FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

propuh
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la propuh » 21 jul 2012, 14:08

pile87 je napisao/la:
propuh je napisao/la:Mozete vi pricat sta hocete al ja se nikako ne mogu pomiriti s tim da igraci ne mogu trcat 90 min. Ko je za to kriv sigurno nisu ti sami igraci, lose pripreme odradjene, los kondicioni trener .....
Znaci igrac moze biti limitiran koliko hoces al' ja kao i vecina hocemo da on trci tih yebenih 90 min i da ostavi srce na terenu. Pile kazes usrali se ko grlice, ko je za to kriv ?
Ima toga tonu tu al cim neko spomene Amara odma svi ko papagaju pljujete ga tjerate ga, iako jos nisam procitaso da je neko pljuvao po Amaru.
Nemam ti ja volje da raspravljam sa svima na forumu ko sta ima utakmica na kosevu poslije te utakmice samo budali nece biti jasno kako stoje stvari sa nasom ekipom.
Necu ni ja raspravljat al kazem da nije sve u igracima do juce se pricalo o nekim iskoracima klincima palcima, sve neodoljivo podsjeca na period proclog mandata Amara,
u biti vidjecemo sta ce biti.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Feudalizam
Kontakt:

Post Postao/la Feudalizam » 21 jul 2012, 14:12

Danas sam se vratio sa odmora, utakmicu sam pratio nasao sam neki internet centar nisam mogao da propustim, ali iskreno bolje da jesam sjebase mi odmor... Zeljo kanta, Maribor prosjek svi koji su pokusavaju da prikazu maribor kao neku silu smijesni su, mnogi brane i dalje pojedine igrace kao donijeli su nam ovo donijeli su nam ono....

Godine prolaze pricaju se price kako dolaze pojacanje za evropu i mastanje o nekim grupama, a ono ustvari nama kantanje godinama, Bogicevic nek mu ide na dusu onih 3 hiljade ljudi sto su prevalili put da bi gledali sramotu, Nije on toliko limitiran kao igrac koliko je limitan u glavi boli njega... za sve i sto se posrao na sve ono sto se radilo godinu dana da bi sanjali neki svoj evropski san mi primamo 4 komada a on jedva ceka kraj tekme hoda ko maneken.bekovi ( kvesic, colic) mladi jesu al da od dva mlada reprezentativca onako prave budale igraci maribora koji nisu toliki znalci je smijesno, Zeba moze se reci da je mislima bio u bassementu lady-s night, svraka ko zna mozda otiso sa zebom, mali zola srce ostavio borio se ko lav lako je djete zavalit....

Otici na kosevo da, ali to kao nesto ici na trening i jos ih podiriti nikad nisu zasluzili lako se hvalit na sva usta kako dominiramo ovom ligom koja je kriticna, a kada nase zvjezde odu u evropu sluze se onom sto nekad Babuka Osim rece ''idemo na jedan malo skuplji odmor'' .... Jad i bjeda

Lewandowski
Kontakt:

Post Postao/la Lewandowski » 21 jul 2012, 14:13

Eh ovako pozdrav raja,pratim vec duze vrijeme ovu temu,mrsko mi je bilo registrovati se ali poslje onog od neki dan morao sam.
Koja katastrofa.Glavni i jedini krivac je AMAR OSIM.Lik je dosao prije 3 godine,sa ciljem da napravi neku europsku ekipu.Od kako je dosao osvojili smo trofeja,ali svi ti trofeji su bili na silu.Svaka utakmice bez igre.I ove sezone kada smo pobjedjivali po 5-0 sve je to bilo bez igre.Sve se svodi na to da se svira penal za nas ili neki slobodnjak na 20 m da ga zeba zabije i onda procepi i zabijemo te golove.A inace su to golovi nakon kornera,slobodnjaka ... Je*o ga akcija njegova,nijedan gol nije bio lijep za vidjeti sve je to na silu,odbice kao jucerasnji gol,i naravno oni šugavi golovi Eldina Adilovica.Osim sa svojom umisljenom facom,ko je ko' on,on mi komentarise utakmice eura.Od kako je dosao forsira isti tip igre,sa gore jakim napadacem tipa Popovic,Adilovic...Sa tom igrom mozemo dobijati samo utakmice kod kuce i to one po 1-0 -.-
On kad kuci igra konstantno se brani,i imamo dosta srece sto pobjedjujemo jer se druge ekipe prepadnu i odma se stave u ulogu Autsajdera i brane gol cjelu tekmu.On bi trebao da ima ubjedljivo najaci tim u ligi.Da kupuje sve najbolje igrace iz Olimpica,sirokog,zvijezde...A on ima svoj tip igraca dovodi japance je*ene,je*li ga oni.

A sad sto se tice jucerasnje tekme.Prvo igraci se pripremaju 2 mjeseca,idu u Austriju na neke pripreme,bas su se pripremili,nijedan nemoze potrcati.Ja nezz sta on vise ceka sa igracima tipa stanica,oce li dobitisansu u prvih 11 ili da idu.Odvede ga na Bjelasnicu trci 20 dana da vidimo onda pripreme a ne ode u austriju odigra utakmicu ode onda na bazen,osim u kupacem vodio tekme.Uzmes stopericu 10 km istrcis na pocetku priprema ,vidis vrijeme.Ako se ne popravi na kraju,slobodan si decko a ne ko nasi sve gori i gori.A da je do jednog igraca onda i nekako al kad nijedan nemoze znaci da je do menadzera.Sad te sve pare sto su potrosili na te pripreme,nek vrati Amar.Ima on neki svoj tip igre,hoce odbranu a u odbrani igraci koji nemogu potrcati,i njegove izmjene,gdje je bekric? Njegovo pojacanje,koji ce mu ku*ac pojacanje ako ce sjediti na klupi,juniori su za klupe,dovede 4 igraca nijedan ne igra kako on kaze ' Nijedan nije pojacanje,samo golman', koji ga ku*ac dovodis ako nije pojacanje ? Da grije klupu moze i Stana grijati klupu .I znaci jedini krivac je osim,samo ga branite , ali sa ovakvom podrskom uprave,navijaca i svega ostalog mogao bi svako biti prvak.Osim iza sebe ima 400 ljudi.A sada pojedince da komentarisem:

Antolovic:Izvadio onaj slobodnjak,kod golova nijedan nije mogao odbraniti kiks odbrane svaki.Pa eto jedan od boljih :/
Colic:E on je kralj , samo da mu je koga laktom opaliti to mu je cilj cjele tekme.Beskoristan totalno,jedino sto zna baciti loptu iz auta :/ Kod svih golova je i on imao dosta svoje uloge.Ude u sredinu i kad napadnu s krila,gdje bi on trebao biti onda se vadi al to je vec kasno,kod 4 gola je to i kod penala,onakva lopta nije smjela proci.
Bogicevic:Fkt on mi je jedan od najgorih igraca.Uvjek ima kiks,i u prvenstvu,spor,star on nije za ove ekipe nezz sta ceka osim da ispadnemo u 2. ligu pa da ga mjenja? Moze u nasoj ligi gdje niko nema onakve brze napadace.Jedino siroki,i protiv njih se bas uvjek ono'pokaze'.Dosta bolji je Cutuk,pa i Vasilic.
Kerla:Sigurno nas najbolji igrac,pokrivao je i za sebe i za Bogi-a izvadio je dosta lopti,i extra odigrao.Naravno dokazan i provjeren igrac.TAkav bas ima mjesta
Kvesic:Jedan od mojih najdrazih igraca,ali imao sam osjecaj da ni ne igra?U napadu nije nista pokazao nijedan napad po lijevoj strani samo onaj centarsut na besliju ali slabo skroz.U defanzivi je sigurno mogao bolje odigrati.
Zolotic:Uz kerlu sigurno najbolji igrac,samo me pravo iznervirao kod prvog gola primljenog,lik dodaje loptu kroz sredinu on lagano trckara jogira,pa da je potrcao moga je presjeci,i samo to me pravo iznerviralo,ostalo sve extra odigrao pravi destruktivac samo da je malo bolje u napadu,to se treba malo vjezbati ima veliki prostor za napredak
Jamak:E on je idol,ja nezz ko ima imalo mozga da onog mazluma stavlja u tim i to u prvih 11 Bravo amare samo cu to reci.
Svraka:Ka*ina velika,to je nas reprezentativac,nije meda mog'o nista od njega,sto prije da ga je prodati.Dok imalo vrijedi.
Zeba:E on je 'majstor' jeste moze kozari i gosku.Što se ne pokaze igracina?Nije imao ni jedan tacan pas,nista od njega,gdje su driblinzi mozes bacati nase prvoligase,ajde malo se u europi pokazi,ti si kapiten igracina,naravno krivac za prvi gol,izgubi loptu i ostade gore ma bravo majstore...FUJ!
Selimovic:Pa eto i nije toliko los,kod naseg gola sve je uradio , samo me kod njega nervira opcenito lik u utakmici ima 3 kontakta sa loptom,ja fkt nezz kako on moze ikome zabiti gol , Al et,moze proci.
Adilovic:Golgeter,hahahaha,e moj adilovicu ti nemozes igrati ni za Vratnik a ne za Europskog Zelju,svaki gol si zabio na isti nacin,koji smo vidjeli i sinoc.Odbica i to je to,njega pod hitno prodati dok se moze ista uzeti za njega.
Beslija:Bravo amare jos jednom u ovakvoj utakmici ubacujes igraca kojem je najbitnije popraviti frizuru,nemoze potrcati 300 kila u njemu on da promjeni rezultat ...
Stanic:Mrtvi prosjek.

Jos jednom samo BRAVO AMARE.Sta si cekao sa izmjenama?Samo 2 izmjene?Ma mi smo kao Chelsea moze isti sastav 10 utakmica za redom odigrati u jednom danu,vidis da nemoze potrcati nijedan a on hoce da cuva izmjene za 90 min.FUJ.Gdje je bekric dovodis ga kao najvece pojacanje sezone i sjedi ti na klupi.Dosta bi bolji bio od zebe i naravno jamaka.Brkovic sigurno najbrziji igrac zelje,zasto on nije igrao to mi nikako nece biti jasno u ovakvoj utakmici mozes ocekivati samo da oni napadaju a mi da zabijemo gol nekom loptom zebe,za brzog napadaca da pobjegne odbrani i da zabije ga,bas ce Adilovic pobjeci.
AMARE TI SI KRIVAC.

I naravno ko kaze da imamo sanse za prolaz , lud je.Nemamo igre od kako je Osim dosao,nijedna utakmica kako treba sva igra na silu,i neka ovako prolazimo,a igraci ne zasluzujete sveti dres niste ukupno pretrcali 30 KM.

I evo posto vidim da svi branite Osima,nek neko kaze utakmicu u kojoj smo dobro odigrali,bez obzira na rezultat samo da je lijepa igra,nijedna sve nesto na silu,s kim god igra bunker,uvjek isto,dobro Maribor je jaci.Al sto mora protiv Goska isto igrati ' oprezno ' trebas da igras protiv njih da ih 5-0 dobijemo i to sa drugim timom. A juce gledam zale se na sudije,a to sto nama svaka tekma u ligi penal to nista,realno penal je bio,naviko po nasim prailima,niko protiv zelje nesmije svirati penal,evo da vidite da smije,i isti bi svirao i na kosevu bez ikakvih problema.

Isto tako vidim da neko pise Bogicevicu odlazi:Naravno da on nece sam otici,ali je to amar za ove 3 god morao procjeniti da on veze nema,opet je amar krivac,kako god on im je nametnuo igru on je stavio ove igrace,nijedan pojedinac nemoze biti kriv.

U ovom modernom fudbalu jedino je bitna,fizicka sprema i brzina,a to nas nijedan nema,svi zajedno nisu pretrcali 30 km,i šta ocekivati od takvih igraca? :S

ultradosutra
Kontakt:

Post Postao/la ultradosutra » 21 jul 2012, 14:16

sta ima strucnjak

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jul 2012, 14:19

djeco, izvadite zadaćnice i napišite treća školska pismena zadaća...

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 21 jul 2012, 14:19

ovakvi strucnjaka ce biti sve vise , zato sad ko nikad treba da napunimo lavor i pokazemo da smo uz amara :twisted:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 jul 2012, 14:20

Sta ste se ba raspisali Amar cvrsto sjedi,a sjedice i u buducnosti na trenerskoj stolici naseg kluba!Samo opusteno nek' se strucnjaci izredaju sa nekim analizama i glupostima a nakon prve pobjede opet tisina zavlada kod njih i tako u krug...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 21 jul 2012, 14:21

Lewandowski je napisao/la:Eh ovako pozdrav raja,pratim vec duze vrijeme ovu temu,mrsko mi je bilo registrovati se ali poslje onog od neki dan morao sam.
Koja katastrofa.Glavni i jedini krivac je AMAR OSIM.Lik je dosao prije 3 godine,sa ciljem da napravi neku europsku ekipu.Od kako je dosao osvojili smo trofeja,ali svi ti trofeji su bili na silu.Svaka utakmice bez igre.I ove sezone kada smo pobjedjivali po 5-0 sve je to bilo bez igre.Sve se svodi na to da se svira penal za nas ili neki slobodnjak na 20 m da ga zeba zabije i onda procepi i zabijemo te golove.A inace su to golovi nakon kornera,slobodnjaka ... Je*o ga akcija njegova,nijedan gol nije bio lijep za vidjeti sve je to na silu,odbice kao jucerasnji gol,i naravno oni šugavi golovi Eldina Adilovica.Osim sa svojom umisljenom facom,ko je ko' on,on mi komentarise utakmice eura.Od kako je dosao forsira isti tip igre,sa gore jakim napadacem tipa Popovic,Adilovic...Sa tom igrom mozemo dobijati samo utakmice kod kuce i to one po 1-0 -.-
On kad kuci igra konstantno se brani,i imamo dosta srece sto pobjedjujemo jer se druge ekipe prepadnu i odma se stave u ulogu Autsajdera i brane gol cjelu tekmu.On bi trebao da ima ubjedljivo najaci tim u ligi.Da kupuje sve najbolje igrace iz Olimpica,sirokog,zvijezde...A on ima svoj tip igraca dovodi japance je*ene,je*li ga oni.

A sad sto se tice jucerasnje tekme.Prvo igraci se pripremaju 2 mjeseca,idu u Austriju na neke pripreme,bas su se pripremili,nijedan nemoze potrcati.Ja nezz sta on vise ceka sa igracima tipa stanica,oce li dobitisansu u prvih 11 ili da idu.Odvede ga na Bjelasnicu trci 20 dana da vidimo onda pripreme a ne ode u austriju odigra utakmicu ode onda na bazen,osim u kupacem vodio tekme.Uzmes stopericu 10 km istrcis na pocetku priprema ,vidis vrijeme.Ako se ne popravi na kraju,slobodan si decko a ne ko nasi sve gori i gori.A da je do jednog igraca onda i nekako al kad nijedan nemoze znaci da je do menadzera.Sad te sve pare sto su potrosili na te pripreme,nek vrati Amar.Ima on neki svoj tip igre,hoce odbranu a u odbrani igraci koji nemogu potrcati,i njegove izmjene,gdje je bekric? Njegovo pojacanje,koji ce mu ku*ac pojacanje ako ce sjediti na klupi,juniori su za klupe,dovede 4 igraca nijedan ne igra kako on kaze ' Nijedan nije pojacanje,samo golman', koji ga ku*ac dovodis ako nije pojacanje ? Da grije klupu moze i Stana grijati klupu .I znaci jedini krivac je osim,samo ga branite , ali sa ovakvom podrskom uprave,navijaca i svega ostalog mogao bi svako biti prvak.Osim iza sebe ima 400 ljudi.A sada pojedince da komentarisem:

Antolovic:Izvadio onaj slobodnjak,kod golova nijedan nije mogao odbraniti kiks odbrane svaki.Pa eto jedan od boljih :/
Colic:E on je kralj , samo da mu je koga laktom opaliti to mu je cilj cjele tekme.Beskoristan totalno,jedino sto zna baciti loptu iz auta :/ Kod svih golova je i on imao dosta svoje uloge.Ude u sredinu i kad napadnu s krila,gdje bi on trebao biti onda se vadi al to je vec kasno,kod 4 gola je to i kod penala,onakva lopta nije smjela proci.
Bogicevic:Fkt on mi je jedan od najgorih igraca.Uvjek ima kiks,i u prvenstvu,spor,star on nije za ove ekipe nezz sta ceka osim da ispadnemo u 2. ligu pa da ga mjenja? Moze u nasoj ligi gdje niko nema onakve brze napadace.Jedino siroki,i protiv njih se bas uvjek ono'pokaze'.Dosta bolji je Cutuk,pa i Vasilic.
Kerla:Sigurno nas najbolji igrac,pokrivao je i za sebe i za Bogi-a izvadio je dosta lopti,i extra odigrao.Naravno dokazan i provjeren igrac.TAkav bas ima mjesta
Kvesic:Jedan od mojih najdrazih igraca,ali imao sam osjecaj da ni ne igra?U napadu nije nista pokazao nijedan napad po lijevoj strani samo onaj centarsut na besliju ali slabo skroz.U defanzivi je sigurno mogao bolje odigrati.
Zolotic:Uz kerlu sigurno najbolji igrac,samo me pravo iznervirao kod prvog gola primljenog,lik dodaje loptu kroz sredinu on lagano trckara jogira,pa da je potrcao moga je presjeci,i samo to me pravo iznerviralo,ostalo sve extra odigrao pravi destruktivac samo da je malo bolje u napadu,to se treba malo vjezbati ima veliki prostor za napredak
Jamak:E on je idol,ja nezz ko ima imalo mozga da onog mazluma stavlja u tim i to u prvih 11 Bravo amare samo cu to reci.
Svraka:Ka*ina velika,to je nas reprezentativac,nije meda mog'o nista od njega,sto prije da ga je prodati.Dok imalo vrijedi.
Zeba:E on je 'majstor' jeste moze kozari i gosku.Što se ne pokaze igracina?Nije imao ni jedan tacan pas,nista od njega,gdje su driblinzi mozes bacati nase prvoligase,ajde malo se u europi pokazi,ti si kapiten igracina,naravno krivac za prvi gol,izgubi loptu i ostade gore ma bravo majstore...FUJ!
Selimovic:Pa eto i nije toliko los,kod naseg gola sve je uradio , samo me kod njega nervira opcenito lik u utakmici ima 3 kontakta sa loptom,ja fkt nezz kako on moze ikome zabiti gol , Al et,moze proci.
Adilovic:Golgeter,hahahaha,e moj adilovicu ti nemozes igrati ni za Vratnik a ne za Europskog Zelju,svaki gol si zabio na isti nacin,koji smo vidjeli i sinoc.Odbica i to je to,njega pod hitno prodati dok se moze ista uzeti za njega.
Beslija:Bravo amare jos jednom u ovakvoj utakmici ubacujes igraca kojem je najbitnije popraviti frizuru,nemoze potrcati 300 kila u njemu on da promjeni rezultat ...

Jos jednom samo BRAVO AMARE.Sta si cekao sa izmjenama?Samo 2 izmjene?Ma mi smo kao Chelsea moze isti sastav 10 utakmica za redom odigrati u jednom danu,vidis da nemoze potrcati nijedan a on hoce da cuva izmjene za 90 min.FUJ.Gdje je bekric dovodis ga kao najvece pojacanje sezone i sjedi ti na klupi.Dosta bi bolji bio od zebe i naravno jamaka.Brkovic sigurno najbrziji igrac zelje,zasto on nije igrao to mi nikako nece biti jasno u ovakvoj utakmici mozes ocekivati samo da oni napadaju a mi da zabijemo gol nekom loptom zebe,za brzog napadaca da pobjegne odbrani i da zabije ga,bas ce Adilovic pobjeci.
AMARE TI SI KRIVAC.

I naravno ko kaze da imamo sanse za prolaz , lud je.Nemamo igre od kako je Osim dosao,nijedna utakmica kako treba sva igra na silu,i neka ovako prolazimo,a igraci ne zasluzujete sveti dres niste ukupno pretrcali 30 KM.

I evo posto vidim da svi branite Osima,nek neko kaze utakmicu u kojoj smo dobro odigrali,bez obzira na rezultat samo da je lijepa igra,nijedna sve nesto na silu,s kim god igra bunker,uvjek isto,dobro Maribor je jaci.Al sto mora protiv Goska isto igrati ' oprezno ' trebas da igras protiv njih da ih 5-0 dobijemo i to sa drugim timom. A juce gledam zale se na sudije,a to sto nama svaka tekma u ligi penal to nista,realno penal je bio,naviko po nasim prailima,niko protiv zelje nesmije svirati penal,evo da vidite da smije,i isti bi svirao i na kosevu bez ikakvih problema.

Isto tako vidim da neko pise Bogicevicu odlazi:Naravno da on nece sam otici,ali je to amar za ove 3 god morao procjeniti da on veze nema,opet je amar krivac,kako god on im je nametnuo igru on je stavio ove igrace,nijedan pojedinac nemoze biti kriv.

U ovom modernom fudbalu jedino je bitna,fizicka sprema i brzina,a to nas nijedan nema,svi zajedno nisu pretrcali 30 km,i šta ocekivati od takvih igraca? :S
Bolje da se nisi ni registrovao :?
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jul 2012, 14:23

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: joj ovog jadan ne bio bolje tih sat - sat i po kolko ti je trebalo da napišeš toliki post da si iskoristio da prošetaš, vidiš se sa curom i tako neku korisnu stvar.Ovako samo valjaš gluposti.
DRUG NEBI TI PUNCA

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 jul 2012, 14:23

Al' glavni su mi ovi ''ej pozz raja dugo pratim forum, al' sam se tek sada registrovao...'' a onda opleti po Amaru. :D Koliko moraš biti umno zaostao da na tako retardiran način provociraš?!

Rios

Post Postao/la Rios » 21 jul 2012, 14:25

Trebalo bi vratiti jednu od onih sezona kad Zeljo na strani ni bi pogledao prema golu,a kod kuce se mucili dok je na tribinama bilo po nekoliko stotina navijaca..Vrijeme beznadja i ocaja..E onda bi ovi pljuvaci ko ovaj "poljak" mozda bili sretniji.... :roll: :roll: :roll:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 21 jul 2012, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 jul 2012, 14:26

Aj razumijem da svako ima pravo na misljenje i kritiku, ali ne znam kako ovoj djeci roditelji daju ovoliko da koriste internet.
Sport je lijek za tijelo i duh.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jul 2012, 14:26

nemojte k'o boga vas molim citirati da glupost prelazi na više strana...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jul 2012, 14:31

Lewandowski je napisao/la:Eh ovako pozdrav raja,pratim vec duze vrijeme ovu temu,mrsko mi je bilo registrovati se ali poslje onog od neki dan morao sam.

AMARE TI SI KRIVAC.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 21 jul 2012, 14:33

bistrikboy je napisao/la:Sta ste se ba raspisali Amar cvrsto sjedi,a sjedice i u buducnosti na trenerskoj stolici naseg kluba!Samo opusteno nek' se strucnjaci izredaju sa nekim analizama i glupostima a nakon prve pobjede opet tisina zavlada kod njih i tako u krug...
...ako će taj krug baš uvijek završavati našim blamažama u Europi, onda what's the point?
Boldani dio me raduje i nadam se da će tako biti, ali mora se težiti napretku, pa makar i kritikovanjem Amara. Kontam da više efekta ima kritikovati nekog nakon poraza nego ga hvaliti :roll: Uostalom, Amar je ozbiljan čovjek i neće valjda zbog par kritika dići sidro i otploviti?
NAPRIJED NARODE!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 21 jul 2012, 14:34

Kad sam pročitao 3. ili 4. redak i vidio da se Amar kritikuje odmah sam prestao čitati. :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 21 jul 2012, 14:36

Nije se njemu bilo mrsko registrovati nego nije imao argumenata da kritikuje, jedan loš rezultat i odma opleti najgore po ekipi i po svemu. Mišu vraćaj se odakle si i izašao ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jul 2012, 14:40

E ovako pozdrav raja, pratim ovaj forum već duže vremena, bilo mi je mrsko da se registrujem, ali poslije ... moro sam...
čim ovo pročitam znam da će se neki serator nakačiti sa svojim glupostima.
DRUG NEBI TI PUNCA

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 21 jul 2012, 14:42

GaziHusrevbeg je napisao/la:Kad sam pročitao 3. ili 4. redak i vidio da se Amar kritikuje odmah sam prestao čitati. :mrgreen:
Ne podržavam ni njega, al mi ni tvoj način razmišljanja nije jasan. Amar je veliki trener, mi navijači Želje trebamo mu biti zahvalni na svemu što je napravio za nas i ustati pri spomenu njegovog imena, a jel to znači da on ne može napravit grešku? Da ne može pogrešno procjenit nekog igrača il pogrešno postavit taktiku. Ja mislim da može i mislim da se to dešavalo u toku ove tri godine, ali da su trofeji bili dovoljan razlog da nemamo pravo da se žalimo. Evropa je dolazila tri godine i tri godine smo ostajali razočarani jer se nismo pomjerili s nule kad je Evropa u pitanju. Nervira me što nema običaj da kuraži igrače, neko je morao objasnit Zebi da je najbolji na svijetu, Adiloviću da je Džeko za njega nula, a Antoloviću da mu ni Bufon ne može ništa. Amar ih je morao ubijedit da mogu i da znaju, pa makar i on vjerovao u suprotno, to je njegov zadatak, a ne spuštat ih niže nego što jesu. Dovede svojevoljno tri igrača i onda kaže da je samo jedan pojačanje, a ova dvojica da su tu tek tako, pa što si ih doveo? Mogao si i mene dovest kao prinovu, sjednem na klupu, uzimam platu redovno i tako. Svaka mu čast, ali za ovaj poraz je kriv koliko i igrači, ništa manje. Ako težimo uspjehu, napretku i to, ne možemo nijemo posmatrat šta se dešava, treba dobronamjerna kritika, bez kritike se ne može uspjet. A ako je par kritika dovoljno Amaru da ode, onda je to druga stvar. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jul 2012, 14:48

ne, nije problem reći da je amar možda pogriješio. ja prvi jesam par stranica prije, i stvarno mislim da je morao drukčije postaviti igru. ali kad budu mogli dovesti boljeg - e neka ga onda tjeraju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Levin, MoSaZeLjo1921, NeSamSafetee, Tarapi i 43 gosta.