Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
misljenja sam da ce ova repka ovo lagano sve da dobije imamo kvalitet i bolji smo od montenegrasa,samo ozbiljan pristup nista vise 
ali nisu oni levati, u drugom mjesecu su mi ostavili dobar dojama na turniru u Turskoj!kinder_jaje je napisao/la:i bolji smo od montenegrasa,samo ozbiljan pristup nista vise
Livnjak je napisao/la:neznam, skoro nemoguce je nekoga procijeniti po statistici, a posto ga nikad nisam vidio, necu da komentiram,...TaRgEt_ je napisao/la:Decku je 15 godina i 2,06 je cm visi je od Mirze Teletovica vec
10 Minuta bi mi trebalo da procijenim o kakvom talentu se radi!
Vjerujem, ipak si ti ovdje najstrucniji od svih nas realno. Po meni nije neki super talenat ali onako karijera Kikana je neko mjerilo i njemu, volio bi da me demantuje niko sretniji od mene.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- tippinvouche
- Kontakt:
Sutra očekujem pobjedu protiv CG, ipak su nas dobili samo 10 razlike u prijateljskoj u kojoj nismo igrali uopšte akcije.
Njega su dvije povrede koljena izgleda unistile poprilicno. Tako mlad momcic a dosad imao 2 operacije, hoce on u teretanu.legenda reala je napisao/la: Pilavdžić skoro 26 minuta najveća minutaža, ali ništa zapaženo![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- tippinvouche
- Kontakt:
Da li je stvarno Stipanović visok 206? Gledam sada ovu sliku reprezentacije, i uopšte ne primjetim tih 7 centimetara u odnosu na Beronju, Lazića, Smajlovića, Sesara. Šta više izgleda iste visine kao Smajlović i čini mi se Lazić.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
kako se stavljaju slike ovdje, imam sliku juniora pa ako hocete da je podjelim sa vama?
Sandra se mora istrpiti pa cak iako ne bude ostvaren prelazak u A diviziju. Ja sam gledao milion talenata, pratio ih jos vise, i za Sandra tvrdim da je to to. Nikada nece biti igrac koji ce lupati po 25 poena, ali je covjek koji vodi ekipu, razigrava, skace sve radi. Podsjeca na Zokija Planinica i stasom i stilom. Ja se nadam da bi mogao imati karijeru kao Zoki.
Sto se tice Balica, fudbaler. Od njega nikada nece biti igraca. U ovom uzrastu to pali, ali poslije tesko, pretesko. Limitiran je visinom.
Bio sam nedavno u Sirokom i pricali smo o Sesaru. Kaze covjek da ce biti odlican igrac. Ja mu vjerujem, jer skoro nikada ne grijesi.
Sto se tice Balica, fudbaler. Od njega nikada nece biti igraca. U ovom uzrastu to pali, ali poslije tesko, pretesko. Limitiran je visinom.
Bio sam nedavno u Sirokom i pricali smo o Sesaru. Kaze covjek da ce biti odlican igrac. Ja mu vjerujem, jer skoro nikada ne grijesi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Sandra se mora istrpiti pa cak iako ne bude ostvaren prelazak u A diviziju. Ja sam gledao milion talenata, pratio ih jos vise, i za Sandra tvrdim da je to to. Nikada nece biti igrac koji ce lupati po 25 poena, ali je covjek koji vodi ekipu, razigrava, skace sve radi. Podsjeca na Zokija Planinica i stasom i stilom. Ja se nadam da bi mogao imati karijeru kao Zoki.
Upravu si
gledao sam balica i ne mogu da vjerujem kako momak ima slab odraz noge su mu oblikovane ko u boksera
A znas li ista sta je sa kelecevicem sto je ovako los u ove prve dvije utakmice
- legenda reala
- Kontakt:
Edinjo klikneš Img i postaviš link između
Neno#4 nikad ti meni ne napisa ništa o ovoj djeci
jesi se to naljutio 
Neno#4 nikad ti meni ne napisa ništa o ovoj djeci
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
to znam brate, a kako ako imam sliku na svom lap topu, jer ona je sa face-a jednog jarana i necete je moci vidjet jer niste sa njim povezani :S
PS; jedino da je ja negdje uplodujem, pa da dodam link, a gdje se to moze da uradi?
PS; jedino da je ja negdje uplodujem, pa da dodam link, a gdje se to moze da uradi?
- tippinvouche
- Kontakt:
Kopiraj direktni link sa face-a, i stavi ovdje ?edinjo-bih je napisao/la:to znam brate, a kako ako imam sliku na svom lap topu, jer ona je sa face-a jednog jarana i necete je moci vidjet jer niste sa njim povezani :S
-
edinjo-bih
- Kontakt:
sad sam to htjeo, ali izgleda da su je skinuli sa face-a
-
edinjo-bih
- Kontakt:
nevazno ko hoce neka mi napise mail na pp i poslacu mu 
-
freelancer
- Kontakt:
U pravu si niži je bar 3-4 cm, a što se tiče ovog poređenja sa Kikanovićem i Teletovićem to je mision imposible. Ova dvojica su vanserijski prirodni talenti i bili su dominantni i u tim godinama, dok mali Stipanović nije nikad bio dominantan ni u kadetima svog kluba. Teletović se rodio sa odrazom i eksplozivnom snagom, tu rad ne pomaže (maximalno 10-15%), dok je Kikan ima košarkašku inteligenciju, uvjek je brzo mislio i imao ideju šta da uradi, sa i bez lopte uz sportsku drskost da to sprovede.Da li je stvarno Stipanović visok 206? Gledam sada ovu sliku reprezentacije, i uopšte ne primjetim tih 7 centimetara u odnosu na Beronju, Lazića, Smajlovića, Sesara. Šta više izgleda iste visine kao Smajlović i čini mi se Lazić
Potpuno se slažem s tvrdnjom da je Balić "fudbaler" koji se rano fizički formirao, ne raste više i ima nisko težište, nema brze noge i ne može igrati jaku odbranu, puca od samopouzdanja trenutno, ali posle kadetskog uzrasta njegove sposobnosti i igra će ostati na istom nivou, dok će ostali napredovati ... može još odigrati na utakmicama poput Gruzije, koja je niska i objektivno slaba ekipa
Sesara sam gledao, momak ima najjaču leđnu tehniku od svih, kreativan je, ono što ga trenutno sputava je nedostatak mišićne mase i visine za poziciju 5 ...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
http://zaslike.com/" onclick="window.open(this.href);return false;edinjo-bih je napisao/la:to znam brate, a kako ako imam sliku na svom lap topu, jer ona je sa face-a jednog jarana i necete je moci vidjet jer niste sa njim povezani :S
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
edinjo-bih
- Kontakt:
-
edinjo-bih
- Kontakt:
izgleda da sam smotan hehe evo link pa pogledajte sami hehe 
http://imageshack.us/photo/my-images/53 ... rka20.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/53 ... rka20.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
edinjo-bih
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
da ti pomognem 

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.