FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Napadi od strane policije, kao sto su i torcu i poljake napalitetrahidrokanabinol je napisao/la:I u slučaju prolaza Levskog u Podgorici treba očekivati velike napade na vas.
Sektor B najavljuje oko 6 buseva.
Sretno Sarajevu.
Uglavnom raja pozivanje na belaj preko foruma je krajnje neozbiljno i prije svega djecije, pustite nek horde rade u miru sta im je volja, a ja sam siguran da se bugari nece lijepo provesti i da ce se horde osvetit na najbolji moguci nacin.
Sarajevu zelim puno srece protiv Levskog i prolazite ih 100% sam siguran.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
-
tetrahidrokanabinol
- Kontakt:
Nisi dobro upoznat sa dešavanjima od četvrtka al dobro skrenuli smo sa teme,nećemo više o tome..admirone je napisao/la:Napadi od strane policije, kao sto su i torcu i poljake napalitetrahidrokanabinol je napisao/la:I u slučaju prolaza Levskog u Podgorici treba očekivati velike napade na vas.
Sretno Sarajevu.![]()
![]()
![]()
Uglavnom raja pozivanje na belaj preko foruma je krajnje neozbiljno i prije svega djecije, pustite nek horde rade u miru sta im je volja, a ja sam siguran da se bugari nece lijepo provesti i da ce se horde osvetit na najbolji moguci nacin.
Sarajevu zelim puno srece protiv Levskog i prolazite ih 100% sam siguran.
- Cincinnatus
- Kontakt:
100%!!mostar_mo je napisao/la:mamu im fasisticku ..dolazim na tekmu, sve patriote BiH treba da dođu bez obzira na boju i dres kluba ..
ovo je nesto vise od utakmice ..
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Nešto je i palo, zar ne ?!tetrahidrokanabinol je napisao/la:Nisi dobro upoznat sa dešavanjima od četvrtka al dobro skrenuli smo sa teme,nećemo više o tome..
Apsolutno.admirone je napisao/la:Uglavnom raja pozivanje na belaj preko foruma je krajnje neozbiljno i prije svega djecije,
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ima do Podgorice vremena i previse, da je Bogdom proci ove prvo. Sto se tice 6 autobsa Sektora B dobro dosli, najtoplije ih pozivam i da razgledaju grad, ono maksimalno koliko je god moguce.tetrahidrokanabinol je napisao/la:I u slučaju prolaza Levskog u Podgorici treba očekivati velike napade na vas.
Sretno Sarajevu.
inace mi je Sarajevo najljuci rival ali sada dolazim vam dati podrsku,stize robija u Sa(bar moja ekipa),ovo vise nema smisla samo prastamo i saburamo a cigani sve glasniji,policija nek glavu okrene ako im srebrenica znaci nesto........

Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Svaka castFelixxx je napisao/la:inace mi je Sarajevo najljuci rival ali sada dolazim vam dati podrsku,stize robija u Sa(bar moja ekipa),ovo vise nema smisla samo prastamo i saburamo a cigani sve glasniji,policija nek glavu okrene ako im srebrenica znaci nesto........
![]()
![]()
![]()
- Morecambe
- Kontakt:
Hoće li biti prijenos tekme na nekom domaćem kanalu 
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jeste li znali da su Bugari prvi priznali nasu drzavu ...
citam njihovi forum
vecinom su bili protiv transparent o Mladica
pa jedan drugi kaze kao nonstop ih nazivamo cigani pa zato opravdava
i ovaj mu odgovori pa dobro mi njih nazivamo turci,srba nazivamo ''sumadijski svinjari'',grka zovemo ''vizantijski cigani'',rumuna zovemo ''ciganlari'',turaka zovemo ''rezani''
Koje to protiv nas?Konfucije je napisao/la:Sta je ovo sad cijela drzava uz nas.Nece ovo na dobro,ja vise volim sami protiv svih i u inat svima.
Sto mrzim komentare tipa" u inat svima" itd., ko da je cijeli svijet protiv nas ima nesto.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- BeyKopites
- Kontakt:
Jest' da sam Maniac i to pravo.
Jest' da vas inače ne volim (al' poštujem).
Jest' da ćemo mi vjerovatno ispasti a vi proći!
Jest' da ste nam najveći rivali.
Al' samo ovaj put kažem: UBIJTE BOGA U FAŠISTIČKIM VnimaGo
Jest' da vas inače ne volim (al' poštujem).
Jest' da ćemo mi vjerovatno ispasti a vi proći!
Jest' da ste nam najveći rivali.
Al' samo ovaj put kažem: UBIJTE BOGA U FAŠISTIČKIM VnimaGo
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Čuj ko je protiv nas ? A ko nije, i kad nisu protiv nas ? Kad su nam Maltežani davali golove, svima smo bili tema za zajebanciju, pa onda ono sa viršlama, kobasicama, neisplaćenim dugovima ? I sad odjednom svi uz nas ? Zaboravljate.cutler12 je napisao/la:Koje to protiv nas?Konfucije je napisao/la:Sta je ovo sad cijela drzava uz nas.Nece ovo na dobro,ja vise volim sami protiv svih i u inat svima.
Sto mrzim komentare tipa" u inat svima" itd., ko da je cijeli svijet protiv nas ima nesto.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U svakom zitu ima kukolja moj dragi haveruHigh je napisao/la:Čuj ko je protiv nas ? A ko nije, i kad nisu protiv nas ? Kad su nam Maltežani davali golove, svima smo bili tema za zajebanciju, pa onda ono sa viršlama, kobasicama, neisplaćenim dugovima ? I sad odjednom svi uz nas ? Zaboravljate.cutler12 je napisao/la:Koje to protiv nas?Konfucije je napisao/la:Sta je ovo sad cijela drzava uz nas.Nece ovo na dobro,ja vise volim sami protiv svih i u inat svima.
Željezničar 1921
High je napisao/la:Čuj ko je protiv nas ? A ko nije, i kad nisu protiv nas ? Kad su nam Maltežani davali golove, svima smo bili tema za zajebanciju, pa onda ono sa viršlama, kobasicama, neisplaćenim dugovima ? I sad odjednom svi uz nas ? Zaboravljate.cutler12 je napisao/la:Koje to protiv nas?Konfucije je napisao/la:Sta je ovo sad cijela drzava uz nas.Nece ovo na dobro,ja vise volim sami protiv svih i u inat svima.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- ultra_CImanija
Kume to je zajebancija i navijacko prepucavanje koje postoji 100 godina izmedju navijaca narocito zelje i sarajeva zato sto smo iz istoga grada malo ubadanja nije na odmet. I vi ste nas za 100 stvari i mi vas i to je to. Ali kad je u pitanju ovaj, grad, ova drzava, srebrenica itd tu nema zezancije tu smo vazda bili a i trebamo u buduce ostati zajedno. Fkt kontam da dodjem na kosevo i navijam protiv onih fasista iz bugarske zbog svega sta su radili....High je napisao/la:Čuj ko je protiv nas ? A ko nije, i kad nisu protiv nas ? Kad su nam Maltežani davali golove, svima smo bili tema za zajebanciju, pa onda ono sa viršlama, kobasicama, neisplaćenim dugovima ? I sad odjednom svi uz nas ? Zaboravljate.cutler12 je napisao/la:Koje to protiv nas?Konfucije je napisao/la:Sta je ovo sad cijela drzava uz nas.Nece ovo na dobro,ja vise volim sami protiv svih i u inat svima.
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
Bujrum.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- manchesterunitedfan
- Kontakt:
Mogu oni doci sa fasistickim porukama i transparentima, ali pitanje je kako ce se vratiti...Ostaje da se vidi da li će UEFA kazniti otvorene fašističke provokacije navijača Levskog. Jedno je sigurno, u Sarajevu ih čeka pakao.
Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!
Ovdje vise nije pitanje ko za koga navija ili sta, ovdje je pitanje biti covjek ili ne. Ja vjerovatno cu doci na utakmicu da dam podrsku Sarajevu i ako Slobodu volim vise od svega. Momci naprijed a ovim sa dna civilizacije nadam se da ce kuci ako nista bez zuba otici. Pu gadovi jedni
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.