utakmici protiv Levskog! Igraci moraju biti svjesni vaznosti ove utakmice, jer ogromne su pare u pitanju, to ne trebam ni spominjati, ako se udje u grupu, a i velik uspjeh za nas fudbal! U svakom slucaju Sarajevu zelim sve najbolje, uvijek su nas dostojno predstavljali u Evropi! 

Eto otvorenih vrata za play-off. Iako sam ocekivao neki iskorak s nase strane ipak se vama ukazao i mnogo ste blizi tome. Puno srece s Bugarima. a za 3 pretkolo sam nekako siguran da cete proc Fince/Djetice.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
tu ce nam doc inter milan da i njih izbacimohodža je napisao/la:ima još jedno kolo poslije JJK/Zete

Konfucije je napisao/la:idemo sad 1,2,3 maribor,levski,hapoel,makabi,litex bon,bon,bon...inacefindecko je napisao/la:vi ako ne prođete Levskog trebate svi kolektivno skočiti sa nebodera!

Sretno protiv Levskog!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- skyisthelimit
hodža je napisao/la:ima još jedno kolo poslije JJK/Zete
e jbg sad, kako

Ko je u 4 pretkolu onda nosioc

15.10 - 15.06 ...
Kad smo kod Intera oni igraju sa Hajdukom u sljedećem koluSunfrenzy je napisao/la:tu ce nam doc inter milan da i njih izbacimohodža je napisao/la:ima još jedno kolo poslije JJK/Zete
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
U playoffu uzimamo svoj koefc. ,nazalostskyisthelimit je napisao/la:hodža je napisao/la:ima još jedno kolo poslije JJK/Zete
e jbg sad, kako![]()
Ko je u 4 pretkolu onda nosioc
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 20 jul 2012, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
MI smo vec igrali u playoffu tako da to za nas i nije neki historijski uspjeh. Ne treba sad igracima stvarati dodatni pritisak i staviti na njih imperativ pobjede. Odigrati muski i pametno i da se svi lagano zaputimo u Cg malo kupanje malo tekma.
- manchesterunitedfan
- Kontakt:
Znam, al opet cemo lagano procihodža je napisao/la:ima još jedno kolo poslije JJK/Zete

Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!
Znači sa Hajdukom u play off-ubambur je napisao/la:Kad smo kod Intera oni igraju sa Hajdukom u sljedećem koluSunfrenzy je napisao/la:tu ce nam doc inter milan da i njih izbacimohodža je napisao/la:ima još jedno kolo poslije JJK/Zete

Moramo svi kolektivno spustiti loptu na zemlju jer imamo da igramo sa Levskim uzvratnu utakmicu gdje su i dalje oni veliki favoriti i imaju odličan rezultat iz prve. Mi imamo šanse za prolaz ali ne treba nam euforija koja nikada ni nama ni reprezentaciji nije donijela pobjedu.
Daj Boze da vi dobijete Intera ako nista od TV prenosa 1.300.000 €. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- kupus army
- Kontakt:
Znali neko jesul Horde Zla stigle u Sarajevo?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Evolution87
- Kontakt:
jesukupus army je napisao/la:Znali neko jesul Horde Zla stigle u Sarajevo?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hajduk izgleda sa InteromElegant je napisao/la:Daj Boze da vi dobijete Intera ako nista od TV prenosa 1.300.000 €.
Iako smo poraženi, opet to ne izgleda ništa strašno. Možemo ovo proći, i onda invazija u Podgoricu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima li kakve sanse da dodje do izbacivanja Levskog od strane UEFE zbog one parole? Sta pravilnik kaze uopste? 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, bvsic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, mnon46, TETRAPAK i 67 gostiju.