NK Zvijezda Gradačac

bondich
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la bondich » 20 jul 2012, 20:03

zvjezdas je napisao/la:Padza je zvijer za nase prilike.Sa ovakvim veznim redom i krilima koji će ga hraniti loptama biće medju prva tri strijelca lige.Gledajući ga u Modriči mislim da se bas sada afirmisao u rasnog napadača.Brz,jak,eksplozivan....malo mu treba,,,sto je najvažnije, svaku priliku gotov realizuje. :)
sinoc ga raja sva pozdravlja jbt bas je postao faca u gradaccu
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 20 jul 2012, 20:05

Jbg,i žena mu je faca,nemoj tako.... :D

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 20 jul 2012, 20:10

nego znal se sta o natkrivanju tribine kako sam cuo nece se moc bas citava tribina natkrit,neki manji dio ce ostat bez krova

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 jul 2012, 20:33

slika

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 20 jul 2012, 20:38

Povodom današnjeg teksta na našem portalu u kojem smo objavili kako je Edin Husić izvarao Gradinu i svog menadžera, obratio nam se i sam igrač koji je dao svoje viđenje situacije.

"Istina je da sam pregovarao sa Gradinom i da sam rekao da ćemo sjesti i probati dogovoriti ukoliko izostane ino angažman. Međutim, oni su na mene vršili pritisak da potpišemo ugovor, na što ja nisam pristao. Bio sam dva puta otjeran sa trneinga, zbog pritiska da potpišem ugovor", otvorio je Husić dušu za naš portač, te nastavio:

"Oni su se prema meni ponijeli vrlo nekorektno, što je u meni izazvalo bijes i razočarenje. Rekao sam toj gospodi da neću igrati u Gradini, nakon svega ovoga, pa makar više ne igrao nogomet. Ja sam čovjek od riječi, ali neki ljudi ne znaju cijeniti kvalitetu i vrijednost pravoga igrača, što više nije moj problem."

Podsjetimo, Husić je svoje prve fudbalske korake napravio upravo u Gradini, te ističe kako nikada neće zaboraviti taj klub.

"Ja osobno protiv Gradine nemam ništa. To je moj klub, tu sam odrastao, ali sada sam igrać Zvijezde i radujem se novim izazovima", kazao je Husić, dodavši kako Admir Husarić nije njegov menadžer i da "sa tim čovjekom nema više ništa".

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2012, 20:38

toooooooooooo emire kralj si.lijepo je sto se potpisuju dvogodisnji ugovori.mozda ce ovo zvucati smijesno.al izgleda da je politika kluba da se ekipa uigra za sledecu sezonu kada ce se napasti evropa.tako sam ja cuo.lijepo je da se radi na duge staze...volim zvijezdu volim gradacac....ja sam nedavno nakon utakmice protiv modrice pisao da me pandza odusevio.momak ima dobro kretanje bez lopte startnu brzinu i veoma dobar sut,agresivan je na gostujucu odbranu i nije sebican.ssamo da ga povrede zaobidu i ovo ce biti njegova sezona abd...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 jul 2012, 20:41

astra1922 je napisao/la:toooooooooooo emire kralj si.lijepo je sto se potpisuju dvogodisnji ugovori.mozda ce ovo zvucati smijesno.al izgleda da je politika kluba da se ekipa uigra za sledecu sezonu kada ce se napasti evropa.tako sam ja cuo.lijepo je da se radi na duge staze...volim zvijezdu volim gradacac....ja sam nedavno nakon utakmice protiv modrice pisao da me pandza odusevio.momak ima dobro kretanje bez lopte startnu brzinu i veoma dobar sut,agresivan je na gostujucu odbranu i nije sebican.ssamo da ga povrede zaobidu i ovo ce biti njegova sezona abd...
;) ;) jbg nisam mogao da vjerujem pa sam kontaktirao čovjeka...

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 20 jul 2012, 20:49

Jako lijepe vijesti i da ih abd bude jos vise.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2012, 21:26

dobre vijesti oko ekipe ,to smo rijesili sad moramo moliti boga da kisa pada koji dan inace nista od terena :D

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 jul 2012, 21:31

i to rijeseno od nedelje bi trebalo biti kisovito...http://freemeteo.com/default.asp?pid=30 ... recip_type" onclick="window.open(this.href);return false;

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 20 jul 2012, 21:49

emir_dj je napisao/la:i to rijeseno od nedelje bi trebalo biti kisovito...http://freemeteo.com/default.asp?pid=30 ... recip_type" onclick="window.open(this.href);return false;
danas sam malo bio na stadionu i bgm pravo se popravilo,jos malo kise za vikend bit ce ko bombona

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2012, 21:54

bondich je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:i to rijeseno od nedelje bi trebalo biti kisovito...http://freemeteo.com/default.asp?pid=30 ... recip_type" onclick="window.open(this.href);return false;
danas sam malo bio na stadionu i bgm pravo se popravilo,jos malo kise za vikend bit ce ko bombona
jesil bio danas,cujem da e mijenjao busjen ispred golmanskih peteraca jel to dobro i jeli i sad zuta trava vecinom.

Nova sezona nova nafaka

10doro10
Kontakt:

Post Postao/la 10doro10 » 20 jul 2012, 21:58

kujrohazim je napisao/la:
10doro10 je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:Ja mislim da je ovdje tema za razmjenu misljenja navijaca Zvijezde,i da se ima pravo iznijeti i ono sto nevalja.Moje licno misljenje da Zvijezda ima jednu od najlosih skola fudbala u BiH i da je rad sa mladjim kategorijama veoma los zbog nekvalitetnog kadra koji radi sa tom djecom.Nedostatak skolovanih kadrova u pravom smislu koji imaju i sportsko i pedasko obrazovanje.Nek nam Doro odgovori ko takvim kadrovima zatvara vrata u Zvijezdi,a otvara kojekakvim koji nisu nikad igrali,a imaju falsifikovane papire da su igrali fudbal.Zasto Zvijezdina skola ima manje clanova nego neka na selu sa opstine,zasto recimo u pionire iz Zvijezdine skole prelazi sada 5-6 djecaka jer ih nema vise.Zasto se djeca razdvajaju po imovnom stanju,a ne po talentu.Ove cinjenice se mogu provjerit pa o njima ovdje raspravljat,a ne prepucavat se kolko je neko dao za Zvijezdu.Za Zvijezdu i grad su dali najvise oni koji su je branili kad je bilo najteze i ja sam jedan od njih .
to je tvoje mišljenje,u nekim stvarima se slažem s tobom...pošto sam radnik u klubu mogu ti na neke stvari odgovoriti ono što je u mom domenu i u šta sam upućen...ne slažem se s tobom da naša škola nije kvalitetna,ali da nije kvantitativna to se slažem...imamo premali broj djece te se na tom pitanju mora poraditi,ali ono što ima,posjeduje određeni kvalitet koji zadovoljava...što se tiče školovanih trenera trenutno je u procesu mi sad imamo 5 trenera koje klub školuje za nadati je se da ćemo i na tom planu se podići na viši nivo...činjenica je da je mali broj prešao u pionire i ako si u toku 29.jula sam organizovao Zvijezdin besplatni 7-dnevni kamp za pionire i pretpionire kako bi se taj broj povećao iz razloga što ćemo na većem broju djece izabrati najkvalitetnije...a tek onda dolazi problem jer ta djeca moraju dugo da putuju i prebacuju na trening ili im treneri iz njihovih škola fudbala prave opstrukcije...ali i to mi nekako prevaziđemo pa dobijemo tu djecu...ne slažem se s tobom da se djeca razdvajaju po imovnom stanju,ako imaš dokaze za to prezentiraj evo pa nek svi pročitaju pa ćemo provjeriti? i to da neko zatvara vrata nekim trenerima ne nego određeni (znam na koga ciljaš) su sami sebi zatvorili u prošlosti odnosno neki još nemaju ambicija da rade kao treneri u klubu pa se hvataju da rade u školoama...i to za tog "falsifikovanog trenera" reci nam već jednom ja stvarno ne znam takvog...evo ajde konkretno i korektno ja mislim da sam i ja tako nastupio,jedina razlika je što sam ja pod svojim imenom a ti nisi...toliko...
Doro jarani smo al ne prdi nego godišnje ulaži u sebe i prvac neki klub u evropi na mjesec pa se edukuj malo tako svake godine narednih 5 minimalno i manje sa forumašima više na teren sa djecom ,
nemoj se ba ti kujro sikirati za mene...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 20 jul 2012, 22:04

astra1922 je napisao/la:
bondich je napisao/la:
jesil bio danas,cujem da e mijenjao busjen ispred golmanskih peteraca jel to dobro i jeli i sad zuta trava vecinom.
vec je na tim mjestima busjen postavljen sutra ce se poravnat s valjkom a ima na nekim mjestima zute trave sasvim malo

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2012, 22:16

ma teren ce za mjesec dana biti garant medu tri cetiri u nasoj ligi samo je steta sto nas kisa zaobilazi al cim bude padala i kada malo temperature opadnu doce to na svoje.iako se svaki dan zaljeva prskalicama jako sunce u toku dana ne dozvoljava da se oporavi sto posto

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 jul 2012, 22:17

cujem ovi iz gradine razmisljaju da igraju u tz

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2012, 22:19

ne bi lose bilo bio bi nam joooos bolji teren :mrgreen: ma ne vjerujem potpisan je ugovor i nevjerujem da su tolike budale da zbog husica nece da igraju na nasoj ljepotici :D

a zaboravio sam i omkija smo im oteli imaju ipak pravo da se ljute :)

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2012, 22:25

http://www.transfermarkt.co.uk/en/nk-zv ... 14621.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo kojica i husica fali jos savic :D koji ce uskoro biti ovdje ;) jos samo moraju sencija izbaciti :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 jul 2012, 23:05

astra1922 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/nk-zv ... 14621.html
evo kojica i husica fali jos savic :D koji ce uskoro biti ovdje ;) jos samo moraju sencija izbaciti :mrgreen:
na pitanje hoce bilti popisa uskoro savic kaze

nego ne zbnam ni ja ja sma prilozio sve papire dole,cekam sertifikat sta ti mislis kada to treba biti gotovo,jesili upucen?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2012, 23:20

savicev bivsi klub karvina koci transfer,i trazi za papire podosta novca za nase uslove.ali postoji velika mogucnost da ga dovedemo na pozajmici .zvijezdi se ne svidaju pozajmice ali mislim da ce napraviti izuzetak kada je savic u pitanju

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.