Ko je skonto, shvatice.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

E to vala jest...ko da smo svi spanci jbt.M4kaveli je napisao/la:Ne kontaju svi taj eglenski ..
madridist je napisao/la:@saurman, ti da sh bio na onom brodu koji je prvi stigao u pomoc Titanicu bi vjerovatno umjesto da bacas pojas za spasavanje odozgo sa palube dobacivao komentare tipa "kakva je voda". Takav dojam ostavljas .Najgore sto ti ovo dozivljavas kao kompliment. Vec sam ti pisao davno da ce prije Bayern zaigrati u erdeviseu u Holandiji neg sto ce Madrid imati financijske probleme,
napisao sam na temi BayernaanonymousHD je napisao/la:Arenasport 4, snimak uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka...![]()

http://www.as.com/futbol/articulo/madri ... iftb_8/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;El Madrid blinda a Jesé con 40 millones de euros
Dzaba kad nemas kome ni ja ovo nikako ne kontammanchesterunitedfan je napisao/la:Modric je po meni precjenjen igrac i Totenham trazi mnogo za njega, a jos vise me nervira sto klub kao sto je Real Madrid ostaje hladan na sve to i zeli dovesti Modrica po svaku cijenu. Moze se naci dobar igrac i za manje pare.
Sto je precijenjen igrac ? Tottenham trazi puno, al Real daje max 35 milja. Carrol je placen 40manchesterunitedfan je napisao/la:Modric je po meni precjenjen igrac i Totenham trazi mnogo za njega, a jos vise me nervira sto klub kao sto je Real Madrid ostaje hladan na sve to i zeli dovesti Modrica po svaku cijenu. Moze se naci dobar igrac i za manje pare.
Pa nek Liverpool i za Modrića dadne 35tyler durden je napisao/la:Sto je precijenjen igrac ? Tottenham trazi puno, al Real daje max 35 milja. Carrol je placen 40manchesterunitedfan je napisao/la:Modric je po meni precjenjen igrac i Totenham trazi mnogo za njega, a jos vise me nervira sto klub kao sto je Real Madrid ostaje hladan na sve to i zeli dovesti Modrica po svaku cijenu. Moze se naci dobar igrac i za manje pare.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.