Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
zaista nemam ništa protiv nj jednostavno mislim da je prenavikan ,to će nam on sam dokazati vidjećeš 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Re: Primera Division (Liga BBVA)
da prosjecni trener koji je igru barce doveo je do savrsenstva, ak je toliko los trener sto onda spanija svijetski i evropski prvaci tj del boske kopira pepovu taktiku i inovacije (lazne 9ke desetke ,igra bez napadaca ,stalne promjene pozicija igraca u toku igre itd ...)madridist je napisao/la:Tu se razlikujemo u misljenju,ja mislim da Pep prosjecni trener koji je imao srecu naci se na pravom mjestu u pravo vrijeme i mislim da nece trajat duze od pola sezone ako ga neki klub angazuje(ne mislim na repku), jer ako nije izazov bilo ostati i odgovoriti na bacenu rukavicu od strane Moua onda hebiga,a i to razglabanje sve po godina ugovora je vala taktika koja je pomalo kukavicka ,al kazem nemam nista protiv njeg licno.
i kako je doso u pravom trenutku bgt,pa pep kad je doso barca je bila u rasulu,imali ronaldinha koji je u sezoni propustio 70 treninga,nezadovoljne navijace, pep nije mogo doc u gorem trenutku. i jos nako sa malo iskustva a covjek je digo barcu, kupio prave igrace,od tad napravio revoluciju u fudbalu i fudbalskoj igri sto je i veliki ferguson izjavio . Valjalo je imat muda prodat ronaldinja,kupit igrace nove(sto je potrefio 100% ) ova barca danas je pepova barca,
Ko je otkrio sve te igrace ??pedra busquetsa,vratio iz mance piquea ,messija stavio na mjesto gdje nikad nije igro na poziciju 9ke i od tad daje 3-4 puta vise golova neg na poziciji desnog krila. Sad svi ti igraci su svijetska klasa,a ko ih je doveo u tim nego pep. od 18 mogucih 14 titula osvojio . To sve bilo slucajnost jel ?????????on sjedio igraci sami igrali,igraci sami potpisivali ugovore sastavljali taktiku itd. ccc
a sto to govoris da je pobjego ko kukavica pa nije covjek vise mogo podniejt taj stres,boli njega za moua i kompaniju,pogledaj pepa kad je tek doso 2008 a pogledaj sad,covjek je od stresa promjenio svoj opis,kose ni za lijeka,on da je samo tako pobjego uzeo bi odma neku ekipu al samim tim sto pauzira godinu dana se vidi da ne moze vise covjek,hoce da se odmori i od fudbala i taktike i svega. treba bit strucnjak i procjenit kad treba otic ,jer vidio je da vise nema ni kod njega nema tog zara ko prije ,sto je stalno govorio svake sezone,da ce kad tad se desit razlaz.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Pa Gvardiola je prije svega veliki gospodin za sve i jednog strucnjaka u Svijetu a onda je pored toga i za klasu bolji takticar od Murinja..Cuj Murinjo

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Johny

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:Johny![]()
![]()
![]()
Ovo je vise bio sarkazam nadam se da si svatio.Medjutim i vi lupetate gluposti.
Gvadriola jeste gospodin i covjek koji je ovu Barcelonu stvorio.Mozda mu se jesu poklopile neke stvari ali za uspjeh je potrebna i velika doza srece.Svako ju je imao pa i Murinjo , Ferguson , Capello, Hitzlfeld , Rehagell etc...
Sve su to veliki strucnjaci , neko voli vise ovoga , neko onoga iz licnih simpatija prema tom.Kad se sve sabere i oduzme ova tema je prozvakana jedno 35235353 puta !
@Johny - od nekad stvarno kvalitetnih postova znaš spasti na jako niske grane sa omalovažavanjima Mourinha i pisanjima gluposti tipa da je Guardiola bolji taktičar od dotičnog. Pa ono što najviše krasi Mourinha je ta smisao za postavku taktike i motiviranje igrača. Tu je uz Fergusona po meni daleko najbolji trener.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Toxicity je napisao/la:@Johny - od nekad stvarno kvalitetnih postova znaš spasti na jako niske grane sa omalovažavanjima Mourinha i pisanjima gluposti tipa da je Guardiola bolji taktičar od dotičnog. Pa ono što najviše krasi Mourinha je ta smisao za postavku taktike i motiviranje igrača. Tu je uz Fergusona po meni daleko najbolji trener.
Pogledaj prijasnji post molim Lijepo

16/07 El Real Madrid comienza los entrenamientos
24/07 Real Oviedo-Real Madrid (Oviedo)
27/07 Benfica-Real Madrid (Lisboa, Portugal)
28/07 Viaje a Los Ángeles (EE UU)
02/08 Los Ángeles Galaxy-Real Madrid (Los Ángeles, EE UU)
05/08 Santos Laguna-Real Madrid (Las Vegas, EE UU)
08/08 Milan-Real Madrid (New York, EE UU)
11/08 Celtic de Glasgow-Real Madrid (Filadelfia, EE UU)
11/08 Regreso a Madrid
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
IlPrincipino je napisao/la:According to Spanish newspaper ABC, RealMadrid have a €50m offer to change the name of their stadium to the Fly Emirates-Bernabéu from 2013
Perez mora pronaći način kako da vrati dugove koji se gomilaju godinama a jedan od načina je i prodaja imena stadiona.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Neki nemaju ni svoj stadion...
Postao/la anonymousHD dana 20 jul 2012, 15:16
Neki nemaju ni svoj stadion...
[youtube][/youtube]
Fabinho na posudbi u Castilli.
[youtube][/youtube]
Golmani Castille na nivou.
FORZA NAPOLI
@saurman, ti da sh bio na onom brodu koji je prvi stigao u pomoc Titanicu bi vjerovatno umjesto da bacas pojas za spasavanje odozgo sa palube dobacivao komentare tipa "kakva je voda". Takav dojam ostavljas .Najgore sto ti ovo dozivljavas kao kompliment. Vec sam ti pisao davno da ce prije Bayern zaigrati u erdeviseu u Holandiji neg sto ce Madrid imati financijske probleme,
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 20 jul 2012, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovaj Fabinho odlična zamena za Arbelou. Ne treba nam Maicon.
On je zamjena za Carvajala,nece prismrdit prvoj ekipi ove godine.anonymousHD je napisao/la:Ovaj Fabinho odlična zamena za Arbelou. Ne treba nam Maicon.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma znam da je zamena za Carvajala, ali šta fali. U nekim bezveznim utakmica on može igrati. Brazilac je to, mora znat igrat...
Ma ne znamo koliko vrijedi stvarno..
sigurno je jedno da ce Jose prije Ramosa,Coentrao i LAssa(ako ostane) staviti desno prije njega.
mada se ja jos nadam pojacanju na desnom boku.
sigurno je jedno da ce Jose prije Ramosa,Coentrao i LAssa(ako ostane) staviti desno prije njega.
mada se ja jos nadam pojacanju na desnom boku.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hahahahahamadridist je napisao/la:@Monolog, osvojiti lp sa onim Interom pa otici u Real Madrid NIKAD nece biti isto kao gvardiolino povijanje repa nakon sto je Mou za 1,5 godinu rada razbucao tikataku, to znamo i ja i ti, a licno bi volio vidjeti Pepa kako sa recimo Militom,Sneiderom i Motom igra tikataka i osvaja lp.
Tebi je bolje da vise ne pises na forumu.
Za tu godinu i po on je ja msm 2-3 puta pobijedio Barcelonu a izgubio najmanje 10 puta.
A i to sto je pobijedio nije bilo nikakvo nadigravanje protivnika, jer se Barsa ne moze nadigrati, nego je vise bilo na opustanje katalonaca i dodavanje sa Valdesom.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli predlozi da me iskljuce, nekako si mi poznat,ti si onaj sto si htio da meni zabranis postanje pa isto vece popusio tjednu nagradu u vidu bana zar ne?
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 20 jul 2012, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- IlPrincipino
- Kontakt:
M4kaveli
mislim da si zaboravio pitati koliko Real ima igrača iz svoje škole...
mislim da si zaboravio pitati koliko Real ima igrača iz svoje škole...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Nisam ja taj madridist ali jesam popusio ban, ne znam ni ja zbog cega.
A sta cu pitat kad se sve zna
A sta cu pitat kad se sve zna
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.