NK Zvijezda Gradačac

Brcko87
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Brcko87 » 20 jul 2012, 16:49

mirza_rd je napisao/la:
kujrohazim je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Ako dodju Husic i Kojic to bi moglo ovako izgledat:

---------------------------PANDŽA-------------------------

E.HALILOVIĆ-------------SAVIĆ--------------------KOJIĆ

--------------------HUSIĆ-------------MAŠIĆ--------------

A.HALILOVIĆ---MORANJKIĆ----JUSIĆ----JAKOVLJEVIĆ

------------------------KOVAČEVIĆ-------------------------

Ovo jako dobro izgleda i po meni dosta jace nego prosle sezone.
vidim stara priča tim sastavljaju dečki sa foruma
idi ti u pm. covjek je samo iznio kako bi mogo izgledat sastav nije reko ni da ce bit nit da mora bit....malo si preglup za foruma balavce jedan......inače sastav je dobar sa ovim sastavom mogli bi biti medju prvih 5 ekipa
jel istina ovo za husica da je presao kod vas??znam da nije igrao zadnju utakmicu za gradinu,,kaze odmaram malo,nek malo igra nedzo sandzaklija .. :) sad neznam sta mu je to znacilo..al mi nije malo logicno da je otisao jer je on husarin igrač a gradini je bas potreban i kao bio je potpisao jednogodisnji ugovor.. :)
OFK Gradina Srebrenik

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 20 jul 2012, 16:58

astra1922 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:Husić i Kojić dogovorili sa Zvijezdom evo zamjena za Hamzu i Đelmića.
imas dobar mastuluk ako ovo bude tacno.husic je bio najbolji igrac gradine protiv zvijezde u doboj istoku i kuntic ga licno pohvalio.ako bude tacno za ova dva igraca super stvar nase uprave.kojic je bio na probi u poljskoj i rekao je da ako ne prode da ce doci nama.sad sta se desilo u meduvremenu nemam pojma ;)
Jel imam dobar maštuluk...?

kujrohazim
Kontakt:

Post Postao/la kujrohazim » 20 jul 2012, 17:06

mirza_rd je napisao/la:
kujrohazim je napisao/la:

vidim stara priča tim sastavljaju dečki sa foruma
idi ti u pm. covjek je samo iznio kako bi mogo izgledat sastav nije reko ni da ce bit nit da mora bit....malo si preglup za foruma balavce jedan......inače sastav je dobar sa ovim sastavom mogli bi biti medju prvih 5 ekipa
momak kao prvo nisam balavac i to u pm.kad me na ulici sretneš u lice mi reci meni lično toliko za sada KUJRO Haze u potpisu

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2012, 17:07

Zmajjj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:Husić i Kojić dogovorili sa Zvijezdom evo zamjena za Hamzu i Đelmića.
imas dobar mastuluk ako ovo bude tacno.husic je bio najbolji igrac gradine protiv zvijezde u doboj istoku i kuntic ga licno pohvalio.ako bude tacno za ova dva igraca super stvar nase uprave.kojic je bio na probi u poljskoj i rekao je da ako ne prode da ce doci nama.sad sta se desilo u meduvremenu nemam pojma ;)
Jel imam dobar maštuluk...?
imas bogami dobar mastuluk ako se nekad sretnemo.evo skoro sam dobio jos jednu potvrdu da je sinoc potpisan ugovor i sa kojicem i husicem.odlicno rade nasi celni ljudi.nadam se da ce zvijezda kuntic fadil nurdo mustafa i igraci mnogima sa ovog foruma zacepiti usta.... :arrow: :arrow:

i sta e kujro dzabe prosipas po forumu,sta imas protiv ako je neko od nas sastavio svoj spisak igraca koje bi on volio da su u prvoj postavi,mislim nema ti to logike
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 20 jul 2012, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 20 jul 2012, 17:07

Ko je Kojic?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2012, 17:10

HzSM je napisao/la:Ko je Kojic?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/dejan ... 90817.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 20 jul 2012, 17:28

Nekadašnji mladi fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Husić, karijeru će nastaviti u Zvijezd
Husić je dogovorio dvogodišnju saradnju sa Zvijezdom, iako je njegov dolazak u Gradinu bio stvar formalnosti. Čelnici Gradine i Husić su već ranije postigli dogovor o saradnji, te je ovaj fudbaler odigrao i nekoliko prijateljskih susreta u dresu premijerligašpa iz Srebrenika, no iznenada je došlo do preokreta.

Ovakav razvoj događaja nikako se ne sviđa čelnicima Gradine, a potpredsjednik ovog kluba Nedžad Aljković, za SportSport.ba je izajvio.

Nekadašnji mladi fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Husić, karijeru će nastaviti u ZvijezdI
"Iznenađen sam, i mnogo više od toga. Imali smo dogovor sa Husićem, čak je i igrao u nekim prijateljskim susretima. Izvadili smo i brisovnicu, a on nas je ovako izigrao. Pa njegov menadžer, koji inače dobro sarađuje sa nama, Ado Husarić, ne može da vjeruje da smo tako svi izigrani. I sa njegovim ocem, koji radi u našem omladinskom pogonu, smo imali postignut dogovor. Izgleda da su sami sebi zatvorili vrata Gradine za sva vremena", istakao je Aljković za SportSport.ba, dok je Husarić izjavio:

"Šta da vam kažem. Ja sam njegov zastupnik, sve je dogovoreno sa Gradinom, a onda se desi ovo što se desi. Razočaran sam, no ovo sve što se dogodilo govori koliko je našim domaćim igračima ustvari stalo do kluba. Sve smo dogovorili sa Gradinom, ljudi su nam još ostavili vremena do 20. jula jer u opticaju je bio odlazak u Grčku, a sada saznam da je dogovorio sa Zvijezdom. Prosto sam šokiran".

Podsjetimo, Edin Husić je u posljednjih pola godine nastupao za Sarajevo, a u karijeri je igrao još za Orašje, Cibaliju i Karlovac.

Na kraju dodajmo da je i sada već bivši fudbaler Kozare, Dejan Kojić, dogovorio saradnju sa Zvijezdom.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2012, 17:32

moranjak je napisao/la:Nekadašnji mladi fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Husić, karijeru će nastaviti u Zvijezd
Husić je dogovorio dvogodišnju saradnju sa Zvijezdom, iako je njegov dolazak u Gradinu bio stvar formalnosti. Čelnici Gradine i Husić su već ranije postigli dogovor o saradnji, te je ovaj fudbaler odigrao i nekoliko prijateljskih susreta u dresu premijerligašpa iz Srebrenika, no iznenada je došlo do preokreta.

Ovakav razvoj događaja nikako se ne sviđa čelnicima Gradine, a potpredsjednik ovog kluba Nedžad Aljković, za SportSport.ba je izajvio.

Nekadašnji mladi fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Husić, karijeru će nastaviti u ZvijezdI
"Iznenađen sam, i mnogo više od toga. Imali smo dogovor sa Husićem, čak je i igrao u nekim prijateljskim susretima. Izvadili smo i brisovnicu, a on nas je ovako izigrao. Pa njegov menadžer, koji inače dobro sarađuje sa nama, Ado Husarić, ne može da vjeruje da smo tako svi izigrani. I sa njegovim ocem, koji radi u našem omladinskom pogonu, smo imali postignut dogovor. Izgleda da su sami sebi zatvorili vrata Gradine za sva vremena", istakao je Aljković za SportSport.ba, dok je Husarić izjavio:

"Šta da vam kažem. Ja sam njegov zastupnik, sve je dogovoreno sa Gradinom, a onda se desi ovo što se desi. Razočaran sam, no ovo sve što se dogodilo govori koliko je našim domaćim igračima ustvari stalo do kluba. Sve smo dogovorili sa Gradinom, ljudi su nam još ostavili vremena do 20. jula jer u opticaju je bio odlazak u Grčku, a sada saznam da je dogovorio sa Zvijezdom. Prosto sam šokiran".

Podsjetimo, Edin Husić je u posljednjih pola godine nastupao za Sarajevo, a u karijeri je igrao još za Orašje, Cibaliju i Karlovac.

Na kraju dodajmo da je i sada već bivši fudbaler Kozare, Dejan Kojić, dogovorio saradnju sa Zvijezdom.
mogli bi nam sada apachi pootkidati stolice sa tribine :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 20 jul 2012, 17:36

..............
Zadnja izmjena: Luka, dana/u 20 jul 2012, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
MOdric..MOdric..MOdric..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2012, 17:39

Luka je napisao/la:hahah ma kave stolice,mogle bi se neke kuce u sreb malo obic..onakoo
:lol: :lol: :lol: nemojte covjeka trzat pa nece dobro igrati za nas :D

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 jul 2012, 17:54

kakva rasplet u foto finišu... za kojica sam pred postavljao da će biti nas a husić je pravo iznenađenje....

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 20 jul 2012, 18:02

Vau,to je to,pun pogodak.Ne znam sta se iz Gradine bune,čovjek gleda svoj ineres,pinka je bitna.Bravo Husiću.Ako je Kojić iz Kozare onda smo dobili ekstra igrača.Pratio sam njegove igre....... :)

gracanica
Kontakt:

Post Postao/la gracanica » 20 jul 2012, 18:08

veoma zanimljiv rasplet pred odlazak na pripreme u Srbiju pa kako sam cuo u Madjarsku..... Stigle s dobre zamjene na svakom mjestu... samo nezz kakav je ovaj napadc uz Pandzu ovaj Vehabovic... kako je on pokazao..... kako sam cu i Jahic bi mogao na bekovsku poziciju ... pa nezzz....
P.S FORUM I JESTE NAPRAVLJEN DA MOZEMO SVI IZJAVITI SVOJE MISLJENJE ZATO POSTUJMO SVAKI POST I AKO NAM SE NE SVIDJA NEMOJMO NIKOG VRIJEDJATI NEGO LIJEPO IGNORISITE...
CHELSEA U SRCU

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 jul 2012, 18:11

Raz_ba je napisao/la:To je on samo na teraviju dosao, vraca se veceras odmah!
Izgleda da mu se svidjelo na teraviji i da će on ispostiti ovaj ramazan na banji ;)

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 20 jul 2012, 18:18

Pobuna juniora je završena al su napravili dogovor sa direktorom Peštalićem da će trenirat i igrat jel ostaje trener Jašarević i dalje trenirat juniore?

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 20 jul 2012, 18:26

Zmajjj je napisao/la:Pobuna juniora je završena al su napravili dogovor sa direktorom Peštalićem da će trenirat i igrat jel ostaje trener Jašarević i dalje trenirat juniore?
Mislim da nebi bilo fer da se kola slome na Esi,nebi bila to nikakva rekonstrukcija omladinskog pogona jer je on radio jedini sa juniorima prije rata,nije interzdjija,skroman je i za njega kao legendu kluba treba dole uvijek biti mjesta u osporedbi sa ostalim.

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 20 jul 2012, 18:29

ja sam pak cuo da ce on tj. gosp. Jašarević vodit kadete il pionire a da ce neki novi trener vodit juniore

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 20 jul 2012, 18:45

celni ljudi kluba traze od kuntica gornji dio tabele...info iz prve ruke
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 20 jul 2012, 19:53

pravo dobra ekipa a pandza klasa
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 20 jul 2012, 20:00

Pandza je zvijer za nase prilike.Sa ovakvim veznim redom i krilima koji će ga hraniti loptama biće medju prva tri strijelca lige.Gledajući ga u Modriči mislim da se bas sada afirmisao u rasnog napadača.Brz,jak,eksplozivan....malo mu treba,,,sto je najvažnije, svaku priliku gotov realizuje. :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: LunaHarris i 3 gosta.