FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 20 jul 2012, 14:44

Sve sto je Žujo rekao tacno je, ali sada se trebamo okrenuti revansu , igraci trebaju zaboraviti ovu utakmicu i dati sve od sebe ali bas SVE da nas obraduju jer smo zasluzili.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 20 jul 2012, 14:47

Čovjek jeste u pravu u nekim stvarima i to stoji. mada, nervira me pljuvanje po amaru. Ok, možda je i pogriješio kod nekih stvari, ali nas je doveo do nekih viših stepenica. Sjetimo se samo prijašnjih perioda. Naravno, konstruktivna kritika je svugdje poželjna. Ja odoh na tekmu. Iftariti na stadionu, šta fali. Samo se nadam da će igrači pokazati mnogo bolji igru nego u Sloveniji. Nisam baš preveliki optimista. Najviše me boli što nismo igrali fudbal tamo. Nismo imali pasove. Oni pritisnu, mi nabijemo. Vidjet ćemo...stojim iza Amara....nadam se boljem rezultatu. Mada, bojim se, Koševo neće biti puno (mislim na jug, istok i sjever)....
Toliko od mene
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 20 jul 2012, 14:52

Vedad87 je napisao/la:Čovjek jeste u pravu u nekim stvarima i to stoji. mada, nervira me pljuvanje po amaru. Ok, možda je i pogriješio kod nekih stvari, ali nas je doveo do nekih viših stepenica. Sjetimo se samo prijašnjih perioda. Naravno, konstruktivna kritika je svugdje poželjna. Ja odoh na tekmu. Iftariti na stadionu, šta fali. Samo se nadam da će igrači pokazati mnogo bolji igru nego u Sloveniji. Nisam baš preveliki optimista. Najviše me boli što nismo igrali fudbal tamo. Nismo imali pasove. Oni pritisnu, mi nabijemo. Vidjet ćemo...stojim iza Amara....nadam se boljem rezultatu. Mada, bojim se, Koševo neće biti puno (mislim na jug, istok i sjever)....
Toliko od mene
Pljuvanje po Amaru ne branim jer i ja stojim iza njega i taj covjek nam sve lijepo sto nam se desilo poslije rata donio u klub. Naravno da cu biti i ja na Kosevu i gore iftariti, a ako ne budem smio unijeti sendvic onda se makar omrsiti... bodriti ih pa cemo vidjeti al neko je vec rekao ne budu li se borili i zalagali maximalno da se to primjeti onda su fkt debili (mislim na igrace)
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 20 jul 2012, 14:54

MrRiccoli je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Čovjek jeste u pravu u nekim stvarima i to stoji. mada, nervira me pljuvanje po amaru. Ok, možda je i pogriješio kod nekih stvari, ali nas je doveo do nekih viših stepenica. Sjetimo se samo prijašnjih perioda. Naravno, konstruktivna kritika je svugdje poželjna. Ja odoh na tekmu. Iftariti na stadionu, šta fali. Samo se nadam da će igrači pokazati mnogo bolji igru nego u Sloveniji. Nisam baš preveliki optimista. Najviše me boli što nismo igrali fudbal tamo. Nismo imali pasove. Oni pritisnu, mi nabijemo. Vidjet ćemo...stojim iza Amara....nadam se boljem rezultatu. Mada, bojim se, Koševo neće biti puno (mislim na jug, istok i sjever)....
Toliko od mene
Pljuvanje po Amaru ne branim jer i ja stojim iza njega i taj covjek nam sve lijepo sto nam se desilo poslije rata donio u klub. Naravno da cu biti i ja na Kosevu i gore iftariti, a ako ne budem smio unijeti sendvic onda se makar omrsiti... bodriti ih pa cemo vidjeti al neko je vec rekao ne budu li se borili i zalagali maximalno da se to primjeti onda su fkt debili (mislim na igrace)
U potpunosti se slažem. Zalaganje mora biti i više nego na nivou. Duboko se nadam da će tako biti. Nego, valjda će nam dopustiti da unesemo hranu da možemo jesti :)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 20 jul 2012, 14:55

Nisu oni debili nego mi jer im nakon poraza od 4:1 i nezalaganja dajemo podrsku kao "bice bolje" ; "nema veze".... umjesto da im se prosune koja, da vide za koga igraju i sta predstavljaju pred svijetom.

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 20 jul 2012, 14:57

Momci u kojem filmu vi zivite pa primicete tricu u SA.Ko kakva djeca tjesite se medjusobno a sami znate da ste gola voda!!!

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 20 jul 2012, 15:02

ljudi no sikiriki aBd-a prolazimo
iftariti pred stadionom u najgorem slucaju ako ne budemo mogli unijet hranu pa nek pocne PARANOJA

nego ima li kakvih naznaka hocel bit kakav korteo sa Grbavice?

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 20 jul 2012, 15:02

slika
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 20 jul 2012, 15:08

Konfucije je napisao/la:slika
i sta sad s ovim????
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 jul 2012, 15:12

@propuh

Prijatelju postavio si pravo pitanje,zasto niko nema snage da prihvati odgovornost za visegodisnje lose Evropske igre i blamaze.Svi okrivljuju igrace za poraze a niko nece da prizna da ih prvi Amar omalozava i potcjenjuje u svojim izjavama prije utakmice.Nikada jos nije rekao da igraci imaju kvalitet i da vrijede i da ce radi toga uspjeti,ali zato prije svake utakmice ogradjuje sebe u slucaju poraza i govori da smo losi i igraci koji igraju mogu pobjediti neku Evropsku utakmicu samo na srecu i ako se poklopi hiljadu nekih stvari(jos nisam cuo naprimjer Jovica da tako razmislja o momcima koje trenira),pa valjda je trener taj koji treba da motivise da u njihovu psihu stvori ubjedjenje da su najaci i da mogu sve,da jednistavno stvori zvjeri na terenu od njih a ne da ih svojom pricom ubija u pojam.Uostalom ti si doveo i birao te igrace i ako nemaju pojma zasto si ih dovodio.Mi i kada smo stigli i do one utakmice sa Njukastlom Amar nije smogao snage da oda postavanje tim igracima i da im cestita na tome vec je rekao da su dosli do te utakmice slucajno i na srecu.Protiv Amara(dolazio sam na Zeljine utakmice dok se nije jos ni rodio) nemam nista licno,Zelju su trenirali i mnogo bolji i mnogo gori od njega ali velicina trenera je da prizna i svoju gresku.J..o poraz,bilo ih i bit ce uvjek sto je i normalno,ali brate necemo radi titula u PL zatvarati oci i aminovati sve.Niko ne govori da ode ali malo vise ozbiljnosti,postovanja igraca,rada na njihovoj motivaciji i psihi a manje arogancije ne bi mu falilo.Volio bi da za svoga zivota dozivim da i nas klub napravi neko cudo kao Sturm,Maribor,oni sa Kipra i odemo u grupnu fazu,mene licno ove titule u ovoj nasoj PL ne zadovoljavaju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 20 jul 2012, 15:17

Jest mi muka od ovog Zuje da ga hoce negdje voz sprcit, povraca mi se od njegove face i glupih izjava. Dok je on u klubu nema nafake, dzaba nam i Amar i Zeba i ostali, kad ovaj to sve zezne :evil:
Volim te Zeljo!!!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 jul 2012, 15:18

Joj Žuje sto me nervira :evil:
FKŽ !

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 20 jul 2012, 15:18

kao sto sam i ocekivao napuhano u novinama je to,slabo kad se slažem sa Žujanom,ali sad i ima pravo donekle,a i rekao je da ne želi da se miješa u rad menadžera i da su svi uspjesi i neuspjesi Osimovi,što jest jest..volim što je ovako optimističan,ne moramo eto proći,ali idemo napraviti egal utakmicu pa šta bude
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 20 jul 2012, 15:18

Ma tako je predsjednice zujo treba ih dobro satrati sve, placeniji su 10 puta od ostatka premijer lige, a puse, opijaju se i igraju ko babe... Zar smo to zasluzili ima ljudi sto su zadnje pare dali da odu u maribor i iz sveg glasa navijaju za sta, za koga za amatere sto za 45 minuta prime 4 jeftina gola... ma pola plate svima skresat i reci im da se jos jednom takav pristup ponovi noga iz kluba... Pa dokle da se brukamo vise cuj nema veze, pa placeni su igraju za veliki tim ne moze to tako... Da su ljudi bolji od nas da su nam iz akcija golove dali pa da kazemo razvalili su nas, al sami smo sebe pobijedili i sad umjesto da ih prodjemo i radujemo se nove 4 utakmice u evropi mi cemo se opet izblamirati zbog odnosa igraca. U pravu je predsjednik zeba se nije vidio, jamak katastrofa, bogicevic kao da je s marsa pao, svraka isto, jedino vrijedno pomena su navijaci i zolotic i adilovic koji su se ko lavovi borili. Bolje bi prosli da smo sa 11 juniora igrali bar bi momci srcem igrali za sveti dres...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 20 jul 2012, 15:18

Poceo se Zujo mjesati u stvari koje ga se ne ticu. Dok prica bajke o mercedes areni i grupnoj fazi, dobar je(doveo je Amara), ali ako nastavi zabadati nos u tudji posao, vrijeme mu je da ode
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 20 jul 2012, 15:20

MinjonKocka je napisao/la:Poceo se Zujo mjesati u stvari koje ga se ne ticu. Dok prica bajke o mercedes areni i grupnoj fazi, dobar je(doveo je Amara), ali ako nastavi zabadati nos u tudji posao, vrijeme mu je da ode
Svaka ti je na mjestu, vrijeme je njemu odavno da ode. Haj ima jos dosta do pocetka PL da se konsoliduju redovi, i valjda ce se dovest neko dobro pojacanje.
Volim te Zeljo!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 jul 2012, 15:23

Previse se negativne energije nakupilo ovih dana, mora se nesto promjenitit do utorka ako se misli nesto napraviti.

Ako uopste ima vremena da se nesto napravi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 jul 2012, 15:26

zlatandr je napisao/la:Jest mi muka od ovog Zuje da ga hoce negdje voz sprcit, povraca mi se od njegove face i glupih izjava. Dok je on u klubu nema nafake, dzaba nam i Amar i Zeba i ostali, kad ovaj to sve zezne :evil:
slažem se, lik crnu magiju unosi u klub :lol: al' fakat si upravu, on je jak (al' samo na riječima), a kad bilo šta treba da se popravi, doradi, njega nema...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 20 jul 2012, 15:26

Ne kontam ove ljude, pa sta je lose rekao/uradio???? Pa predsjednik je mora ih iz kritikovat malo. Pa sa ako je Osim i Zeba nije svemoguci da su bez greske.. Logicno je da je amar takticki zakazao, a zeba je sasvim prosjecan igrac premijer lige bih (koja mu je vrh) koji cak i u jacim utakmicama (sarajevo, borac, zrinjski) nije nista posebno pokazao. Protiv maribora se krio od lopte, ne mozemo ih maziti vjecito za ovakav poraz mora neko preuzet odgovornost a ko ce drugi nego amar i igraci. Pa nije im niko kriv sve su imali uslove pripreme, pare, nije im zujo i navijaci krivi cak smo i "srecu" u zrijebu imali. Bili bi smo neozbiljan i amaterski klub ako poslije ovakvog poraza niko ne preuzme odgovornost nego samo se sve zavrsi na "nema veze" , "bice bolje drugi put" trpat ce nas onda svako i to dozivotno....
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 20 jul 2012, 15:28

Manijaci pjevaju Grbavicu na glavnom mariborskom trgu!
http://www.dailymotion.com/video/xsaatj ... ibor_sport

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Meshko91, mnon46 i 36 gostiju.